![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Myślicie że taki skoczek jest odpowiedni dla dzieci w wieku około 1,5 roku? Niby od 3 lat, ale napisali ze młodsze pod nadzorem rodziców również moją skakać. Myślicie że to fajna rzecz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://ecsmedia.pl/c/little-tikes-ko...ext6111094.jpg i nie chciała zejść
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Linka jak napisałaś o skoczku to pomyślałam, że chodzi Ci o coś takiego: http://images03.olx.pl/ui/3/12/52/13...Dla-dzieci.jpg
![]() Wg mnie też może być za mało stabilne dla takiego malucha... Za to ten bujak który Agunia pokazuje u nas jest hitem (dla M. jeszcze nie, ale D. szaleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
co tu taka cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kuruj się kochana ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Blue u na spodobne zachowania, największy krzyk ejst jak go biore na rece poza domem, bo on chce na glebe i nie raczkować ale chodzic, amm go trzymać za raczki a on chodzi gdzie mu się podoba, a najgorzej ze tak na 2gie pietro do domu wchodzimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz to wygląda tak, że w wózku na spacerze spokój jest dopóki jej nie wyjmę z wózka, ale jak już wyjmę i podrepta, to spróbuj ją wsadzić z powrotem ![]() Chodzenie na dworze jest komiczne, nie da się z nią iść w linii prostej, bo ona sobie uwidziała wchodzenie na trawnik i chodnik naprzemiennie, więc chodzi jednym wielkim zygzakiem. Za rękę dam radę czasem ją podprowadzić tam, gdzie ja chcę iść, ale ten pieron zaraz mi zaczyna skręcać, bo ona musi na trawę. Oczywiście jak już na trawę wejdzie, to zaraz musi zejść na chodnik i tak w kółko
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej dzisiaj zaś cały dzień poza domem.
Byliśmy u mojej babci - dziadkowie zachwyceni prawnusia. Dziadek powiedział że to jego ulubiona (jedyna) prawnusia i że czeka na kolejną prawnusie. Poza tym wypilam desperadosa i ide spać. Dobrej nocy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2013-07-03 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Ale tu cisza, wstydzilybyscie sie!!!
![]() U nas dziś nic ciekawego, tyle tylko, ze pogoda fajna, taka w sam raz ![]() Od jutra będę slomianą wdówką, bo mąż wyjeżdża na 3 dni do Gdańska. Ale biorąc pod uwagę jego czerwcowe maratony tlumaczeniowe - wielkiej różnicy nie odczuję ![]() Aha, wymuszanie wrzaskiem u nas też na tapecie, oczywiście ![]() Blue, Nicki, piszecie, że na zewnątrz jest najłatwiej - dlaczego? Co na to wpływa - wózek, plac zabaw? Bo u nas, mam wrażenie, podczas wyjść jest raczej gorzej: nie tylko ja, ale i wszyscy nieszczęśnicy wokół muszą słuchać, co Zosia ma do powiedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Hej! Dziękujemy za wszystkie życzenia
![]() Podjęliśmy fajną współpracę i będziemy testować apaszkę ![]() ![]() Przyszła mi też paczka z J&J, na wygraną w konkursie. Chyba ze 2 kg waży, zabulę nieźle za przesyłkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Aga masz racje, niepotrzebnie mu to pokazałam, ale w sumie co miałam zrobić jak podchodizł do mnie i chwytał się za moje nogi jak ja chciałam iśc, sam to wymyslił
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Nie płakaj, możesz wziąć udział i podać adres do swojej rodziny w PL
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Fabisiu wszystkiego najlepszego, rosnij zdrowo i badz pociecha dla mamy kazdego dnia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy dzisiaj drugi rower
![]() ![]()
#230 |
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dzięki za wszystkie odpowiedzi
![]() ![]() Odnośnie mleka krowiego vs kozie i alergii, to ja z kolei spotkałam się z opinią, że mimo, że mleko kozie jest stosunkowo mało alergizujące to może wystąpić na nie alergia krzyżowa u uczulonych już na krowie. To, co Linko piszesz o mleku słonia bardzo ciekawe ![]() ![]() Aguniu po przeczytaniu tego co napisałaś o szczepionkach skojarzonych i alergii tym bardziej się cieszę że braliśmy zwykłe, mój M miał i tak przekichane z alergiami, nie wiadomo jak by zareagował ![]() Phdwao- gratki dla Jasia za nowy ząbek ![]() Blue- u nas też czasem jak jest ciężko w domu wytrzymać idziemy na dwór ![]() ![]() Co do pokazywania płaczem swojej woli to oczywiście ma to miejsce i niestety mój mąż jest tym uleglejszym, który na więcej pozwala ![]() Sol- fajne te apaszki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Kurde, muszę iść do sklepu po jakieś tabletki, bo już myślałam że przeszło, a jednak gardło bardziej boli:/ Ale chociaż temp. nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
No.
![]() Ja temu dziecku chyba dziś wieczorem dam piwo, zamiast mleka, dużo ludzi śpi pi tym lepiej ![]() I to jeszcze wrzeszczy od bladego świtu, że jej nie pozwalam wejść na parapet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Dep-jakie piwo podasz?bo może jak też ![]() boszeeeeee co za pogoda-leje jak z cebra....uwielbiam tą świadomość z rana, że jestem uwięziona w domu na dzień cały ![]() wczoraj zakupiliśmy Lilutce Elefanteny-Depoison dziękuję za info, ale byłam już wcześniej i widziałam przeceny, niestety u Nas może z 5 rodzai przecenionych, w tym 2 znośne modele, z czego tylko w jednym był odpowiedni rozmiar ![]() ![]() poza tym Kochana małe rozmiary bardzo ładne, ale moja ma 19-20 ![]() kupiliśmy w końcu 20, bo 19 była niemal na styk dołączam foto chwalę się też prezentem od Chrzestnego dla mojej Gwiazdy ![]() ja sobie zakupiłam też na promo 2 staniki Triumph(pierwsze w moim życiu ![]()
#235 |
Zakorzenienie
|
Hejo młoda spała całą noc, obudziła sie przed 7. Natomiast ja czuje się jak z krzyża zdjęta. Nie wiem czemu.
Jednym z plusów samodzielnego zasypiania są pobudki. Wcześniej budziła się w różnym nastroju, często z płaczem i trzeba było do niej iść. A teraz jak sie obudzi sobie gada i bawi się misiem którego ma w lozeczku. W piątek idziemy na miasto ![]() Dep nie pozwalasz dziecku wejść na parapet? Co z Ciebie za matka :p Pomysł z piwem super, tylko jakie piwo wybrać. I nie za dużo, żeby rano nie było kaca. Karolka super, że udało Wam się kupić butki. Potem będę na kompie to zobaczę co wybralas. Wkurza mnie że na komórce nie mogę oglądać Wrzucanych zdjec. Gacie też dawaj. Pamiętam jeszcze ze zdjęć z brzuszkiem że zawsze mialas fajne majtki ![]() U nas wymuszanie krzykiem też jest, jednak w stopniu znośnym. Natomiast wczoraj zaobserwowałam że mała próbuje więcej wymuszac na babci niż na nas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2013-07-04 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Mandi-hehe rozbawiłaś mnie moimi gatkami z okresu brzusiowego
![]() zapomniałam się pochwalić, że dziecię zaczęło pić ze smoczka niekapkowego... zakupiłam najtańszy smoczek, do nauki, założyłam jej do ulubionej butelki do picia i zajęła się w końcu piciem, nie gryzieniem i od wczoraj nawet mleko przez niego pije ![]() chyba lepszy taki niż zwykły??KarolinaPW powinna wiedzieć ![]()
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo z parapetu tyle ciekawostek widać ![]() u nas noc przespana- uff tylko problem z zaśnięciem....zasnął grubo po 21. A mojej matce zasnął przedwczoraj bez problemu...już jej powiedziałam że dostanie u nas etat usypiaczki ![]() coś miałam jeszcze pisać i zapomniałam...
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Hej Hej
![]() ![]() ![]() Agunia też mam te butki (co juz Maciejka Ci napisała) oj słabo czytasz moje posty bo dwa razy je pokazywałam ![]() coś jeszcze miałam pisać... Blu u nas na polku wcale nie jest jeszcze gorzej, w domu Małemu się już nudzi więc uwielbia spacery, mimo że chodzi to lubi jeździć w wózku, lubi też łazić broń boże nie za rączkę - tu sprawdzają się szelki Cytat:
![]() ![]() ![]() Krakowskie dziewczyny(i inne chętne) zorganizujmy krakowskie spotkanie numer III ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Hej! Mam problemy z zaśnięciem w nocy przez co jestem nie wyspana...
My dopiero wstaliśmy, więc trzeba się umyć i zjeść śniadanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.