|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A Radom też bywa na wizażu ???? :))
Anitka11 bedziemy trzymac kciuki
po obronie koniecznie sie odezwij jak bylo no i oczywiscie na co sie obronilas ![]() a ja wlanie tez prace pisze
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
A co w tej obronie takie straszne, może coś opowiecie jak to wygląda, bo mnie czeka w czerwcu i też jakoś coraz mniej mi się to podobaUsg 3d/4d z tego co kojarze to robią na piłsudskiego 9, można sprawdzić numer telefonu na necie i zapytać. A ja dziś niestety do 20 pracuje, ale potem mamy cały wieczór z Tż, jutro wyjście do znajomków więc dziś można posiedzieć we dwójkę
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po obronie oczywiście, ze się odezwę tylko mogę mieć problem z dostępem do internetu ![]() A Ty kiedy się bronisz? lilka0685 obrona jest straszna jak każdy egzamin
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Anitka- no ja jeszcze nie wiem, koniec maja albo jakos do polowy czerwca.
narazie to jeszcze pracy nie mam napisanej ![]() a to nie masz neta w domku?? ![]() ![]() ale z radomia jestes? lilka- obrona..chyba jest straszna odpowiadasz na pytani zwiazane z Twoja praca ![]() ...wlasnie czekam na TŻ...
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Z neta korzystam u Tż, a niedługo Tż wyjeżdza
Najgorsze właśnie jest to, że te pytania nie musza być zwiazane z Twoją pracą. Mogą dotyczyć materiału z całych studiów Ja jak broniłam inżyniera to żadne z trzech pytań nie było zwiazane z tematem mojej pracy. |
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anitka to nie bvedziesz zagladala ![]() ![]() kurcze i zostane sama...bo wszyscy rzadk ozagladaj...
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej kobitki
![]() nareszcie weekend! ale jakos mnie to niezbyt cieszy bo akurat mam sporo nauki ;/ boze... to juz sie robi nudne :P ale zyje 'oby do srody' bo w srode jade do Kielc na meczyk a dzisiaj bylam w m1 polazic sobie i widzialam w deichmannie (czy jak to sie pisze) super buty czegos takiego wlasnie szukam, ale kurcze nie bylo rozmiaru dwie pary mi sie podobaly i byly i 39 i 41;/ jedne za male drugie za duze... mierzylam 40 inny kolor i byly akurat, ale nie pasuja mi czarne do niczego.. jutro pojade tam gdzie Billa jest 9to sie bodajze galeria gamma nazywa...) :P tam tez jest deichmann i moze beda i do tego sa niedrogie a jak tam nie bedzie to jeszcze pozostanie mi szturmowanie carrefoura musze gdzies dorwac tą 40!!! ![]() narazie wiecej nie pisze ;P za 45 min lece na meczyk siatki wiec moze pozniej jeszcze sie odezwe milego popludnia/wieczora!!
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Z tą obroną pocieszające nie było, ale cóż takie są fakty , trzeba to jakoś przejść
, a jak się przejdzie to opić piwkiem obowiązkowoKaasiaaK ja też ostatnio jeździłam do kilku deichmmanów za butami, i w końcu kupiłam w swoim rozmiarze. Tylko, żę jak kupiłam to się zimno zrobiło i klops, schowałam do szafki. Tej zimy rozwaliłam już 2 pary butów i czekam tej wiosny i nic. Ty napewno też w którymś znajdziesz i będziemy radomianki - deichmmanki ![]() Ale mi już odbija! |
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
oj ta nasza babska natura to nas moze kiedys z torbabi puscic
![]() ja siedze i pisze )))a TZ je kolacje nareszcie weekend ![]() lilka, zajrzyj do nalesnikow dzis do 23
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta
Wstałam i biegnę zaraz na zakupy, a potem małe sprzątanko.Madzia chętnie bym się na te naleśniczki wybrała, ale mój Tż jak mu powiedziałam, o naleśniczkach tak sam zrobił z mięskiem na ostro i kilka na słodko. Wczoraj miałam super niespodziankę po przyjściu z pracy. Nie mogę narzekać były pyszne więc mimo, że bardzo lubię naleśniki musze się trochę wstrzymać żeby mu przykro nie było Ale za jakiś czas nic mu nie powiem i zabiore na naleśniki jak smok
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja juz po kawusi, sniadanku i sprzatanku ![]() odfpoczne troszke, i moze druga kawa a potem cos pozytecznego porobie zycze milej soboty co tam u was?
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() witam wszystkich w niedziele ![]() zaraz sie ubieram i wychodze ![]() milego dnia
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
madziula czasem u koleżanki uda mi się zajrzeć
![]() A w obronie najfajniejsze jest właśnie opijanie
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie w 100 %
|
|
|
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobitki
Już po weekendzie, szkoda... Jak wam minął? TŻ przyjechał i spędziliśmy go razem )) Wpadłam na chwilkę, kawkę piję i wychodzę. A tak na marginesie to 6 kwietnia mam umówionego fryzjera i już się doczekać nie mogę!!! Będzie farbowanie i cięcie. Już odliczam dni Wreszcie będę wyglądać jak człowiek, bo już mnie te odrosty dobijają. Też tak macie przed fryzjerem, że się doczekać nie możecie? Ja do mojej p. Agatki uwielbiam chodzić. No a potem kosmetyczka. Jadę na święta do TŻ i Jego rodzinki więc muszę jakoś się prezentować pod czujnym okiem teściowej Miłego dnia i zmykam
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
deser czekoladowy witaj
dawno Cie nie bylo ![]() ja tez uwielbiam chodzic do fryzjera , ostatnio bylam zrobic odrosty , zaplacilam 100 zl ![]() znacie tanszego fryzjera? ![]() kosmetyczka tez super rzecz ![]() a mi weekend spoko mina, z TZ spedzilam, siedzielismy, obejrzelismy sezon na misia 2 w sobote a wczoraj siedzielismy a potem tv wieczorkiem ![]() a ja dzis wolne
|
|
|
#227 |
|
Konto usunięte
|
madziula0605- jeśli tylko odrosty proponuje kupić sobie farbkę i w domu sobie zamalować
![]() Co prawda nie ma to jak fryzjer.. ale czasem trzeba zrezygnować z przyjemności.. (nie narażając przy tym wyglądu oczywiście )Jeśli chodzi o cenę, przy balejażu o niższą będzie trudno.. ale na wszelki wypadek zapytam siostrę Chodzimy do takiego malutkiego saloniku (dziewczyny super sobie radzą), ale nie mam pojęcia ile ostatnio płaciła za balejaż.. Zapytam się wieczorkiem- jeśli mniej niż 100 zł podam namiar
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Indescriptible po pierwsze witaj
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Co do fryzjera niestety nie pomoge, sama jestem na etapie szukania swojego, ostatnio byłam wycieniować i takie tam w Eliksirze na Sadkowskiej bodajże i jestem zadowolona, cena tez przyzwoita - 30zł, ale z farbowaniem nie wiem jak jest. Weekendzik minął szybko, za szybko. W sobote meczowa imprezka, mimo że mecz się nie udał , a w niedziele całodzienny odpoczynek . Nawet mi sie gotować nie chciało i zagoniłam Tż do kuchniKobietki mam jeszcze do Was pytanko, bo sama się nie orietnuje a obiecałam pomóc - gdzie dobry ortodonta w Radomiu, w miare tani i takie tam. Jak coś wiecie dajcie znać. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
oo widze ze nie tylko ja na dniach wybieram sie do fryzjera :P
tylko zastanawiam sie jak sobie obciac wlosy ;] chcialabym cos zmienic, ale nie mam kompletnie koncepcji.. ale tyle mam dobrze, ze jak powiem fryzjerce co ma mi zrobic to to zrobi, a nie zacznie po swojemu wymyslac... a dzisiaj to padam... nie liczac kilki godzin to caly czas w biegu.. i tak mialam porzadna obsuwe z czasem, bo korki o godz. 14:30 ciagnace sie od ul. Traugutta przez Poniatowskiego do Grzecznarowskiego totalnie mnie wyprowadzają z równowagi.. i do tego spozniajace sie autobusy ehh... kiedy te swieta! bo ja juz zaczynam tracic nadzieje na jakikolwiek odpoczynek.. aha. i mam takie troche glupie pytanie jakim autobusem dodaje do Carrefoura, znaczy sie tego CH Echo? jedyne co mi przychodzi do glowy to 7... i moze 4 jeszcze... aa i jechalabym albo z ustronia (ul. jana pawla) albo z centrum (traugutta, żeromskiego..) bede wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki (nie ma to jak mieszkac 10 lat w radomiu i sie nie orientowac jak gdzie dojechac )a teraz sie juz zegnam i ide do chemii
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-03-30 o 19:45 |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
heeejj
![]() ja jeszcze kompa na chwilke wlaczylam ![]() KaasiaaK oj wspolczuje z korkami, wiem jak to jest a co do autobusu, jak z ustronia to idealnie 21 !! :tak: lilka0685 co do ortodonty to nie wiem ale wiem ze fajna dentystka jest na glinicach na ul. podmiejskiej. wiem ze ma duzo znajomych specjalistow (protetyka i chyba ortodonte) ja jutro na uczelnie
Nie przyjdzie- nie zrobi zawodu. Przyjdzie- zrobi niespodziankę. Edytowane przez madziula0605 Czas edycji: 2009-03-30 o 22:57 |
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie 21 ma przystanek na Żółkiewskiego
nie pomyslalam nawet o tym a juz sie chcialam 7 tłuc :P dzieki
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() wstalam i pije kawusie, niedlugo na uczelnie ![]() jak mnie sie nie chce ![]() milego dnia
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Konto usunięte
|
madziula0605- za balejaż siostra zapłaciła 80 zł
jeśli chcesz namiary zapraszam na priv, bo z tego co wiem to tutaj reklam nie można robić |
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
haj
![]() ja w domu po uczelni ale jakis taki mam dzien slaby.... czemu nikt nie zaglada ![]() ide po kawe...
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
ja się melduje!
wczoraj na meczu w Kielcach byłam a dzisiaj odsypialam niby to tylko San Marino, ale 10 goli ;D co chwila radość z bramki ^^ chętnie bym pojechała choćby teraz na następny mecz
|
|
#237 |
|
Konto usunięte
|
Ja oglądałam ten mecz w TV (co raczej u mnie nie jest normalne..) i szczerze mówiąc myślałam, że to jakieś Prima Aprilis
Nie spodziewałam się takiej wygranej..
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja dzis mam wolne od uczleni i siedze w domku wlasnie sie chyba zabiore za mycie okna w moim pokoju ![]() ![]() poza tym w miare ok, przygotowania powoli do swiat. a co do meczu, moj tata tez byl, a ja nie ogladalam w tv
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
ja juz okna wszystkie w domku pomyłam wszystko czyściutkie, jeszcze tylko zostało zakupy zrobic, to chyba najfajniejsze robicie jakies szczegolne wypieki na święta? moze macie jakies propozycje, co tu pysznego upichcic?
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() witam drogie panie, i prosze zagladac ja okna tez pomylam ![]() Justynka_xc co tak rzadko zagladasz co do ciast to nie wiem, u mnie bedzie mazurek i jeszcze jakies ale nie wiem. w sumie nawielkanoc to moga byc jakies babki roznego roadzju albo co tam kto woli. my z mama kupujemy takie przepisy za 80 gr i sa superdzis siedze w domku, moj TZ wyjechal na studia (jutro wraca )poza tym ok.... pytanieza 100 pkt: czy kazda z Was ma przyjaciolke, taka wymarzona itp.....??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

po obronie koniecznie sie odezwij jak bylo no i oczywiscie na co sie obronilas 

A co w tej obronie takie straszne, może coś opowiecie jak to wygląda, bo mnie czeka w czerwcu i też jakoś coraz mniej mi się to podoba

a jak tam nie bedzie to jeszcze pozostanie mi szturmowanie carrefoura
milego popludnia/wieczora!!

)