|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
![]() Ach, HANKA jest taka ładna
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Super, mi tylko te zbyt mocno rozświetlone kąciki przeszkadzają na maxa
|
|
#215 | |
|
summer vibes;)
|
Podzielam Wasze zachwyty
Aishowa, ja tak samo zazdroszczę mi jest dobrze w mocnym makijażu, ale nie takim kolorowym. Wyglądałabym jak papuga A u Digitalki wygląda to super, nie rzuca się w oczy jakoś, nie wygląda tandetnie---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
ale powiedzmy, że to było na potrzeby filmiku - jak to zazwyczaj wszystkie mówią nam w filmikach - "nałożyłam więcej zebyście widzieli"
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie ogromnie podoba ten makijaż:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...top,91192.html Ateneyka dawaj do wrooo, pobujamy sie po mieście, sklepach czy coś ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
|
#217 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() <zazdrość brzydala>Pierwsze co się rzuca w oczy - rany, jakie one ma braki w słownictwie ![]() Nie zaglądam nikomu do portfela, to nie moja sprawa, ale ona jest strasznie dziecinna i rozpieszczona. Krejzi. </zazdrość brzydala> |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
Labirynth a masz Kobito coś od życia, skoro nawet ptaszek Cię osikać nie chce
http://www.youtube.com/watch?v=-3fqA9loZEk
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety muszę się z Tobą zgodzić |
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko loko już jestem na 23 minucie :P
|
|
#221 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
ale nie wiem kiedy, bo na razie jestem uziemiona.![]() Fajny ten makijaż. Poza tym Marika ma zawsze fajne, oryginalne fryzury - do niej takie pasują.Przeglądałam sobie stare filmiki Karoliny i obejrzałam filmik z Szusz i teraz dopiero widze znaczną różnicę w wyglądzie Szusz - była dużo szczuplejsza i jakoś tak niekorzystnie wyglądała http://www.youtube.com/watch?v=lufwWSOrw_4 Teraz jest lepiej, chociaż nadal jest niereformowalna w niektórych kwestiach
|
|
|
|
|
#222 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale mam dzisiaj dzień sarkazmu i ironii. ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
|
#223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie się wydaje, że to przez to, że dużo czasu, chyba, spędza za granicą, te podróże, widziałam jakieś jej filmik ze szkołą i nie wiem, czy nie spędziła kilku lat w Anglii? W sumie fajnie, że poznaje świat, nie martwi się o pieniądze, ale rodzice zrobili z niej irytującą, głośną, rozpieszczoną dziewczynkę, która nie ma pojęcia o życiu, takie odnoszę wrażenie, gdy ją oglądam, jest bardzo niedojrzała, dziecinna, infantylna... Wylałam żółć ![]() Idę napić się mojego soku machewkowego z proszku, za 2 złote, z Kauflanda
|
|
|
|
|
#224 |
|
summer vibes;)
|
Właśnie...i brwi.
![]() Ta mała jest czasami trochę irytująca, szczególnie gdy nagrywa z psiapsiółkami, ale nawet ją lubię.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-21 o 22:06 |
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
A no tak. Mi się pierwszy nasunął glow bo pomyślałam o tym jak się teraz pocę przez tą pogodę.
![]() Jakby odjąć wszystkie za duże Prady, skrzydełka, glow, brwi, przełamania i inne to niezła babka by była. Naprawdę niezła
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- akasha84 i tak czułam i miałam nadzieję, że tak to skomentują (Judy&Benji) ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() Nie moja estetyka. Nawet jak zrezygnuje ze skrzydełek itd
|
|
#228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten pal*nt Benji powinien przeprosić a nie Judy :P Ona ma na głowie siebie, dziecko i jeszcze edytuje vlogi a on mógł uważać na to, co nagrywa. Zauważ, że ona jak jest ze swoją rodziną to rzadko kiedy Benji jest z nią, albo jest tylko na chwilę.
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), podróż i te klimaty... Benji chyba miał dość... co do jej rodziny, to pisałam Ci już, że zauważyłam, że on jest włąśnie taki OUT Też to wykminiłam. Ma charakter po swojej mamuśce, nie lubię kobiety, histeryczka, boi sie tej kamery jak jakaś dziwna..
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-21 o 22:19 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Co racja to racja ![]() O tak, tutaj też widac poprawę. Ładna jest Tylko koleżanka zdecydowanie ładniejsza IYKWIM? ![]() Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-21 o 22:19 |
|
|
|
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwi mnie trochę, że jej rodzice nie zadbają o to aby mówiła lepiej w swoim ojczystym języku, nawet pomimo tego, że w szkole rozmawia po angielsku Oglądałam filmik z jej młodszym bratem i z tego co pamiętam on mówił po polsku lepiej od niej.
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wolałabym mieć taką córkę niż wymalowaną i kręcącą tyłkiem z wytatuowanym tramp stamp. A co do rozpieszczenia- nikomu to nie szkodzi jeżeli jest w granicach rozsądku. Jeździ z rodzicami zagranicę- normalna sprawa. Jeden kupi sobie jeansy z wycieczki do Juraty, inny w Bangkoku czy w N.Y. Dla mnie nie ma różnicy czy ktoś robi haul za pieniądze rodziców czy za pieniadze meza bo jest kurą domową. A co do akcentu czy braku w słownictwie- akurat ją rozumiem- jeżeli spędza się dzieciństwo mówiąc częściowo w innym języku to mimowolnie akcent przechodzi na inny język. Nie wiem czy jest z mieszanego małżeństwa ( ale dziewczyna chodzi do ang. szkoły w PL), ale ucząc sie dwóch języków równolegle zawsze któryś "obrywa" bo zamiast 100% otrzymuje 50 czy 60%. Ja jestem z mieszanego małżeństwa i mój ojciec zawsze ze mną rozmawiał po ang.- mimo, że sam nie jest nativem w tym języku- więc sama mam pewne braki w angielskim pomimo, że mówię płynnie to jednak czasem czuję braki w słownictwie. Tak samo z polskim- nie znam wszystkim nazw roslin po polsku czy angielsku, którzy znają moi znajomi bo ja uczyłam się tego po polsku albo (tudziez po grecku) bez odpowiedników- i jak widzę jakiś buk czy babkę lancetowatą to muszę się ostro zastanowić i przypomnieć sobie jak to jest po polsku. Albo wiem jak X nazywa sie po angielsku a po polsku nie wiem, albo co sie czesto zdarza w ogólne nie ma odpowiednika. A z polskim nie mam problemów, zdałam rozszerzoną maturę na 90%, z pisaniem też mi bardzo dobrze szło, ale przy mówieniu często zapominam i pamiętam jak to słowo jest w 3 innych jezykach tylko nie w tym co potrzebuję. Dlatego rozumiem, że może jej być cieżko przestawić się z mówienia po angielsku w szkole, ze znajomymi na polski do filmików czy rozmów rodziną. |
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=KRmgQPfmigw Wypiłam dziś kawę, więc powinnam coś kminić
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-21 o 22:26 |
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Ja też tego nie rozumiem. Za to przypomniało mi się jak kiedyś przez przypadek powiedziałam "fuck" to się na mnie tata obraził i mówił przez resztę dnia do mnie po staropolsku. Teraz już się przyzwyczaił.
|
#235 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Uwielbiam go i śmiech unikatowy![]()
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jasne, że fajnie, że uczy się języków, podróżuje, ale za kanał na YT nie powinna się brać, dla mnie jest za dziecinna, będzie tego żałowała kiedyś. |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
http://instagram.com/p/ab-NTRN_4w/
tyleroakley i sztucznwy sawyer hartman piją wódkę monopolową
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=__opcLN_PO0 co dziś jest??? piontek??? łeeeee, week już jest joł Lecim na miacho ![]() ale mi sie właczyła burza w mózgu, a tylko kawy się napisłam o 15, chyba mam coś jak Benji po kawie ![]() Kretka strój dnia: http://www.youtube.com/watch?v=85RgF2qwiq4
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-21 o 22:40 |
|
|
|
#239 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Później przywykli. Lepsze to niż powiedzieć to samo, tyle, ze po polsku.
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.