|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]()
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Gratuluję wizyt
![]() Dzidziaz twoim maluszkiem wszystko bedzie dobrze ![]() Była popołudniu u znajomej na plotach, posiedziałam chwile i bynajmniej miło spędziłam czas nie siedząc sama w domku ![]() ![]()
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja w nowym watku
![]() Przepraszam ze pisze bez polskich znakow ale jestem na telefonie i nie chce mi sie w to bawic ![]() Chcialam Wam napisac ze powariowalyscie - tyle stron w jeden dzien ![]() ![]() Miki gratuluje obrony ![]() ![]() kasiula ![]() Ryba o mamooo wlasnie mi uswiadomilas jaka gadula jestem ![]() ![]() lineczka o jeeej. Wspolczuje kolezance ![]() basiula gratuluje coreczki ![]() motylek Tobie z kolei gratuluje chlopca ![]() Dzidzia trzymam kciuki za Was ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Aaa i zapomnialam Wam napisac ze pozyczylam pieniadze na wozek od mamy, bede jej oddawac na raty. Juz zapowiedzialam TZtowi ze skladamy sie na ten wozek po polowie bo poki co to tylko ja wkladam pieniadze w naszego Jaska. Zrobilam mu awanture za to ze mnie wkurzyl rano tym krzykiem i tym ze "musze" zalatwic pieniadze. Przeprosil i tlumaczyl sie tym ze wszyscy na okolo go wkurzaja (mama i siostry) bo wymuszaja na nim i mowia mu co ma robic dlatego zadzwonil do mnie taki wsciekly :/ Aaa no i zauwazylam ze okreslenie "pukaczu" sie juz na dobre przyjelo na watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Domi i dobrze zrobiłaś, niech Tż też łoży na dziecko i jego potrzeby, tym bardziej, że to on pracuje
![]() A prosze bardzo ![]() http://allegro.pl/ewa-polspiochy-bez...336992253.html - różowe http://allegro.pl/ewa-klucze-polspio...339553927.html - żółte http://allegro.pl/ewa-klucze-komplet...339607393.html - amarant http://allegro.pl/ewa-klucze-spiochy...339640412.html - ecru i limonka http://allegro.pl/ewa-klucze-spiochy...304841978.html http://allegro.pl/ewa-bluza-z-kaptur...339683151.html - limonka |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!! melduję się w nowym wątku i obiecuję, że będę częściej się udzielać. Ostatnie dwa tygodnie minęły mi beznadziejnie i nie miałam głowy do forum..
Ale mój nastrój wraca bo dzisiaj byłam na wizycie i mój na 70-80% synuś okazał się na 100% córeczką ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich!
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przestawiłaś się już? imię macie wybrane? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szybciutko zapisuje sobie sprzedawce i też będę od niej zamawiać są cudne! ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | ||
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Chcialabym kupic te literki tylko musze wykminic jak to potem do mnie dojdzie do UK Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() TŻ-towi podoba się Nikola, ja sama nie wiem... żadne mi się nie podoba tak na 100% ![]() Na ostatniej wizycie po pytaniu "czy potwierdza pan płeć?" doktor dziwnie się zachowywał, mówił ,że jeszcze nic nie wiadomo,żebyśmy przypadkiem żadnych ciuszków nie kupowali i rodzinie nic nie mówili ( a poprzednio stwierdził,że na 70-80% chłopak-to było jakieś 2 miesiące temu, więc bardzo wcześnie). Po tym zachowaniu stwierdziliśmy, że ewidentnie coś jest nie tak i domyślaliśmy się, że jest dziewczynka ![]() Mam już trochę niebieskich ciuszków, ale od miesiąca przystopowałam i kupiłam tylko kremowy śpiworek.
![]() |
#224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynka w niebieskich może pośmigać ![]() A wogóle te ciuszki co zamówiłam to wszystki na rozmiar 62 i się zastanawiam czy jeszcze coś na 56 nie dobrać, ale body i pajace mam takie malusie to chyba mi styknie na sam począteczek. Ewentualnie coś tu dokupię z przecen ![]() Jutro jeszcze chcę trochę pobuszować na all, bo tu u mnie wogóle nie ma śpiochów takich na ramiączkach, tylko pajace ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obudzilam sie z cudownym humorem a pojde spac z zapuchnietymi oczami. TZ wykrecil sie ![]() dobrej nocy Wam zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Domi
![]() ![]() ![]() ![]() Spokojnej nocki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
Wcześniej płaciłam normalnie z irlandzkiego konta i zazwyczaj wybierałam sprzedawców co zgadzają się na wysyłkę zagranicę. Wtedy przed zakupem wysyłam maila z pytaniem ile będzie kosztowała wysyłka do mnie i po zakupie doliczam tą kwotę i robię międzynarodowy przelew. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Jest ich dużo. Na każdej aukcji w zakładce Dostawa i płatność to jest napisane lub nie...np. ta dziewczyna co teraz zamawiałam ciuszki miała wysyłkę zagranicę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Paulina Śliczne ![]() Cytat:
![]() Domi Lepszego samopoczucia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak w końcu je będziesz mieć to czekam na jakieś info jak na żywo - może też się skuszę, bo wyglądają super, a i cena mega przystępna ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To chyba bardzo ważne że lekarz czuwa, i chyba lepiej tak się nawet pomartwić nawet trochę na zapas, a nie chodzić do lekarza, który albo wszystko totalnie olewa albo jeszcze gorzej- pouśmiecha się, pożartuje, zaleci witaminy ciążowe, które mu wciska jakiś koncern farmaceutyczny a jednocześnie przegapi jakieś nieprawidłowości. Cytat:
A ograniczenie wątku do tematów, co kto zjadł na obiad itp., może być nudne ![]() Wspólczuję . A coś ci powiedzieli, dlaczego? Mówiłaś kiedyś, że miałas ciężki poród - czy to od wysiłku może?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() heja ho! ![]() wczoraj kolega TŻ przyjechał pochwalić się samochodem co parę dni temu kupił i oczywiście zabrali mnie na wycieczkę, bo mamy taki sam samochód tylko z odrobinę mniejszym silnikiem, i TŻ prowadził bo On wielki fan tych samochodów i jak jechaliśmy to tak mi się w głowie kręciło że szok ![]() ![]() a i dziewczyny te które miały USG połówkowe, co dokładnie na nim miałyście mierzona, bo mi wydawało się że na ostatniej wizycie powinnam mieć a pomiary ginka robiła te co normalnie więc może jutro będę miała połówkowe, bo stwierdziła że woli robić ok 22- 23 tygodnia ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-03 o 06:50 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Paulinko, piękne łowy ![]() Witam się z moim "Pukaczu" ![]() ![]() ![]() Jeszcze troszkę poleżę.. a później muszę się zbierac na pocztę,zusu, dentysty sandysty no i pakowanie c.d... 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty i miłego dzionka Wam życzę ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
hej
u nas wszystko sprawdzał (wszystkie narządy wewnętrzne) sprawdzał konczyny kręgosłup żebra wsio oglądał no i najdłużej chyba skupiał sie na serduszku.....a i pępowine ilu przepływowa i łożysko jakie jest jaki stopien starości łożyska i nie wiem co jeszcze ale taka kartka A4 to zapisana jest cała heehhe
#237 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Nie spałam od 5 i jestem nie do życia,a do pracy trzeba iść ![]() Dzidzia będzie dobrze z twoim Maluchem.Zobaczysz!!!:ehe m: Trzymam kciuki za badania. Gratuluje poznanych płci!!! ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
ktosiula,babku,Zuzziak,ma omami,motylek85
kciuki za wasze wizyty Witam sie dzis z wami...z bolacym brzuszkiem,bo zjadlam wlasnie cale pudeleczko malin ![]() ![]() zycze dobrego i wesolego dnia mamusie a powiedzcie mi,czy na tym etapie to juz widac,ze dziecko sie z jednej strony wypycha?bo do tej pory mialam po prostu kragly brzuszek,na ktorym pojawialy sie kopniaczki,a wczoraj czuje,ze mnie cos ciagnie z jednej storny,podnosze bluzke,a tam z jednej strony brzych z wielka gora...no i nie wiem czy to glowka,tylek,noga czy cos....ale poglaskalam czule i po jakims czasie "gora" zniknela |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Dzidzia wszystko bedzie dobrze z maluszkiem trzymam
![]() Co do mojej wcześniejszej wizyty musiałabym nasciemniac ze cos mnie boli, by sie dostać do lekarza... On ma zawsze więcej pacjetek niż powinnien. W ogole gdybym sie wczesniej dowiedziała jakie to piękne wczasy pod grusza dostane to w ogole bym olała urlop :/ Dzien dobry ![]() Zaraz jedziemy do aqua parku.trzeba korzystać poki maz ma wolne ![]() Miłego dnia i ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.