|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wyzwanie SYLWESTER
Właśnie to u nich lubię, żadnej muzyczki, nadmiernego entuzjazmu. Mogę swoją muzykę włączyć do nich.
To jutro zobacze tego shreda Ogólnie chyba coś mi się przemiana podkręciła, dziś 3h po śniadaniu byłam głodna, ale nie tak troszke tylko tak że aż w żołądku czułam
“The church is close, but the road is icey. The bar is far, but I will walk carefully.” Blog Edytowane przez blanche_ Czas edycji: 2013-09-27 o 13:54 |
|
|
|
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
Największy napad głodu mam po długich męczących ćwiczeniach, no konia z kopytami
![]() Co wcinasz na śniadanie? U mnie króluje owsiana na mleku czasem bułki orkiszowe ze słonecznikiem lub biedronkowy chleb orkiszowy. Ostatnio miałam kilka kg jabłek, to dodawałam do owsianki tarte jabłka, cynamon i rodzynki. Jak zaczęłam szybko głodnieć po śniadaniu, to dodałam więcej płatków do porcji i jest lepiej Ja u siebie w metabolizmie widzę sporą różnicę gdy piję herbatę zieloną i gdy przestaje Wczoraj odkryłam w Biedronce pyszny chlebek ze słonecznikiem (ale w tych Biedronkach co mają piekarnię) na 90% jest na zakwasie. Kosztuje o ile dobrze pamiętam 2,99, za taki sam w piekarni na mieście płaciłam coś ok 6 zł. Uwielbiam pieczywo z ziarnami Wcześniej kupowałam tylko orkiszowy krojony i bułki z dynią, a tu takie dobre chlebki mają |
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie również króluje owsianka na śniadanie.
Jednak muszę poszukać innych, bo ile można jeść w kółko to samo. Jest wątek owsiankowy, dziewczyny tam piszą jakie owsianki jadły, aż ślinka cieknie... ale np. takiej owsianki z czekoladą lub z czymś podobnym zjeść nie mogę, bo całkowicie zrezygnowałam ze słodyczy.
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-09-27 o 17:19 |
|
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj owsiankę zjadłam właśnie z ananasem i jabłkami, porcja nie była mała
![]() Często jem banany i jajka (2 banany i 2/3 jajka na twardo), połączenie boskie Nie przepadam za pieczywem z biedry Wole w piekarniach i co jeszcze zbyt dużo syfu nie dodają, bo jak mam przepłacać za chleb to niech będzie dobry ![]() Mam w planach zakup ogólnie maszyny do chleba i będzie chleb ze wszystkim ![]() Mam tak po morderczych ćwiczeniach właśnie i po bieganiu i dziś mnie taki młodszy brat tego głodu złapał aż się zdziwiłam.
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do miłośniczek owsianek
Niestety mogę sobie na takie śniadanie pozwolić raz, może dwa w tygodniu, bo mój układ pokarmowy nie przepada za dużą ilością mleka, a owsianka na wodzie jest niejadalna dla mnie Lubię też płatki ryżowe, chociaż nie mam pojęcia czy są zdrowe![]() Zrobiłam już :Muffintop Meltdown, Legs on fire, Abs on fire. A za jakieś 30 minut zabiorę się jeszcze za któryś z treningów Jillian. |
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj za mną:
1h 30 min - siłownia Mel B pośladki - 10 min 20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout Trening na uda i pośladki z Natalią Gacką - 20 min (niedawno ją odkryłam, polecam dzisiaj dosłownie pływałam we własnym pocie ale jak niesamowicie się teraz czuję. ![]() no i na końcu rozciąganie.
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestety od jutra rozstaję się z Body Revolution, który sobie wybrałam jako drogę do zdobycia wymarzonej figury na Sylwestra z prostej przyczyny: workouty są dla mnie za słabe, w ogole się nie męczę :/ ale będę je wplatać gdzieś tam jak będę miała słabszy dzień
![]() Obczaiłam dziś niektóre filmiki na Fitness Blender i ćwiczenia same w sobie spoko, ale nie wiem, ile wytrzymam nudną gadkę chłopa, który opisuje ćwiczenia. Zero entuzjazmu
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
dzisiaj tak przeglądałam się w lustrze, patrze na mój brzuch, uda... tyłek. i co widzę? zrobił mi się strasznie wypukły! ogólnie z natury mam pośladki kształtne i odstające, ale chciałam je jeszcze bardziej zaokrąglić i podnieść robiąc ćwiczenia. ćwiczę dopiero ponad miesiąć a już widzę taką różnicę! i się zastanawiam czy nie zaprzestać na jakiś czas, bo naprawdę się strasznie odstające zrobiły... niby tego chciałam, ale teraz myślę czy nie za bardzo. xD myślałam może, że jakoś nieświadomie się wypinam, ale nie... nawet normalnie tak jest. no i w sumie teraz nie wiem co robić, bo z jednej strony się cieszę, a z drugiej się trochę podłamałam. ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
W ogóle nie motywuje, no i dlatego się zabrać w ogóle do tych ćwiczeń nie mogę. Tym bardziej, że niektóre ćwiczenia tam trwają nawet ponad 30 min, a z jego gadką to ja prędzej tam zasne.
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Ja do Fitness Blender właczam sobie swoja muzykę.. przez kilka pierwszych treningów nawet nie wiedziałam, że ktoś coś tam gada :P
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj zrobiłam wczorajsze bieganie (miałam stanik sportowy wczoraj w praniu
Jeszcze dojdzie 30 przysiadów z obc. 4kg Okazało się ze mam te rurki do sztang w domu i długa do przysiadów z obciążeniem też
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
ppomylilam wątki;p
Edytowane przez adzixx Czas edycji: 2013-09-28 o 21:05 |
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj dzień przerwy sobie zrobiłam, bo ćwiczyłam cały tydzień, a chcę dać mięśniom odpocząć. No ale jutro już wracam do ćwiczeń!
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Wracam do was :P i melduję że dziś w całości wykonałam INSANITY Plyometric Cardio Circuit prawie umarłam w połowie ale zawziełam się i w wolniejszym tempie wykonałam do końca 40 min ćwiczeń.
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wczoraj miałam lekkie zakwasy, ale dzisiaj się tak nasiliły, że czuję całe nogi. więc nie wiem jak dzisiaj będę biegać...miłego dnia
|
|
|
|
#225 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Robisz z tego jkąś papkę czy po prostu jesz 2 banany i jako? I czemu akurat 2/3 jajka? ![]() Biedra niektóre chleby ma na prawdę dobre. Ostatnio zaczęłam kupować w Hert (wcześniej kupowałam tam tylko pączki na tłusty czwartek) i jestem zawiedziona, kupuję tylko dlatego żeby TŻ miał świeże pieczywo do pracy. Wszystko praktycznie oszukane. Ciabata jest napompowana (FreshMarket ma lepszą), chleb orkiszowy napompowany, nie wspomnę o chlebach typu wiejski itp które nie mają nic wspólnego z wiejskim. Kupuję u nich czasem bułki orkiszowe ze słonecznikiem, choć wiem że tak jak reszta jest barwiona i na drożdżach. Pani na początku wciskała mi, że to wszystko na zakwasie, a potem rozłożyła bezradnie ręce i poleciła jakiś chleb na miodzie.... smaczny ale słodki z wędlina jest bleeee ![]() Cytat:
Spróbuj z mlekiem bez laktozy, albo sojowym, tyle że to droższe. Cytat:
) i ćwiczenia są super. Kojarzą mi się ze słabszą wersją Zuzki albo tymi krótkimi filmikami Chodakowskiej HIITem. Zaraz lecę z nią ćwiczyć Cytat:
Cytat:
Mięśnie aż tak szybko nie rosną. Miałam tak z bicepsami, aż się przeraziłam
|
|||||
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
Takiej ogólnej przerwy nie musisz robić, tylko samej pupy nie ćwicz. Po ćwiczeniach porozciągaj całe ciało i wtedy pupy nie omijaj
Na kompie mam kilka filmów z jogą i czasem robię ![]() Dzisiaj zaliczone: Melissa - Fitness Transformation Workout 1 Melissa - 15 Minute HIIT Interval Fat Blaster chciałam jeszcze jeden HIIT z Melissą zrobić, ale nie dałam rady. Zamiast tego Mel B - tyłek, ramiona i brzuch
|
|
|
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
Miałam na myśli dwa lub trzy i jem oddzielnie, aż tak źle ze mną nie jest, jem banany a pera minut po tym jajka i tyle
![]() Może coś się zmieniło ja kupowałam w biedrze jak miałam jedna pod nosem około 4 lata temu
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pauzuje.
Chociaz dzisiaj mam w planach pobiegac, niech mnie ktos kopnie zebym zaczela zdrowo jesc, blagam!!! Co do owsianki na wodzie - jak synek mial skaze bialkowa to owsianka na wodzie byla jedynym w sumie sniadaniem, ktore moglam jesc:P przez....6tyg, codziennie! zaczelam kombinowac, az w koncu standardem byl miod, cynamon plus owoce, najlepsza byla z bananami a musze sprobowac, jeszcze mi jakies platki zostalyWysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
A masz
Zacznij zdrowo jeść !!Lubię pichcić i staram się wyszukać coś smacznego. Wczoraj zrobiłam placki cukiniowe http://feeleat.blogspot.com/2013/09/...ukinii_24.html . Pominęłam ser żółty, dodałam tarte ziemniaki i 2 jajka zamiast 1. Wyszło pycha Dzisiaj w pracy mam placuszki i zupę krem z brokuła, marchwi i ziemniaków W domu jeszcze czeka gulasz warzywny, a w lodówce pierś z kuraka ale jeszcze nie wiem co z nią zrobię. Pokombinuj z jedzonkiem, zrób kilka potraw na zapas a nie będziesz sięgać po inne rzeczy z lodówki. Już wiem co zrobię z piersi http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...ozzarella.html ![]() ![]()
Edytowane przez Anol Czas edycji: 2013-09-30 o 10:35 |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jakoś ciężko mi się ćwiczyło
ale nie wymiękłam i za mną:godzina siłowni Mel B pośladki abs 20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout no i rozciąganie na końcu.
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
anol, ja nawet nie podjadam, ja po prostu prawie nic nie jem
dzisiaj 6km zrobione, ale w zolwim tempie
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam do Was dziewczyny
przez całe wakacje regularnie biegałam i ćwiczyłam, przeprowadziłam się od września do innego miasta, nowa praca i cała motywacja spadła i wcześniejsze rezultaty razem z nimi ![]() dziś na początek strzeliłam sobie abs natalii gacki, coby delikatnie wejść w treningi i jutro zaczynam 30 day shred z Jullian. Planuję wrócić do biegania na razie myślami. Jakoś nie potrafię się odważyć i wyjść w nowym mieście, którego kompletnie nie znam
|
|
#234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i śniadania ![]() Dzisiaj byL HIIT z Melissą, nogi i brzuch z Mel B i 15 min z hantlami na bupę i plecy. Właśnie zrobiłam gulasz z cyca kurzego i zaraz wyciągam z piekarnika placuszki ziemniaczano - cukiniowe. Na dzień chłopaka upiekłam ciasto cukiniowe dla TŻ, nawet nie wie że tam jest cukinia
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
ja sobie wymyśliłam wyzwanie na facebook'u z Chodakowską na 3 miesiące w sumie jest nas już czwórka razem. Mam zamiar dołożyć do tego totalny brak słodyczy przez 3 miesiące, zero pieczywa, napoi gazowanych, soków, płatków muesli (z tym będzie najtrudniej) nauczyć się jeść regularnie i efekty będą na pewno na grudzień/styczeń widoczne : ))) dziś zaczynam, właśnie lecę poćwiczyć .
buziaki, 3mam za Was kciuki ( : |
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a za mną dzisiaj: Mel B abs i pośladki Tiffany Rothe: Get flat, sexy abs Booty Shaking Waist Natalia Gacka ćwiczenia na uda i pośladki Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 dziewczyny, ja to w jakąś paranoje już popadam... ćwiczę codziennie a wkręcam sobie, że to za mało... np. teraz jestem po ćwiczeniach, a myślę sobie, że mogłabym zrobić więcej tych ćwiczeń, bo to co poćwiczyłam nie przyniesie żadnych efektów, że to za mało kopnijcie mnie bo nie wiem co się dzieje!
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-10-01 o 20:37 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
Też tak mam. Po ćwiczeniach padam zlana potem, a gdy tylko ochłonę i się wykąpię to zaczynam myśleć że za mało
![]() Dzisiaj pierwszy raz skakałam na skakance i dałam radę intensywnie przez 30 min bez odpoczynku |
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam zakwasy, to znaczy, że mięśnie pracują, więc nie może być źle.![]() Podziwiam Cię! Ja to nawet bez próbowania wiem że,nie wytrzymałabym tyle.
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Alekziz mam tak samo
![]() ostatnio zrobiłam 6km wybiegania, wróciłam do domu zrobiłam skalpel, stweirdziłam, że to mało i dorobiłam jeszcze brzuszki ze skalpela (strasznie lubię te ćwiczenia) i....było mi mało!!! Ale małż kazał już skończyć ![]() moja spódniczka r. 36 spadła mi z tyłka ostatnio
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

czasem bułki orkiszowe ze słonecznikiem lub biedronkowy chleb orkiszowy.
27.06.2013 r.
Jednak muszę poszukać innych, bo ile można jeść w kółko to samo.

Lubię też płatki ryżowe, chociaż nie mam pojęcia czy są zdrowe
ale jak niesamowicie się teraz czuję.

W ogóle nie motywuje, no i dlatego się zabrać w ogóle do tych ćwiczeń nie mogę. Tym bardziej, że niektóre ćwiczenia tam trwają nawet ponad 30 min, a z jego gadką to ja prędzej tam zasne.

79 kg-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60kg 

zaczelam kombinowac, az w koncu standardem byl miod, cynamon plus owoce, najlepsza byla z bananami 

Zacznij zdrowo jeść
!!