![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Nie prawda Biedronko, inaczej wszystkie kobiety ktore rodzily chodzilyby i chlupotaly
![]() ![]()
#212 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Wczoraj była sesyjka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podsumowując, zostałam zbita, opluta, wykorzystana.... i wspominam to z uśmiechem na twarzy ![]()
#214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i pomysl sobie jaka to OKROPNA dewiacja seksualna ... hi hi hi dlugiego orgazmu zazdroszcze ... ja jak mam ostatnio to tylko jakies krotsze ... ale nie narzekam ... wiele innych rzeczy jest suuuper ![]() a dzis Pan maz chory ... ale na piwko idziemy wiec moze jednak cos bedzie ... ja tez kaszlacas ... i obolala ... choc nie od tego co by sie chcialo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
niecnotliwa dziewica
|
A ja właśnie wracam od mojego A., orgazmów miałam chyba trzy (jeszcze mi się nogi trzęsą) i oczywiście była moja ukochana pozycja - 69,z jednej strony głębokie gardło,z drugiej równie głęboki fisting
![]()
#216 |
Raczkowanie
|
Czytam, czytam i wnioskuje, że na razie klamerki to nie dla mnie (wiem, z przed kilku stron
![]() Zabawy na dworze w zimę? Nie ma szans za nic w świecie, jestem w 100% ciepłolubna wręcz chorobliwie, wszyscy chodzą w krótkich rękawkach po domu, ja w ciepłej bluzie. W samochodzie ja w bluzie, reszta zdycha bo im tak gorąco (jak podkręcam ogrzewanie) itp. Więc nie ma szans na takie zabawy na nic w świecie, płakała bym nad tym jak mi zimno w dupe ![]() A mój Pan się ostatnio opuścił, chwilę przed wejście we mnie, łapie mnie za włosy, wbija w poduszkę i mówi na uszko: "Chcesz być moją suką?" eee..? To on się mnie o pozwolnie pyta? Co to za wolna ameryka jest? ![]() A i jeszcze dodam: Jakoś nie mieliśmy okazji próbować zabaw z woskiem, a już od dłuższego czasu chodzi ze mną ten pomysł, więc postanowiłam spróbować sama w domu obadać co i jak, rozpalam świeczkę, wytopiła się trochę, polewam z wysoka, potem z coraz mniejszej odległości od ciała - przyjemnie. I oczywiście ja - genialna istota, nagrzałam sobie pod płomieniem długopis a raczej jego plastikową końcówkę i uwaga! przyłożyłam do dłoni, chyba nie muszę mówić, że od ponad tygodnia mam ślad po tej zabawie. Jednak nadal chce wosk w łóżku, albo coś gorącego, co polecacie?
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności Edytowane przez Lilth Czas edycji: 2013-12-20 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Dziś mój mi powiedział,ze niebardzo Go zabawy woskiem kręcą..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4421363 5]Nie rozumiem.
Czułaś się źle jak przekroczyliście granice (co wy takiego robiliście, że zaszkodzić mogło? ![]() Ale jednocześnie interesuje Cię temat, mówisz, że coś robicie, to w takim razie co? Nie myśl, że Cię atakuję ![]() ![]() Tak ![]() Wcześniej źle mi się kojarzyło teraz nie :P jednak masturbacji nigdy nie polubię ![]() Obecny jest moim drugim facetem(hmm pierwszy był w zasadziie ☠☠☠☠ą życiową) ![]() ![]() ![]() Nie wiedziałam,że nie każda para tak robi,że nie każdy podnieca się zadawaniem czy doznawaniem bólu.Byłam ciut wystraszona,że potem nie będę w stanie podniecić się delikatnymi boćcami jednak zawsze łatwo się nakręcam przy Nim. Co do tego czego się wystraszyłam to kiedy rok temu(2 lata?) bawiliśmy się naprawdę ostro nawzajem i jednocześnie coraz mocniej,ból już kompletnie nie miał znaczenia,sama czysta przyjemność.Po wszystkim zdałam sobie sprawę z tego jak mocno ściskałam Jego jądra-byliśmy jak w transie,a jakbym Mu je uszkodziła? ![]() Fajne dopóki nic się nie stanie :/ przecież Go kocham i nie chcę Mu krzywdy zrobić poważnie,do tego jestem mega niezdarą np ostatnio jak dochodziliśmy to mi się tak nogi rozjechały i poleciałam w dół gdy był we mnie ała. Ogółem jestem bardzo zadowolona z tego co jest ![]() Moją taką najulubieńszą rzeczą jest gryzienie i szczypanie,wszędzie a najbardziej sutki-rekord to kilka sekund od dotknięcia mnie w ogóle no i doszłam. Im mocniej gryzie tym szybciej mam orgazm.Co jeszcze,klapsy i ściskanie(fajne takie ślady na biodrach),szarpanie za włosy i podczas orala ![]() ![]() Co do fistingu,chyba bym nie dała rady ![]() No i znów się rozpisałam ehh
#220 |
Zakorzenienie
|
Dobry. Wczoraj mialam wyvhodne hehe.. Jestem cala w siniakach, wlosow nigdy juz nie rozczesze i wszystko mnie boli. Czyli cudownie
![]() ![]() Aaach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Tak na przyszłość nie wolno ran polewać alkoholem :P bakterie beztlenowe są jeszcze bardziej niebezpieczne.
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Konto usunięte
|
W wieczory takie jak ten jest mi najciezej - Tz spi juz obok ja bym cos z nim porobila ale nie ma jak... Bo ani on nie chce ani nie bedzie zadowolony jak go obudze...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4425622 8]W wieczory takie jak ten jest mi najciezej - Tz spi juz obok ja bym cos z nim porobila ale nie ma jak... Bo ani on nie chce ani nie bedzie zadowolony jak go obudze...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ooo ![]()
#226 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() jestem tu nowa, ale stary wątek przeczytałam od początku do końca, więc mam wrażenie jakbym już Was dość dobrze znała. Zresztą cała moja najnowsza historia jest związana z Wami, ale o tym za chwilę. Żeby się trochę przedstawić.... moje zainteresowanie bdsm trwa długo, a zaczęło się od bloga Dumnej Niewolnicy, którego czytałam jeszcze w gimnazjum. Później miałam w sumie trzy mniej lub bardziej udane próby wprowadzania elementów bdsm w związkach, które ostatecznie zakończyły się z różnych powodów. Może ważne jest też to, że jeden zakończył się przez to, że mój były chciał dominować też w życiu, a że nie udawało mu się samym autorytetem to uznał że można to robić siłowo, a że trenował kulturystykę.... to same się domyślcie. Poźniej, a w zasadzie w miedzy czasie, bo jeszcze w liceum, miałam okazję uczestniczyć w "sesji", która skończyła się tym, że słysząc pewne polecenie, wcale nie trudne, wpadłam w histerię, a później jeszcze widziałam sesję z jego su... Że dosyć ciężko to przeżyłam to tematy bsmowe odłożyłam na trochę... ale za to trochę poeksperymentowałam w seksie... no i przechodzimy do najnowszej historii... nie wiem dlaczego, ale jakoś weszłam na Wasz wątek i tak zainspirowana założyłam profil na pewnym portalu, gdzie oczywiście dostałam milion wiadomości, z tego wybrałąm kilka osób... Numer Jeden jest szalenie miłą osobą, spotkaliśmy się dość szybko, na kawę, a później tak wyszło, że trafiliśmy do niego, ale tak właściwie nic się nie działo. mam świadomość, że trochę nim manipulowałam, trochę grałam, no i tak to się rozmyło. Numer Dwa również jest miłą osobą, ale czuję się bardziej dominująca niż on. Widzieliśmy się kilka razy na piwo, ale jako czysto koleżeńska relacja. No i jest Numer Trzy vel. "Chyba ten właściwy w klimacie". Więc same wiecie już, że było dobrze. Pierwsze spotkanie było od razu klimatyczne. Założenia były ogromne... ale nie spodziewałam się, że będę tak emocjonalnie reagować, że będę tak bardzo to przeżywać i się bać. Spotkanie było głównie spankingowe, zreszta takie było w założeniu. Nie wiem czym zasłużyłam sobie na takie szczęście, że on był tak odpowiedzialny, tak dobry dla mnie, że tak idealnie trafił w mój nastrój... Mam straszny mętlik w głowie, a najbardziej martwię się, że przez moje przerażenie on już nie będzie chciał więcej, a ja nie wyobrażam sobie kolejnej próby z kimś innym. No i on mi się jeszcze tak bardzo podoba poza klimatem. No i jeszcze może dodam coś na temat uległych. Jako, że cały motyw umawiania się przeżywałam strasznie to chciałam bardzo poznać inne uległe. Pisałam z dwiema, ale z jedną więcej. I mogę powiedzieć, że z nas obu są takie uległe od siedmiu boleści... Jak jej wspomniałam o siniakach to ona uznała to za hardcore nad hardcorami, bo wcześniej miała tylko doświadczenia z chłopakiem, jak jej opisałam co, czym i jak to jeszcze bardziej, a ja wiem, a nawet poczułam to na własnym tyłku, że to było wszystko nawet poniżej mojej granicy. Chętnie poznam jakieś Wasze opinie, bo nawet nie wiem jak sformułować pytanie. No i chętnie porozmawiam z kimś bardziej doświadczonym. |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Konto usunięte
|
Ostatnio costam ptobowalismy bdsm ale ciagle narzekal ze mu sie nie podoba itp. No i powiedzialam ze z takim podejsciem to mu sie to nigdy nir spotoba.
No i foch. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 Czas edycji: 2013-12-23 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie nazwalabym ulegla takiwj ktora ustala scenariusz. Facet wykonije i ot wielka sesja. Albo bezpieczne slowo.. Moze to i dobre przy jednorazowym seksie ale nie w dluzszym ukladzie.. Jak mężczyzna uzywa bezsensownie przemocy to jest zwykla ☠☠☠☠a. Nie sztuka jest podniesc reke na kobiete w życiu. Sztuka jest sprawic by mysl o podniesionej rece powodowala powodz między nogami. Bylam w 2 czy 3naprawde dobrych ukladach. Teraz mam i Pana i Swojego mezczyzne w jednej osobie. To jest dopiero sztuka ![]() Ale ile par czy ukladow tyle mozliwosci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4425801 6]Ostatnio costam ptobowalismy bdsm ale ciagle narzekal ze mu sie nie podoba itp. No i powiedzialam ze z takim podejsciem to mu sie to nigdy nir spotoba.
No i foch.[/QUOTE] biedna myha ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wiesz co innego jak nic sie nie dzieje i tyle a co innego jak sie najpierw nic nie dzieje potem niby costam ale z marudzeniem. to ja juz wole nic niz takie cos;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4426054 4]no niestety...
wiesz co innego jak nic sie nie dzieje i tyle a co innego jak sie najpierw nic nie dzieje potem niby costam ale z marudzeniem. to ja juz wole nic niz takie cos;/[/QUOTE] a z facetem poza tym udany związek? jak mi coś w seksie nie odpowiada, to u mnie takie relacje nie trwały długo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W zasadzie to myślę, że to wszystko uświadomiło mi jak bardzo niedoświadczona jestem i jak ogromne są to emocje. Myślę, że jak poznam się z Nim bardziej to albo się ułoży albo nie... ale fajnie jakby się ułożyło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym ok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Jestesmy ze soba 4 lata prawie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 Czas edycji: 2013-12-23 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4426102 7]Poza tym ok
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Jestesmy ze soba 4 lata prawie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Tak zapytam,co Mu proponowałaś do tej pory? Co próbował realizować?
#235 |
Konto usunięte
|
Co proponowalam - zaczynanie od takichdrobych rzeczy typu przyduszanie gryzienie mowienie do mnie suko itp czy klapsy. Probowal przyduszania ale ciagle pytal czy wszystko ok klapsow probowal raz i stwierdzil ze to nie dla nieho. Przygryzanie lubi ale nie mocno jakos. A mowienie czy jakas mocniejsza dominacja to nie. Nawet od tylu nie bardzo bo to brak szacunku.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 Czas edycji: 2013-12-23 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4426165 8]Co proponowalam - zaczynanie od takichdrobych rzeczy typu przyduszanie gryzienie mowienie do mnie suko itp czy klapsy.
Probowal przyduszania ale ciagle pytal czy wszystko ok klapsow probowal raz i stwierdzil ze to nie dla nieho. Przygryzanie lubi ale nie mocno jakos. A mowienie czy jakas mocniejsza dominacja to nie. Nawet od tylu nie bardzo bo to brak szacunku.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ojeju,może za dużo szczęścia naraz,nie powie nawet czegoś w stylu "daj mi dupy"? W ogóle nie dominuje?Nie próbuje? Może się obawia albo to nie dla Niego i polubiłby coś innego. Ciężko mi sobie to wyobrazić ponieważ mój zawsze taki był,jest moim pierwszym a ja Jego i jakoś tak, to samo Nas kręci. Co do tego od tyłu a próbowaliście tak byś była odwrócona twarzą wtedy? Albo tak byś leżała na brzuchu czy na boku. To też jakaś forma dominacji ![]()
#237 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz ja sie pogodzilam z tym ze on nie dominuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 Czas edycji: 2013-12-23 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4426165 8]Co proponowalam - zaczynanie od takichdrobych rzeczy typu przyduszanie gryzienie mowienie do mnie suko itp czy klapsy.
Probowal przyduszania ale ciagle pytal czy wszystko ok klapsow probowal raz i stwierdzil ze to nie dla nieho. Przygryzanie lubi ale nie mocno jakos. A mowienie czy jakas mocniejsza dominacja to nie. Nawet od tylu nie bardzo bo to brak szacunku....[/QUOTE] Od tyłu to anal czy co? Mów otwartym tekstem, bo od tyłu w pochwę tyż można.. Brak szacunku w seksie to dla mnie dziwactwo do sześcianu, bo to nie miejsce na szacunek i konwenanse. To, że ktoś lubi dostać z liścia po ryju podczas zabaw czy być pokryty malinkami i siniakami nie oznacza braku szacunku. Lubisz takie zabawy to spox, róbta co chceta ludziska. I naprawdę, z takim myśleniem to daleko nie zajdzie, bo ciągle ma ten "szacunek" z tyłu głowy. Cholernie ciężki przypadek. |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4426265 0]Od tylu w pochwe
![]() a jakieś perspektywy na otwarcie związku są? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.