|
|
#212 |
|
BAN stały
|
Dot.: Grudzień! perfumy, BBW, Balea , dużo nowych na prezent
zastanawia mnie czy tym zelowym linerem ck mozna robic kreske na linii wodnej? tylko to mnie niestety zainteresowało
może planujesz dokładkę? telefony jak narazie sa oba wolne więc możesz wybrać który wolisz
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ten sprzedawca z all. ma unikaty w strasznie wygórowanych cenach tylko dlatego, że to unikaty, na straganiku czasami pojawiają się unikatowe Escady w sto razy lepszych cenach
![]() Ja właśnie poluję najbardziej na unikatową Sunny Frutti, bo mam tylko mini ilości tej i Lily Chic ![]() Podumam jeszcze, ale raczej tyle rzeczy nie oddam
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie?
podoba mi się u Ciebie m.in. szampon Batiste
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
?? to jak robimy??
|
|
#216 |
|
BAN stały
|
ok, więc poprzeglądałam na spokojnie i tak, chętnie przygarnęłąbym tą małą ninę ricci, petracel, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1386173498 to mydełko, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1386174536 jaki jest zapach? bardziej piżmowy czy świeży? któregoś nail teka czym się różnią? ten peeling fenel jeszcze mnie kusi, to teraz negocjujmy
|
|
|
|
|
#217 |
|
koci świat
|
no dobrze kochana to co byś z tego oddała
nowa baza pod tusz Reviatalash odżywka do wlosow rosyjska henna treatment wax szminka sephora uzuyta 3 razy drobinkowy róż,mieniący sie |
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
powinnam byc w domu ok 23 to ładnie poodpisuje bp tak z tel mi ciezko
|
|
#219 |
|
BAN stały
|
z telefonów został już tylko sony ericson xperia bo samsung już jest dogadywany z inną wizażanką, a ck było 150ml jest 75ml
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
duży Batiste testowany
LoveMeGreen krem do rąk kilka razy uzyty Eveline peeling do rąk nowy eveline 4d serum redukujace tkanke tluszczowa olejek eveline 8 w 1 - coś w stylu bio oil Coś u mnie? Poza wątkiem mam nową, zafoliowaną herbatę czarną z płatkami róży oraz yerba mate lemon z Richmont i inne rodzaje mate ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Escada Taj Sunset jest już właściwie na wylocie. Nic więcej nie znajdziesz?
|
|
|
|
|
#221 |
|
koci świat
|
no to wybieram
baze pod tusz revitalash ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:22 ---------- Oj Muciu Muciu co ja się z tobą mam pewnie że jak się chce to szybko idzie priv poszedł |
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- [/COLOR]Oj Muciu Muciu co ja się z tobą mam pewnie że jak się chce to szybko idzie priv poszedł ![]() ![]()
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Muciu, za zwykłe kosmetyki pielęgnacyjne nie oddam perfum
Dlatego też zaproponowałam dodatkowo herbaty, spoza wątku, widząc, że masz je na wish liście
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
uwazam ze to zdecydowanie za duzo...... 30 tabletek plus 3 zele to max.
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
W dalszym ciągu masło otulające do ciała Pat&Rub krem orzeźwiający do rąk Pat&Rub peeling do rąk Eveline Mogę dorzucić jeszcze 5 wosków YC do paczki. Co myślisz o takiej wymianie? ![]() Ostatnio podobało Ci się u mnie kilka wosków. Mogę oddać te 5 ![]() Marry Marshmallow Fireside Treats cherries on snow red apple wreath cranberry ice
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2013-12-21 o 20:49 |
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Za te wszystkie rzeczy, które proponuje?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Wolałabym jednak większą wymiankę. A nie dobierzesz czegoś drobnego jeszcze i nie oddasz też kremu? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- To niestety muszę zrezygnować. Zależało mi najbardziej na obu kosmetykach P&R ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
to jak bedzie? chciałabym sprawe domknąć przed świętami
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale niestety nie oddam 10 wosków. Wolę się pozbyć większej ilości kosmetyków.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
hej, niestety ale często wyjeżdżam dlatego może mnie nie być kilka dni, teraz wracam dopiero po świętach.
Chciałam u Ciebie 3.zestaw nowy do sushi moj jest identyczny tylko czarny w czerwone wzorki oraz ryż i wasabi, oraz tę koszulę. Za euphorię nic nie widzę, to jak będzie?
|
|
#233 |
|
BAN stały
|
jednak oba telefony mam do wziecia, czy jestes zainteresowana? jak widzialabys wymiankę? jesli o mnie chodzi to chcialabym negocjowac miedzy tymi rzeczami ktore wymienilam ale oczywiscie tak abysmy obie byly zadowolone.
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
duży Batiste testowany
LoveMeGreen krem do rąk kilka razy uzyty Eveline peeling do rąk nowy eveline 4d serum redukujace tkanke tluszczowa olejek eveline 8 w 1 Z herbat mogę jeszcze oddać: - czarna z płatkami róży (to jest opakowanie chyba 150 g) - biała z żurawiną, maliną i płatkami róży - 50 g - Sekret Młodości - zielona herbata + kandyzowana gruszka i burak, liść miłorzebu, pączki róży, spirulina - 100 g - Eliksir Miłości - zielona + jagody, pączki róży, kwiat malwy i saflory - 100 g - Czekoladowe Marzenie - zielona, żółta i biała herbata o smaku truflowo-czekoladowym (czekolada, aloes, ziarna kako, kwiat malwy) - 100 g Te trzy ostatnie są ze sklepu z herbatami na wagę - kosztowały ok. 20-25 zł. Jeśli zainteresowały Cię te herbaty, to daj proszę znać, jakbyś to widziała
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
U Ciebie podoba mi się Nail Tek II, szampon Batiste (jest dostępny?), a olejek z Bielendy jaki masz dokładnie?
z IKEI jednak już nic, zapomniałam usunąć tę informację co Cię interesuje z DMa?
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
żele wyceniam na 8,9 chcociaz ich cena to 9,9zł..... za tabletki dałam bodajze 70zł-80zł.
|
|
#237 |
|
Wieczne Kutango
|
Faktycznie
![]() Ok, to ja wypisze co mnie zainteresowało ![]() Mocno pieniące się, antybakteryjne Mydło do rąk Bath Body Works NOWE Carribean Escape nowy antybkateryjny zel do rąk Nie widze jednak żadnego żelu antybakteryjnego do twarzy
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie
Proponuję może tak:- ode mnie herbaty: - czarna z płatkami róży (to jest opakowanie chyba 150 g) - biała z żurawiną, maliną i płatkami róży - 50 g - Sekret Młodości - zielona herbata + kandyzowana gruszka i burak, liść miłorzebu, pączki róży, spirulina - 100 g - Eliksir Miłości - zielona + jagody, pączki róży, kwiat malwy i saflory - 100 g - Czekoladowe Marzenie - zielona, żółta i biała herbata o smaku truflowo-czekoladowym (czekolada, aloes, ziarna kako, kwiat malwy) - 100 g oraz 2 firmowe męskie próbki Hugo Boss A od Ciebie: duży Batiste testowany LoveMeGreen krem do rąk kilka razy uzyty Eveline peeling do rąk nowy eveline 4d serum redukujace tkanke tluszczowa olejek eveline 8 w 1 Jesli tak, to zapraszam od razu na PW ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Z miniaturką raczej nie, ponieważ to kolejne ok. 25 zł. Miniaturki rządzą się swoimi prawami jeśli chodzi o ceny i myślę, że tyle jest warta, a wydaje mi się, że jak dodam po mojej stronie te 25 zł to wyjdzie spora dysproporcja na moją niekorzyść
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2013-12-23 o 14:01 |
|
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
byłabym zainteresowana petracelem i mydlem bath and bodyworks
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Chyba już wszystko, uff ile mi się podoba
)Miętowy peeling top coat silcare bell glam wear fioletowy pat&rub balsam do rąk nowy balsam do ciała bath body works wanilia z brazowym cukrem nowy cukrowy peeling do ciala fennel ciasteczko czekoladowe deo balea peeling do rak waniliwy olejek do kapieli green pharmacy olejek czekoladowy i truskawkowy, gdzieś widziałam kawę? :P nailtek II Coś u mnie za powyższe? ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

może planujesz dokładkę? telefony jak narazie sa oba wolne więc możesz wybrać który wolisz

pewnie że jak się chce to szybko idzie