5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-15, 21:32   #211
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Moje dane:
biust 90
pod biustem 78
talia 75
pêpek 81
biodra 98
udo 57
³ydka 36,5
ramiê 29!!!!

waga...? nie wiem, zasz³am do jedynej otwartej apteki a tam wagi nie bylo
Wstawcie bez mojej wagi, mo¿e jutro jeszcze gdzies zajadê

Przepraszam ¿e tak pó¼no, ale najpierw musia³am zostac w pracy d³uzej, potem zakupy, powrót do domu, nastrój nie taki...ehhh szkoda gadaæ

Dzi¶ nie æwiczylam, mam nadziejê, ¿e jutro nadrobiê

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-07-15 o 21:45
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-15, 21:47   #212
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Tabelka na pierwszej stronie

Madzie, muszê dopisaæ bo nie zauwa¿y³am ¿e napisa³a¶ kochana

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Pobiega³am.... 1,5km w 12min. Padam.

Tabelka przez logo wiza¿u zrobi³a siê nieczytelna ale poprawiê to na nastêpny raz.
Stary 2013-07-15, 22:16   #213
kami_165
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 035

Hej
Przepraszam, ze nie pisalam, ale bylam zalatana. I do tego musze pisac na klawiaturze ekranowej bo mi sie w laptopie zalala.
Wweekend rozdalismy w koncu ostatnie zaproszenia. Lista zamknela sie na 126 osobach, a mialo byc 80
Kupilismy tez garnitur, a jutro spotkanie na sali i ustalenie szczegolow. Wiec mam nadzieje ze mi wybaczycie
Z dieta nie mam sie czym chwalic
I podaje wymiary
waga 60kg
wzrost 172cm
pepek 89
talia 77
pod biustem 77
biodra 92
udo 53
lydka 34
tragedia
Stary 2013-07-16, 08:00   #214
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
Dobry wieczór dziewczynki
W³a¶nie skoñczy³am æwiczyæ z Mel b - po¶ladki i brzuch, rano równie¿ zd±¿y³am zaliczyæ po¶ladki Jak siê bra³am za brzuch zadzwoni³ mój prezes, ¿e ju¿ na mnie czeka, dodam, ¿e by³a 7,30, a ja przychodzê do pracy w zale¿no¶ci jak siê ogarnê, ale najczê¶ciej ok 8.30 - 9.00 no, ale w³adza wzywa, trzeba by³o zaliczyæ szybki prysznic, w samochód i do gabinetu - tym samym musia³am prze³o¿yæ moj± wizytê u lekarza i ostatecznie wzie³am pierwszy antybiotyk dopiero w po³udnie, wiêc spekatkularnej poprawy jeszcze nie ma ale to nie by³a wymówka, aby nie poæwiczyæ gdy¿ - musze wygraæ zak³ad
Wygrana to mnie mobilizuje - ale sama sobie zrobi³am pod górkê i muszê siê bardzo spi±c w zwi±zku z tym ju¿ precyzujê
za³o¿y³am siê z moim najlepsiejszym kumplem i¿ do 1.09 bêdê wa¿y³a 49 kg i na pytanie ile w zwi±zku z tym mam do zrzucenia, bez namys³u palne³am 6 - rzeczywisto¶æ jest mniej ró¿owa, gdy¿ jak pokazuj± pomiary jest to nie mniej ni wiêcej a 8,4 w zwi±zku z czym nie mogê traciæ czasu gdy¿ za³o¿yli¶my siê o 2 tys - muszê mieæ mocn± motywacjê kasow±, jak wygram wyjadê gdzie¶ w nagrodê
Aby dope³niæ dzie³a jad³ospis zamkne³am dzi¶ na 840 kcal

Ali s³onko a Ty chcesz schudn±æ 10 kg do 31 sierpnia? super to mamy bardzo podobny cel
Bardzo piêknie, ¿e tak wszystkie zacze³ysmy æwiczyæ, teraz tylko musimy siê bardzo motywowaæ, aby robiæ to codziennie, przynajmniej 30 minut a efekt za miesi±c o tej porze bêdie zabójczy a co to jest pó³ godzinki dziewczynki, nic wiêc do dzie³a
o 2 tysi±ce???No to na co czekamy?? do roboty.Juz ja nas przypilnuje dziewczyny:P a wy przypilnujecie mnie.dzis w planie mam godzinna jazde rowerem z kolezanka,conajmniej 20 minut cwiczen wraz z tañcem.moze sie skuszê na mel b?Dziêkujê wam,¿e dajecie mi takiego kopa

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Ale ze mnie chamkaDzieñ dobry wszystkim pracusiom,leniuszkom i spiochom
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-16, 08:02   #215
Lady Ali
Rozeznanie

Wszystkiego najs³odszego dla naszego forumowego s³oneczka-Kamilka z okazji 1 urodzinekZdrówka,rado¶c i,pociechy z mamy i taty(¿eby Ciê zawsze s³uchali mnóstwo ni³o¶ci i s³odkiego torcika,którego mama miejmy nadziejê nie bêdzie próbowaæ,poniewa¿ to bomba kaloryczna

Edytowane przez Lady Ali
Czas edycji: 2013-07-16 o 08:05
Stary 2013-07-16, 08:43   #216
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
Wszystkiego najs³odszego dla naszego forumowego s³oneczka-Kamilka z okazji 1 urodzinekZdrówka,rado¶c i,pociechy z mamy i taty(¿eby Ciê zawsze s³uchali mnóstwo ni³o¶ci i s³odkiego torcika,którego mama miejmy nadziejê nie bêdzie próbowaæ,poniewa¿ to bomba kaloryczna
do³aczam siê do ¿yczeñ

aaa i zak³ad to chyba dobry pomys³ tez muszê spróbowaæ i tez chcê 49kg chyba najlepiej siê czu³am w tej wadze i wygl±da³am w miarê ale to by³o 100 lat temu i wtedy jeszcze by³am jêdrna tu i ówdzie ale juz wczoraj prawie ca³y dzieñ w ruchu, jedzonko te¿ nie najgorzej, dzisiaj równie¿

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

a przede wszystkim DZIEÑ DOBRY WSZYSTKIM
Stary 2013-07-16, 11:08   #217
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

dzieñ dobry dziewczynki
Roczek - piekny wiek wszystkiego najlepszego
Ale mi siê nie chce dzisiaj pracowaæ, jeszcze z t± angin± i gor±czk±
Która¶ z symaptycznych kole¿anek proponowa³a zwracac siê do siebie po imieniu bardzo proszê Marta - mi³o mi
Acha przypomnia³o mi siê co do zarêczyn i per¶cionków to pozosta³y mi 4 gdy¿ jeden wyrzuci³am w afekcie do morza
wracam do pracy bllle jeszcze brzuszek mnie boli bo na pusty ¿o³±dek zjad³am sobie bób i popi³am kaw±
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 11:58   #218
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
dzieñ dobry dziewczynki
Która¶ z symaptycznych kole¿anek proponowa³a zwracac siê do siebie po imieniu bardzo proszê Marta - mi³o mi
Acha przypomnia³o mi siê co do zarêczyn i per¶cionków to pozosta³y mi 4 gdy¿ jeden wyrzuci³am w afekcie do morza
wracam do pracy bllle jeszcze brzuszek mnie boli bo na pusty ¿o³±dek zjad³am sobie bób i popi³am kaw±
Ja jestem Ala a kole¿anka wy¿ej ma na imie AniaMi³o nam Melduje wykonanie zadania czyli 15 min stepperku,15 min na twisterze:0 pod wieczór 1 godziny rowerkiem i przed spaniem z 20 minut tañca lamañca

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
do³aczam siê do ¿yczeñ

aaa i zak³ad to chyba dobry pomys³ tez muszê spróbowaæ i tez chcê 49kg chyba najlepiej siê czu³am w tej wadze i wygl±da³am w miarê ale to by³o 100 lat temu i wtedy jeszcze by³am jêdrna tu i ówdzie ale juz wczoraj prawie ca³y dzieñ w ruchu, jedzonko te¿ nie najgorzej, dzisiaj równie¿

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

a przede wszystkim DZIEÑ DOBRY WSZYSTKIM
Aniu ja dzisiaj te¿ jestem jak nowonarodzona.Inne podejscie i w ogóle.Chyba mialam jakis kryzys ostatnie dni zjad³am dzis otrêbów troche i chleba sojowego-macie pojêcie jaki smaczny???

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Tabelka na pierwszej stronie

Madzie, muszê dopisaæ bo nie zauwa¿y³am ¿e napisa³a¶ kochana

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Pobiega³am.... 1,5km w 12min. Padam.

Tabelka przez logo wiza¿u zrobi³a siê nieczytelna ale poprawiê to na nastêpny raz.
S³onko dziêkujemy za ¶liczn± tabelkeW koñcu mamy jak±¶ jasno¶c co do naszych celówza tydzieñ siê zwa¿e:P
Stary 2013-07-16, 12:00   #219
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
dzieñ dobry dziewczynki
o moj ty Panie!!¿eby cie nie rozerwa³o od tej mieszanki heheh.
Stary 2013-07-16, 12:02   #220
lenik33
Raczkowanie

Cze¶æ Alu
Ja te¿ meldujê grzecznie, przed prac± ranny trening po¶ladków z mel b wykonany po pracy mam zamiar zaliczyæ skalpel II e.ch
Co do jedzonka poza tym nieszczêsnym bobem zjad³am 2 kromki chleba ko³odziej i wypi³am capucinko
W pracy ju¿ nic teraz kombinujê co by tu zje¶æ po powrocie do domku, pomys³ów brak
ale za to rano jaka piêkna waga by³a sprawdzê jutro czy mi siê nie przewidzia³o
CMOK
Stary 2013-07-16, 12:41   #221
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
dzieñ dobry dziewczynki
no ponios³o Ciê z tym bobem a gdzie ¶niadanko kochana? trzeba siê ¶niadankowac, bo potem cz³owiek nie rzuca siê na pierwsze napotkane ciacho
to jeszcze nie wyzdrowia³as biedulko? Martu¶

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

ALU¦ brawo za æwiczenia, ja jak na razie zaliczylam bieg na busa i spacer z busa do pracy, no i b³±kanie siê z nudow po sklepie i galerii

a jedzenie dzisiaj nawet:
rano 2 kromki chleba + 2 jajka + gorzka herbata
potem na II ¶niadanie activia + kawka
mam nektarynke, 2 gratki male i jem r==teraz twarog poltlusty, ale jakis obiad mi siê marzy
Stary 2013-07-16, 14:08   #222
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Dziêkujê w imieniu synka za ¿yczienia

Przysz³y buty i... s± za du¿e, napcha³am waty ale i tak ¼le le¿±. Przemêczyæ siê czy wymieniaæ?
Stary 2013-07-16, 15:01   #223
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:

Przysz³y buty i... s± za du¿e, napcha³am waty ale i tak ¼le le¿±. Przemêczyæ siê czy wymieniaæ?

wymieñ kochana! bêdziesz siê fatalnie czuæ, ja mam jedne szpilki za duze i na 18 mojej siotry myslalam,ze oszaleje ze z³o¶ci, ciagle mi siê zsuwaly a mialam zapietni i watê i nic
nie trzymaly siê stopy, a jak przyjdzie rajstopa to w ogole Ci spadn±

a w ogole widze,ze za 3 dni masz rocznicê zarêczyn

Edytowane przez mannijonnim
Czas edycji: 2013-07-16 o 15:09
mannijonnim jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-16, 17:36   #224
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:

wymieñ wymien.Ania dobrze radzi.Nie ma co sie mêczyæ.Takie durne buty potrafia ca³± imprezê popsuæ

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

o 19 jestem umówiona na rowerow± przeja¿dzkê po okolicznych wsiach:P oczywiscie moje dziecko m³odsze zawsze mi towarzyszyjednak w³asnie dostalam smsa od kumpeli,ze nie moze pojechac,wiec siê zastanawiam szybko co tu zrobiæ???Chyba napisze do mojej drugiej kolezanki,ze wpadne do niej z Ania na kawke

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
wymieñ wymien.Ania dobrze radzi.Nie ma co sie mêczyæ.Takie durne buty potrafia ca³± imprezê popsuæ

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

o 19 jestem umówiona na rowerow± przeja¿dzkê po okolicznych wsiach:P oczywiscie moje dziecko m³odsze zawsze mi towarzyszyjednak w³asnie dostalam smsa od kumpeli,ze nie moze pojechac,wiec siê zastanawiam szybko co tu zrobiæ???Chyba napisze do mojej drugiej kolezanki,ze wpadne do niej z Ania na kawke
my kobiety to jestesmy zmiennejednak pojedziemy na ta przejazdzkê:P napisa³a,ze sie wyrobi z robota i smigamy:P jupii

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

czuje sie jakas spuchniêta;/ i czuje,¿e chyba 1 kg albo nawet 2 mog³am dobraæ przez ostatni tydzien;/

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

W razie co to bêdê po¿nym wieczoremmam nadziejê kogo¶ tu zastaæ:P i bede probowac te mel B cokolwiek to jest:P:P
Stary 2013-07-16, 17:37   #225
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

Cze¶æ dziewczynki
Nie pisa³am tak d³ugo bo z córeczk± u mamy by³am od niedzieli, przed chwilk± wróci³y¶my i muszê trochê ogarn±æ malutk± i siebie a wieczorkiem jak laleczka spaæ pojdzie to przysiade i Was nadrobiê, no i oczywi¶cie mierzenie te¿ Pozdrawiam
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 17:44   #226
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczynki
Nie pisa³am tak d³ugo bo z córeczk± u mamy by³am od niedzieli, przed chwilk± wróci³y¶my i muszê trochê ogarn±æ malutk± i siebie a wieczorkiem jak laleczka spaæ pojdzie to przysiade i Was nadrobiê, no i oczywi¶cie mierzenie te¿ Pozdrawiam
do mi³egoooooooo
Stary 2013-07-16, 18:06   #227
lenik33
Raczkowanie

Ala mel b super sprawa
w³a¶nie zaliczy³am dzi¶ drugi treninig po¶ladków chyba zaczynam siê uzale¿niaæ teraz czekam na obiadek a w³asciwie kolacyjkê w³a¶nie mój by³y robi w mojej kuchni, a jak zjem i odpocznê godzinkê mam plan zrobiæ skalpel ewy
CMOK
Stary 2013-07-16, 18:28   #228
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

gratuluje tych aktywno¶ci ja dzi¶ wieczorem te¿ zamierzam sie poruszaæ, któe æwiczenia najbardziej lubicie?

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-16, 19:42   #229
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
gratuluje tych aktywno¶ci ja dzi¶ wieczorem te¿ zamierzam sie poruszaæ, któe æwiczenia najbardziej lubicie?
Madziulka ja lubie tañczyæ sobie w rytm muzyki,krêciæ biodrami,oraz wykonywaæ cwiczenia na uda i po¶ladki w stylu-wykrok do przodu i uginanie nogi.Wiecie o co mi chodzi??Lubiê tez jezdzic rowerem,na rolkach.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Mozecie u mnie odfajkowaæ dzis-15 min stepper,15 min twister,godzina szybkiej jazdy na rowerze ze slodkim za³adunkiem na bagazniku,i przed spaniem z 20 minut albo i pol godziny troche tanca i bede probowac mel B

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

zamowi³am farbê do ubran:p i pofarbowa³am sobie 2 bluzki na ciemny br±z:P pierwszy raz to robi³am i wysz³o mi bardzo ³adnie

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 20:10   #230
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

cze¶æææ

padam dzi¶ na pysk..
chyba nie poæwiczê...

Ali
ale poszala³a¶
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-16, 20:20   #231
Lady Ali
Rozeznanie

Martu¶ mia³a¶ absolutna racjê!!Mel B jest super
Stary 2013-07-16, 20:42   #232
ppaulinka1990
Raczkowanie

Nadrobi³am Was dziewczyny a co pomiarów to jestem przerazona, ja chyba w±tki pomyli³am, nie pasuje do Was z moj± mas± zupe³nie;/
A¿ do³a z³apa³am

waga: 70,7kg:mur :
wzrost: 166cm

biust: 97cm
pod biustem: 86cm
talia: 88cm
na wys.pêpka:95cm
biodra: 99cm
udo: 60cm
³ydka: 36m
ramiê : 28cm

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Te¿ zrobi³am ten trening z Mel B ale ¿eby zrobiæ tak dok³adnie jak ona to si³ nie mia³am, nawet nie zdawa³am sobie sprawy jak kiepsko u mnie z jakakolwiek kondycja
Stary 2013-07-16, 20:43   #233
lenik33
Raczkowanie

pPaulinka no co¶ Ty, pasujesz tu jak ula³ od tego jeste¶my w³a¶nie, aby siê wspieraæ i motywowaæ, ka¿da z nas skoro tu jest ma jakie¶ "ale" do siebie i teraz tylko musimy siê tego pozbyæ niby ka¿da na swój sposób, ale tak naprawdê "razem" bêdzie dobrze!
U³o¿ plan zgodny z Tob± i Twoim trybem ¿ycia, wyznacz cele i bierz siê do roboty kochana! bo samo nic siê nie wydarzy! Razem damy radê
Stary 2013-07-16, 20:46   #234
ppaulinka1990
Raczkowanie

a jad³am dzi¶:
Sniadanko: 2 kromki ciemnego pieczywa+2 jajka na miêkko
cappuccino bez cukru+morelka
Obiad: Makaron z kurczakiem w sosie pieczarkowym
Kolacja: 2 kromki ciemnego chlebka z bia³ym serkiem i rzodkiewka, a druga z pomidorkiem + jogurt z musli
Stary 2013-07-16, 20:48   #235
lenik33
Raczkowanie

co do treningów mo¿esz przecie¿ na pocz±tku powtarzaæ wszystko 1x, a nie jak mel 2 x czy te¿ chodakowska 3 x, powolutku, swoim temepem, byle dok³adnie, roz³ó¿ sobie te æwiczenia na ca³y dzieñ, ale tak ¿eby sumarycznie wysz³o Ci te 30 minut, dwa tygodnie i zaczniesz zauwa¿aæ zmiany, a potem dostaniesz skrzyde³ i polecisz do swojego "idea³u"
kurczê sama siê motywujê jak to piszê
apropo's leci ze mnie bo w³a¶nie zaliczy³am pierwszy w zyciu swym ca³y ten cholerny cudwony skalpel wcze¶niej trochê odpuszcza³a jak go æwiczy³am , dzi¶ by³o na 5 yupii

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

A Twoja dietka dzisiaj ksi±¿kowa
Stary 2013-07-16, 20:49   #236
Lady Ali
Rozeznanie

ja pitole jaki czad!!!!zrobilam 10 min na posladki.Teraz bede robic codziennie!!!!
Stary 2013-07-16, 20:50   #237
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
pPaulinka no co¶ Ty, pasujesz tu jak ula³ od tego jeste¶my w³a¶nie, aby siê wspieraæ i motywowaæ, ka¿da z nas skoro tu jest ma jakie¶ "ale" do siebie i teraz tylko musimy siê tego pozbyæ niby ka¿da na swój sposób, ale tak naprawdê "razem" bêdzie dobrze!
U³o¿ plan zgodny z Tob± i Twoim trybem ¿ycia, wyznacz cele i bierz siê do roboty kochana! bo samo nic siê nie wydarzy! Razem damy radê

Dziêki za wsparcie Na razie staram siê jako¶ trzymaæ ale najgorzej jest mi nie podjadaæ i odstawiæ s³odycze i wieczorne piwko ale DAM RADE musze bo sama ze sob± bardzo zle siê czuje, chcia³abym zrzuciæ 15 kg a to przecie¿ tak du¿o
Stary 2013-07-16, 20:53   #238
Lady Ali
Rozeznanie

a zapomnialam mowic,ze codziennie bede sie starac chodzic po godzinie czasu z tymi cudownymi kijkami:P

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki za wsparcie Na razie staram siê jako¶ trzymaæ ale najgorzej jest mi nie podjadaæ i odstawiæ s³odycze i wieczorne piwko ale DAM RADE musze bo sama ze sob± bardzo zle siê czuje, chcia³abym zrzuciæ 15 kg a to przecie¿ tak du¿o
kochana duzo i owszem,ale skoro ja zrzuci³am 16 to i tobie sie uda
Stary 2013-07-16, 20:54   #239
ppaulinka1990
Raczkowanie

Dziewczyny ja nie wiem czy to te¿ co¶ zmienia ale ostatnio mam okropne problemy z jelitami Od zawsze mia³am problemy z za³atwianiem, czasem nawet tydzieñ na kibelek nie siada³am ale po porodzie co¶ mi siê poprzestawia³o, no i jak zjem obiad czy po prostu du¿a porcjê jakiego¶ jedzonka to strasznie skrecaja mi siê jelita i mnie przeczyszcza Myslicie ze powinnam brac jaki¶ b³onnik czy pic jakies herbatki na uregulowanie tej perylstatyki?

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
a zapomnialam mowic,ze codziennie bede sie starac chodzic po godzinie czasu z tymi cudownymi kijkami:P

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

kochana duzo i owszem,ale skoro ja zrzuci³am 16 to i tobie sie uda

Powiedz mi jak Ty to zrobi³a¶?
Stary 2013-07-16, 21:03   #240
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

Dziewczynki wszystkie tu pasujemy gdyby¶my by³y idealne to by nas tu nie by³o bo i po co
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.