Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-28, 05:22   #211
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)

Hej hi hello
Ja już nie śpię, a Zuzka jeszcze kima. W nocy 3 pobudki o 23, 1, 4 rano. Już się bałam że o 4 koniec spania, ale cycuś załatwił sprawę
Kiedy ona przespi cała noc

Buziaki
Miłego dnia

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 05:46   #212
aska27adopcje
Zadomowienie

witam siw z rana ... bize dzoewczyny mojemu dziecku sie poprzestawialo wstAWanie przez ta zmiane czasu. zawsze po 7 sie budzila a teraz przed 6 ...
masakra ... do tego dochodzi niespanie w dzien ...

laseczki macie ju nocnik ... ja kupilam ale jakos nie sadzam narazie
Stary 2013-10-28, 05:53   #213
iffonka7
Zadomowienie

Mój syn jeszcze "chodzi" według starego czasu, wczoraj nie udało mi sie go przetrzymać i poszedł spać o 19 w związku z czym wstało 6
Stary 2013-10-28, 06:24   #214
nancykenator
Zakorzenienie

heloł

iffonka u nas tak samo

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

u nas pobudki 22, 4 i o 6 był rześki jak skowronek
mnie coś przeziębienie łapie :/ co przy kp można brać? :/
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 06:34   #215
misiaeel
Wtajemniczenie

Dzień dobry
nocka bez żadnej pobudki, ja tylko wstałam o 2 sprawdzić czy jest wszystko ok

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Mój syn jeszcze "chodzi" według starego czasu, wczoraj nie udało mi sie go przetrzymać i poszedł spać o 19 w związku z czym wstało 6
u nas to samo

jeszcze mam doła wielkiego bo synek Cynamonkowej walczy o życie miał sepse po operacji a teraz podejrzewają jakąś kolonie bakterii

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2013-10-28 o 06:43
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 06:54   #216
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Dzień dobry

u nas to samo

jeszcze mam doła wielkiego bo synek Cynamonkowej walczy o życie miał sepse po operacji a teraz podejrzewają jakąś kolonie bakterii
o mój Boże...
Stary 2013-10-28, 06:55   #217
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

u nas to samo

ojej;((( nie chcę myśleć co czuje ta dziewczyna ;(

U nas kiepska noc jak wszystkie ostatnio, ale w obliczu tego co powyżej kompletnie się tym nie przejmuję.
Zasnęła w swoim starym czasie czyli 19.30 (zwykle do 20:30 spała, wyłączając szaleństwa do 22 raz na jakiś czas), obudziła się niedawno.
To, że dłużej rano śpi to sprawka UU, śpi przy piersi = śpi dużo dłużej, czasem mi to pomaga dospać trochę dłużej.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 07:00   #218
ezzo
Zadomowienie

Witam sie wyspana z rana

Moje Male jeszcze spi,a ja juz nie mogę bo ile można jednej nocy ;-)

Mosiael to pocieszające,ze nie tylko mój taki odwazny agent.

Meneq- tak siada i siedzi i o ile znudzi mu sie stanie to zauważyłam,ze wczoraj zaczął właśnie ładnie siadać na pupę,ale jak jest rozpędzony,puści sie i chce iść to wtedy bach na twarz :/

Misiael tak szkoda takich małych istotek, duzo sił dla maluszka i cynamonowej mamy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 07:02   #219
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ehhh, straszne

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 07:15   #220
marsi11
Zakorzenienie

hej kochane,. nie nadrobiłam starego watku a tu juz nowy,no oszalały

grtuluje ząbkow i skonczonych miesiecy black idzieci3e jak burza a my?

korzystalismy w weekend z ładnej pogody,zoo.spacery,fajnie bylo,tz wzial swojego chrzesniaka na weekend to rece pelne roboty mialam

zmiana czasu- pobudka wczorj o 7 dzis o 6,ech nocki do dupy,przy UU bardziej sie wysypiałam chyba

sorki za brak pl czcionki ale wlasnie Lesia bujam w wozeczku

a co do cynamonowej to straszne co ona przechodzi,czytalam jej posty jeszcze przed operacja,smutne i trzeba sie modlic o zdrowko dla Adasia
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 07:23   #221
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hje, ojej...

Zapomniałam. Weszłam tu po to, żeby się pochwalić. Mamy 3. zęba - górną, lewą jedynkę.

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
ale to Laurka chyba ???
Ano ja

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
klony
ja kiedyś właśnie pokazywałam TŻowi, że Filip jest podobny do mnie, jak byłam mała, bo wszyscy tylko w kółko, że Filip to cały TŻ; i chyba meneq pisała kiedyś, żeby zrobić takie właśnie zestawienia i powklejać fajne by to było
No właśnie pamiętam i jak wczoraj się dorwałam do albumu rodzinnego to musiałam Wam pokazać

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
aha, Cała, ty chyba o buty pytałas? ja kupiłam młodemu normalne kozaczki, z twardą podeszwą- ale rozmiar mnie zabił - 24
jesienne trzewiczki ma teraz 23... Wódz Wielka Stopa
Chyba żartujesz Nie wiem czy misiek ma chociaż 18 No ale to po mamusi pewnie, ja mam 35

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
a w zalaczniku moj bobuziaczek

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Ale jestem wykończona po dzisiejszym dniu
Biedny mój chłopczyk jest chory, ma katar i gorączkę Cały dzień nie spał tylko jęczał

Nadrobiłam, ale nie mam siły cytować .

Bużki dla Wszystkich Trzymajcie kciuki, żeby jutro było lepiej
Współczuję, zdrówka dla Pietrka!

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Mam pytanko,
Moj maly od kilka dni wstaje przy wszystkim przy czym sie da i ok, niech stoi, problem mam z tym, ze on zachowuje sie jak kaskader bo wstanie, stoi, czsem mu sie jeszcze nogi trzęsą jak pijanemu królikowi, a ten ryzykant sie puszcza, dzisiaj zaczął stawiać kroki i on chce juz chodzic. Bylismy dzisiaj u moich rodzicow, a tam plytki, wiec ja tego malego kaskadera ryzykanta musialam asekurować. Tylko tak sobie mysle, ze jezeli caly czas bedziemy go lapac, to on nie sie nie nauczy, ze na chodzenie to jeszcze ciiut za szybko.

Mi sie wydaje, ze powinien sie kilka razy przewrocic, zeby zalapac, tylko, ze końiec koncow i tak go lapie, bo boje sie, ze sobie glowe rozbije. Wasze, tez tak robily?
Jej, mój robi identycznie. Nie zliczę już ile razy przysadził głową w szafkę albo co gorsza w parkiet. Wstaje, odwraca się do mnie, podaje mi rękę, puszcza się szafki i chce iść do mnie Jak mu nie chcę podać ręki to jest ryk.

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ezzo, moja tak nie robiła. Stała przy czymś, a jak chciała gdzieś iśc to raczkowała tam i dopiero wstawała. Upadać na pupę ze stanie nauczyła się szybko, właściwie nigdy nie uderzyła się głową lecąc "na ślepo w tył", parę upadków było ale to raczej na bok jak nie złapała równowagi, obyło się bez guzów itp. Obecnie pięknie siada na pupę, nauczyła się kucać, powolutku się opuszcza i dopiero rączką puszcza np blatu stolika. taka mi się mądra w tym wszystkim wydaje, szok.
Wiecie co zrobiła dziś?
Wróciliśmy od mojej mamy, mówię do Tż żeby zdjął Amelce sweterek, ja odpinałam się z nosidła i zdejmowałam buty. Sweterek na guziczki z tyłu, trzy. Odpiął je, coś go oderwało od czynności i podszedł do kompa na chwilę, patrzymy a Amelcia co robi? rączką łapie za rękaw sweterka i ciągnie, patrzymy a ona rączkę wyjęła! O_O wiedziała, że teraz się rozbieramy. Tata nie miał wyjścia i podszedł dalej pomóc, nasze miny : " "ale jak to??"

To samo jak ją ubieram. Nie lubi teraz tego bardzo, ale i tak jak rączki w coś wsadzam to od razu rękę prostuje wkładając w rękaw, gdy trzymam za dłoń i wsadzam rączkę.
Słodko Pogrubione, Misiek tak samo robi

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
u nas pobudki 22, 4 i o 6 był rześki jak skowronek
mnie coś przeziębienie łapie :/ co przy kp można brać? :/
Wapń, witC rutinoscorbin, panadol, nurofen, herbatę z imbirem(rozgrzewa) Syropy różne(w aptece dopytaj) Polecam też tabletki czosnkowe Alitol. Jak mnie coś łapie, to pomagają mi. Zdrówka kochana!

Cytat:
Dzień dobry

u nas to samo

Straszne to

My noc z kilkoma pobudkami, wstaliśmy o 6.20. Teraz Miś ma drzemkę. Miłego dnia!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 07:26   #222
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Ano ja

No właśnie pamiętam i jak wczoraj się dorwałam do albumu rodzinnego to musiałam Wam pokazać

Chyba żartujesz Nie wiem czy misiek ma chociaż 18 No ale to po mamusi pewnie, ja mam 35

Współczuję, zdrówka dla Pietrka!

Jej, mój robi identycznie. Nie zliczę już ile razy przysadził głową w szafkę albo co gorsza w parkiet. Wstaje, odwraca się do mnie, podaje mi rękę, puszcza się szafki i chce iść do mnie Jak mu nie chcę podać ręki to jest ryk.

Słodko Pogrubione, Misiek tak samo robi

Wapń, witC rutinoscorbin, panadol, nurofen, herbatę z imbirem(rozgrzewa) Syropy różne(w aptece dopytaj) Polecam też tabletki czosnkowe Alitol. Jak mnie coś łapie, to pomagają mi. Zdrówka kochana!

Straszne to

My noc z kilkoma pobudkami, wstaliśmy o 6.20. Teraz Miś ma drzemkę. Miłego dnia!
dziękuję
Stary 2013-10-28, 07:44   #223
misia1505
Rozeznanie

jestem na chwilę, przyznaję się bez bicia że jak narazie nie dam rady was nadrobić, jeszcze ten miesiąc jestem u rodziców, a tam nie ma opcji otworzenia laptopa bo dziewczynki rządzą wieczorami jestem padnięta że kładę się do lenki.
Od grudnia tak jak pisałam wcześniej że się przeprowadzamy, będę miała dużo czasu, narazie nie wyobrażam sobie jak to będzie, mam nadzieję że nie zwariuję nie jestem przyzwyczajona do siedzenia w domu a teraz będziemy sami.

nie smęce, teraz o lenusi, mamy 2 zęby, chyba idę górne bo już dziś płacz o 5 godz, jeść nie chce, już były 3 kupy. raczkuje, staje, chce chodzić za ręce, ale dalej sama nie siada, leniuszkowi trzeba podać palec, chyba muszę przestać być na każde zawołanie, niech sama kombinuje, potrzebuje duuuuużo uwagi, ogólnie gaduła z niej, pokazuje palcem co chce, jak się spytam gdzie np babcia to pokaże. obiady dalej ciężko idą, za to uwielbia parówki ;-)
U rodziców mamy urwanie głowy z dziećmi, na ogół jest tak że Lenka zasypia usłyszy jakiś głos już oczy otwarte, koniec spania tylko się rozgląda, zaśnie to Alicja się do niej dobija, nie można jej utrzymać, zaraz się złości mała złośnica (ananasek rośnie) uda jej się pospać z pół godz, :Lenka wstaje to Alicja zasypia i dalej nie można nic zrobić bo trzeba pilnować lenki żeby Ala pospała, jak się bawią to Alicja zawsze chce te zabawki co Lenka i zaraz jest płacz i tak w kółko. Podziwiam was które macie 2 maluchów, ja nie mogę się ogarnąć.
Pewnie Daduś, Leoś i Pietraszko już chodzą, cały czas myślę o was i naszych dzieciaczkach ale naprawdę nie mam kiedy was nadrobić. Postaram się być na bieżąco od grudnia. pozdrawiam was i całuję maluszków.
Stary 2013-10-28, 07:53   #224
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Z całych sił kciuki trzymam za dzieciątko Cynamonkowej

Agatka ma zapalenie spojówek chyba, oczy spuchnięte, ropa, do lekarza z ojcem poszla.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:02   #225
BlackSanctum
Zakorzenienie

U nas szybko poszło z tymi zębami - jak przez 8 miesięcy nic nie było, tak w ciągu kolejnego miesiąca pojawiły się 3. Generalnie to ja nawet nie zauważyłam, że małej kolejny ząb idzie - wczoraj zaglądam w paszczę, a tam górna jedynka wystaje z dziąsła, prawie przebita... Haha.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 08:13   #226
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
od około miesiaca gotuje juz razem
a gdzie kupujecie miesko

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ehh... Okazało się, że do tej pory jednak 3 osoby nie żyją. Nie jechała A. tylko jej chłopak, a ona była pasażerem. No i jednak chyba wymusił pierwszeństwo...
☠☠☠☠a, nie mogę sobie tego wyobrazić. Oni są tacy "lajtowi", żyją pełnią życia, kurde, z kościoła wyjeżdżali i jechali do domu... A tu, jeden moment i ... Nie wiem, minuta później albo wcześniej, i tego by nie było...

Przepraszam dziewczyny, że tak smucę, ale A. to naprawdę moja taka "best friend", wiem jaka ona i jej chłopak są, i nie mogę sobie wyobrazić, jak ich życie się teraz zmieni...
nie dziwie sie, to straszne, miec na sumieniu 3 osoby, mysle, ze potrzebuja terz wsparcia oboje

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Ale jestem wykończona po dzisiejszym dniu
Biedny mój chłopczyk jest chory, ma katar i gorączkę Cały dzień nie spał tylko jęczał

Nadrobiłam, ale nie mam siły cytować .

Bużki dla Wszystkich Trzymajcie kciuki, żeby jutro było lepiej
zdrowka zdrowka

Cytat:
Mam pytanko,
Moj maly od kilka dni wstaje przy wszystkim przy czym sie da i ok, niech stoi, problem mam z tym, ze on zachowuje sie jak kaskader bo wstanie, stoi, czsem mu sie jeszcze nogi trzęsą jak pijanemu królikowi, a ten ryzykant sie puszcza, dzisiaj zaczął stawiać kroki i on chce juz chodzic. Bylismy dzisiaj u moich rodzicow, a tam plytki, wiec ja tego malego kaskadera ryzykanta musialam asekurować. Tylko tak sobie mysle, ze jezeli caly czas bedziemy go lapac, to on nie sie nie nauczy, ze na chodzenie to jeszcze ciiut za szybko.

Mi sie wydaje, ze powinien sie kilka razy przewrocic, zeby zalapac, tylko, ze końiec koncow i tak go lapie, bo boje sie, ze sobie glowe rozbije. Wasze, tez tak robily?
maly kaskader

moja dopiero pełza
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ezzo, moja tak nie robiła. Stała przy czymś, a jak chciała gdzieś iśc to raczkowała tam i dopiero wstawała. Upadać na pupę ze stanie nauczyła się szybko, właściwie nigdy nie uderzyła się głową lecąc "na ślepo w tył", parę upadków było ale to raczej na bok jak nie złapała równowagi, obyło się bez guzów itp. Obecnie pięknie siada na pupę, nauczyła się kucać, powolutku się opuszcza i dopiero rączką puszcza np blatu stolika. taka mi się mądra w tym wszystkim wydaje, szok.
Wiecie co zrobiła dziś?
Wróciliśmy od mojej mamy, mówię do Tż żeby zdjął Amelce sweterek, ja odpinałam się z nosidła i zdejmowałam buty. Sweterek na guziczki z tyłu, trzy. Odpiął je, coś go oderwało od czynności i podszedł do kompa na chwilę, patrzymy a Amelcia co robi? rączką łapie za rękaw sweterka i ciągnie, patrzymy a ona rączkę wyjęła! O_O wiedziała, że teraz się rozbieramy. Tata nie miał wyjścia i podszedł dalej pomóc, nasze miny : " "ale jak to??"

To samo jak ją ubieram. Nie lubi teraz tego bardzo, ale i tak jak rączki w coś wsadzam to od razu rękę prostuje wkładając w rękaw, gdy trzymam za dłoń i wsadzam rączkę.
jaka dorosla panna
Cytat:
A czy to bardzo zle, jak dziecko dostaje mięsko codziennie?
podłączam sie pod pytanie
Debrah zdolna ta wasza dama, mam nadzieje, ze i moj opanuje sztuke upadania
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!

Tomek juz siada i siedzi? To jest chyba warunek, zeby ze stania upasc na pupe. U nas przez miesiac Yae leciala na glowke, mimo nauki. Z dniem, w ktorym opanowala siadanie, zaczela upadac na pupe.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

No i nie zdarzylam na tugeze...

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

insolito zdrowka dla Pietrka!
szklanko podziwiam Cie, ze mimo wszystkich problemow z kp nadal Ewcie karmisz
deli ile?! WOW!
debrah, szaja, laurko ale Waszym dzieciom jest dobrze...

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

O nocy chcialabym zapomniec... Rano tz zajal sie Yae, to odpoczelam troche. Kiedy sie obudzilam na dobre, to myslalam, ze ze smiechu umre: tz z Yae na kolanach czytal jej polska ksiazeczke.
dla tz, czyli zna polski?

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43458001]Z całych sił kciuki trzymam za dzieciątko Cynamonkowej

Agatka ma zapalenie spojówek chyba, oczy spuchnięte, ropa, do lekarza z ojcem poszla.[/QUOTE]

rowniez trzymam
bedzie dobrze - musi byc
mojej Mamy kuzynki corka miala sepse jak byla malutka
i wszystko ok jest a bylo to szmat czasu temu

biedna Agatka, niech szybko przejdzie

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ilussion
cos zamilkla

ciekawe jak Ania czy jeszcze w Polsce

ciekawe czy Onaellla sie jeszcze odezwie

i gdzie
ninagg i marta
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:15   #227
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
a gdzie kupujecie miesko

nie dziwie sie, to straszne, miec na sumieniu 3 osoby, mysle, ze potrzebuja terz wsparcia oboje

zdrowka zdrowka

maly kaskader

moja dopiero pełza

jaka dorosla panna

dla tz, czyli zna polski?

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

rowniez trzymam
bedzie dobrze - musi byc
mojej Mamy kuzynki corka miala sepse jak byla malutka
i wszystko ok jest a bylo to szmat czasu temu

biedna Agatka, niech szybko przejdzie

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ilussion
cos zamilkla

ciekawe jak Ania czy jeszcze w Polsce

ciekawe czy Onaellla sie jeszcze odezwie

i gdzie
ninagg i marta
Wlasnie ni w zab nie zna jezyka polskiego a czytal, jak mu sie wydawalo. Zrozumiec mozna bylo co ktores slowo... Ale zapal byl wzruszajacy!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:18   #228
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
U nas szybko poszło z tymi zębami - jak przez 8 miesięcy nic nie było, tak w ciągu kolejnego miesiąca pojawiły się 3. Generalnie to ja nawet nie zauważyłam, że małej kolejny ząb idzie - wczoraj zaglądam w paszczę, a tam górna jedynka wystaje z dziąsła, prawie przebita... Haha.
u nas w ciągu 3 dni wylazły 2 u Was też chyba dość szybko poszło z dwoma pierwszymi ząbkami
Stary 2013-10-28, 08:23   #229
Ewik86
Zakorzenienie

Wreszcie nadrobiłam, ale naprodukowałyście przez wczorajszy dzień

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ale patrz jaka tanioszka w porównaniu do TT i Aventu

także tego, Ewik..
haha świetna

A w ogóle chciałam ponarzekać - jak pisałam, że zjadła 280 ml i pewnie głodna będzie za 3-4 godziny to się bardzo pomyliłam - już po dwóch godzinach znowu jadła

Cytat:

My dzisiaj mieliśmy cudny dzień, wspólny długi spacer, Hani się strasznie podobało w nosidełku, nawet zasnęła ale poranek był straszny
stało się to, co chyba stać się musiało.
spadła mi z łóżka Tż nie było i nad ranem bunowała ze mną w łóżku, przy brzegu była poducha z lidla, mi się oko przymknęło, poduszka spadła, słysze taki bum i ryk na szczęście szybko się uspokoiła przy lustrze ja sie uspokoić nie mogłam z kolei, cała się trzęsłam ma guza, tzn miała, teraz jest siniaczek. normalna jest, bawi się, śmieje, wstaje, gada i nie wymiotuję, także mam nadzieję, że to tylko guzem się skończyło teraz śpi już, zasnęła też bez problemu.
ale takie mam wyrzuty sumienia
Przykro mi Ale dobrze, że Hani nic się nie stało

Domcia mi w niedzielę rano prawie spadła. Poszłam do kuchni rano, myślałam, że śpi i idąc do łazienki zobaczyłam, że już na skraju łóżka jest. Wyrwałam jak długa i na szczęście zdążyłam :/ Teraz już nawet zabezpieczenie z kołdry nie pomaga :/

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
I wykorzystajmy tą noc .
Mamy godzinę więcej do spania
Tiaaaa To była jedna z najgorszych nocy, a pobudka o 5 Więc wyspała się za wszystkie czasy

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Ostatnio sie zastanawiałam, kiedy przychodzi fascynacja Monster High i teraz juz wiem super tort! i fajnego masz synka
Ja się dopiero w piątek dowiedziałam co to jest

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

za Adasia Cynamonkowej, co ona musi przeżywać

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:37   #230
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej kochane
Powiem wam ze mam serdecznie dosc, chce mi sie wyc, boli mnie wszystko co tylko moze bolec, na dodatek nocka jak zwykle straszna po prostu, w pewnym momencie mlody plakal mi nad uchem a ja bylam tak padnieta ze go nie slyszalam i maz mnie budzil

Piotrus wstal o 6.20, o 8 zasnal na szalone 20min, zdazylam tylko zjesc sniadanie a chcialam z nim sie polozyc i dospac choc troche po nocy wysiadam, po prostu wysiadam

Nadrobilam was ale nie mam na nic sily

Kciuki za synka Cynamonowej! Boze, to musi byc straszne..... Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy.....

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:43   #231
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej laseczki

U nas noka średnia. Daria zasnęła o 20.00 ,potem jak się kładliśmy spać o 23 to się obudziła i zaczęła szaleć w łóżeczku dałam jej mleczko i do rana z nami w łóżku "spała". Co chwilę się budziła z płaczem. W ogóle ostatnio strasznie marudna jest i obstawiam zęby pewnie górne teraz będą wychodzić. Tż wczoraj powiedział że wyczuł coś na górnych dziąsełkach ale ja tam jeszcze nic nie widzę.

Nie wiem co dziś robić. Tż w pracy od rana do 21.00. A poza tym to NIC mi się nie chce jakoś. A muszę poćwiczyć

Cytat:
ale usypianie na noc masakra:/ nie zasnie w łóżeczku bo wstaje cały czas, nawet półprzytomna. usypiam Ją na łóżku naszym i potem przenoszę do łóżeczka, oczywiście przed tym musi postać trochę przy mnie
U nas tak samo. Masakra ostatnio z zasypianiem w łóżeczku(jeszcze nie potrafi wstać sama w łóżeczku ale podnosi się i siada na kolankach ) no i też półprzytomna buszuje po całym łóżeczku

Cytat:
Kiedy sie obudzilam na dobre, to myslalam, ze ze smiechu umre: tz z Yae na kolanach czytal jej polska ksiazeczke.
jeeee słodkie
Cytat:
Dzień dobry
Łał! za nockę
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43458001]Z całych sił kciuki trzymam za dzieciątko Cynamonkowej

Agatka ma zapalenie spojówek chyba, oczy spuchnięte, ropa, do lekarza z ojcem poszla.[/QUOTE]

Zdrówka dla Agatki!!

Dziewczyny o co chodzi z tą Cynamonkową?? Nie jestem w temacie może pisałyście o niej jak byłam z Darią w szpitalu i nie wiem o co chodzi

Misia

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane
Powiem wam ze mam serdecznie dosc, chce mi sie wyc, boli mnie wszystko co tylko moze bolec, na dodatek nocka jak zwykle straszna po prostu, w pewnym momencie mlody plakal mi nad uchem a ja bylam tak padnieta ze go nie slyszalam i maz mnie budzil
a czemu Cię wszystko boli??

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-10-28 o 08:41
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:46   #232
marsi11
Zakorzenienie

moj dziec zasnął o 8 i śpi dalej

Lady, strasznie wspolczuje, idziesz to skonultować do pediatry? ja bym sobie w łeb palnęła, u nas ostatnio szału nie ma, ale umówmy się, raczej spimy a jak śpimy to bez ryków i histerii

jeju tak mi strasznie żal tego Adasia, naprawdę nasze problemy to pikuś
pisałam ostatnio jak czekałam na wizytę u reh i taka babeczka mnie zaczepiła i coś gadała do małego i właśnie mowiła,że jej synek czeka na przeszczep serca i w każdej chwili może umrzeć tak mi się wtedy przykro zrobiło,że my tutaj w gabinecie z taką pierdółką a ludzie prawdziwe dramaty przeżywają

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Dziewczyny o co chodzi z tą Cynamonkową?? Nie jestem w temacie może pisałyście o niej jak byłam z Darią w szpitalu i nie wiem o co chodzi

[/COLOR]

a czemu Cię wszystko boli??
na lipcowo sierpniowym wątku jej mama, u jej małego synka wykryli ciężką wadę serca, w ciąży wszystko było ok, mały jest po przeszczepie i innych zabiegach, stan jest bardzo ciężki, miał już spese teraz jakieś bakterie w osrierdziu
Stary 2013-10-28, 08:50   #233
LadyWhisper
Zakorzenienie

marsi chyba zab kolejny idzie bo widze banke w miejscu lewej dwojki..... ostatno ladna mial nocke, 4godz po rzad spal i to w lozeczku, nie wiem o co kaman

w tym tyg sie przejde do pediatry bo idzie oszalec

podczytuje watek mam vii viii i wyje, widzicie avatary dziewczyn z tamtego watku? wiekszosc z kciukami, adasiu zdrowka, boze, zeby te wizazowe kciuki ktore naprawde maja moc i w tym przypadku zadzialaly

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:56   #234
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
marsi chyba zab kolejny idzie bo widze banke w miejscu lewej dwojki..... ostatno ladna mial nocke, 4godz po rzad spal i to w lozeczku, nie wiem o co kaman

w tym tyg sie przejde do pediatry bo idzie oszalec

podczytuje watek mam vii viii i wyje, widzicie avatary dziewczyn z tamtego watku? wiekszosc z kciukami, adasiu zdrowka, boze, zeby te wizazowe kciuki ktore naprawde maja moc i w tym przypadku zadzialaly
nawet tego nie zauważyłam a też podczytuję aż mnie ciary przeszły, jeszcze jak Cynamonkowa wkleiła zdjecie Adasia
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2161

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:58   #235
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
na lipcowo sierpniowym wątku jej mama, u jej małego synka wykryli ciężką wadę serca, w ciąży wszystko było ok, mały jest po przeszczepie i innych zabiegach, stan jest bardzo ciężki, miał już spese teraz jakieś bakterie w osrierdziu
o kurcze. To nie wiedziałam straszne. Modlę się żeby było dobrze!
Stary 2013-10-28, 09:00   #236
BlackSanctum
Zakorzenienie

Nancy, tak, u nas 2 pierwsze ząbki wyszły razem. Jednego dnia pojawił się pierwszy, następnego drugi i teraz są już równe. Pewnie w takim razie do tej górnej jedynki niedługo dołączy kolejna.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Ojej... Jestem całym sercem z tą mamusią, musi być dobrze! Trzymam mocno, mocno kciuki!
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 09:05   #237
elllmi
Zakorzenienie

hej
nawet pospaliśmy, chyba ta zmiana czasu jakoś Filipowi za bardzo nie namieszała

nie wiedziałąm, że na wątku lipcowo - sierpniowym tak niewesoło mam nadzieję, że będzie dobrze

Cytat:
Kiedy sie obudzilam na dobre, to myslalam, ze ze smiechu umre: tz z Yae na kolanach czytal jej polska ksiazeczke.
świetnie to musiało brzmieć

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 09:11   #238
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
nawet tego nie zauważyłam a też podczytuję aż mnie ciary przeszły, jeszcze jak Cynamonkowa wkleiła zdjecie Adasia
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2161
taki śliczny chłopczyk, my też trzymamy kciuki
a dziewczyny- z wątku wielkie, szacun ogromny

powiem Wam coś,może to troszkę inny przypadek ale moja siostra miała kiedyś wypadek, napisałam wtedy na wizazu o tym i wiecie co? drukowałąm te wszystkie listy i czytałam, kiedy ona była w śpiączce, wiecie że ona wszystko pamiętała?
tutaj możecie same zobaczyć,kciuki naprawdę pomogły
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=162977

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-10-28 o 09:17
Stary 2013-10-28, 09:14   #239
s i l v e r
Zakorzenienie

Weszłam na wątek mamuś lipc-sierp.... i płaczę

idę ukochać i przytulić się do Darii

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-10-28 o 09:16
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 09:25   #240
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
u nas w ciągu 3 dni wylazły 2 u Was też chyba dość szybko poszło z dwoma pierwszymi ząbkami
U nas tak samo było.

Mała zjadła 8 ( ;/ ) łyżeczek kaszki, i kawałek banana na swoje drugie śniadanie teraz szaleje, a mi się gotuje słoik z pierwszymi jabłuszkami. Takie dobre słodkie jabłka mam, że słodkie mocno to to wyszło, a bez cukru przecież. Przyda się.
Dla nas chyba sobie zrobię jak do szarlotki, z cynamonem i w wolnej chwili (a kiedy to ) będzie jak znalazł na ciasto.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości