|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Moje dane:
biust 90 pod biustem 78 talia 75 ![]() pêpek 81 ![]() biodra 98 udo 57 ³ydka 36,5 ramiê 29!!!! waga...? nie wiem, zasz³am do jedynej otwartej apteki a tam wagi nie bylo ![]() Wstawcie bez mojej wagi, mo¿e jutro jeszcze gdzies zajadê Przepraszam ¿e tak pó¼no, ale najpierw musia³am zostac w pracy d³uzej, potem zakupy, powrót do domu, nastrój nie taki...ehhh szkoda gadaæ Dzi¶ nie æwiczylam, mam nadziejê, ¿e jutro nadrobiê Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-07-15 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Tabelka na pierwszej stronie
![]() Madzie, muszê dopisaæ bo nie zauwa¿y³am ¿e napisa³a¶ kochana ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Pobiega³am.... 1,5km w 12min. Padam. Tabelka przez logo wiza¿u zrobi³a siê nieczytelna ale poprawiê to na nastêpny raz.
![]() |
#213 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 035
|
Hej
![]() Przepraszam, ze nie pisalam, ale bylam zalatana. I do tego musze pisac na klawiaturze ekranowej bo mi sie w laptopie zalala. Wweekend rozdalismy w koncu ostatnie zaproszenia. Lista zamknela sie na 126 osobach, a mialo byc 80 ![]() Kupilismy tez garnitur, a jutro spotkanie na sali i ustalenie szczegolow. Wiec mam nadzieje ze mi wybaczycie ![]() Z dieta nie mam sie czym chwalic ![]() I podaje wymiary waga 60kg wzrost 172cm pepek 89 talia 77 pod biustem 77 biodra 92 udo 53 lydka 34 tragedia ![]()
![]() |
![]() |
#214 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Ale ze mnie chamka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lady Ali Czas edycji: 2013-07-16 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
![]() aaa i zak³ad to chyba dobry pomys³ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- a przede wszystkim DZIEÑ DOBRY WSZYSTKIM ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
dzieñ dobry dziewczynki
![]() Roczek - piekny wiek ![]() ![]() Ale mi siê nie chce dzisiaj pracowaæ, jeszcze z t± angin± i gor±czk± ![]() Która¶ z symaptycznych kole¿anek proponowa³a zwracac siê do siebie po imieniu ![]() ![]() ![]() Acha przypomnia³o mi siê ![]() ![]() ![]() ![]() wracam do pracy bllle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Cze¶æ Alu
![]() Ja te¿ meldujê grzecznie, przed prac± ranny trening po¶ladków z mel b wykonany po pracy mam zamiar zaliczyæ skalpel II e.ch ![]() Co do jedzonka poza tym nieszczêsnym bobem zjad³am 2 kromki chleba ko³odziej i wypi³am capucinko ![]() W pracy ju¿ nic ![]() ![]() ale za to rano jaka piêkna waga by³a ![]() ![]() CMOK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() to jeszcze nie wyzdrowia³as biedulko? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- ALU¦ brawo za æwiczenia, ja jak na razie zaliczylam bieg na busa i spacer z busa do pracy, no i b³±kanie siê z nudow po sklepie i galerii ![]() a jedzenie dzisiaj nawet: rano 2 kromki chleba + 2 jajka + gorzka herbata potem na II ¶niadanie activia + kawka mam nektarynke, 2 gratki male i jem r==teraz twarog poltlusty, ale jakis obiad mi siê marzy ![]()
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Dziêkujê w imieniu synka za ¿yczienia
![]() Przysz³y buty i... s± za du¿e, napcha³am waty ale i tak ¼le le¿±. Przemêczyæ siê czy wymieniaæ?
![]() |
#223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wymieñ kochana! bêdziesz siê fatalnie czuæ, ja mam jedne szpilki za duze i na 18 mojej siotry myslalam,ze oszaleje ze z³o¶ci, ciagle mi siê zsuwaly a mialam zapietni i watê i nic nie trzymaly siê stopy, a jak przyjdzie rajstopa to w ogole Ci spadn± ![]() a w ogole widze,ze za 3 dni masz rocznicê zarêczyn ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mannijonnim Czas edycji: 2013-07-16 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- o 19 jestem umówiona na rowerow± przeja¿dzkê po okolicznych wsiach:P oczywiscie moje dziecko m³odsze zawsze mi towarzyszy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- czuje sie jakas spuchniêta;/ i czuje,¿e chyba 1 kg albo nawet 2 mog³am dobraæ przez ostatni tydzien;/ ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- W razie co to bêdê po¿nym wieczorem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Cze¶æ dziewczynki
![]() Nie pisa³am tak d³ugo bo z córeczk± u mamy by³am od niedzieli, przed chwilk± wróci³y¶my i muszê trochê ogarn±æ malutk± i siebie a wieczorkiem jak laleczka spaæ pojdzie to przysiade i Was nadrobiê, no i oczywi¶cie mierzenie te¿ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Ala mel b super sprawa
![]() w³a¶nie zaliczy³am dzi¶ drugi treninig po¶ladków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CMOK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
gratuluje tych aktywno¶ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Mozecie u mnie odfajkowaæ dzis-15 min stepper,15 min twister,godzina szybkiej jazdy na rowerze ze slodkim za³adunkiem na bagazniku,i przed spaniem z 20 minut albo i pol godziny troche tanca i bede probowac mel B ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- zamowi³am farbê do ubran:p i pofarbowa³am sobie 2 bluzki na ciemny br±z:P pierwszy raz to robi³am i wysz³o mi bardzo ³adnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
cze¶æææ
padam dzi¶ na pysk.. ![]() chyba nie poæwiczê... Ali ale poszala³a¶ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Martu¶ mia³a¶ absolutna racjê!!Mel B jest super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Nadrobi³am Was dziewczyny a co pomiarów to jestem przerazona, ja chyba w±tki pomyli³am, nie pasuje do Was z moj± mas± zupe³nie;/
A¿ do³a z³apa³am ![]() waga: 70,7kg ![]() ![]() ![]() wzrost: 166cm biust: 97cm pod biustem: 86cm talia: 88cm na wys.pêpka:95cm biodra: 99cm udo: 60cm ³ydka: 36m ramiê : 28cm ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Te¿ zrobi³am ten trening z Mel B ale ¿eby zrobiæ tak dok³adnie jak ona to si³ nie mia³am, nawet nie zdawa³am sobie sprawy jak kiepsko u mnie z jakakolwiek kondycja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
pPaulinka no co¶ Ty, pasujesz tu jak ula³
![]() ![]() U³o¿ plan zgodny z Tob± i Twoim trybem ¿ycia, wyznacz cele i bierz siê do roboty kochana! bo samo nic siê nie wydarzy! Razem damy radê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
a jad³am dzi¶:
Sniadanko: 2 kromki ciemnego pieczywa+2 jajka na miêkko cappuccino bez cukru+morelka Obiad: Makaron z kurczakiem w sosie pieczarkowym Kolacja: 2 kromki ciemnego chlebka z bia³ym serkiem i rzodkiewka, a druga z pomidorkiem + jogurt z musli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
co do treningów mo¿esz przecie¿ na pocz±tku powtarzaæ wszystko 1x, a nie jak mel 2 x czy te¿ chodakowska 3 x, powolutku, swoim temepem, byle dok³adnie, roz³ó¿ sobie te æwiczenia na ca³y dzieñ, ale tak ¿eby sumarycznie wysz³o Ci te 30 minut, dwa tygodnie i zaczniesz zauwa¿aæ zmiany, a potem dostaniesz skrzyde³ i polecisz do swojego "idea³u"
![]() kurczê sama siê motywujê jak to piszê ![]() apropo's leci ze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- A Twoja dietka dzisiaj ksi±¿kowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
ja pitole jaki czad!!!!zrobilam 10 min na posladki.Teraz bede robic codziennie!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziêki za wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Rozeznanie
|
a zapomnialam mowic,ze codziennie bede sie starac chodzic po godzinie czasu z tymi cudownymi kijkami:P
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja nie wiem czy to te¿ co¶ zmienia ale ostatnio mam okropne problemy z jelitami
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Powiedz mi jak Ty to zrobi³a¶? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.