|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Motywacja by stracic 6 kg
Dziewczynki ja dalej mecze sie w pracy ale zaraz do domku ufffff
Hmmm myslalam ze przebiegne sie do domku specjalnoe autko zostawilam ale podejzewam ze w balerinkach i z torebka bede komicznie wygladala hihihi Witaj Anielka !!!! :-* ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Kary masz racje jutro z rana sie waze -trzeba sie pogodzic z tym szklanym czyms heheh Brawo malenka !!!! |
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Motywacja by stracic 6 kg
elzadinio dziękuje za miłe przywitanie,
ha ha ha chciałabym zobaczyć jak biegniesz pewnie bym się śmiała do łez może by i moje mięśnie brzucha trochę poćwiczyły... nie na darmo się mówi: śmiech to zdrowie :P |
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Nie no przeszlam sie spokojnie bo faktycznie ludzie mieliby ubaw
Wlasnie zabieram sie za odswiezanie mojego rowerka ,koleczka napompowac i mozna ruszac z synkiem w droge Dobrze ze jutro jest u nas swieto i mamy wolne bo chyba nie wstane z lozka po tak aktywnie spedzonym dniu ;-) |
|
|
|
|
#215 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc teoretycznie nic nie dostarczyłam organizmowi. Przed chwilą zjadłam porządny obiad i mam stracha że to się odbije na mojej wadze, ale chyba dzisiaj przejadę się rowerem taka ładna pogoda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie wolne?
|
||||
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Wrrr znowu masz racje ...tyle rzeczy do robienia ,ale wazne ze nie widzi sie miejsca pracy i ludzi hihihi
Dobra dziewczynki jade z moim lobuzem popedalowac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- A i czemu wszystko zwracasz ???mam nadzieje ze niespecjalnie ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#217 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Motywacja by stracic 6 kg
Cytat:
Ja też lecę na rower, papa!
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
No ja zmoklaam jak chole...... w srodku lasku ulewa -normalnie oberwanie chmurki :-/teraz juz sie wysluszylam przebralam i doszlam do siebie ..Tak to wlasnie jest jak sie zmobilizuje i rusze tylek :-/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Polsce dzisiaj ani jednej chmurki Piękna pogoda, gorąco, jak jechałam na rowerze to marzyłam żeby była mżawka
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Ale jest fajne swieze powietrze zaraz ide z pieskiem na spacerek ,ubieram adidaski moze sie troszke przebiegne
|
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
No to bedziemy we dwie :-D
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Motylku jaka muzyczke sluchasz ?? Mozesz cos polecic
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
ja od dziś zaczęłam biegać mam już jedno 30 min za sobą, było super dzięki tej rozpisce
ciekawe czy jutro będą zakwasiki ![]() u mnie też duszno i burzowo, ale tylko postraszyło i kilka kropli spadło, poza tym nic... sucho parno... jutro ma ponoć padać.. a z TŻ na rowery się jutro wybieramy, no zobaczymy jak to będzie... Wyobraźcie sobie że nie zjadłam ani kawałeczka tortu ani nic takiego kalorycznego - na urodzinkach mamy... jestem z siebie dumna: ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- elzadinio jeśli chodzi o muzyczkę do biegania to na youtubie jest dużo np. "running music", jest w czym wybierać, polecam |
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Anielicja zaraz sprawdze i poszukam najpierw czeka wanienka
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a motylek dzisiaj taki zajęty, dzisiaj poszłam na spontana. Tzn o godzinie 16tej jakoś mi tak odbiło i stwierdziłam, że w PL jest ładniejsza pogoda niż u nas w DE, więc zadzwoniłam do męża do pracy, że jak wróci to już będzie miał ciuchy spakowane bo jedziemy do PL na weekend, w końcu 4 dni wolnego
![]() szybko ugotowałam obiadek, posprzątałam co zdąrzyły mi dzieciaki nabałaganić i spakowałam torby i heja, niestety mam już umowione spotkanka ze znajomymi przez ten czas, więc nie będę ćwiczyć, odezwę się dopiero w poniedziałek. Papatki, miłego weekendu ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- za 15 minutek wyjeżdżamy ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cieszę się że pomogłam z tym bieganiem, tylko nie radziłabym ćwiczyć częściej niż 3-5 razy na tydzień, mięśnie muszą odpocząć, zregenerować się. Buziole |
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Butterfly_27 Tobie również życzymy udanego weekendu... nasz co prawda zaczyna się za dwa dni
Smutno tu będzie bez Ciebie
|
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Motylku baw sie dobrze bedziemy tesknic (ja bardzo) wracaj cala i zdrowa!!!!!
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Anielicja biore sie za szukanie muzyki na jutro
|
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Hej Elzadioni dzięki za życzonka świąteczne- już jestem i biorę się do roboty po całym tym świętowaniu- Fili108 mój cel to 65 przed świętowaniem było 69 a teraz boję się stwawć na wadze jutro pojadę po pracy rowerem a dziś byłam na Taebo hmm co z tego jak wcześniej wpieprzyłam pół czekolady -bez sensu ale od jutra daję rady obiecuję- odezwę się -powodzenia dziewuszki
|
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Malincia super ze jestes :-* i bierz sie od jutra do roboty !!!!
|
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Donranoc
|
|
|
|
#232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miłej i spokojnej podróży! Pamiętaj, nie jedz słodyczy!
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
Ja już w pracy, po śniadanku. Najadłam się tymi kanapeczkami i kawka oczywiście ![]() Od dzisiaj ćwiczę A6W, któraś chętna aby ze mną zacząć ?A w planach mamy po pracy rowerek . A potem z koleżanką na kijki (Nordic Walking) umówiłyśmy się, tylko muszę je od mamy pożyczyć, nie wiem czy to się mi spodoba. Próbowałyście może?
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Motywacja by stracic 6 kg
Cytat:
Ok tak naprawde otworzylam teraz oczy ide sie myc ubrac i z pieskiem znowu zakladam adidasy i przebiegne sie troszke ..... Milego dnia :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Oj super pomysł z tymi obciążnikami
Miłego spacerku |
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Wazylam sie mam 59 kg rowne !!! Troszke mniej zawsze cos
I to mi daje wieksza motywacje !!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
GRATULUJE KOCHANA!!!
Byle tak dalej |
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
:-*
|
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Hej
PLT : 142 10^3/mm^3 <150 - 390> PDW : 19,4 % <10.0 - 18.0> MON : 0,2 10^3/mm^3 <0,3 - 0,8> FT3 : 2,31 pg/ml <2,53 - 5,01> Magnez: 0,75 mmol/l <o,7 - 0,91> (wysłałam tą wiadomość już na innym wątku ale jestem ciekawa Waszego zdania... |
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze to ja Ci tez nie pomoge bo te skroty mi nic nie mowia :-(
Napewno bedzie wszystko ok :-* I daj znac co Ci powiedza w innym watku , Aha w jakim kierunku robilas badania i kiedy bedzie je widzial doktorzyna ?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

więc teoretycznie nic nie dostarczyłam organizmowi. Przed chwilą zjadłam porządny obiad i mam stracha że to się odbije na mojej wadze, ale chyba dzisiaj przejadę się rowerem 

?