|
|
#211 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Jak odzyskać pieniądze za zakup na blogu szafiarskim?
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
DOMator
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Loool ona chyba teraz cały czas siedzi na fb i kasuje
jeszcze 5 min był jeden komentarz, a teraz już nic nie ma ![]() Ciekawe czy na ten wątek też czyta zawzięcie
|
|
|
|
|
#215 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zasiedzenie
|
Też to pomyślałam
Zaryzykuję stwierdzenie, że to było dobrze wydane 30zł
|
|
#219 | |
|
summer vibes;)
|
I brnie dalej
Niektórzy nie mają żadnego wstydu już nie mówiąc o sumieniu![]() Cytat:
Tylko szkoda poszkodowanej.:/ Sama muszę się męczyć z jakimś idiotą na allegro.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-10-12 o 19:52 |
|
|
|
|
|
#220 | |
|
DOMator
|
Cytat:
![]() Z punktu widzenia PijaRu była to mistrzowska inwestycja Za taką kwotę trudno zrobić sobie jakąkolwiek reklamę w sieci, a tej blogerce się to udało. Eh, a ludzie inwestują ogromne pieniądze, by się wylansować w sieci![]() Ale teraz, kiedy już zyskała upragnioną sławę i tysiące wejść na bloga, mogłaby dziewczynie zwrócić kasę pożyczoną na tę kampanię reklamową!
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
Ktoś gdzieś (na niemodnych lub w komentarzach na fp tej shecośtam) pisał, że wie, że shecośtam kumpluje się z Szarlizą i polecał wzięcie od niej lekcji PR. I nadal nie wiem czy to była ironia czy na serio...
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym sie zastanawiała nad tym, która od której się uczyła takiego postępowania..
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To ja napisalam pod wpływem chwili....bo faktycznie pierwsza moja mysl - "ale kretyńsko wygląda!" A tak w ogóle to witam :-D p.s. wielka Pani gwiazda z ANią Przybylska tez w pyskowe weszla http://instagram.com/p/fKOB0TND_Y/ Edytowane przez Koralina_Rit Czas edycji: 2013-10-13 o 00:00 |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Chyba "wspaniałej blogerce" udał się interes bo na instagramie wrzuciła fotkę torby korsa. Czyżby za wyłudzone pieniądze?
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przejrzalam jej instagram i ma niezle slownictwo, chyba jej ulubione słówko to 'wal'
Edytowane przez kaja2301 Czas edycji: 2013-10-13 o 00:13 |
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
a mnie nawet jej szkoda troche.....27 letnia dziewczyna, a wyglada .....masakrycznie....jest em od niej strasza - a nie mam ani jednej zmarszczi - a ona.....widzieliscie te kurze łapki .....to wlasnie solara robi ze skóry
p.s. strasznie sie mota teraz bidaczka....poblokowala mozliwosc pisania na fb...pokasowala wszytskie komenty nagatywne i jakby nigdy nic jakiegos posta o ubraniach w kratke wkleja.....a ludziska i tak dalej jej jada....oj....łatwo nie bedzie miala zapomniane....o ile w ogóle bedzie miala??? wątpie... Edytowane przez Koralina_Rit Czas edycji: 2013-10-13 o 00:20 |
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny opanujcie się przecież co wy w ogóle piszecie. Jedziecie po niej jak po mokrej kaczce komentujecie jej wygląd, gust, co chwila jakieś uszczypliwe brzydkie uwagii w ogóle nie związane z sprawą. No i ja na jej miejscu też bym wszystkie negatywne komentarze kasowała bo większość jest na bardzo niskim poziomie. Rozumiem, że zachowała się bezczelnie, ale no ludzie jeszcze trochę to dziewczyna na ulicę nie wyjdzie.
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
"nie wyjdzie na ulice" - Prosze odpowiedz mi na pytanie jak nazwiesz kogos kto - przyjmuje od innych pieniadze za nic? Z tego co pisze poszkodowana - do dnia dzisiejszego nie ma ani kasy, ani przedmiotu zakupu....jak nazwiesz taka osobe??? Następnie prosze powiedz gdzie jest miejsce takiej osoby???? na pewno nie na ulicy, na wolnosci.....takie osoby powinno sie karac i uniemozliwiac im dalsze machlojki. Edytowane przez Koralina_Rit Czas edycji: 2013-10-13 o 03:46 |
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co mi się nie mieści w głowie to co ma jej cera do wyłudzenia, co mają jej rodzice-prawnicy (przecież to osobne jednostki nie żyją w symbiozie), co mają pogięte ubrania do wyłudzenia, kupione lajki na fejsie itd... Te komentarze są właśnie dla mnie nie na miejscu bo kompletnie nie związane z sprawą. Ludzie przeszukali cały internet w poszukiwaniu ... no nie wiem czego konkretnie te osoby szukają (większych dowodów na to, że dziewczyna ma wulgrany jezyk, czy może szukają kolejne pokrzywdzone), ale sam fakt jest dla mnie osobiście śmieszny. Śledzę ten wątek od początku i od pierwszego posta miałam nadzieję, że dziewczyna odzyska kasę, ale powoli robi się z tego jakaś szopka
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero trafilam na ten watek, jestem w szoku!
Moze sobie kasowac, blokowac ale juz internet nie zapomni ![]() Ma za swoje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pewnie z tego samego powodu usunęła swoje wypowiedzi
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niech Jej dynda, ale smrodek zostanie. A tych pozytywnych komentarzy ma tyle, że ho ho
Tylko jakoś ich znaleźć nie mogę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#236 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To była ironia z mojej strony, dobrze wiem, że nikt jej nie przyklaskuje.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kupione lajki - jest to po prostu żałosne i jest kolejną ściemą. Chce udawać kogoś kim nie jest, chce uchodzić za dziewczynę, której fp lubi multum osób a są to kupne lajki. A cera i pogięte ubrania... No cóż, jest szatniarką, sama siebie do internetów wstawia, sama siebie prezentuje obcym. Dziewczyna-wieszak, której zadaniem (sama sobie je wyznaczyła) jest prezentowanie ciuchów i która robi to źle, bo są wymięte? To jest krytyka i trzeba być na nią gotowym prezentując się gdziekolwiek. Tak samo jest z jej cerą, jest zmęczona, z głębokimi zmarszczkami, jakie dziewczyna w jej wieku nie powinna mieć. Ona ma bo spala się na solarze od dłuższego czasu (one się nie pojawiają w ciągu miesiąca), spala się, bo przecież nie opala. Ludzie są w szoku, że twierdzi, że ma 27 lat a wygląda na 40 i sama to sobie zrobiła i robi nadal, więc komentują. |
|
|
|
|
|
#239 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie biedna laska może ma jakieś problemy ze sobą wiecie udawanie kogoś kim się nie jest, zmyślanie posady rodzica, ta solara (no kurde chyba widzi w lustrze co się dzieje), oszukiwanie ludzi... w sumie smutne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

Poza tym jej dyndają wszystkie wypowiedzi negatywne i cała ta sprawa. Publikuje kolejne posty jakby nigdy nic, a komentujących traktuje raczej jak natrętne muchy, które trzeba po prostu likwidować