![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Hej hi hello
![]() ![]() Ja już nie śpię, a Zuzka jeszcze kima. W nocy 3 pobudki o 23, 1, 4 rano. Już się bałam że o 4 koniec spania, ale cycuś załatwił sprawę ![]() Kiedy ona przespi cała noc ![]() ![]() Buziaki Miłego dnia Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
witam siw z rana ... bize dzoewczyny mojemu dziecku sie poprzestawialo wstAWanie przez ta zmiane czasu. zawsze po 7 sie budzila a teraz przed 6 ...
![]() masakra ... do tego dochodzi niespanie w dzien ... laseczki macie ju nocnik ... ja kupilam ale jakos nie sadzam narazie
#213 |
Zadomowienie
|
Mój syn jeszcze "chodzi" według starego czasu, wczoraj nie udało mi sie go przetrzymać i poszedł spać o 19 w związku z czym wstało 6
![]()
#214 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() iffonka u nas tak samo ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- u nas pobudki 22, 4 i o 6 był rześki jak skowronek ![]() mnie coś przeziębienie łapie :/ co przy kp można brać? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() nocka bez żadnej pobudki, ja tylko wstałam o 2 sprawdzić czy jest wszystko ok ![]() Cytat:
![]() jeszcze mam doła wielkiego bo synek Cynamonkowej walczy o życie ![]() ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-10-28 o 06:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas kiepska noc jak wszystkie ostatnio, ale w obliczu tego co powyżej kompletnie się tym nie przejmuję. Zasnęła w swoim starym czasie czyli 19.30 (zwykle do 20:30 spała, wyłączając szaleństwa do 22 raz na jakiś czas), obudziła się niedawno. To, że dłużej rano śpi to sprawka UU, śpi przy piersi = śpi dużo dłużej, czasem mi to pomaga dospać trochę dłużej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Witam sie wyspana z rana
![]() Moje Male jeszcze spi,a ja juz nie mogę bo ile można jednej nocy ;-) Mosiael to pocieszające,ze nie tylko mój taki odwazny agent. Meneq- tak siada i siedzi i o ile znudzi mu sie stanie to zauważyłam,ze wczoraj zaczął właśnie ładnie siadać na pupę,ale jak jest rozpędzony,puści sie i chce iść to wtedy bach na twarz :/ Misiael tak szkoda takich małych istotek, duzo sił dla maluszka i cynamonowej mamy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
hej kochane,. nie nadrobiłam starego watku a tu juz nowy,no oszalały
grtuluje ząbkow i skonczonych miesiecy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() korzystalismy w weekend z ładnej pogody,zoo.spacery,fajnie bylo,tz wzial swojego chrzesniaka na weekend to rece pelne roboty mialam zmiana czasu- pobudka wczorj o 7 dzis o 6,ech nocki do dupy,przy UU bardziej sie wysypiałam chyba sorki za brak pl czcionki ale wlasnie Lesia bujam w wozeczku a co do cynamonowej to straszne co ona przechodzi,czytalam jej posty jeszcze przed operacja,smutne i trzeba sie modlic o zdrowko dla Adasia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My noc z kilkoma pobudkami, wstaliśmy o 6.20. Teraz Miś ma drzemkę. Miłego dnia!
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
![]() jestem na chwilę, przyznaję się bez bicia że jak narazie nie dam rady was nadrobić, jeszcze ten miesiąc jestem u rodziców, a tam nie ma opcji otworzenia laptopa bo dziewczynki rządzą ![]() Od grudnia tak jak pisałam wcześniej że się przeprowadzamy, będę miała dużo czasu, narazie nie wyobrażam sobie jak to będzie, mam nadzieję że nie zwariuję ![]() nie smęce, teraz o lenusi, mamy 2 zęby, chyba idę górne bo już dziś płacz o 5 godz, jeść nie chce, już były 3 kupy. raczkuje, staje, chce chodzić za ręce, ale dalej sama nie siada, leniuszkowi trzeba podać palec, chyba muszę przestać być na każde zawołanie, niech sama kombinuje, potrzebuje duuuuużo uwagi, ogólnie gaduła z niej, pokazuje palcem co chce, jak się spytam gdzie np babcia to pokaże. obiady dalej ciężko idą, za to uwielbia parówki ;-) U rodziców mamy urwanie głowy z dziećmi, na ogół jest tak że Lenka zasypia usłyszy jakiś głos już oczy otwarte, koniec spania tylko się rozgląda, zaśnie to Alicja się do niej dobija, nie można jej utrzymać, zaraz się złości mała złośnica (ananasek rośnie) uda jej się pospać z pół godz, :Lenka wstaje to Alicja zasypia i dalej nie można nic zrobić bo trzeba pilnować lenki żeby Ala pospała, jak się bawią to Alicja zawsze chce te zabawki co Lenka i zaraz jest płacz i tak w kółko. Podziwiam was które macie 2 maluchów, ja nie mogę się ogarnąć. Pewnie Daduś, Leoś i Pietraszko już chodzą, cały czas myślę o was i naszych dzieciaczkach ale naprawdę nie mam kiedy was nadrobić. Postaram się być na bieżąco od grudnia. pozdrawiam was i całuję maluszków.
#224 |
Konto usunięte
|
Z całych sił kciuki trzymam za dzieciątko Cynamonkowej
![]() Agatka ma zapalenie spojówek chyba, oczy spuchnięte, ropa, do lekarza z ojcem poszla. |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
U nas szybko poszło z tymi zębami - jak przez 8 miesięcy nic nie było, tak w ciągu kolejnego miesiąca pojawiły się 3.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | ||||||
Zadomowienie
|
a gdzie kupujecie miesko
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja dopiero pełza Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43458001]Z całych sił kciuki trzymam za dzieciątko Cynamonkowej ![]() Agatka ma zapalenie spojówek chyba, oczy spuchnięte, ropa, do lekarza z ojcem poszla.[/QUOTE] rowniez trzymam bedzie dobrze - musi byc mojej Mamy kuzynki corka miala sepse jak byla malutka i wszystko ok jest a bylo to szmat czasu temu biedna Agatka, niech szybko przejdzie ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Ilussion cos zamilkla ciekawe jak Ania czy jeszcze w Polsce ciekawe czy Onaellla sie jeszcze odezwie i gdzie ninagg i marta |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |||
Zakorzenienie
|
Wreszcie nadrobiłam, ale naprodukowałyście przez wczorajszy dzień
![]() Cytat:
![]() A w ogóle chciałam ponarzekać - jak pisałam, że zjadła 280 ml i pewnie głodna będzie za 3-4 godziny to się bardzo pomyliłam - już po dwóch godzinach znowu jadła ![]() Cytat:
![]() ![]() Domcia mi w niedzielę rano prawie spadła. Poszłam do kuchni rano, myślałam, że śpi i idąc do łazienki zobaczyłam, że już na skraju łóżka jest. Wyrwałam jak długa i na szczęście zdążyłam :/ Teraz już nawet zabezpieczenie z kołdry nie pomaga :/ Tiaaaa To była jedna z najgorszych nocy, a pobudka o 5 ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Powiem wam ze mam serdecznie dosc, chce mi sie wyc, boli mnie wszystko co tylko moze bolec, na dodatek nocka jak zwykle straszna po prostu, w pewnym momencie mlody plakal mi nad uchem a ja bylam tak padnieta ze go nie slyszalam i maz mnie budzil Piotrus wstal o 6.20, o 8 zasnal na szalone 20min, zdazylam tylko zjesc sniadanie a chcialam z nim sie polozyc i dospac choc troche po nocy ![]() Nadrobilam was ale nie mam na nic sily Kciuki za synka Cynamonowej! Boze, to musi byc straszne..... Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy..... Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#231 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U nas noka średnia. Daria zasnęła o 20.00 ,potem jak się kładliśmy spać o 23 to się obudziła i zaczęła szaleć w łóżeczku ![]() ![]() ![]() Nie wiem co dziś robić. Tż w pracy od rana do 21.00. A poza tym to NIC mi się nie chce jakoś. A muszę poćwiczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43458001]Z całych sił kciuki trzymam za dzieciątko Cynamonkowej ![]() Agatka ma zapalenie spojówek chyba, oczy spuchnięte, ropa, do lekarza z ojcem poszla.[/QUOTE] Zdrówka dla Agatki!! ![]() ![]() Dziewczyny o co chodzi z tą Cynamonkową?? Nie jestem w temacie ![]() ![]() Misia ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-28 o 08:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
moj dziec zasnął o 8 i śpi dalej
![]() Lady, strasznie wspolczuje, idziesz to skonultować do pediatry? ja bym sobie w łeb palnęła, u nas ostatnio szału nie ma, ale umówmy się, raczej spimy a jak śpimy to bez ryków i histerii ![]() jeju tak mi strasznie żal tego Adasia, naprawdę nasze problemy to pikuś pisałam ostatnio jak czekałam na wizytę u reh i taka babeczka mnie zaczepiła i coś gadała do małego i właśnie mowiła,że jej synek czeka na przeszczep serca i w każdej chwili może umrzeć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
marsi chyba zab kolejny idzie bo widze banke w miejscu lewej dwojki..... ostatno ladna mial nocke, 4godz po rzad spal i to w lozeczku, nie wiem o co kaman
![]() w tym tyg sie przejde do pediatry bo idzie oszalec podczytuje watek mam vii viii i wyje, widzicie avatary dziewczyn z tamtego watku? wiekszosc z kciukami, adasiu zdrowka, boze, zeby te wizazowe kciuki ktore naprawde maja moc i w tym przypadku zadzialaly ![]()
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2161
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Nancy, tak, u nas 2 pierwsze ząbki wyszły razem.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nawet pospaliśmy, chyba ta zmiana czasu jakoś Filipowi za bardzo nie namieszała nie wiedziałąm, że na wątku lipcowo - sierpniowym tak niewesoło ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziewczyny- z wątku wielkie, szacun ogromny powiem Wam coś,może to troszkę inny przypadek ale moja siostra miała kiedyś wypadek, napisałam wtedy na wizazu o tym i wiecie co? drukowałąm te wszystkie listy i czytałam, kiedy ona była w śpiączce, wiecie że ona wszystko pamiętała? ![]() tutaj możecie same zobaczyć,kciuki naprawdę pomogły https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=162977 Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-10-28 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Weszłam na wątek mamuś lipc-sierp.... i płaczę
![]() ![]() ![]() idę ukochać i przytulić się do Darii ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-28 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała zjadła 8 ( ;/ ) łyżeczek kaszki, i kawałek banana na swoje drugie śniadanie teraz szaleje, a mi się gotuje słoik z pierwszymi jabłuszkami. Takie dobre słodkie jabłka mam, że słodkie mocno to to wyszło, a bez cukru przecież. Przyda się. Dla nas chyba sobie zrobię jak do szarlotki, z cynamonem i w wolnej chwili (a kiedy to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.