|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
przekonałaś mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobrze, że Cię przekonała, bo ma rację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
jest tylko taka różnica, że u mnie nie było narazie wogóle spadku... nie wiem czy bez początkowego ubytku też może być taki zastój
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
-śniadanko w domku dwie kromki ciemnego chleba z drobiową wędliną+zielona herbata
-w pracy jogurt mały nat+trochę płatków nestle fittnes+otręby+czerwona herbata --dwie mini kromki ciemnego chleba z białym twarożkiem bez masła -filet z mintaja +jabłko+marchewa -sporo wody mineralnej -troszkę słonych paluszków ![]() z ćwiczen mega dużo biegów i podnoszeń mojego syna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
no to bardzo ładnie
![]() paluszków mogło nie być, ale jesteś usprawiedliwiona podnoszeniami ![]() ja teraz poszłam do teściów na kolację i z każdej półki mnie kusiło co innego-masakra, ale poza paroma kawałeczkami pieczarek zjadłam grzecznie serek wiejski light ze szczypiorkiem i uciekłam ![]() a na jutro na śniadanko mam 3 łyżki ryżu+mały banan i parę mrożonych truskawek, na drugie już przygotowałam owsiankę tym razem z daktylem (jednym! ![]() ![]() na obiad się umówiłam z koleżanką na pyszna sałatkę, więc już nie moge sie doczekać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |||||
Zakorzenienie
|
nigdy nie liczyłam bo nie mam do tego cierpliwości no i za leniwa jestem
![]() no i nie chce się dodatkowo dobijać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj zdecydowanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no to rano zaliczyłam sprint do pracy bo sobie dziecko źle budzik nastawiło ![]() ![]() ![]() ![]() a po pracy zaliczyłam godzinkę ćwiczeń ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ja nietety nadal nie mam centymetra. :/ Więc nie podam Wam raczej jutro swoich obwodów. Zapomniałam kupić.
![]()
#220 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ja ryb wogóle jeść nie mogę, nawet nie wiem jak ryba smakuje ![]() Grapefrutka ja taki sprint zaliczałam dopóki nie zaczełam jeść śniadań ![]() ![]() Syklamen zmobilizuj się dziś do kupna centymetra-napewno przechodzisz koło jakiegoś kiosku ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-11-22 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
oj no to wiadomo :P chodziło mi o to,że ryby są tłuste i niektórzy myślą, że na diecie nie wolno :P
#222 |
Zakorzenienie
|
Laski wróciłam z siłowni z wagą i wymiarami normalnie jak mi się pokazał wynik na wadze to byłam w szoku! 2 listopada było 57 kg a teraz mam 53,6 kg
![]() ![]() ![]() a więc podaję jako pierwsza-stan na 22 listopada ![]() wzrost- 170cm waga- 53,6 ![]() obwód w biuście -88cm obwód pod biustem- 72 cm w talii (najwęższe miejsce)- 64 cm wysokość pępka- 74 cm biodra- 88 cm udo- 52 cm (tu najbardziej chcę zrzucić) łydka- 35 cm ramię- 22 cm (pierwszy raz mierzyłam ramię ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-11-22 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
babeczki gratuluje silnej woli
![]() karolinek1987 no widzisz kochana jak poleciałaś w dol, aż zazdroszczę. gratuluje;-) ja pracuje w hotelu w IRL. i na stołówkę lądują wszystkie takie słodkości, bo zawsze na kuchni upieka za dużo a jak tam się idzie na kawę w przerwie lub obiad to kuszą takie rzeczy ![]() ja już wiem ile ważę, ale wszystko podam wieczorem. dziś niestety też ciężko w pracy. ale jeszcze dziś i jutro i dwa dni wolnego ![]()
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moje gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystkie Ci ogromnie zazdrościmy! ![]()
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Karolinek1987, brawo, masz świetne wymiary, tak Ci zazdroszczę!
![]() To mnie teraz wstyd się przyznać, ale okej ![]() Waga: 70 kg (nie wiem dokładnie, bo nie mam wagi, a tyle było w niedzielę) Biust: 98 cm Pod biustem: 80 cm Talia: 74 cm Wysokość pępka: 84 cm Biodra: 103 cm ![]() Udo: 62 cm ![]() Łydka: 39 cm Ramię: 30 cm ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Zjadłam obiadek - pokrojona pierś z kurczaka zmieszana z brokułem i kalafiorem, do tego sos z jogurtu naturalnego. Nawet dobre, prawie nie przeszkadzał mi jogurt naturalny w formie sosu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
czesc
to ja się przyznaję to moich słoniowych wymiarów waga 64,700 wzrost 159 biust 93 pod biustem 78 w talii 73 wys pępka 84 biodra 95 udo 55 łydka 37 ramię 30 ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
dziękuje dziewczynki
![]() zawsze miałam tak, że wizualnie widziałam efekty odchudzania a waga stała, a teraz mam dokładnie na odwrót-waga zaszalała a ja po sobie nic nie widzę;p Babeczki masz rację, chciałam 52 ale teraz to już sama nie wiem, niecałe 2 kg mnie dzieli od celu, ale wizualnie nie wyglądam tak jakbym chciała.. spróbuje dojść do 52 i zobaczę wtedy:p zjadłam dziś moje ukochane pierogi ze szpinakiem zamiast sałatki, bo strasznie zmarzłam i musiałam się rozgrzać, ale w ogólnym rozrachunku wyszło 1200 kcal.. Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-11-22 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Karolinek, ćwiczenia, bieganie, ogólnie sport. I będziesz miała taką figurę jak chcesz. Tylko trzeba wytrwałości. Bo ważyć można mało, ale ciało może nie być dosyć jędrne, może być cellulit.
I rzeczywiście bardzo ładnie Ci kilogramy poleciały. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-11-22 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Witam ja chcialabym pozbyc sie kilku centymetrow na brzuchu ... pomozecie ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja wymiary podam jutro z samego rana, bo rano się zmierzyłam i zostawiłam kartkę z cm u TŻ ![]() jestem właśnie po makreli :p planowałam zjeść całą na kolację, żebym nie była głodna do nocy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no to podaje moje wymiary:P wzrost 169 waga 78,5 obwód w biuście 106 obwód pod biustem 93 w talii (najwęższe miejsce) 92 wysokość pępka 100 biodra 98 udo 66 łydka 42 ramię 32 no nie jestem zadowolona z tego, ale i tak jest lepiej niż powiedzmy w maju, gdy ważyłam najwięcej w swoim życiu, czyli 85 kg no do wagi Karolinek1987, gdzie mamy prawie tyle samo wzrostu to mi jeszcze trochę brakuje ![]()
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
powiedz mi jak to zrobiłaś, bo ja dalej się muszę zmuszać ![]() a jak lasagnia? wydelektowałaś się? ![]() Justyna i tak ładnie zeszłaś! ponad 6 kg! rób tak dalej to ja Cię będe doganiać ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-11-22 o 20:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#236 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i oczywiście za spadek kg ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wodę uwielbiam - żadne soki czy inne gazowańce mogłyby nie istnieć ![]() no to dziś 9 godzin w pracy na wysokich obrotach a po powrocie 45 minut samego cardio ![]() ![]() ![]() w sumie mogłabym zrobić jeszcze coś ale nie chce przegiąć bo nie o to chodzi przecież ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-11-22 o 20:45 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na kolację znowu jajecznica, ech. Moje posiłki są mało zróżnicowane, głównie dlatego, że nie umiem gotować ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
cześć laski
![]() zaczęłam dziś dzień od wyzwania na brzuch i pośladki, ćwiczycie z mel b? ![]() jak |Wam się zapowiada weekend? ja mam w planach niedzielnych kawałek szarlotki i myslę o nim od wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Przyczajenie
|
mam 20 wiosenek ... wzrost 177 cm a waze... coz jest 67 ;( chce chociaz te 63 wazyc
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() próbowałaś sobie obliczyć zapotrzebowanie i liczyć kalorie? jak chcesz spalić tłuszcz to musisz na początku chociaż się zmobilizować do takich ćwiczeń jak bieganie, pływanie, orbitek czy rowerek... przy nich spalisz tłuszcz a przy większości ćwiczeń z mel b wyrzeźbisz ciało ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- wybrałam się dziś do sklepu ze zdrową żywnością,m zakupiłam mąkę z dyni i z ziaren amarantusa( jedna ma bardzo mało węglowodanów a druga tłuszczu) planuję upiec na święta jakiś jeden extra placek dla rodzinki a drugi dietetyczny dla siebie ![]() ![]() ![]() miałam mieć pyszne belriso czekoladowe na podwieczorek, a tu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.