O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 21:18   #211
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X

Tasiu będziesz miała parkę też bym tak chciała

Mysiu
robimy wesele w remizie niedaleko domu,na ok70 osób (chyba że ktoś odmówi bo rodzina TŻta ma fochy ale o tym kiedyś w klubie bo za dużo osób podczytuje a nie raczy się odezwać),normalnie wiejskie wesele z grajkami i oczepinami Kostusiem zajmie się ciocia którą Mały bardzo lubi będzie z nami tak długo dopóki nie padnie śmieję się "Synuś ale masz szczęście będziesz u mamy i taty na weselu).Nie chcę welonu ani długiej sukni jak już wiesz.Mam się czuć komfortowo ale nie martwić się żeby kiecki nie podarli

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

O ja pierdziu... mamy 13 gości na profilu,może się tak ktoś odezwie co? zapraszamy,nie gryziemy
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:47   #212
mysia1986
Zakorzenienie

Ruda, super. Jakbym teraz brala slub, to bralabym krotka kiecke i kolorowe, czerwone albo niebieskie buty.
My mielismy 80 osob na weselu. Z czego mojej rodziny i znajomych 25osob. Ja chcialam cos skromnego, tz chcial wesele z prawdziwego zdarzenia. Szukalismy kompromisow. Jakos sie udalo.
U Was bedzie cudnie, i do tego jeszcze Kostus bedzie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:53   #213
PannaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Tasiu będziesz miała parkę też bym tak chciała

Mysiu
robimy wesele w remizie niedaleko domu,na ok70 osób (chyba że ktoś odmówi bo rodzina TŻta ma fochy ale o tym kiedyś w klubie bo za dużo osób podczytuje a nie raczy się odezwać),normalnie wiejskie wesele z grajkami i oczepinami Kostusiem zajmie się ciocia którą Mały bardzo lubi będzie z nami tak długo dopóki nie padnie śmieję się "Synuś ale masz szczęście będziesz u mamy i taty na weselu).Nie chcę welonu ani długiej sukni jak już wiesz.Mam się czuć komfortowo ale nie martwić się żeby kiecki nie podarli

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

O ja pierdziu... mamy 13 gości na profilu,może się tak ktoś odezwie co? zapraszamy,nie gryziemy
to się odzywam :P

a klaps będzie chociaż :P ? haha..
Stary 2014-02-18, 22:03   #214
agabiwro
Wtajemniczenie

Ja jestem chyba jakas uwsteczniona, no nie lubie pisac na tablecie. Wieczorami tylko to mi zostaje, bo lap w drugim pokoju, targac mi sie nie chce. Zamienilismy z tz na pokoje, ze wzgledu na lozka, bo juz kilka razy zdarzylo mi sie przy przewrotce lekko przywalic Jasmina w pewna czesc tamtego lozka. Jeszcze troche i wracamy do wspolnego spania, ciekawe jak to bedzie.

Dobra, jade z koksem
Mysiu, na duet dzasmin and me mozesz liczyc, poczekamy az wrocisz. Jestem na etapie odczopywania sie nosem, a jak wiesz doskonale to nie ta dziura. Moja kumpela brala slub w czarnej i czarnych kozaczkach, choc lubie tradycyjna biel to wygladala super.

Iza, myslalam o jakims rodzinnym, czy moze dodatku mieszkaniowym.

Ziajka, macie kondyche. Ile czasu werandowalas Kubulka? Tak sie zastanawiam czy ja bede moja werandowac, pogoda piekna, i w sumie co za roznica miedzy werandowaniem a krotkim spacerkiem.

Kluska, windi jest jednorazowe? Wazne, ze juz kupki nie sa zielone. Swoja droga, to nawet nie wiedzialam ze tyle z tymi kupkami moze byc zachodu.

Ruda, no ladnie narobilas. Tylko bigosu mi w tym wszystkim brakuje: ) wesele z poprawinami? Juz widze Kostella w gajerku

Tasia, ale super parka bedzie. W sumie szybko lekarz powiedzial. U Coffee czuje chlopaczka.

Magda, tz przyjedzie to ci bedzie klapsy sprzedawal

Zastanawiam sie czy zabezpieczyc dom w jakies mleko. Nie wiem saszetke babilonu czy jakos tak. Jakby mi sie okazalo ze w nocy mam problem z pokarmem, to co ja wtedy podam...krowie

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png

Edytowane przez agabiwro
Czas edycji: 2014-02-18 o 22:10
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 22:25   #215
_Kluska_
Zakorzenienie

Tasiu nie mogło być inaczej

Ewciu cudna noc się szykuje

Idę się kąpać bo mam dość. Tż gadał z mamą i zwrócił jej uwagę co do niedzieli. Że źle była mała nakarmiona i odbita i że potem miała kolki. No to: Teściowa oburzona, że ona pracuje w szpitalu i nie będziemy jej pouczać. Gadanie na mnie, że ja się czepiam i traktuję ją jak prostaczkę (nie prawda!!!) że tż jest pod pantoflem a jak mam uwagi to mam sama zadzwonić i powiedzieć (nie miałam nic wspólnego z tym że zadzwonił i co mówił). Poza tym to źle karmię Hanię, powinnam ją ubierać w długi rękaw i przykrywać (jak jest gorąco i krotka drzemka to nie przykrywam a oni w nd zapocili mi dziecko bo na siłę przykryli), ordynator u niej w szpitalu podobno powiedział, że trzeba dzieci przepajać i dawać glukozę (moja dr powiedziała że dopoki jest pierś to nie przepajać, glukoza wiadomo że nie i nawet nie pytałam). I oczywiście że inni do niej dzwonią po rady a ja nie a ona dwójkę dzieci wychowała (moja niby nie?) I pracuje w szpitaku i lepiej wie. To tak w skrócie wszystko.
Potem zadzw teść do tżta żeby nie denerwował mamy i się pokłócili.

Ja pierdzielę, jestem w centrum piątej już chyba wojny domowej a przecież nic złego nie zrobiłam

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Magda ale Ciebie chyba nie pokazuje jako gościa tylko członka wątku? Chyba że na tym forum jest inaczej, na miau gosciem był ten kto się nie udzielał

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Agabi, windi to 10szt za 38zl. Kupki niestety są trochę zielone ale bez śluzu a to sluz jest wyznacznikiem alergii ponoć. .

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-02-18 o 22:21
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 22:26   #216
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

Idę się kąpać bo mam dość. Tż gadał z mamą i zwrócił jej uwagę co do niedzieli. Że źle była mała nakarmiona i odbita i że potem miała kolki. No to: Teściowa oburzona, że ona pracuje w szpitalu i nie będziemy jej pouczać. Gadanie na mnie, że ja się czepiam i traktuję ją jak prostaczkę (nie prawda!!!) że tż jest pod pantoflem a jak mam uwagi to mam sama zadzwonić i powiedzieć (nie miałam nic wspólnego z tym że zadzwonił i co mówił). Poza tym to źle karmię Hanię, powinnam ją ubierać w długi rękaw i przykrywać (jak jest gorąco i krotka drzemka to nie przykrywam a oni w nd zapocili mi dziecko bo na siłę przykryli), ordynator u niej w szpitalu podobno powiedział, że trzeba dzieci przepajać i dawać glukozę (moja dr powiedziała że dopoki jest pierś to nie przepajać, glukoza wiadomo że nie i nawet nie pytałam). I oczywiście że inni do niej dzwonią po rady a ja nie a ona dwójkę dzieci wychowała (moja niby nie?) I pracuje w szpitaku i lepiej wie. To tak w skrócie wszystko.

Ja pierdzielę, jestem w centrum piątej już chyba wojny domowej a przecież nic złego nie zrobiłam
Psychiczna, jak tak bedzie sie wzniecac to jej wody odejda przed nami. Co za czubek, ale to jest kategoria "mam monopol na prawde i mozecie w odwlok pocalowac" i nic tu kochana nie wywalczysz...trzeba przywyknac

Stary 2014-02-18, 23:32   #217
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Dziewczyny Częstochowa jest koło mnie to ja jestem za zjazdem

My dziś też aktywnie, 2,5 godzinny spacer, padam. Jeszcze Kuba znowu coś z brzuszkiem miał problemy. Marudził pół dnia, mam nadzieję, że nie złapał czegoś w przychodni.
fajnie byłoby zrobić duże spotkanie
Gratki za czas spaceru i trzymam kciuki za brzuszek
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jak długo Hania podnosi główke?Domiś to taki leniuch podniesie troche i się kładzie..
W 5tyg już podnosiła, raz lepiej raz gorzej. Każde dziecko w swoim tempie, ona np dopiero teraz zaczyna łapać odpowiedź na usmiech.
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Jestem
Matko, spakowac sie na 3 dni to wyczyn
Nie sadzicie, ze to dziwne, ze wszyscy tzowie na raz swiruja???
Haha no takie pakowanie najgorsze
Też zwrocilam uwagę, że jakoś stadnie stają się swiniami
Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
Psychiczna, jak tak bedzie sie wzniecac to jej wody odejda przed nami. Co za czubek, ale to jest kategoria "mam monopol na prawde i mozecie w odwlok pocalowac" i nic tu kochana nie wywalczysz...trzeba przywyknac
Tia. Szkoda, że tż nie umie być od niej mądrzejszy i czasem się nie odzywać.

Ten czop nosem mnie rozwalił

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-02-18 o 23:41
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 01:41   #218
agabiwro
Wtajemniczenie

Chyba czuje sie wyspana. Mysle o praniu i sprzataniu, czas porobic generalki bo troche mi sie do zapuscil. Na sniadanie walne kluskowe grzanki z czosnkiem, i to mnie na amen zatrzyma w domu na caly dzien, takze rano wyskocze na szybkie zakupy. Zapomnialam powiedziec ze u gina mialam wysokie cisnienie i kazala mi mierzyc 4 razy dziennie. Ciekawe jak tam Basia u tesciowki.

Stary 2014-02-19, 07:00   #219
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Ja już gotowa jestem. Oczywiście dostałam telefon, żebym wpadła przed wyjazdem do pracy No i jestem. A po taką głupotę mnie ściągnęli

Wypije kawkę i się ponudzę to tej 9.

Postaram się odezwać do Was
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:21   #220
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Wiecie co jestem wku****a!!!Pojechala tamta dzis na IP i tak sacza jej sie wody i zaraz maja sie za nia wziac...wiem ze to glupie ale czuje sie strasznie rozgoryczona tym ze ja juz dwa tyg mecze sie z czopem,skurczami i innymi cudami a jej po prostu wody odchodza i juz i jeszcze mnie wkur*** tel od tesciowki najbardziej ze widzisz no mowilam ze tak bedzie ze jeszcze pojedzie pierwsz a u Ciebie co nadal pewno cisza Ja jej zycze zeby jej sprawnie poszlo i zeby sie nie meczyla nie jestem jakas wariatka i nie jest to dla mnie zaden wyscig ale po takim tel czuje sie zwyczajnie wku****a i zle mi.
Gianna olej babsko, bo widać, że perfidne, niech się cieszy, może nawet lepiej, że tamta pierwsza rodzi, bo nie będzie Wam się tak wtrącać tylko się nią zajmie.

Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
Jestem. Wszystko dobrze. Dzidzia rośnie ma 153gr i 12 cm. aaa i dziewczynka ciesze sie jak głupia.
Extra będzie do pary! tez tak chcę skoro już widziałaś płeć, to myślę, że na mojej następnej wizycie tez już coś zobaczę

Cytat:
Hej.

Ja już gotowa jestem. Oczywiście dostałam telefon, żebym wpadła przed wyjazdem do pracy No i jestem. A po taką głupotę mnie ściągnęli

Wypije kawkę i się ponudzę to tej 9.

Postaram się odezwać do Was
Baw się dobrze!
Stary 2014-02-19, 08:31   #221
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

a ja znowu nie w temacie nadrobie jak tylko bede mogla
Wiktoria przeziebiona siedzi od poniedzialku w domu i dlatego nie mam czasu . Zaraz postaram sie nadrobic

Tosia bedzie dziewczynka super

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2014-02-19 o 08:32
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:38   #222
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Jestem
Matko, spakowac sie na 3 dni to wyczyn Cos jakas niezorganizowana jestem dzisiaj, lo mi to pakowanie jak krew z nosa. Ale sie udalo!
Bylismy w sklepie, kupilismy % soki, chipsy, kabanosy, sery z plesnia, bulki i ogorki kiszone
Izunia, co sie z tym Twoim chlopem dzieje, matulu!
Nie sadzicie, ze to dziwne, ze wszyscy tzowie na raz swiruja???
Agabi, no cos tam powoli sie zaczyna rozkrecac. Rozklapicha kojarzy mi sie tak jak Tobie
Arletka, zdrowka!!

No i tego.. jakby ktoras zaczela rodzic do piatlu wieczor to prosze o info. Chociaz jakbyscie byly tak uprzejme to poczekajcie, bede na biezaco sledzic na wizazu co i jak
Udanego szkolenia
Cytat:
Jestem. Wszystko dobrze. Dzidzia rośnie ma 153gr i 12 cm. aaa i dziewczynka ciesze sie jak głupia.

Cytat:

Iza, myslalam o jakims rodzinnym, czy moze dodatku mieszkaniowym.
Dodatku mieszkaniowego nie dostaniemy bo mamy za duże mieszkanieA rodzinne to tylko 77 zł.
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

Ja piernicze co za babsko

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:42   #223
tasia02
Raczkowanie

Witam
Coffee mój lekarz dostał złotego bociana za wyznaczenie płci dziecka. Tak wiec on juz w 12 tyg mówił ze nie urosło miedzy nogami nic. Ale pewne to będzie na następnej wizycie. I sie sprawdziło. Poza tym ma świetny sprzęt.

Mysia udanej zabawy znaczy delegacji

Kluska głupia małpa z tej teściowej. Przeciez te stare sposoby już dawno odeszły w nie pamięć. Czasy sie zmieniają. Co jej do tego. Twoje dziecko a nie jej. Swoje już wychowała.

Basiu zdrówka dla córci. Teraz taka pogoda. Raz ciepło raz zimno.

Aga a ty tam zdrowiej szybko. Bo zaraz na porodówke trzeba jechać a ty smarkata i pociągająca.
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:45   #224
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Chyba czuje sie wyspana. Mysle o praniu i sprzataniu, czas porobic generalki bo troche mi sie do zapuscil. Na sniadanie walne kluskowe grzanki z czosnkiem, i to mnie na amen zatrzyma w domu na caly dzien, takze rano wyskocze na szybkie zakupy. Zapomnialam powiedziec ze u gina mialam wysokie cisnienie i kazala mi mierzyc 4 razy dziennie. Ciekawe jak tam Basia u tesciowki.
Kluskowe grzanki z czosnkiem mmmmm zjadla bym

U tesciowej szkoda gadac . Chciala zebysmy zostali na noc ale ja jej muwie ze sie Wanessa nie wiem czy bedzie spala pewnie nie a ona do mnie ze poloze sie z Wanessa na luzku i bede z nia spala ( Wanessa przy cycu cala noc miala spac ) jak to powiedziala moja tesciowa to raz jak bedzie wissiala przy cycu to jej nie zaszkodzi . No to ja ja ucze zeby non stop wissiala na cycu a ona mi z takim tekstem. Wogole chcialam szybko wracac bo Wanessa nie chciala zabardzo jesc bo za duzo ludzi bylo (nowych )

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-02-19, 09:44   #225
arletka1313
Zakorzenienie

hej.
tasia brawo za dziewuszke!
basiu chyba teraz taki chorowity czas.

kluska ta twoja tesciowa to jakiś potwór!!!!

nie wiem jakim cudem dotrwałam do rana, wieczorem zjadłam 2 kanapki z czosnkiem popiłma goraca herbata z sokiem malinowym,nagrzałąm soli na czoło i gardło,kapiel i do łóżka,niestety z zatkanym nosem i oddychaniem przez usta długo nie pospałąm,ok 1 nos sie odetkał i mogłam przez niego chociaz troche oddychac.ale za to gardło zaczeło strasznie bolec. siku co 1,5 godz,ból krocz i bioder okropny,miejsca na łóżku znlaezc nie mogłam.ale do 8.30 jakos dałam rade.
rano znowu kanapki z czosnkiem,herbata z malina,sól na gardło, i wstawiłam zupe zeby pozniej lezec.

a co mnie wczoraj wspaniałego spotkało,leze sobie,ogladam tv,mała szaleje w brzuszku wiec połozyłam sobie reke zeby ja lepiej czuc i poczułam albo kolanko,piętkę,albo łokiec, jakie to było fantastyczne uczucie!!!!szkoda ze nie widziałam ale poczułam

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

gaz mi sie skończył-super. nie dogotuje teraz zupy.czekam na tz. ide do łóżka:-(
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:56   #226
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Coffee mój lekarz dostał złotego bociana za wyznaczenie płci dziecka. Tak wiec on juz w 12 tyg mówił ze nie urosło miedzy nogami nic. Ale pewne to będzie na następnej wizycie. I sie sprawdziło. Poza tym ma świetny sprzęt.
Mi wokoło mówią, że będzie dziewczyna, a ja nie czuję nic, w szpitalu też mają dobry sprzęt, tylko muszę czekać na wizytę ponad dwa tygodnie.

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
nie wiem jakim cudem dotrwałam do rana, wieczorem zjadłam 2 kanapki z czosnkiem popiłma goraca herbata z sokiem malinowym,nagrzałąm soli na czoło i gardło,kapiel i do łóżka,niestety z zatkanym nosem i oddychaniem przez usta długo nie pospałąm,ok 1 nos sie odetkał i mogłam przez niego chociaz troche oddychac.ale za to gardło zaczeło strasznie bolec. siku co 1,5 godz,ból krocz i bioder okropny,miejsca na łóżku znlaezc nie mogłam.ale do 8.30 jakos dałam rade.
rano znowu kanapki z czosnkiem,herbata z malina,sól na gardło, i wstawiłam zupe zeby pozniej lezec.
Arletka, kuruj się, domowe sposoby chyba najlepsze

Edytowane przez CoffeeHeaven
Czas edycji: 2014-02-19 o 09:57
CoffeeHeaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:01   #227
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Kluskowe grzanki z czosnkiem mmmmm zjadla bym

U tesciowej szkoda gadac . Chciala zebysmy zostali na noc ale ja jej muwie ze sie Wanessa nie wiem czy bedzie spala pewnie nie a ona do mnie ze poloze sie z Wanessa na luzku i bede z nia spala ( Wanessa przy cycu cala noc miala spac ) jak to powiedziala moja tesciowa to raz jak bedzie wissiala przy cycu to jej nie zaszkodzi . No to ja ja ucze zeby non stop wissiala na cycu a ona mi z takim tekstem. Wogole chcialam szybko wracac bo Wanessa nie chciala zabardzo jesc bo za duzo ludzi bylo (nowych )
Masakra
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej.
tasia brawo za dziewuszke!
basiu chyba teraz taki chorowity czas.

kluska ta twoja tesciowa to jakiś potwór!!!!

a co mnie wczoraj wspaniałego spotkało,leze sobie,ogladam tv,mała szaleje w brzuszku wiec połozyłam sobie reke zeby ja lepiej czuc i poczułam albo kolanko,piętkę,albo łokiec, jakie to było fantastyczne uczucie!!!!szkoda ze nie widziałam ale poczułam

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

gaz mi sie skończył-super. nie dogotuje teraz zupy.czekam na tz. ide do łóżka:-(
Kuruj się

Stary 2014-02-19, 10:07   #228
agabiwro
Wtajemniczenie

Coffee, a ja czuję u ciebie chłopaczka, no nie wiem czemu ale tak mi się jakoś w głowie tłucze.

Mysiu, udanej zabawy, mam nadzieję że plan stosunkowo zrealizowany. Będziemy tęsknić

Iza, totalna popelina. Te 77 pln to niech sobie w tyłek wsadzą

Tasia, no mojego lekarza z genetyka też muszę pochwalić, bo w 12 tc powiedział nam o Jaśminie, i ptak do dziś nie wyrósł. Pociągająca - heh to ja byłam zawsze dzisiaj jakby trochę lepiej.

właśnie robię grzanki Cioci Klusi, szybko zakupy zrobiłam, bo po ząbku czosnku na połówkę bułki, żebym tylko pawia nie puściła od swojego oddechu.

Arletko, na katar mam wodę morską z rossmanna, 22pln ale dobrze czyści. Polecam ci, bo się zajedziesz od smarów. U mnie piętki wychodzą, tak myślę bo zawsze wysoko, to musi być element nóżki.

Kluska, muszę kupić windi, jak tak ładnie odgazowuje, to się przyda na bank. No chyba nie ma dziecka bez kolek. O, Dominiś chyba nie ma

Basiu, te teściowe to do jednego wora trzeba wsadzić, i wysłać w kosmos...

zapomniałam co jeszcze miałam napisać. W każdym razie, znowu chce mi się żyć. Siły wróciły, no jest tak fajnie jak w II trymestrze. Boli mnie trochę spojenie łonowe, ale jak to mówią, przynajmniej wiem że żyje. Wieczorami, wiadomo, prawie trup na miejscu, ale w dzień nie mam co narzekać. Biorę się za dom, bo aż mi głupio.

Stary 2014-02-19, 10:41   #229
arletka1313
Zakorzenienie

mam wode morska ale cos słabo działa.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:45   #230
Ziajka
Wtajemniczenie

Kluska z teściową to masz jazdy, przypomina mi mojego wujka (mieszka z babcią ) wie wszystko na każdy temat, ostatnio tłumaczył mojej mamie jak mam sobie radzić z piersiami rozumiem, że wie to z autopsji

Agabi to chyba dopadł Cię przypływ energii na końcówce czyli nie znasz dnia ani godziny Dobrze, że już zdrowiejesz

Arletka teraz ty się kuruj

Tasia dziewczynka super, będziesz mieć parkę

Coffee a Ty co byś wolała, chłopca czy dziewczynkę, to może za dwa tygodnie poznasz lokatora. Aż mi się stęskniło za tymi wizytami co 2 tygodnie u gina

Iza pomoc dla rodziny w naszym kraju jest żenująca

Mysia udanego wyjazdu, a tż nie zazdrosny ?

Basiu zdrówka dla dziewczynek, oby tylko Wania nie zaraziła się

Gianna gdzie jesteś ? melduj się nam bo stresujesz

Siedzę dziś w domu, bo przewiało mi zatoki i coś mnie rozkłada. Mam za swoje lansowanie się na spacerze bez czapki
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:48   #231
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Ja dzis noc spokojn nic sie nie dzialo tylko siku co 1h ale to juz standard.Od 6,30 do 9,30 skurcze co 7min dolem ja pierdziele tak bolalo jak nigdy ale co i tak przeszloDobrze ze dzis ta wizyta,niech mi powie co zrobic,kiedy jechac,jak to wszystko moze delikatnie poruszyc,sama nie wiem.

Wczoraj wieczorem sobie pobeczalam jakos tak mi sie wszystko skumulowalo ze nie moglam sie powstrzymac

Wieczorem tez dzwoni do tz'ta mamunia.Ja jestem w kuchni ale slysze jak mowi "no bo ona najmadrezjsza na swiecie nie da sobie nic powiedziec a bylo posluchac jak Asia mowila ze ma jechac" a potem jeszcze "tak ona przerazona a co my mamy powiedziec ona ma matke przy sobie a my mozemy liczyc tylko na siebie,w jej wieku w ogole nie powinna byc w ciazy" Ale sie ucieszylam ze mial odwage to powiedziec.

Aga o etap energii Ci sie zalaczyl u mnie trwa w ciagu dnia moglabym gory przenosic,narobie,nasprza tma sie a potem i tak zero efektow.Wczoraj stwierdzilismy z tz'tem ze mala ma za dobrze ze karmie ja ciagle rarytaskami to po co bedzie wychodzic

Arletko to z noga jest cudowne Nasz teraz tak przesuwa nogi i czuc po prostu tak jakby noge od kolona do palcow matko wyglada to bosko a jak sie poczuje to az nie moge uwierzyc ze tam taki czlowiek siedziWczoraj tz pukal w brzuch a ona dwoma stopami mu odpowiadala

Kluska o matko co za baba ale u mnie jest tak samo,mimo ze mowi cos tz jest na mnie i nie wydaje mi sie ze to sie kiedys zmieni.Olej i juz a uwazam ze dobrze zrobil ze pow.

Mysiu to udanego wypadu

Tasia gratulacje i coreczka Wiedzialam ze wszystko bedzie dobrze

Basiu kolejna kochajaca tesciowa ja piernicze dziewczyny musimy byc twarde i nie dac wejsc sobie na glowe Oby malutkiej szybko przeszlo,zdrowka i buziaki od cioci

Coffee to na nastepnym usg pewno i wy juz bedziecie wiedziec czy tam wyrosl jakis sisiorek czy ziarenko kawy

Ziajka o matko jak spacer dlugi,szok! a maly spi Ci na dworzu ?nie marudzi?

Iza wiesz co te zasilki wszystkie u nas to jest smiech na sali,szkoda mowic po prostu,taka pomoc od panstwa

Musze sie zczolgac do sklepu bo nie mam pomyslu na obiad dzisiaj
Na 17,20 mamy wizyte.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:53   #232
agabiwro
Wtajemniczenie

Gianna, no brawa dla tż'ta. Wreszcie, ktoś im tam dowalił do pieca. Dużo spaceruj, to ponoć przyspiesza.

Arletka, musisz często pryskać i za chwilę smarkać. U mnie działa, ale mam niesmak po leczniczym śniadanku

Ziajka, coś ty, u mnie to chwilówka. Pewnie jutro znowu znudzona będę życiem. Ja też chodzę bez czapki, ale choć kaptur zakładam :P

Stary 2014-02-19, 11:07   #233
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Wieczorem tez dzwoni do tz'ta mamunia.Ja jestem w kuchni ale slysze jak mowi "no bo ona najmadrezjsza na swiecie nie da sobie nic powiedziec a bylo posluchac jak Asia mowila ze ma jechac" a potem jeszcze "tak ona przerazona a co my mamy powiedziec ona ma matke przy sobie a my mozemy liczyc tylko na siebie,w jej wieku w ogole nie powinna byc w ciazy" Ale sie ucieszylam ze mial odwage to powiedziec.
Brawo dla tżta

Niestety zasiłki to śmiech na saliŻeby dostać zasiłek mieszkaniowy musielibyśmy mieć jeszcze jedno dziecko na taką powierzchnie

A co do rodzinnego te 77 zł to jest kpina,a poza tym i tak się nie łapiemy bo wg państwa 2500 na 3 osoby to dość

Stary 2014-02-19, 11:13   #234
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Hej

Ja dzis noc spokojn nic sie nie dzialo tylko siku co 1h ale to juz standard.Od 6,30 do 9,30 skurcze co 7min dolem ja pierdziele tak bolalo jak nigdy ale co i tak przeszloDobrze ze dzis ta wizyta,niech mi powie co zrobic,kiedy jechac,jak to wszystko moze delikatnie poruszyc,sama nie wiem.

Wczoraj wieczorem sobie pobeczalam jakos tak mi sie wszystko skumulowalo ze nie moglam sie powstrzymac

Aga o etap energii Ci sie zalaczyl u mnie trwa w ciagu dnia moglabym gory przenosic,narobie,nasprza tma sie a potem i tak zero efektow.Wczoraj stwierdzilismy z tz'tem ze mala ma za dobrze ze karmie ja ciagle rarytaskami to po co bedzie wychodzic

Arletko to z noga jest cudowne Nasz teraz tak przesuwa nogi i czuc po prostu tak jakby noge od kolona do palcow matko wyglada to bosko a jak sie poczuje to az nie moge uwierzyc ze tam taki czlowiek siedziWczoraj tz pukal w brzuch a ona dwoma stopami mu odpowiadala

Kluska o matko co za baba ale u mnie jest tak samo,mimo ze mowi cos tz jest na mnie i nie wydaje mi sie ze to sie kiedys zmieni.Olej i juz a uwazam ze dobrze zrobil ze pow.

Mysiu to udanego wypadu

Tasia gratulacje i coreczka Wiedzialam ze wszystko bedzie dobrze

Basiu kolejna kochajaca tesciowa ja piernicze dziewczyny musimy byc twarde i nie dac wejsc sobie na glowe Oby malutkiej szybko przeszlo,zdrowka i buziaki od cioci

Coffee to na nastepnym usg pewno i wy juz bedziecie wiedziec czy tam wyrosl jakis sisiorek czy ziarenko kawy

Ziajka o matko jak spacer dlugi,szok! a maly spi Ci na dworzu ?nie marudzi?

Iza wiesz co te zasilki wszystkie u nas to jest smiech na sali,szkoda mowic po prostu,taka pomoc od panstwa

Musze sie zczolgac do sklepu bo nie mam pomyslu na obiad dzisiaj
Na 17,20 mamy wizyte.

Kluska ja pie***ole no niech sie odstosunkuje od Was kolejna dobra babcia sie znalazla. To jest Twoje dziecko i Ty jak chcesz to i nawet gole powienno lezec a ona powinna jape zaszyc sobie ( pracuje w szpitalu to umie )

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-02-19, 11:19   #235
Gianna M
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo dla tżta

Niestety zasiłki to śmiech na saliŻeby dostać zasiłek mieszkaniowy musielibyśmy mieć jeszcze jedno dziecko na taką powierzchnie

A co do rodzinnego te 77 zł to jest kpina,a poza tym i tak się nie łapiemy bo wg państwa 2500 na 3 osoby to dość
I to mnie najbardziej irytuje ze u nas liczy sie to co dostajesz a juz nie biora pod uwage ze przeciez mam tyle ale nie mieszkam pod mostem.Czemu nie odlicza od tego wysokosci raty kredytu,czynszu,oplat i niech teraz zobacza ile z tego zostaje na zycie
A ktos kto zabil,zgwlacil i nie wiadomo co jeszcze siedzi w wiezieniu w warunakach lepszych niz zyja normlani ludzie i jeszcze moze zarobic pracujac,a to wszytsko za nasze podatki.A po 10-15latach wyjdzie to jeszcze ochrone dostanie i mieszkania ktore normalny czlowiek splacac musi przez 30lat! Szlag trafia mnie czasem za takie cos!!!

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:22   #236
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

a nie pisalam Wam ale wczoraj mnialam neonatologa z Wanessa i tak sobie pogadalam i juz wszystko wiem .
usg kontrolne za 2 miesiace u Wanessy z tymi torbielkami
Wanessie juz zarosło ciemiaczko a ze stwierdzila ze troszke za wczesnie to kazala zrobic badania a skoro mamy juz jedno badanie to z jednej probki robimy tez MORFOLOGIE , WITAMINE D( ze wzgledu na ciemiaczko ), TSH, FT4 , FT3 ( te ostatnie ze wzgledu na ta moja tarczyce ) bo stwierdzila po co mamy za 2 tygodnie znowu ja kluc . ja juz zrobilam tsh jeszcze cos klusia mowila ze mam zrobic (lekarka mi powiedziala ze powinnam sobie zrobic ft4 i ft3) kluska o tych badaniach mowilas ze powinnam sobie zrobic czy jeszcze o innych ?

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-02-19, 11:22   #237
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Brawo dla tżta

bo chyba do rodzinnego, to dochód na 1 członka nie może przekroczyć 500 coś. ciekawe jak żyć za 1500 pln

Cytat:
I to mnie najbardziej irytuje ze u nas liczy sie to co dostajesz a juz nie biora pod uwage ze przeciez mam tyle ale nie mieszkam pod mostem.Czemu nie odlicza od tego wysokosci raty kredytu,czynszu,oplat i niech teraz zobacza ile z tego zostaje na zycie
A ktos kto zabil,zgwlacil i nie wiadomo co jeszcze siedzi w wiezieniu w warunakach lepszych niz zyja normlani ludzie i jeszcze moze zarobic pracujac,a to wszytsko za nasze podatki.A po 10-15latach wyjdzie to jeszcze ochrone dostanie i mieszkania ktore normalny czlowiek splacac musi przez 30lat! Szlag trafia mnie czasem za takie cos!!!
trynkiewicz oprócz mieszkania dostał komórke i kieszonkowe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 11:27   #238
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Brawo dla tżta

i oni chca zeby zeby polki rodzily dzieci

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
bo chyba do rodzinnego, to dochód na 1 członka nie może przekroczyć 500 coś. ciekawe jak żyć za 1500 pln

no takiemu to daja a rodzinne to juz nie kazdy dostanie

k***a znowu zaczal wiercic ten moj sasiad kochany za sciana . Akurat jak mala ululalam . cale szczescie ze nie obudzila sie bo tym razem bym do niego poszla i mu cos powiedziala

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-02-19, 11:56   #239
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

To jest chore

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:

To jest chore

Stary 2014-02-19, 12:28   #240
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Dziewczyny, ja się cieszę, że nie czuję płci, najważniejsze żeby było zdrowe, za dwa tygodnie wszystko się wyjaśni

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości