Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-07, 20:26   #211
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez vivien39 Pokaż wiadomość
zrobiłam dziś badanie na glukoze obciążęniem 75g i po 2 godzinach wyszło 174 a norma jest 140
na czczo i 1 h mam w normie.

Jeszcze oprócz krwiaka cukrzycy mi brakuje...

Wrrrrr... a kiedy wizyta u lekarza żebyś się czegoś konkretnie dowiedziała??
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 20:27   #212
mona1
Zadomowienie

Cytat:
tak 3 razy.

Czytałam, ze dieta tylko kilka kolezanek tez miało podobny wynik i dieta martwie się...
Przykro mi że i Ciebie dopadła ta wstrętna cukrzyca wyobrażam sobie jak się czujesz ale nie zamartwiaj się kochana, już nic nie poradzisz wynik jest jaki jest i trzeba będzie troszkę się pomęczyć z dietą i badaniem cukrów, ale czego my mamy nie zrobimy dla dobra naszych dzieciaczków. Kiedy masz wizytę?
Stary 2013-11-07, 20:29   #213
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez cambria04 Pokaż wiadomość
Melduje się na nowym wątku, nawet udało mi się wszystko nadrobić i jestem na bieżąco Zotawić was na kilka dni a tu tyle stron do nadrabiania

W każdym razie jestem na liście zaginionych - a wydawało mi się, ze tye piszę, pewnie całą energię poświęcam na czytanie Proszę więc o reaktywację i obiecuję się poprawić w bieżącym wątku
Ania, 27 lat, małopolske OM 31.05, II dziecko TP 07.03 2014
Tak mi sie kojarzyl Twoj nick, ale w ostatniej czesci mialas tylko 4 posty z tego co pamietam
Ale oczywiscie poprawie
Stary 2013-11-07, 20:29   #214
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marima Pokaż wiadomość
ej też chciałam łóżeczko z szufladą mamy małe mieszkanie 37 m2 i już teraz nie ma miejsca, więc myślałam, że chociaż do szuflady powkładam chociażby pieluchy

co do wagi to w najgorszym przypadku przy 1,77 m ważyłam prawie 79 kg ale przed ciąży zeszłam do 67 kg, teraz w 23 tc mam 6 kg na plusie, gdybym doszła tylko do 79 kg na końcówce to byłabym happy ale w cuda jakoś nie wierzę i pewnie przytyję więcej, dzisiaj np zjadłam prawie całą czekoladę a potem się dziwić że kg idą w górę

kurcze znowu mi stwardniał brzuch na chwilę, Wam też tak często twardnieje? chyba siępołoże, miałam dokończyć sprzątanie, bo umyłam na razie łązienkę i poodkurzałam, ale jeszcze wypadałoby posprzątać wywalone rzeczy w sypialni i powycierać stertę naczyń, bo małż jutro wraca, a chciałabym go powitać w czystym mieszkaniu, ale chyba dam sobie spokój
odpocznij Sprzątanie nie ucieknie
Stary 2013-11-07, 20:30   #215
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
ja znowu nigdy się feng shui nie interesowałam i nie interesuję, ale skoro wszystkie tu twierdzicie że łóżeczko z szufladą to nie jest dobry pomysł, to przyznam że trochę się wystraszyłam, nie ukrywajmy dla młodej mamy spokojny sen dziecka bezcenny z drugiej strony taki dodatkowy schowek w naszym małym mieszkanku byłby jak znalazł muszę to przedyskutować z mężem
Jestem ostatnio zwolennikiem wykorzystywania przestrzeni na gorze, czyli wiszące szafki. Spójrzcie po swoich mieszkaniach i powiedzcie na ile macie ściany wyżej wykorzystane? Bo ja nie mam wcale, wszystko na podłodze stoi. A teraz zamierzam wykorzystać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 20:31   #216
vivien39
Rozeznanie

Cytat:
Przykro mi że i Ciebie dopadła ta wstrętna cukrzyca wyobrażam sobie jak się czujesz ale nie zamartwiaj się kochana, już nic nie poradzisz wynik jest jaki jest i trzeba będzie troszkę się pomęczyć z dietą i badaniem cukrów, ale czego my mamy nie zrobimy dla dobra naszych dzieciaczków. Kiedy masz wizytę?

18.11 ja już mam jedna diete bo jeszcze miałam kłopoty z wątrobą
przed ciaza byłam okazem zdrowia...

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 20:35   #217
czbasia
Zakorzenienie

A tak z innej beczki... W czym pierzecie zakupione ubranka, zwykły proszek czy delikatny dla dzieci?? Nowe też pierzecie??A później trzeba prasować?? No kompletnie zielona jestem
Stary 2013-11-07, 20:37   #218
filupka
Rozeznanie

A wiec mój synuś 23 tydzien waga 496 gr
Ah i moje kolejne wizyty to
13.11 godz 11:20 badanie polowkowe
5.12 godz 17:00
20.12 godz 11:00

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png

Edytowane przez filupka
Czas edycji: 2013-11-07 o 20:39
filupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 20:40   #219
uparta8210
Raczkowanie

Apropo sprzątania, ja dzisiaj wyszorowałam akwarium, zajęło mi to 1,5 godzinki, makabra normalnie, do tego odkurzanie i mycie podłogi. I że niby narzekam ...

A teściowa jakieś humorki ma .... chyba się szykuje ostra rozmowa zobaczymy, ja to mam nerwy mówię wam ...

Mam pytańko, czy któraś z was używa coś na hemroidy?? Albo słyszałyście o czymś skutecznym
uparta8210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 20:42   #220
ag9
Zadomowienie

Cytat:
ale perełki, dużo dałaś?
za wszystko (chyba 13 szt.) dałam łącznie niecałe 70 zł + przesyłka
tylko to nie była jedna paka, pojedyncze rzeczy wystawiane przez jednego sprzedawce
Stary 2013-11-07, 20:45   #221
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki... W czym pierzecie zakupione ubranka, zwykły proszek czy delikatny dla dzieci?? Nowe też pierzecie??A później trzeba prasować?? No kompletnie zielona jestem
Ja jeszcze nie mam żadnych ubranek;p Ale gdzieś czytałam albo słyszałam, że ubranka powinno się prać w płatkach mydlanych bądź specjalnym płynie do prania dla dzieci i prasować, chociaż sama się zastanawiam czy prasować tylko te ubranka które mają kontakt ze skórą dziecka czy wszystkie? bo ja nie widzę sensu prasowania np jakiegoś polarka który będzie np na body założone. Ale sama nie wiem Może któraś z dziewczyn się wypowie;p
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 20:45   #222
ag9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość

ag9 szalejesz kochana z ciuszkami, brawa dla ciebie bardzo ładne i jakiś bardzo fajny ten lumpeks
kochana to co na zdjęciach to tylko allegro, dlatego też zdjęcia nie przeze mnie robione. Mam jeszcze drugą pełną torbę z lumpeksów
Stary 2013-11-07, 20:55   #223
Niutka25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niutka25 Pokaż wiadomość
Hej, właśnie sobie przypomniałam, że mam chyba jeszcze jedną pomarańczową mniejszą (nie pamiętam dokładnie rozmiaru, jak ją znajdę to podeślę fotkę)z tym, że ta mniejsza miała jakiś nadruk na przodzie, idę przewertować szafę
No i znalazlam w razie czego moge wyslac rozmiar 104 zaraz spróbuje zamiescic zdjecie
Niutka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 20:57   #224
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
proszę

jak obfocę resztę łupów z lumepksów to wrzucę kiedyś.
wow

Cytat:
zrobiłam dziś badanie na glukoze obciążęniem 75g i po 2 godzinach wyszło 174 a norma jest 140

ojj bidulko i Ciebie dopadlo

Cytat:
Zapomniałam o najważniejszym - na połówkowym usg wszystko w porządku Mówiłyście, że w tym tygodniu rozdają dziewczynki, a u mnie chłopczyk będzie (drugi)
no to gratulacje

Cytat:
ja od poczatku pralam w tym samym proszku co nasze czyli w Persilu mala nigdy nie miala jakiegos uczulenia, alergii czy jeszcze Bog wie czego Teraz tez tak zamierzam robic

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:00   #225
estera85
Raczkowanie

Dziewczyny bardzo ale to bardzo mi przykro ze mnie przezucilyscie do zaginionych mam.
Czytam Was regularnie, wiem co sie u kazdej z Was dzieje a to ze nie pisze to tylko z braku czasu, braku doswiadczenia. To moja pierwsza ciaza.

Ostatnio lerzałam w szpitalu, remont. Sory
estera85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:03   #226
mona1
Zadomowienie

Cytat:
za wszystko (chyba 13 szt.) dałam łącznie niecałe 70 zł + przesyłka
tylko to nie była jedna paka, pojedyncze rzeczy wystawiane przez jednego sprzedawce
wow niezły szperacz z Ciebie, że wyszukujesz takie okazje

cambria04 gratuluję synka
Stary 2013-11-07, 21:06   #227
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
te z ciucha najpierw prałam w zwykłym apotem w dziecięcym - lovela.
nowe też prałam ale już od razu w loveli.
do tej pory prasuję ale to dlatego, że lubię te małe ciuszki jak są tak równiutko poskładane i gładziutkie

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość
Apropo sprzątania, ja dzisiaj wyszorowałam akwarium, zajęło mi to 1,5 godzinki, makabra normalnie, do tego odkurzanie i mycie podłogi. I że niby narzekam ...

A teściowa jakieś humorki ma .... chyba się szykuje ostra rozmowa zobaczymy, ja to mam nerwy mówię wam ...

Mam pytańko, czy któraś z was używa coś na hemroidy?? Albo słyszałyście o czymś skutecznym
podłączam się pod pytanie. mam hemoroidową masakrę
i zero pomysłu co z tym zrobić

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:13   #228
Niutka25
Raczkowanie

Zdjęcie bluzeczki w sam raz na marchewkowe party
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131107_203815.jpg (107,1 KB, 30 załadowań)
Niutka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:15   #229
bebe97
Wtajemniczenie

[QUOTE=mmhym;43611332]
Pokażę w lepszych czasach, jak mi trądzik trochę zejdzie i nauczę się je układać Ale Ty super wyjściowo dzisiaj wyglądasz, to sama bys pokazała [COLOR="Silver"]

super wyjściowo powiadasz a widziałaś kiedyś wyjściową twarz po oczyszczaniu twarzy?

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Dlaczego o tym napisałaś ?
Ja muszę mieć szufladę. W naszych 11 metrach kwadratowych MUSZĘ mieć szufladę!! Teraz o tym nie zapomnę a trochę w feng shui wierzę. bo mi się coś sprawdziło kiedyś i kurde tak być nie może
Cytat:
ja znowu nigdy się feng shui nie interesowałam i nie interesuję, ale skoro wszystkie tu twierdzicie że łóżeczko z szufladą to nie jest dobry pomysł, to przyznam że trochę się wystraszyłam, nie ukrywajmy dla młodej mamy spokojny sen dziecka bezcenny z drugiej strony taki dodatkowy schowek w naszym małym mieszkanku byłby jak znalazł muszę to przedyskutować z mężem
No to wielkie szczęscie, że mój syn nie słyszał o feng shui bo spał w łóżeczku z szufladą 2,5 roku. Przesypiał całe noce i wszystkie dzienne drzemki. I nie miewał nocnych koszmarów. Tak że wybaczcie, ale

Cytat:
Napisane przez estera85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo ale to bardzo mi przykro ze mnie przezucilyscie do zaginionych mam.
Czytam Was regularnie, wiem co sie u kazdej z Was dzieje a to ze nie pisze to tylko z braku czasu, braku doswiadczenia. To moja pierwsza ciaza.

Przykro mi, że leżałaś w szpitalu a co się działo, coś z dzidzią?
Ale nie możesz też mieć pretensji, że jesteś na liście zaginionych. To wcale nie znaczy, że ktoś Cię z wątku usunął. Przecież my nie możemy wiedzieć, czy i co się u Ciebie dzieje, skoro od dawna nic nie piszesz...
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 21:16   #230
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:

a co sie stalo, czemu lezalas w szpitalu ?? mam nadzieje, ze juz jest wszystko dobrze ?

A lista zaginionych mam zostala utworzona dlatego, zeby zrobilo sie przejzyscie, bo mnostwo dziewczyn sie juz od dawna nie odzywa, my w ogole nie kojarzymy nickow Uwazam, ze to nie jest jakos krzywdzace, przeciez przeniesione zostaly tylko te ktore w ogole sie nie odezwaly badz mialy mniej niz 5 postow, ale przeciez zawsze mozna to odwrocic Pisz troszke czesciej, rozumiem ze nie masz czasu, ale skoro czytasz regularnie to mysle, ze mozesz tez czesciej napisac posta, co u Ciebie

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:19   #231
niezapomnijkaa09
Rozeznanie

Już po wizycie
Będzie Antoś ( a czytałam, ze teraz jest tydzień dziewczyn i co?) Ja chciałam synka więc jak lekarz się spytał czy chcemy poznać płeć to TZ od razu, ze tak a ja sobie pomyślałam, ze może w innym tygodniu bo dziewuszka będzie ale bym się ośmieszyła jak bym powód podałaMaluch waży 183 g - 17t.0d. i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Powoli zaczynam w to wierzyć i chcę już przestać panikować. Wreszcie mogę się zacząć rozglądać za jakimiś ubrankami.
TŻ przeszczęśliwy ale obiecał, że w przyszłości o córcię się też postaramy bo chce parkę

Aparatka:
góra 27.06.2014
niezapomnijkaa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:23   #232
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
proszę

wpadł mi w oko kombinezonik puchowy
Cytat:

Zapomniałam o najważniejszym - na połówkowym usg wszystko w porządku Mówiłyście, że w tym tygodniu rozdają dziewczynki, a u mnie chłopczyk będzie (drugi)
No to gratki
Cytat:

Kochana, jak niżej

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Przykro mi, że leżałaś w szpitalu a co się działo, coś z dzidzią?
Ale nie możesz też mieć pretensji, że jesteś na liście zaginionych. To wcale nie znaczy, że ktoś Cię z wątku usunął. Przecież my nie możemy wiedzieć, czy i co się u Ciebie dzieje, skoro od dawna nic nie piszesz...
Piję ostatnią, chyba już 5tą dzisiaj, herbatę z miodem i cytryną i uciekam spać

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:26   #233
justine_87
Raczkowanie

Cytat:
proszę

jak obfocę resztę łupów z lumepksów to wrzucę kiedyś.
Suuuper
Chyba poznaję niektóre aukcje

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
No dzięki powiem Wam, ze jest strasznie dowcipny. Jak byl mały, to musiałam uważać, czy mi jakas woda albo mąka na głowę nie spadnie (pomysły brał z gazety Kaczor Donald ). A teraz się cieszy się najbardziej, jak wkreci kogoś mówiąc, ze jestem jego siostra :P nie powiem, dowcip mi się podoba :p

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna ta kurtka ale one nawet z tym -25 zł były chyba za prawie 200 zł, więc mnie szkoda

Ja zawsze mojemu pieskowi mówię, żeby był grzeczny bo ma jak w raju
Jakbym tylko mogła i miała warunki to bym przygarneła każdego porzuconego psiaka
Po obniżce kosztowała 174zł, czyli jeszcze powiedzmy, że "w miarę"
Mieszkając na wsi mieliśmy pełno zwierzaków, które ktoś nam podrzucił - np. teraz moi rodzice przygarnęli małego kotka, którego chyba ktoś przytrzasnął ogonek... Skończyło się na tym, że połowa ogonka odpadła i kicia chodzi teraz z bandażem zawiązanym na kokardkę na końcu tego kikuta Ale jest przeeecudowna - co za kotek, który sam wskakuje na kolana

Cytat:
Co do łóżeczek z szufladami, a dokładniej czegoś pod łóżkami, to absolutna prawda. Fakt, troche na punkcie feng shui jestem sfiksowana, ale akurat to z łóżkiem przecwiczylam w domu. Wypiep....znaczy wyrzucilam szuflady spod łóżka i śpi się zupełnie inaczej. Swoją drogą taką pasjonatka feng shui i innych numerologii ze mnie, a nie zaskoczylam, ze u dzidziusia też się stosuje, zastanawiałam się nad łóżkiem z szufladami
Wow, będę pamiętać na przyszłość, żeby wybierać łóżka bez szuflad...

Cytat:

Oby taki podwyższony wskaźnik nie był podstawą do diety, itp.
Jutro czekają mnie też trzy kłucia

Cytat:
Jestem ostatnio zwolennikiem wykorzystywania przestrzeni na gorze, czyli wiszące szafki. Spójrzcie po swoich mieszkaniach i powiedzcie na ile macie ściany wyżej wykorzystane? Bo ja nie mam wcale, wszystko na podłodze stoi. A teraz zamierzam wykorzystać
Rzeczywiście! Trzeba w końcu docenić półki

Mikołaj jest już z nami!

Bloguję
justine_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:28   #234
agunia4ever
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Chwalilas sie juz ze wychodzisz za maz? Bo jakos mi to umknelo. No to gratuluje
Przykro mi z powodu tarczycy - dobrze ze dziecku nie zagraza
Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Łohoho, to się u Ciebie dzieje... Trzymam kciuki, żeby wszytsko poszło bezstresowo Dobrze, że choróbsko niegroźne dla Maleństwa, ale czy dla Ciebie też?
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

agunia4ever zycze ci, aby wszystko sie ulozylo jak najlepiej i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość

wszystkiego najlepszego !!!!
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
ale bedziesz miala intensywny tydzien kiedy wychodzisz za maz i czemu sie wczesniej nie chwalilas
wspolczuje, ale dobrze ze dla malenstwa to nie ma znaczenia
Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość

To wszystkiego najlepszego
Cytat:

napisz później czy było coś ciekawego na tych warsztatach Kiedy ten ślub i czemu nic się nie chwaliłaś???
Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Ojej dużo Ci się w życiu dzieje gratulacje
Dziękuję kochane W sobotę mam ś☠☠☠☠☠☠☠ Ale tylko cywilny ze skromnym obiadkiem. W tym roku wolę zainwestować w mieszkanie i dzidziusia. A w przyszłym roku jak się wszystko dobrze ułoży to może kościelny z weselichem i piękną suknią ślubną
O warsztatach zaraz napiszę tylko coś zjem.

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
słońce, tsh się koniecznie robi w ciąży bo często jest właśnie tak, że organizm sobie nie radzi, a w przypadku zbyt małej ilości hormonu może spowodować kretynizm u maluszka. Dobrze że wykryli u Ciebie chorobę bo przynajmniej teraz jesteś pod stałą opieką. Pewnie już wiesz od lekarza że masz hashimoto (piąteczka bo ja też ) i jeśli już masz zdiagnozowane to co m-c powinnaś robić sobie badanie tsh i ft4 podczas trwania ciąży i ewentualnie zwiększać dawkę leku jak coś to pytaj bo jest nas tu więcej
mmhym choroba jest niegroźna jeśli się ją leczy, ale z wiekiem mogą się pojawić jakieś komplikacje... chyba bo ja sama nie wiem do końca jak to jest w przyszłości
A to widzisz moja ginka mi nie przepisała TSH i jak pokazałam jej pierwsze dziwne wyniki to zapytała się dlaczego było robione TSH Potem już mnie bardzo dobrze poprowadziła, ale na początku była zdziwiona stąd myślałam, że nie robi się TSH w ciąży Gdyby nie ciąża to pewnie bym chorowała jeszcze kilka albo kilkanaście lat i bym nie wiedziała. Więc dobrze, że już wiem, ale dla osoby do tej pory zdrowej jest to spory szok Już powoli się z tym godzę. Endokrynolog wyjaśniła mi na czym polega Hashimoto i że muszę być teraz pod stałą opieką, żeby sprawdzać czy dawka leku jest dobrze dobrana. A mam pytanie. Może głupie, ale dziś po tych newsach byłam w takim szoku że zapomniałam się zapytać. Czy można normalnie karmić przy tej chorobie? Dzięki monka321 za wsparcie Zawsze to dobrze wiedzieć że nie jest się samemu.

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:30   #235
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
Piję ostatnią, chyba już 5tą dzisiaj, herbatę z miodem i cytryną i uciekam spać
zdrówka życzę!

A ja mleko z miodem i zjadłam na kolacje kanapki z masłem i czosnkiem. Musze się wspomagać, bo Marcelino kaszle, chce go "dopilnować" i będę z nim spać, a nie chce tez się zarazić, jeśli jest przeziębiony. Tak że dzisiaj wampiry obchodzą moją sypialnię z daleka
Stary 2013-11-07, 21:40   #236
justine_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
podłączam się pod pytanie. mam hemoroidową masakrę
i zero pomysłu co z tym zrobić
Wydaje mi się, że tylko gin może przepisać jakąś maść lub czopki... Ale może na początek pomogą nasiadówki???

Cytat:

Mam nadzieję, że wszystko u Was ok!!!

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
Już po wizycie
Będzie Antoś ( a czytałam, ze teraz jest tydzień dziewczyn i co?) Ja chciałam synka więc jak lekarz się spytał czy chcemy poznać płeć to TZ od razu, ze tak a ja sobie pomyślałam, ze może w innym tygodniu bo dziewuszka będzie ale bym się ośmieszyła jak bym powód podałaMaluch waży 183 g - 17t.0d. i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Powoli zaczynam w to wierzyć i chcę już przestać panikować. Wreszcie mogę się zacząć rozglądać za jakimiś ubrankami.
TŻ przeszczęśliwy ale obiecał, że w przyszłości o córcię się też postaramy bo chce parkę
Gratuluję synka klask i:

Mikołaj jest już z nami!

Bloguję
justine_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:41   #237
ag9
Zadomowienie

Cieszę się że podobają się moje allegrowe łowy. Tylko tak myślę teraz czy niektóre z nich w ogóle założę bo sporo mam w rozmiarze 56, a kilka nawet 50

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 21:51   #238
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Cieszę się że podobają się moje allegrowe łowy. Tylko tak myślę teraz czy niektóre z nich w ogóle założę bo sporo mam w rozmiarze 56, a kilka nawet 50
Jak się bardzo uprzesz to pewnie zmieścisz

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:52   #239
ag9
Zadomowienie

Cytat:
Jak się bardzo uprzesz to pewnie zmieścisz

Zawsze pozostaje nadzieja że młody urodzi się nie w wersji XL tylko np taki 54 cm
Stary 2013-11-07, 21:54   #240
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
Już po wizycie
Gratuluję synusia I jaki odważny mąż, już drugie planuje
Popsułaś dziewczynom płciową rozpiskę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości