|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy dni plodne
Tak teraz wiem . Co bym zrobil ? no zaopiekowalbym sie , tyle ze to byloby o tyle ciezkie bo matka pewnie by sprawiala klopoty, tzn matka dziecka... najlepiej zeby nie bylo go ;/;/ juz leci 8 dnien ..
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
a jak to jest z tymi plemnikami, jesli np onanizowalem sie o 17 i wytrysk byl a potem o 21 sie kochalem to nawet jak by nie bylo wytrysku i tego plynu to mogla zajsc dziewczyna w ciaze czy bez szans ?
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przestań zadawać po 10 razy te same pytania. Na wszystko Ci już odpowiedziano. Jak czegoś nie zrozumialeś to przeczytaj sobie jeszcze raz. I tak do skutku. |
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
no odpowiedzieli ze to nie mozliwe zeby pleminik po 4h godz nadal zyl czyli to prawda? ze jak sie onanizowalem np o 17 a o 21 kochalem to moglem ja tym zaplodnic ?
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co pytasz znów o to samo? Zapytaj jeszcze kiedy ta dziewczyna miała dni płodne. No weź...
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Czyli niemozliwe ?>
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ciekawa jak Ty sprawdzisz czy ona dostała ten okres czy nie
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Napisze mi
.
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
fufufu.kalkulatorokresowy .pl
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Akurat juz sprawa jest wyjasniona
Wiec jestem pewny ze napisze jak bd miala okres
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
kolega pojedzie z rodzicami i będą przeprowadzać badania ginekologiczne na niej
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
tobie powinni zbadac glowe czy aby napewno mozesz miec dostep do internetu
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Może przeczytaj swoje posty autorze i pomyśl o szlabanie dla siebie, nie tylko na internet
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko pytalem, ale teraz jest takie spoleczenstwo ze nie pomoze tylko wysmieje cie .. niestety teraz jest tak zawsze, Gdzie bym sie o cos nie zapytal to np "wujek google nie gryzie" to skoro tak to po co takie forum sa zakladane skoro na wszystko jest odp w googlech ? bezsensu .. skoro zadaje pytnie na forum to chce tutaj odpowiedzi ... ale teraz lepiej sie podsmiewac ...
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz ile tu jest wątków zbiorczych na takie tematy? I ile odpowiedzi? To sobie poszukaj może. Forum nie gryzie tak samo jak google. Zadajesz głupie pytania i chcesz żeby Cię traktować poważnie? Wymagasz od obcych kobiet w internecie żeby Ci wyliczyły kiedy okresu dostanie dziewczyna, której sam nie znasz za bardzo. I jeszcze kiedy miała dni płodne. Trzy razy zmieniasz zdanie kiedy miała ostatni okres, trzęsiesz gaciami czy będziesz miał konsekwencje prawne, zadajesz po raz setny to samo pytanie i po kilkunastu odpowiedziach w pełni zgodnych pytasz znów. Ogarnij się, bo Ty nie zachowujesz się na 20 lat, tylko na 12. Dostałeś odpowiedź - seks bez zabezpieczenia = możliwość ciąży.
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
to po co jest mozliwosc zadaniepytania ? skoro i tak kazemu sie pisze, poszukaj w wyszukiwarce taki temat byl .. albogoogle nie gryzie .. nie chcelem by wiliczac dni plodne ale mniej wiecej chcialem sie dowiedziec jak je sie wylicza ...
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałeś wiele wyczerpujących odpowiedzi. Na poważne pytania odpowiadamy poważnie.
Jak ktoś może myśleć, że forum zastąpi lekarza i badania laboratoryjne? Można tu uzyskać odpowiedź poglądową, ale nie 100% pewności. Tyle razy pisałyśmy jak wylicza się dni płodne. TY SOBIE NIE WYLICZYSZ, BO NIE JESTEŚ KOBIETĄ I NIE MOŻESZ ZMIERZYĆ TEMPERATURY W POCHWIE!!! I żadnej kobiecie przez internet nie wyliczysz.
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dziw się że społeczeństwo tak reaguje na tego typu pytania skoro większość odpowiedzi na nie KAŻDY miał w szkole na biologii. Poza tym czytanie ze zrozumieniem nie boli.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie - z szacunku dla ludzi, którzy ci odpowiadają, powinieneś pisać składnie, żeby się dobrze czytało! Bo styl, brak interpunkcji jest rażący, aż odrzuca.
Poza tym jest trylion wątków typu "czy jestem/czy moja dziewczyna jest w ciąży?". Nowością chyba nie jest to, że seks bez zabezpieczenia może zakończyć się ciążą I dostałeś tutaj rady bardzo cenne: 1. Namówić dziewczynę na test z moczu albo betę 2. Poczekać aż dostanie tego okresu/powie ci, że jest w ciąży 3. Poczytać na temat antykoncepcji, stosunków, cyklu kobiety
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
po co on wgl bd czytal forum jest od tego zeby pytac chyba |
|
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam ale ta dziewczyna mnie zalamuj... eszcze napisala mi ze wczoraj robila wieczorem badanie i dwie kreski jej wyszy, wiesz ze to mozliwe ale test powinno sie po 14 dniach robic i rano. a nie wieczorem ... pewnie zartuje sobie ze mnie
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
ile to mineło od tego "feralnego dnia" od testu? 9 dni?
poczytaj instrukcję testów to będziesz wiedział czy Cię okłamuje - myślę że skoro ona wie jak go zrobić, to Tobie też się uda ;-) edit doczytałam, że wiesz że rano a nie wieczorem;-) poproś o fotkę, ocenimy :p |
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
A dziewczyna skopiuje fotke z neta.
Są 3 opcje: Wpadliście. Nie jest w ciąży i robi sobie z Ciebie jaja. Jest w ciąży i szuka tatusia. via tapatalk
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta bardziej prawdopodobna ta również, ale to i tak szybko wyjdzie na jaw Serio poproś ją o fotkę testu (jak go nie ma to niech jeszcze raz zrobi), to będziesz wiedział czy sobie jaja robi czy jest w ciąży. |
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
via tapatalk
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Legionisto i jak tam? focia jest? bo ciekawa jestem czy gratulować;-) |
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
via tapatalk
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Mowie zebym przyjechal to test pokaze, chociaz watpie...On pisze zebym spadal itpo to jej problem , wiec raczej nie zrobila testu tylko sprobuje mnie nastraszyc ..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

Po co pytasz znów o to samo? Zapytaj jeszcze kiedy ta dziewczyna miała dni płodne. No weź...

.