![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię na coś ładnego LISTOPAD
Kochana - podaj adres koniecznie - nie zapomnij, proszę zrób to do 21................bo jutro chcę wysłać, rano nie zdążę sprawdzić wiadomości.
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
hej
Baskinka: pod pachami 45cm- rozciaga sie do 55cm w pasie gdzie zaczyna sie falbana 40cm-rozciaga sie do 55cm dlugosc 62cm Tunika bialo niebieska pod pachami 55cm dlugosc 66cm Tunika biala z zamkami pod pachami 49cm dlugosc 75cm Sukienka z cekinami ( z metki 42) pod pachami 46 (rozciaga sie do 55) pod biustem 39 (rozciaga sie do 54cm) dlugosc 80cm spodnie capri pas-43cm (rozciaga sie do 47) szerokosc na wysokosci kroku-54cm dlugosc 90cm Sukienka pomaranczowo rozowa pod pachami 50 gumowy pas 30 cm rozciaga sie do 45-wypada pod biustem dlugosc 80 tuba gora -rozciaga sie do 48cm dol do 50 cm dlugosc 45 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
eyeliner nieaktualny juz.
pozdrawiam !
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Up
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
up
![]()
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię na coś ładnego
hej! i co z nasza wymianą? bo długo nic nie odpisujesz. Jeśli wymiana miałaby dojść do skutku, to musiałabym wiedzieć o tym już teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Hej podasz rozmiary rzeczy ze zdjęć z 1 postu
2 czarna bluzka z nadrukiem 8, 9, 10 kurtki i kamizelka 12 tunika i marynarka - jaki rozmiar jest tych butów? 13 tunika 14 marynarka 15 spodnie 21 spodnie poza tym interesowało by mnie Oilan Forte Nowy krem AA Technologia wieku dla cery mieszanej - krem zwężający pory na dzień Diety oczyszczające organizm - nowa Jak upiąć długie włosy - dodam jako gratis - proszę pytać Próbki perfum z postu 203 oraz rzeczy z załączonych zdjęć - jaki jest rozmiar tej sukienki z różami? Czy widziałabyś jakoś wymianę? Mam trzy wątki może coś Ci się spodoba ewentualnie napisz może będę miała coś poza wątkiem.
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-06-19 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Hej, no trudno
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.