|
|
#211 | |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Dot.: Psychologia, kryminologia - UG
Cytat:
A reszta zajęć jak dla mnie mija się z celem i nie jest fascynująca. Głównie wykłady, zero praktyki. Zajęcia z prawa za to cud, miód i orzeszki. I na tym byłby koniec. :P Biologia kryminalna i inne tego typu przedmioty - niczym rozszerzona biologia w liceum, nic specjalnego .Ja zawiesiłam ten kierunek, ale zapewne już tam nie wrócę - dla mnie to w pewnym sensie wyrzucanie pieniędzy w błoto. ![]() P.S. moduły to też same wykłady.
Jeśli oszukasz mnie raz, to twoja wina. Jeśli oszukasz mnie dwa razy, to moja wina. Jeśli oszukasz mnie trzy razy, to wina nas obu. Edytowane przez Paratrophy Czas edycji: 2014-11-05 o 00:40 |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo mnie przekonałaś do tej biologii kryminalnej, szczególnie, że nie jestem z profilu biologiczno-chemicznego. XD Myślisz, że zginąłbym na tym kierunku?
|
|
|
|
|
#213 |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Nie zginął, ale jest o wiele więcej pasjonujących kierunków niż ten
z pewną przyszłością, tu jednak wciąż dużo niepewności.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

A reszta zajęć jak dla mnie mija się z celem i nie jest fascynująca. Głównie wykłady, zero praktyki. Zajęcia z prawa za to cud, miód i orzeszki.
I na tym byłby koniec. :P Biologia kryminalna i inne tego typu przedmioty - niczym rozszerzona biologia w liceum, nic specjalnego