|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer w Częstochowie
No tez odczułam ze jest niemily...ale do mojego chlopaka byl mily
i tak sobie dziwnie pomyslalam ze moze...dziewczyn nie lubi |
|
|
|
|
#212 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mozecie mi mniej więcej powiedzieć ile bierze Sebastian?? Mam ochote się tam wybrać ... tylko zeby nie było niespodzianki później |
|
|
|
|
#213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ostatnio ( po Mosiołku) chodziłam do salonu Anna przy Limanowskewgo ( chyba) obok był kiedyś salon "Magda" i jakieś knajpy ( takie pawilony). Za włosy do ramion z podcięciem ( tylko końcówki) płaciłam od 75-85 zł. Maja dobre farby, ładnie robią, tylko ciągle tak jest niezły meksyk, klientów bardzo dużo i wszystko tak na szybko.Mnie przede wszystkim chodzi o koloryzację. Jak znajdziesz jakiegos dobrego fryzjera, daj znać. Pozdrawiam ![]() P. S.Może faktycznie dziewczyn nie lubi
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
od czasu kiedy pogniewałam się na fryzjerski ród, który w ogóle nie słuchał moich próśb i wychodziło z tego to co wychodziło, czyli chęć zgolenia się na łyso minęło trochę czasu.
włosy odrosły, były totalnie nijakie, natomiast grzywkę sama podcinałam, lecz i tu efekt nie był zadowalający. w końcu postanowiłam, że muszę coś z nimi zrobić. pal licho, mogę wydać sporo kasy, byle znaleźć jakiegoś stylistę, który zrobi ze mnie człowieka. poratowała mnie koleżanka, która polecała Mariusza z 'Kameleona'. bardzo spontanicznie udało mi się umówić na dzisiaj. wyszła trochę przydługa bajka, ale morał jest taki, że jestem bardzo, bardzo zadowolona. szczerze mówiąc, nie miałam jakiegokolwiek planu, włosy były mniej więcej do ramion, prosta grzywka, obraz nędzy i rozpaczy. ale udało się zrobić z tego fryzurę z charakterem. nie było samowolki, pan Mariusz powiedział swoją wizję, ja sie zgodziłam, bo: -było mi wszystko jedno- gorzej już nie mogłam wyglądać -koleżanka bardzo zachwalała zapłaciłam tylko 40zł, myślałam, że wyniesie to więcej. strzyżenie z myciem i modelowaniem. nigdy nie byłam tak zadowolona z efektu końcowego, nigdy nie zostałam tak profesjonalnie potraktowana, nigdy nie pójdę do żadnego innego fryzjera. oczywiście, polecam
|
|
|
#215 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
czesc czy mozesz mi podac namiary na pana Tomka? mozesz nawet na maila Edytowane przez Madzia_81_ Czas edycji: 2009-04-14 o 18:37 |
|
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
hej
ja wczoraj bylam w naturze u pani Marzenki i jestem bardzo zadowolona. Mialam dlugie wlosy, ale zniszczone, dlugo nie chcialam ich obcinac, ale sie zdecydowalam w koncu i jest super, bardzo mi sie podoba moja fryzurka i od razu sie do niej przyzwyczailam. |
|
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj na pasemkach w Lorealu na Waszyngtona 45 A u p. Kamili. Jestem bardzo zadowolona, zapłaciłam 186 zł za włosy do ramion z podcięciem. Pani Kamila, bardzo sympatyczna młoda dziewczyna, i co najważniejsze profesjonalistka
Polecam
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki
szukam kogoś sprawdzonego, kto przedłuża włosy w Częstochowie włosy kupię sobie sama, chodi mi tylko o osobę, która mi je przedłuzy Znacie kogoś? Polecacie? a może nie polecacie? Piszcie i pomóżcie mi
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
chyba teraz pojde do tego mariusz z kameleona, tylko jak tam dotrzec, bo nie jestem z czestochowy
dojade tramwajem?
|
|
#220 |
|
Przyczajenie
|
witam
o P. Mosiołku moge sporo powiedzieć... nie polecam jego salonu... wierzcie mi...!!! jak ktos mu sie nie spodoba to potrafi zrobic cos okropnego z wlosow... dla niego najwazniejsze sa stale klientki a nie ktos kto przyjdzie do niego raz czy dwa...
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
zapisalam sie na poniedzialek do mariusza
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja chodzę od jakiegos roku do natury do p. Moniki ale w ciągu roku podnieśli cenę o ponad 10zl za zwykłe podcięcie!!!! także wypisuje się z tego interesu i zmieniam fryzjera.
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
Witam : )
Chciałam się dowiedzieć jaki jest dobry fryzjer w Częstochowie, który dał by radę z moimi długimi i gęstymi włosami. Chodzi mi o ścieniowanie ich na tak zwane ' emo ' . ? |
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
A znacie jakieś saloniki fryzjerskie na wolności? często tam przechodzę i co kawałek są jakieś - była któraś z Was tam?
Chyba wybiorę się na zmianę fryzury do Natury - była któraś z Was tam ostatnio? Dalej jest tam tak dobrze? pozdrawiam |
|
|
|
|
#226 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym ostrzec wszystkich ,którzy wybierają się na Wręczycką do L'Oreala ( koło myjni)...
Byłam tam pierwszy raz jakies 5 lat temu jak salon jeszcze się rozkręcał. Za obcięcie zapłaciłam 40zł ... wyszłam zadowolona. Za każdym kolejnym razem równiez umawiałam się tam poniewaz nie było sytuacji zebym była nieusadysfakcjonowana... oprócz ciągle zwiększającej się ceny wszystko było ok. Kiedy umówiłam się Jakis czas temu na czesanie przed 100dniówką byłam poprostu wściekła... zapisują tyle klientów ze się nie wyrabiają... niedosyc ze nie czesała mnie Ania tylko jakas niedoswiadczona babka to jeszcze z opoznieniem 50 min. Nie miałam wiec za duzo czasu poniewaz byłam umowiona do kosmetyczki wiec tylko zdążyla mi wyprostowac włosy... zapłaciłam 130zł... ladne przegiecie... ... na jednej wpadne sie nie skonczylo... po maturze umowilam sie na obciecie do Ani... znowy czekałam niewiadomo ile...tym razem było to jeszcze wieksze opoznienie... zapłaciłam 140zł... za samo podcięcie końcówek prektycznie. Mój chłopak tez tam ostatnio był sie obciąć i zapłacił 50 zł- jak za meskie obcięcie to zdecydowanie za wiele) mimo mojego długoletniego chodzenia tam jestem zmuszona znienic fryzjera... szkoda mi kasy i czasu. To nie tylko moje zdanie. Wiele osób które znam zaczely chodzic gdzies indziej. Salon sie troche przeliczył... zamiast starac sie dalej to próbuje jechac na samej opinii...a ceny rosna i rosną... Pozdrawiam... prosze zastanowic sie 2 razy przed pójściem tam. |
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Dorotko właśnie miałam się tam wybrać w najbliższym czasie ale zasiałaś wątpliwości.Kiedyś chodziła tam moja koleżanka do Tomka czy Darka i bardzo sobie chwaliła.A teraz to już sama nie wiem czy się decydować....chodzi mi o zmianę koloru z blond na brąz baleyage + obcięcie...
|
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Polecam panią Izę od Gawrońskich. Pracuje na piętrze. Zawsze wychodzę od niej zadowolona, a strzyże mnie już od 4 lat. Płacę 45 zł, łącznie z myciem
|
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
W jakiej cenie jest obciecie końcówek i grzywki w Naturze? Włosy ok. 10cm za ramiona.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam ostatnio cieniować włosy (z prosto ściętych) do tego grzywka i zapłaciłam 27zł - a miałam włosy do połowy pleców. A i warto wcześniej się umówić bo czasami jak się przyjdzie ot tak to można trafić że akurat są poumawiane już wizyty.
|
|
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
a w jakich godzinach i w które dni ten zakład funkcjonuje ;d?
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
![]() Mam pytanie czy ktoś wie ile kosztuje obcięcie włosów u Sebastiana z Welli przy Jasnogórskiej. ? (i jeżeli zna też inne ceny np. czesanie, farbowanie) z góry dzięki i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
chciałam się wybrać na regenerację włosow. czy mogłby mi ktoś polecić dobry salon fryzjerski z częstochowy, ktory wykonuje takie zabiegi?
)
|
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś z Was był u Dariusza w Bamboo?Bo planuję się tam wybrać ale chcę poznać Waszą opinie.
|
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo proszę o pomoc, potrzebuje fryzjera który robi dobrze dekoloryzację bo to na mój ślub i jeżeli znacie takiego to w jakiej cenie. Wielkie dzięki@!!!
|
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Jestem zdesperowana. Nienawidzę fryzjerów. Czy wam też się zdarzyło, że fryzjer krzywo was obciął??? Ja od dłuższego czasu tne się na skos. No tak najlepiej wyglądam i się czuję... ale nie ważne. I wyobraźcie sobie, że miałam fryzjera co obcinał mnie super, aż tu nagle po kolejnym obcięciu jeden bok dłuższy od drugiego. Krew mnie zalała. Przeszłam więc gdzie indziej. I po którymś razie to samo. Już nie wybarbiam. Dziewczyny gdzie ja mam iść, żeby być obcięta jak chcę, oba boki równe i mieć piękny nie powygryzany skos???
|
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Polecam Beata Dysiewicz ul. Czarneckiego, byłam ostatnio i wyszłam naprawde zadowolona, kobieta zna się na rzeczy, niestety nie należy do tanich.
|
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję. To ile kosztuje obcięcie z umyciem?
|
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem ile obcięcie z umyciem. Ja robiłam kolor, obcinałam, odżywiałam i stylizowałam i zapłaciłam 220 :|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

i tak sobie dziwnie pomyslalam ze moze...dziewczyn nie lubi

dojade tramwajem?