![]() |
#211 | |
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() Nie ma za co - polecam sie na przyszlosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2.ja kupie takie wieksze Niestety z cenami nie pomoge 3. mam brauna, temp. mierzy sie w uchu
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() i wzięłam chyba wszytskie polecane maści alantan, bepanthen i zielony linomag, jeszcze myślę o linomagu A+E ale to chyba będzie przesada co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowej części
![]() Ale się dziś wnerwiłam ![]() Od razu wstawiłam go do prania. Jutro będę testować czy działa bo trzeba w nim wymienić baterie. Eh.. ale mi się okazja trafiła, nie ma co ![]() Jak jutro przetestuję czy działa to napiszę kilka słów poprzedniej właścicielce ![]() Byłam dziś też na wizycie u gina na NFZ i dzięki Bogu, ze USG robię prywatnie bo dziś równie dobrze mogłabym oglądać rybki w akwarium ![]() No i nie każe mi chudnąć w przeciwieństwie do mojej ginki ![]()
![]() |
#216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję zakupu mam nadzieję, że zabijesz zapach, co do wizyty to cieszę się, że nie chodzę na usg na NFZ bo bym się wkurzyła, ważne że na prywatnej wizycie dowiesz się więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi ginami to rózni bywa, niektórzy na prywatnych wizytach prawie nic nie mówią. Dobrze, że masz lepszego fachowca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jako że został tydzień, możecie mnie wpisać na listę wizyt ![]()
![]() |
#220 | |
Zadomowienie
|
Tak jest w Pl, dlatego pracuje w de
![]() ![]() Cytat:
![]() Z tym leżaczkiem to przegięcie- powinni zaznaczyć, że "przepalone". Napisz odpowiednią notkę, bo juz nie komentuję, że to palenie przy dziecku... Do mnie tez właśnie kołyska przyszła- ale na ebayu piszą zawsze, czy towar pochodzi z miejsca gdzie się pali i czy są zwierzęta w domu. Moje to starsze Chicco- wygląda całkiem w porządku a tekstylia i tak jeszcze będę prała. W porównaniu z nowa wersja nie ma pilota, ale generalnie nie o pilota mi chodziło, tylko o bezpieczne odłożenie małej, jak będe coś robić. http://www.google.de/imgres?client=f...d=0CNcBEK0DMCk tylko swoja kupiłam za 45 ojro, nie założyłam jeszcze zabawek i daszka.
Emilka 25.02.2014 Leon 19.04.2016 Edytowane przez Trisdom Czas edycji: 2014-01-15 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
elunka
![]() teqiba wpisz mi prosze kolejna wizyte 6.02. godz 17.10 niezapominajka a nie chcialas go najpierw sprawdzic czy dziala ?? ale sie usmialam z mloteczka ![]()
![]() |
#222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
http://fanlidla.pl/gazetka/2013.12.0...en,zblizeniowy i nic niestety nie ma mowy o temp wody ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
dziewczyny macie jakieś opinie o laktatorze Avent Natural? Ręcznym oczywiście. Mam okazję nabyć za niecałe 40zł używany, ale tylko kilka razy.
#224 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że pozbędziesz się tego smrodku - blech, aż nie chcę sobie wyobrażać jak może cuchnąć... Wolę już zapłacić za prywatną wizytę, bo nie zniosłabym takiego milczącego gina ![]() Naprawdę musi lubić swoją pracę... Ale kit już z ginem, dobrze, że z dzidzią wszystko dobrze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
ojej pojechałam tylko do sklepu, obejrzałam Pierwszą Miłość i tyle do czytania mam
![]() Pocytowałam trochę, ale widzę, że udzielacie odpowiedzi, to nie mam dużo do napisania ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#226 | ||||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wizyty - to wlasnie tak wygladaja moje wizyty ![]() Dobrze ze daje wydruk dla prowadzacego to sobie moge chociaz poczytac co u malego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak na poważnie to na mailach mi sprzedająca potwierdzała, że bujaczek działa więc jakby co jakieś dowody będą gdybym chciała się z nią szarpać. Ja z tych co nie popuszczają. Wstyd sie przyznać ale kiedyś założyłam sprawę w sądzie o 17 zł ![]() ![]() Co do lekarzy to ja mam tak naprawdę 3- jeden na NFZ, druga ginka prywatna ale w ramach abonamentu więc też za wizyty u niej nie płacę, a do trzeciego tylko na USG chodzę bo ma certyfikat i każde takie badanie trwa po 30-40 minut. Niestety na prywatne wizyty u niego (takie co 3 tygodnie) mnie nie stać a szkoda bo naprawdę facet jest rzeczowy a najlepsze jest to, ze to kolega tego mojego doktora na NFZ- razem studia kończyli i razem w szpitalu państwowym pracują ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Witam się w nowym wątku lecicie jak szalone może po sesji hm.. połowa lutego
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#229 | |||
Zadomowienie
|
elunka fajna ta karuzela!
Dzięki dziewczyny, właśnie tej cholestazy się przestraszyłam. Cytat:
tridsom bilirubinę też zrobię =) Z tego co kojarzę przed ciążą te wyniki miałam ok. Myślicie, że mogły się zmienić? Chodzi ci o taki musujące? Boję się cokolwiek brać sama. Cytat:
Uczuleniowa raczej nie jest. Nigdy nie miałam na nic uczulenia, nie jadłam też ostatnio niczego nowego, nie zmieniałam też proszku ani kosmetyków... Cytat:
![]() Ja od dawna mam "wycieki" z piersi, ale ostatnio to była już przesada. Normalnie musiałam płatków użyć bo już mi się biustonosze na zmianę skończyły. niezapominajka powodzenia w usuwaniu zapachu. Ja nie palę od dawna i sam zapach dymu doprowadza mnie do szału, więc współczuje. Zazdroszczę, u mnie nie ma fotografa który robi zdjęcia z których byłabym zadowolona. Musiałabym jechać jakieś 200km... Marzy mi się sesja noworodkowa, no ale nie wydaje mi się, żebym miała odwagę ciągnąć takiego noworodka tyle km...
![]() |
#230 | ||
Zadomowienie
|
Ciążowy mózg
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do serialu to muszę streszczenie odcinków przeczytać bo mnie ten Aleks ciekawi o co im chodzi z tą Marysią ![]() Cytat:
![]() Zdecydowałaś się w końcu na jakiś szpital? Jak tak to który? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co też mam ten termometr z Lidla (w grudniu kupiony) i już uzywam. no i nie wiem czy się nie znam czy coś źle robię ale ogólnie temperaturę wskazuje co rusz inną
![]() Malwince mierzę głównie w uchu - tak napisane w instrukcji że bardziej miarodajne no ale temperatura różna za każdym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
Zostaję przy Inflanckiej
![]() ![]()
![]() |
#233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pełen szacun ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie po comiesięcznym rytualnym goleniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czytam to co piszecie o nfz i prywatnych wizytach i powiem Wam, że moi lekarze (jeden od comiesięcznych badań, drugi od usg) są tacy sami przy wizytach płatnych i na nfz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.swiatseriali.pl/seriale/p...cinki,nPack,73 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
O swoje trzeba walczyć, ale mąż nadzieję, że lezaczek bedzie po praniu jak nowy ![]() Cytat:
![]() Sesja noworodkowa... hmm marzenie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() O bikini nie mówię, bo golę się w ciemno i jak to wygląda to lepiej sobie nie wyobrażać ![]()
![]() |
#240 | |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() Zobaczyłam dziś w gazetce tesco poromocję na Pampersy-0,52zł/szt. wychodziła wiec wysłałam Tż po te pieluchy z Biedry i były jeszcze ![]() Toż to 20gr na jednej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.