|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wyzwanie SYLWESTER
Właśnie to u nich lubię, żadnej muzyczki, nadmiernego entuzjazmu. Mogę swoją muzykę włączyć do nich.
To jutro zobacze tego shreda ![]() Ogólnie chyba coś mi się przemiana podkręciła, dziś 3h po śniadaniu byłam głodna, ale nie tak troszke tylko tak że aż w żołądku czułam ![]()
“The church is close, but the road is icey. The bar is far, but I will walk carefully.” Blog Edytowane przez blanche_ Czas edycji: 2013-09-27 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Największy napad głodu mam po długich męczących ćwiczeniach, no konia z kopytami
![]() Co wcinasz na śniadanie? U mnie króluje owsiana na mleku ![]() Ostatnio miałam kilka kg jabłek, to dodawałam do owsianki tarte jabłka, cynamon i rodzynki. Jak zaczęłam szybko głodnieć po śniadaniu, to dodałam więcej płatków do porcji i jest lepiej ![]() Ja u siebie w metabolizmie widzę sporą różnicę gdy piję herbatę zieloną i gdy przestaje ![]() Wczoraj odkryłam w Biedronce pyszny chlebek ze słonecznikiem (ale w tych Biedronkach co mają piekarnię) na 90% jest na zakwasie. Kosztuje o ile dobrze pamiętam 2,99, za taki sam w piekarni na mieście płaciłam coś ok 6 zł. Uwielbiam pieczywo z ziarnami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
U mnie również króluje owsianka na śniadanie.
![]() ![]() ![]() ![]()
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-09-27 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj owsiankę zjadłam właśnie z ananasem i jabłkami, porcja nie była mała
![]() Często jem banany i jajka (2 banany i 2/3 jajka na twardo), połączenie boskie ![]() Nie przepadam za pieczywem z biedry ![]() Wole w piekarniach i co jeszcze zbyt dużo syfu nie dodają, bo jak mam przepłacać za chleb to niech będzie dobry ![]() Mam w planach zakup ogólnie maszyny do chleba i będzie chleb ze wszystkim ![]() Mam tak po morderczych ćwiczeniach właśnie i po bieganiu i dziś mnie taki młodszy brat tego głodu złapał aż się zdziwiłam.
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Dołączam do miłośniczek owsianek
![]() ![]() ![]() Zrobiłam już :Muffintop Meltdown, Legs on fire, Abs on fire. A za jakieś 30 minut zabiorę się jeszcze za któryś z treningów Jillian. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj za mną:
1h 30 min - siłownia Mel B pośladki - 10 min 20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout Trening na uda i pośladki z Natalią Gacką - 20 min (niedawno ją odkryłam, polecam ![]() dzisiaj dosłownie pływałam we własnym pocie ![]() ![]() no i na końcu rozciąganie. ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Ja niestety od jutra rozstaję się z Body Revolution, który sobie wybrałam jako drogę do zdobycia wymarzonej figury na Sylwestra z prostej przyczyny: workouty są dla mnie za słabe, w ogole się nie męczę :/ ale będę je wplatać gdzieś tam jak będę miała słabszy dzień
![]() Obczaiłam dziś niektóre filmiki na Fitness Blender i ćwiczenia same w sobie spoko, ale nie wiem, ile wytrzymam nudną gadkę chłopa, który opisuje ćwiczenia. Zero entuzjazmu ![]()
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() dzisiaj tak przeglądałam się w lustrze, patrze na mój brzuch, uda... tyłek. ![]() no i w sumie teraz nie wiem co robić, bo z jednej strony się cieszę, a z drugiej się trochę podłamałam. ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Ja do Fitness Blender właczam sobie swoja muzykę.. przez kilka pierwszych treningów nawet nie wiedziałam, że ktoś coś tam gada :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj zrobiłam wczorajsze bieganie (miałam stanik sportowy wczoraj w praniu
![]() Jeszcze dojdzie 30 przysiadów z obc. 4kg Okazało się ze mam te rurki do sztang w domu i długa do przysiadów z obciążeniem też ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
ppomylilam wątki;p
Edytowane przez adzixx Czas edycji: 2013-09-28 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj dzień przerwy sobie zrobiłam, bo ćwiczyłam cały tydzień, a chcę dać mięśniom odpocząć. No ale jutro już wracam do ćwiczeń!
![]()
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Wracam do was :P i melduję że dziś w całości wykonałam INSANITY Plyometric Cardio Circuit prawie umarłam w połowie ale zawziełam się i w wolniejszym tempie wykonałam do końca 40 min ćwiczeń.
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wczoraj miałam lekkie zakwasy, ale dzisiaj się tak nasiliły, że czuję całe nogi. ![]() miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Biedra niektóre chleby ma na prawdę dobre. Ostatnio zaczęłam kupować w Hert (wcześniej kupowałam tam tylko pączki na tłusty czwartek) i jestem zawiedziona, kupuję tylko dlatego żeby TŻ miał świeże pieczywo do pracy. Wszystko praktycznie oszukane. Ciabata jest napompowana (FreshMarket ma lepszą), chleb orkiszowy napompowany, nie wspomnę o chlebach typu wiejski itp które nie mają nic wspólnego z wiejskim. Kupuję u nich czasem bułki orkiszowe ze słonecznikiem, choć wiem że tak jak reszta jest barwiona i na drożdżach. Pani na początku wciskała mi, że to wszystko na zakwasie, a potem rozłożyła bezradnie ręce i poleciła jakiś chleb na miodzie.... smaczny ale słodki z wędlina jest bleeee ![]() Cytat:
Spróbuj z mlekiem bez laktozy, albo sojowym, tyle że to droższe. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Takiej ogólnej przerwy nie musisz robić, tylko samej pupy nie ćwicz. Po ćwiczeniach porozciągaj całe ciało i wtedy pupy nie omijaj
![]() Na kompie mam kilka filmów z jogą i czasem robię ![]() Dzisiaj zaliczone: Melissa - Fitness Transformation Workout 1 Melissa - 15 Minute HIIT Interval Fat Blaster chciałam jeszcze jeden HIIT z Melissą zrobić, ale nie dałam rady. Zamiast tego Mel B - tyłek, ramiona i brzuch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Miałam na myśli dwa lub trzy i jem oddzielnie, aż tak źle ze mną nie jest, jem banany a pera minut po tym jajka i tyle
![]() Może coś się zmieniło ja kupowałam w biedrze jak miałam jedna pod nosem około 4 lata temu ![]()
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Ja pauzuje.
Chociaz dzisiaj mam w planach pobiegac, niech mnie ktos kopnie zebym zaczela zdrowo jesc, blagam!!! Co do owsianki na wodzie - jak synek mial skaze bialkowa to owsianka na wodzie byla jedynym w sumie sniadaniem, ktore moglam jesc:P przez....6tyg, codziennie! ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
A masz
![]() ![]() ![]() ![]() Lubię pichcić i staram się wyszukać coś smacznego. Wczoraj zrobiłam placki cukiniowe http://feeleat.blogspot.com/2013/09/...ukinii_24.html . Pominęłam ser żółty, dodałam tarte ziemniaki i 2 jajka zamiast 1. Wyszło pycha ![]() ![]() Pokombinuj z jedzonkiem, zrób kilka potraw na zapas a nie będziesz sięgać po inne rzeczy z lodówki. Już wiem co zrobię z piersi http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...ozzarella.html ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anol Czas edycji: 2013-09-30 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jakoś ciężko mi się ćwiczyło
![]() godzina siłowni Mel B pośladki abs 20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout no i rozciąganie na końcu. ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
anol, ja nawet nie podjadam, ja po prostu prawie nic nie jem
![]() dzisiaj 6km zrobione, ale w zolwim tempie ![]()
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
dołączam do Was dziewczyny
![]() przez całe wakacje regularnie biegałam i ćwiczyłam, przeprowadziłam się od września do innego miasta, nowa praca i cała motywacja spadła i wcześniejsze rezultaty razem z nimi ![]() dziś na początek strzeliłam sobie abs natalii gacki, coby delikatnie wejść w treningi i jutro zaczynam 30 day shred z Jullian. Planuję wrócić do biegania na razie myślami. Jakoś nie potrafię się odważyć i wyjść w nowym mieście, którego kompletnie nie znam ![]()
![]() |
#234 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No i śniadania ![]() Dzisiaj byL HIIT z Melissą, nogi i brzuch z Mel B i 15 min z hantlami na bupę i plecy. Właśnie zrobiłam gulasz z cyca kurzego i zaraz wyciągam z piekarnika placuszki ziemniaczano - cukiniowe. Na dzień chłopaka upiekłam ciasto cukiniowe dla TŻ, nawet nie wie że tam jest cukinia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
ja sobie wymyśliłam wyzwanie na facebook'u z Chodakowską na 3 miesiące w sumie jest nas już czwórka razem. Mam zamiar dołożyć do tego totalny brak słodyczy przez 3 miesiące, zero pieczywa, napoi gazowanych, soków, płatków muesli (z tym będzie najtrudniej) nauczyć się jeść regularnie i efekty będą na pewno na grudzień/styczeń widoczne : ))) dziś zaczynam, właśnie lecę poćwiczyć .
buziaki, 3mam za Was kciuki ( : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a za mną dzisiaj: Mel B abs i pośladki Tiffany Rothe: Get flat, sexy abs Booty Shaking Waist Natalia Gacka ćwiczenia na uda i pośladki Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 dziewczyny, ja to w jakąś paranoje już popadam... ćwiczę codziennie a wkręcam sobie, że to za mało... np. teraz jestem po ćwiczeniach, a myślę sobie, że mogłabym zrobić więcej tych ćwiczeń, bo to co poćwiczyłam nie przyniesie żadnych efektów, że to za mało ![]() ![]()
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-10-01 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
Też tak mam. Po ćwiczeniach padam zlana potem, a gdy tylko ochłonę i się wykąpię to zaczynam myśleć że za mało
![]() Dzisiaj pierwszy raz skakałam na skakance i dałam radę intensywnie przez 30 min bez odpoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podziwiam Cię! Ja to nawet bez próbowania wiem że,nie wytrzymałabym tyle. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Alekziz mam tak samo
![]() ostatnio zrobiłam 6km wybiegania, wróciłam do domu zrobiłam skalpel, stweirdziłam, że to mało i dorobiłam jeszcze brzuszki ze skalpela (strasznie lubię te ćwiczenia) i....było mi mało!!! Ale małż kazał już skończyć ![]() moja spódniczka r. 36 spadła mi z tyłka ostatnio ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.