Co robić? Jak pomóc TŻ-owi? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 13:04   #211
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Dot.: Co robić? Jak pomóc TŻ-owi?

Autorki nie przekonamy. Jest zakochana, zaślepiona i po prostu ma wielką potrzebę pomagania facetowi. Tak wielką, że nie zauważyła sama, że ten związek jest jakąś profanacją. Kontrolowanie, skupianie się non stop na finansach, kosmiczne długi a wszystko w tak młodym wieku. Naprawdę nie ogarniam, jak na własne życzenie można sobie coś takiego serwować.

I te przykłady....niepełnospra wny a hazardzista? Rili?

Jak dla mnie nie widzisz różnicy pomiędzy tym, jakby ktoś wydal ten hajs na leczenie/mieszkanie/inne WAŻNE sprawy a jak ktoś wydaje tyle szmalu na rozrywkę i hazard. Ja kocham robić zakupy, ale jak mi się coś podoba i nie mam kasy to nie robię sobie długów. Twój facet jest po prostu uzależniony i tak należy na niego patrzeć.

No i nie wiem, co może być jeszcze gorszego od tego hazardu i długów.
Ja rozumiem, jakby w trakcie trawania długoletniego związku pojawił się problem hazardu, to wtedy radziłabym pracę, wizyty u psychologa itp. ale po 5 miesiącach serwować sobie uzależnionego faceta z 120tys. długów?
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 13:12   #212
madana
Zakorzenienie

Jesteś niebezpieczna dla samej siebie; masz mocno włączone destrukcyjne cechy- jesteś DDA, byłaś już w toksycznym związku, teraz chociaż JESZCZE tego nie widzisz, bo to tylko 5 miesięcy (a jakie problemy!!!!)- wdepnęłaś w jeszcze większy kanał. I tego nei pojmujesz.
Wybacz- tak się składa, ze z racji choroby męża, swojej niedługiej operacji- jestem na bieżąco z lekarzami- mój profesor z kliniki za wizytę bierze 150 zł. , więc suma 350 zł, jest z kosmosu, bo ja w cenie 150 zł. mam też komplet badań w klinice u profesora.
Dlatego powtórzę: jesteś niebezpieczna dla samej siebie.

A już porównanie z niepełnosprawnym świadczy o jednym- wyłączył Ci się instynkt samozachowawczy. I głupoty gadasz.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 13:27   #213
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
Jesteś niebezpieczna dla samej siebie; masz mocno włączone destrukcyjne cechy- jesteś DDA, byłaś już w toksycznym związku, teraz chociaż JESZCZE tego nie widzisz, bo to tylko 5 miesięcy (a jakie problemy!!!!)- wdepnęłaś w jeszcze większy kanał. I tego nei pojmujesz.
Wybacz- tak się składa, ze z racji choroby męża, swojej niedługiej operacji- jestem na bieżąco z lekarzami- mój profesor z kliniki za wizytę bierze 150 zł. , więc suma 350 zł, jest z kosmosu, bo ja w cenie 150 zł. mam też komplet badań w klinice u profesora.
Dlatego powtórzę: jesteś niebezpieczna dla samej siebie.

A już porównanie z niepełnosprawnym świadczy o jednym- wyłączył Ci się instynkt samozachowawczy. I głupoty gadasz.
ceny konsultacji z psychiatrą w jednym z droższych miast - 200zł RAZEM z dojazdem lekarza.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 13:34   #214
madana
Zakorzenienie

Do 350 zł. brakuje jeszcze 150 zł. - na automaty jak znalazł, w końcu jakoś te 120 tyś. wywalić w błoto trzeba było. I gdzieś wywalone zostało.
Stary 2013-12-11, 13:35   #215
hypnose22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
ceny konsultacji z psychiatrą w jednym z droższych miast - 200zł RAZEM z dojazdem lekarza.
No właśnie, też mi się rzuciło w oczy, 350 to nawet profesorowie, pionierzy w swoich dziedzinach nie biorą, tylko tą sumę przez pół co najmniej. Ja obstawiam, że jednak cała ta kasa poszła na hazard.
hypnose22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 13:37   #216
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
mój profesor z kliniki za wizytę bierze 150 zł. , więc suma 350 zł, jest z kosmosu, bo ja w cenie 150 zł. mam też komplet badań w klinice u profesora.
dla mnie 350 zł za wizytę to też cena wzięta z kosmosu, swego czasu sporo nabiegałam się po lekarzach prywatnie, najwięcej za wizytę zapłaciłam ok. 180 zł u ginekologa. Moje koleżanki korzystały/korzystają u usług specjalistów typu psychiatra, terapeuta i nigdy kwota choćby zbliżona do 350 zł nie padła. Także tego, na moje nieźle chłopaczyna koloryzuje.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 13:52   #217
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Do 350 zł. brakuje jeszcze 150 zł. - na automaty jak znalazł, w końcu jakoś te 120 tyś. wywalić w błoto trzeba było. I gdzieś wywalone zostało.
albo leki. nie orientuję się jednak w cenach...

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 13:53   #218
zakonna
Naczelna Nastolatka

Nie mogę już tego wątku, mam ochotę kogoś pogryźć jak czytam wypowiedzi autorki.
Autorko, czy możesz zapisać się na terapię? Nie mówię, że masz go zostawiać czy się odkochiwać. Pytam czy mogłabyś zadbać o siebie, biorąc pod uwagę fakt, że jesteś DDA?
350 zł za wizytę u psychiatry jest wg mnie kwotą zawyżoną. Ja znam ceny prywatnych wizyt u różnych lekarzy, w tym psychiatry i psychoterapeuty. Czy możesz napisać w jakim mieście przyjmuje ten psychiatra? A może podasz jego nazwisko?
Dużo leków psychiatrycznych jest refundowana, leczenie dwoma antydepresantami można spokojnie zamknąć w kwocie 80 zł miesięcznie. oczywiście są też droższe lekarstwa

Edytowane przez zakonna
Czas edycji: 2013-12-11 o 13:54
zakonna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 13:53   #219
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce
Konto usunięte

Oczywiscie, ze wizyta u psychiatry tyle nie kosztuje - jest to zwyczajne klamstwo. Wystarczy przejrzec przykaldowe cenniki specjalistow np. Z warszawy - bo wiadomo, ze w stolicy bedzie najdrozej. Chyba ze bylby ro jakis psychiatra gwiazd to bym uwierzyla, ale smiem twierdzic, ze luby autorki do takowego nie uczeszcza. Z mojego doswiadczenia - jak dotad najdrozszy znany mi lekarz to pewien autorytet z dziedziny onkologii na Slasku -profesor Jakistam - bo nazwiska niestety nie pamietam - 250 zl za wizyte (w prywatnej klinice wiec nie wszystko to kasa dla niego).

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 13:57   #220
chwast
Zakorzenienie

Kurde w sumie to jest życie autorki, mnie to nie dotknie jak postanowi nic nie robić tylko "pomagać" swojemu kłamcy
Tylko po co w takim razie męczyć na forum, nie rozumiem
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 14:32   #221
paulinika
Zakorzenienie

Wlos sie na dupie jezy po takich postach autorko Powiem Ci tak. Moj maz ma jeszcze jakies 23 tysiace euro do splacenia, no mlody byl i glupi, interes mu nie poszedl, i bla bla no i wzial 45 tysiecy zeby splacic dlugi i cos tam cos tam (to nie byl hazard ani imprezy poprostu na biznes wtedy jeszcze sie nie znalismy) wzial to pod zastaw domu, inaczej by mu go nie dali. I nim wzielismy slub gdy on stracil prace to ja harowalam na JEGO kredyt, z czego nie uzyczylam ani centa(roznica jest ta ze dom by mu zabrali) wiec jesli tak bardzo Ci na nim zalezy watpie zebys mu nie pomogla w momencie gdyby nie mial na rate. Jesli kiedys pomyslicie o slubie radze zasiegnac informacji u notariusza, bo w momencie gdy on nie jest wyplacalny rata przejdzie na Ciebie Co do konta, ja tez mam wglad do jego konta, po 5 latach zwiazku wpisal mnie jako wspolwlasciela, ale z papierkiem ze ja za jego kredyt nie odpowiadam takze zabezpiecz sie dobrze bo inaczej bedzie lipa.
I tak jak mowia wizazanki, idzicie na terapie, do psychologa, do psychiatry jakiegos specjalisty, Pieniadze zawsze bede jednym z najwiekszych powodow do klotni, nie badz nawina i badz odpowiedzialna za siebie nie za jego finanse. Wkoncu znacie sie raptem pare miesiecy a zachowujesz sie jakbyscie byli w zwiazku juz od paru lat.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 15:26   #222
konto mam ale
Raczkowanie

Te 350zł to chodzi o wizytę dojazdy i leki. Lekarz z miasta wojewódzkiego.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Dziękuję za wszystkie posty. Jedyne rady jakie dostałam aby wesprzeć chłopaka to odejść, pójść na terapię i zrobić mu masaż. A postów 224 myślałam jednak, że uzyskam więcej propozycji aby nie popadł w depresję jak zmiana diety, brak jakiegoś magnezu czy coś o czym nie wiem. Wracam do wcześniejszego nicku i żyję dalej niczego więcej się nie dowiedziawszy.
konto mam ale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 15:26   #223
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez konto mam ale Pokaż wiadomość
a te dojazdy to 150 km w jedną stronę czy jak, że takie koszty się z tego robią?
Stary 2013-12-11, 15:28   #224
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
No spoko, ale jak wychodzi tak drogo, to dlaczego nie szukaliście czegoś tańszego? Albo na NFZ? Łatwiej było po prostu przerwać, bo drogo? Czy stwierdziliście, że wystarczy już pomocy specjalisty w końcu to tylko 2 miesiące grania i tylko 120 tys. do tyłu?
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 15:28   #225
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
myślałam jednak, że uzyskam więcej propozycji aby nie popadł w depresję jak zmiana diety, brak jakiegoś magnezu czy coś o czym nie wiem.
magnez i zmiana diety receptą na uzależnienie od hazardu - czy Ty siebie słyszysz?
Stary 2013-12-11, 15:30   #226
madana
Zakorzenienie

Ale jego problemem NIE JEST brak magnezu, zła dieta- jak chciałabyś wierzyć, ale przewalenie na automatach 120 tyś. I Twoje współuzależnienie, jakże typowe dla DDA bez świadomości, terapii i pracy nad sobą.

I tak, możesz się fochnąć, ze "niczego się nie dowiedziałaś", ale syf życia z facetem, z którym jesteś 5 miesięcy, czyli trochę ponad 150 dni, będzie się ciągnął, niczego nie zaplanujesz sensownego z kimś ,kto ma taki sznur na szyi i długi,w które z głupoty popadł.

Te 120 tyś. będzie lata całe spłacał (czym wobec tego jest 150 dni związku? )- a w tym gdzie plany związane z sensownym życiem? wyjazdami? dziećmi?- nie będzie na to kasy. Bo wisieć nad wami będzie 120 tyś.- i to nie wziętych na kredyt na własne mieszkanie (bo to zrozumiałe obciążenie), nie kasa, która poszła na ratowanie życia np. matce- to kasa , która poszła na błyszczące i pożerające kasę automaty. Ba- nawet namacalnych rzeczy z tej przewalonej kasy nie ma- nawet wspomnień z podróży życia- poszło w gry.

Ty naiwnie wolisz widzieć problem w magnezie i złej diecie. Ok i tak upadek i przebudzenie mieć będziesz bolesne, w co oczywiście nie wierzysz.

Edytowane przez madana
Czas edycji: 2013-12-11 o 15:57
Stary 2013-12-11, 15:37   #227
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Z tego co pamiętam Twój chłopak ma kredyt na długi, który co miesiac wynosi 1200 zł i w najgorszym razie będzie spłacany przez jakieś 20 kilka lat. (no chyba, że bardzo mu się uda z firmą to wtedy miał spłacić w mniej niż 10) - jakoś tak to było pisane. No co można poradzić na takie zmartwienie? Masaż? Kino? Kupno kota albo rybek? Ulubione ciasto co niedziela? więcej rozmów? Więcej serdeczności i wsparcia? No nic się nie da poradzić na takie zmartwienie. Tym bardziej, że nic z tych długów nie macie: ani własnego biznesu, samochodu, domu, daczy, podróży dookoła świata - no nic.
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 15:38   #228
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Brak magnezu??? OMG. Autorko, on się denerwuje bo ma mega kredyt, który w dodatku mu nie wystarczy na zrealizowanie planów, które zrealizować obiecał i sobie i swojej mamie. To NORMALNE że się denerwuje, że przeżywa, że go nosi. Niezdrowe jest natomiast to, że mimo starań nie potrafi nad swoimi emocjami zapanować, w dodatku w obecności swojej ukochanej, mającą stwierdzoną nerwicę. To się leczy, niestety nie magnezem.
Stary 2013-12-11, 15:54   #229
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam jednak, że uzyskam więcej propozycji aby nie popadł w depresję jak zmiana diety, brak jakiegoś magnezu czy coś o czym nie wiem.
przeczytałam cały wątek i to już jest kulminacja nie dostrzegania problemu. Brak magnezu i zmiana diety, no nie mogę...

Wysłane z mojej el dziewiątki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 15:56   #230
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Dziękuję za wszystkie posty. Jedyne rady jakie dostałam aby wesprzeć chłopaka to odejść, pójść na terapię i zrobić mu masaż. A postów 224 myślałam jednak, że uzyskam więcej propozycji aby nie popadł w depresję jak zmiana diety, brak jakiegoś magnezu czy coś o czym nie wiem. Wracam do wcześniejszego nicku i żyję dalej niczego więcej się nie dowiedziawszy.

jak elve powyżej: ty mu jakimś konkretnym działaniem nie pomożesz, ponieważ nerwowy jest przez liczne zobowiązania finansowe
Dlatego też napisałam, abyś mu odradziła (i to stanowczo) robienie teraz instalacji CO.
Myśl trochę:
-zerwal z nałogiem - już przez to człowiek jest bardzo nerwowy
-na dodatek jeszcze spłacać trzeba grubą sumę
-jeszcze do tego planuje zmienić interes
-plus planuje CO

co najmniej 4 rzeczy powodują u niego stres

Żeby się więc uspokoił, to musi z rozumem podejść do rzeczy: nie wszystko naraz (bo szybko pod takim ciężarem kucnie i do nałogu wróci, aby się odstresować), tylko po kolei. Niech zrezygnuje na dobry początek z instalacji CO, bo ZA DUŻO TEGO NARAZ.

Nie wiem, czego tu oczekiwałaś?

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2013-12-11 o 16:05
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 16:01   #231
chwast
Zakorzenienie

Nie no jestem ciekawa, które to twoje pierwotne konto. Bo tu takie farmazony gadasz jak zamroczona, a jak logujesz się na tamto to pewno najmądrzejsza. Albo mądra.

Bo rozumiem zakładac konto bo wstyd, bo ktoś rozpozna i takie tam, ale no kurde nie spotkałam tu osoby, która by tak udawała bo nie kojarzę użytkowniczki z takim stopniem naiwności i dziwnymi postami. Chyba, że mało się udzielasz
Stary 2013-12-11, 16:17   #232
elvegirl
po drugiej stronie szafy

chwast - nie trzeba się udzielać non stop na Intymnie, żeby chcieć założyć inne konto, można być na przykład stałą użytkowniczką podforum "moda", albo inny "wizooż", mieć tak jak autorka napisała, domowników znających konto, zaglądających przez ramię i nie chcących żeby ktoś znalazł TAKI wątek w subach
Stary 2013-12-11, 16:37   #233
magd102
Rozeznanie

chcesz wskazówek?

http://tvnplayer.pl/programy-online/...E10,20111.html

tu masz wskazówki jak poprawić sobie/jemu nastrój
p.s. jest też z działu diety - pyszny koktajl z szpinaku/pietruszki ,jabłka, banana i gruszki na pewno mu pomoże - jak go zobaczy to od razu będzie miał banana na buzi

i nie brak magnezu, a [jeśli już] witaminy b3

„Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterie; to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć.”

magd102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 16:42   #234
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
[...]myślałam jednak, że uzyskam więcej propozycji aby nie popadł w depresję jak zmiana diety, brak jakiegoś magnezu czy coś o czym nie wiem. [...]
Aż się zaśmiałam w głos. To mi się często na wizażu nie zdarza.
Stary 2013-12-11, 16:52   #235
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magd102 Pokaż wiadomość
jak go zobaczy to od razu będzie miał banana na buzi
A moze do buzi?? Przepraszam musialam
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 17:36   #236
magd102
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
A moze do buzi?? Przepraszam musialam
spoko,odnośnie diety to wypowiedz była ironiczna

o i jeszcze autorko zawsze możesz mu poprawić humor wyginając śmiało ciało

„Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterie; to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć.”

magd102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 18:02   #237
201803080934
Konto usunięte

no dobrze:

- ugotuj mu coś smacznego/upiecz ciasto
- zrób mu striptiz
- wyjdźcie na spacer
- napijcie się kakao lub gorącej czekolady

+ ewentualnie pogoogluj sposoby na chandrę
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 18:04   #238
chwast
Zakorzenienie

o ja no to po prostu kup mu cały zestaw witamin bo zaraz się okaże, że to może nie magnez tylko żelazo!
Stary 2013-12-11, 18:29   #239
konto mam ale
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość

jak elve powyżej: ty mu jakimś konkretnym działaniem nie pomożesz, ponieważ nerwowy jest przez liczne zobowiązania finansowe
Dlatego też napisałam, abyś mu odradziła (i to stanowczo) robienie teraz instalacji CO.
Myśl trochę:
-zerwal z nałogiem - już przez to człowiek jest bardzo nerwowy
-na dodatek jeszcze spłacać trzeba grubą sumę
-jeszcze do tego planuje zmienić interes
-plus planuje CO

co najmniej 4 rzeczy powodują u niego stres

Żeby się więc uspokoił, to musi z rozumem podejść do rzeczy: nie wszystko naraz (bo szybko pod takim ciężarem kucnie i do nałogu wróci, aby się odstresować), tylko po kolei. Niech zrezygnuje na dobry początek z instalacji CO, bo ZA DUŻO TEGO NARAZ.

Nie wiem, czego tu oczekiwałaś?
Kurczę właśnie ja myślę trochę bardziej racjonalnie od niego i właśnie mu odradzałam to CO. Owszem mogę mu załatwić materiały po taniości bo mój tata ma zniżki w hurtowniach ale to i tak jak dla mnie za duży póki co wydatek. Wolałabym, żeby to co chce przeznaczyć na CO przeznaczył na ten interes ale on się uparł bo już dawno miał zrobić CO bo obiecał mamie no ale wtedy przegrał te pieniądze na maszynkach. Mama starsza osoba i on mówi że w ostatnich jej latach życia chce aby miała dobrze. O sobie nie myśli wcale w tym momencie. Nie wiem jak go przekonać aby poczekał z tym CO.. (jego mama wielu rzeczy nie wie, nie wie w jakiej za przeproszeniem on jest )

Dziękuję za tego posta. To mi uświadomiło, że nie tylko ja tak myślę z tym CO.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Co do innych docinków to w sferze seksu jest wszystko w porządku. Mamy bogate życie seksualne więc w tej sferze nic mu nie brakuje. To poprawia humor ale tylko na chwilę.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
chwast - nie trzeba się udzielać non stop na Intymnie, żeby chcieć założyć inne konto, można być na przykład stałą użytkowniczką podforum "moda", albo inny "wizooż", mieć tak jak autorka napisała, domowników znających konto, zaglądających przez ramię i nie chcących żeby ktoś znalazł TAKI wątek w subach
Akurat na Intymnym już nie siedzę Znudziły mnie wątki trolli.
konto mam ale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 18:35   #240
Linka25
Zakorzenienie

Autorko błagam Cię, nie pisz maszynki . Nie wiem czemu niby ma służyć to zdrobnienie?

Poza tym, to uważam że wszystko w tym wątku zostało powiedziane, dziewczyny Ci dobrze radzą no ale Ty nie masz zamiaru słuchać. Myślę, ze kiedyś gorzko pożałujesz.

Twój chłopak jest hazardzistą albo ma silną skłonność do hazardu. Albo albo.
Uzależnienie od hazardu jest straszne, moja znajoma która leczy uzależnionych mówi, że to chyba najgorszy z nałogów, że niszczy i ciągnie na dno wszystkich, całe rodziny, rujnuje życie.
Hazardzista potrafi świetnie manipulować.
Mam w rodzinie, na szczęście nie najbliższej, tylko tej odrobinę dalszej kogoś kto w jedną noc potrafił przegrać 100 tys złotych, takze wiem coś o tym. Ten czlowiek stracił wszystko, pracę, rodzinę, dom. (no, nie wszystko, bo jeszcze życia nie stracił, ale jego życie jest zagrożone, bo pożycza i nie oddaje!a od kogo pożycza to można się domyślać, banki a nawet parabanki już dawno mu nie pożyczają)
Ale te wszystkie słowa to na marne, bo Ty jesteś przecież zakochana

Edytowane przez Linka25
Czas edycji: 2013-12-11 o 18:38
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości