![]() |
#211 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Fotodepilacja czy laser diodowy?
Cytat:
![]() Edytowane przez Kleo335 Czas edycji: 2010-11-10 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Przyczajenie
|
u mnie minęły już dwa tygodnie i 2 dni i chyba nic mi nie wypada, dalej muszę czekać.:-( boję się, że przez to, że goliłam właśnie normalnie nogi. Może wolniej rosną, ale za to są bardziej szorstkie:-(
mam nadzieję, że jeszcze to się zmieni, jeśli któraś z Was miała podobnie to proszę o komentarz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Ja też byłam w gabinecie Yasumi epil ale w Warszawie. Usuwają tam włosy metodą IPL+RF, podobno to nowsza wersja IPLa. Jestem bardzo zadowolona zarówno z bardzo miłej obsługi jak i z efektów. Już po 1 zabiegu na łydkach i bikini prawie nie mam włosów!
![]() Cena wydała mi się podejrzanie niska (99zł za 1 część ciała), a poza tym naczytałam się wiele różnych opinii i nie byłam przekonana. Ale pomyślałam, że za tak niewielkie pieniądze warto spróbować i osobiście się przekonać. I nie żałuję - efekty są naprawdę widoczne!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Ja robie w Białymstoku i każdy tak naprawde ma inne odczucie co do strzałów. Ja mialam bardziej ukłucie szpileczką, ale z tego co moja koleżanka opowiadala to bardziej przypominało jej pieczenie. Więc wydaje mi sie , że każdy tak naprawdę czuje niby to samo ale każdy ma inna wrażliwość, więc nie ma co sie sugerować jedna osobą. w koncu każdy jest inny i inny ma problem. Najwazniejsze są rezultaty!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny Wiecie może czy jest jakiś salon w Katowicach , w którym mogę wykonać fotodepilację? Jeśli tak to proszę opiszcie czy jesteście zadowolone, gdzie to jest i czy jest warto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Poszukuję dobrego salonu w Bydgoszczy. Może któraś z Was już ma doświadczenia i efekty te pozytywne ![]() Będę wdzięczna za każdą opinię. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
ostatnio pisałam, że jestem niezadowolona, ale teraz zmieniam zdanie. faktycznie na początku wydawało mi sie, że nic z tego ale teraz widze ze 75-80% wlosów mi nie wyrosło. mam tylko maly problem bo caly czas je golilam, a teraz sa takie krotkie ze nie chca wyychodzic. wiem ze ktoras z dziewczyn miala podobnie. czy rozwiazalas ten problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wlosy wcale nie wypadaja, nie rosnie ich mniej itd. wszystko po staremu. nie wiem jak wam ale mi probe robili NA RECE wiec ani sie nie golisz ani nic i po tej probie nie wypadaja wlosy bo urzadzenie jest ustawione na min.mocy tylko po to aby zobaczyc czy nie bedzie reakcji alergicznej ani nic ci sie nie stanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
jestem po pierwszym zabiegu, dzisiaj mija równy tydzień i naprawdę widzę sporą różnicę, tylko nie potrzebnie się goliłam. w innym wypadku pewnie wszystkie by mi wypadły a teraz siedzą w skórze takie 2-3 mm i sama próbuję je wyciągać, ale tego jest sporo. robię ciągle peelingi i zobaczę co będzie dalej.
dodam jeszcze, że te moje włosy na nogach były okropne mega czarne i grube, więc jak narazie jestem zadowolona i polecam wszystkim! ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- oj sorki 3 tydzień!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
wiem, że na pewno nie przerwę tego
![]() tylko mam problem z tym, że te włoski, które zostały wypalone siedzą w skórze i nie wiem czy mam się golić nadal czy nie. wiem, że któraś z dziewczyn na forum miała podobny problem i ciekawa jest czy sobie z nim poradziła, a jeśli tak to jak??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
na pewno nie mogę się golić?
hmm...to chyba randki będę musiała poprzekładać ![]() chyba przejdę się do salonu, w którym to robiłam i może coś mi doradzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zatem, jeśli nie chcesz mieć na łydkach kaktusa i czarnych kropek pod skórą, wstrzymaj się ok tydzień - półtora z goleniem, zanim włoski nie będą wychodzić bez oporu. Możesz to kontrolować pęsetką ![]() A faceci poczekają! ![]() pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Potwierdzam to samo co koleżanka wyżej. Nie golić!!! a faceci poczekają!! Faza uśpienia włosa ma rózny okres trwania (4-8 tygodni), dlatego nie stety czasami tak bywa, że zanim włos dojdzie do fazy wzrostu (widoczny na powierzchni skóry) to na pewien czas stoją w miejscu i tylko widoczne sa czarne kropki. Więc cierpliwości! Wszystko unormuje sie przy każdym kolejnym zabiegu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Przeczytalam juz strony tego forum i zdecydowalam sie w koncu na depilacje IPL w salonie SilkTouch w Lublinie. Jestem o pierwszym zabiegu na nogi i musze przyznac ze jestem zaskoczona. Wiem ze musze zaliczyc jeszcze kilka zabiegow ale juz po pierwszym wloski wypadaja i to bardzo. Polecam wszystkim Buziak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Witam,
slyszalyscie o promocji w salonach Nomasvello ? Jezeli przyprowadzi sie 2 osobe, to jest 50% taniej! Nie wybiera sie ktos w najblizszym czasie, w Poznaniu? Razem taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
O proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
w sieci silktouch też mają taką promocje. Ja byłam w salonie w Siedlcach i pierwszy zabieg miałam za pół ceny, a teraz szukam kogoś bo za każdą przyprowadzoną osobę mogę mieć zabieg za 50%...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Przyczajenie
|
Nie wiesz czy w Lublinie ta promocja tez dziala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Kleo335 Czas edycji: 2010-11-10 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
A w Nomasvello do kiedy trwa ta promocja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
http://www.nomasvello.pl/pl/22,24-jesienna_promocja/ do konca listopada
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
mam pytanie : jak wygląda depilacja bikini jeśli nie chcę całkiem na zero? czy jest się w bieliźnie?
i drugie : czy można wykonywać depilację podczas brania hormonów? Edytowane przez paaulinkaa1022 Czas edycji: 2010-11-07 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie: czy jest tu ktoś, kto zakończył fotodepilację (najlepiej twarzy) jakiś czas temu, jakie efekty przyniosła? Na wiosnę planuję zacząć depilację twarzy light sheerem lub IPL. Szczerze powiedziawszy wolałabym IPL, bo taniej i bezpieczniej, aczkolwiek jeśli light sheerem wyniesie mnie to ok. 1600 zł, a jeśli trzeba by było IPL zastosować ok. 15 razy, to wyjdzie na to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.