|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia
Niestety nie ma bialej z kokosem, jest tylko mleczna z nadzieniem kokosowym.
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
polecam herbatke z serii odchudzajaych z l-kernityna, nie przeczyszcza jak te z kruszyna i innymi swinstwami, smakuje jak jablko z cynamonem
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam mrożone ciasto fancuskie, wychodzi super i jest tanie oraz płatki kukurydziane z orzechami i miodem - super jako przekąska 'na sucho'
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
chipsy,herbatniki,prażynk i bekonowe to polecam
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Mi najbardziej smakuje ser biały zielona łąka , chipsy , nektar wieloowocowy sunfruit , orzeszki
i pycholandia
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
z ostatnich odkryc, herbata mrozona brzoskwiniowa w 2 litrowym kartonie smakuje jak nestea
|
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam Biedronkę niedaleko mojej pracy
Polecam: - chipsy Top Chips - chusteczki higieniczne - delikatne - wkładki higeniczne - płatki kosmetyczne - wodę polaris - serki waniliowe i straciatella, jogurty, maślankę truskawkową (generalnie nabiał) - sok pomarańczowy - słodycze:czekolada kokosowa allegro, wafelki nie pamiętam nazwy kokosowe nie całe 2 zł. ach ostatnio kupuję jogurt ze zbożem za 0,99 zł, idealny na śniadanie przed wyjściem do pracy, jest super. Muszę spróbować polecaną "Kawę o poranku" |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
moi faworyci z Biedronki:
- chipsy - pierogi (ruskie i kapusta z grzybami) - ping-pongi (zajada sie nimi mój TŻ jak siedzi przy kompie) - papier toaletowy Melodia - chusteczki Delikatne - wkładki Femina - płatki kosmetyczne I nie mogę nie wspomnieć jak w okolicach początku września mieli nożyczki ozdobne z metalowymi ostrzami za 9.90 komplet, a było ich tam chyba 5 czy 6 par... Super okazja
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Ogólnie dość często robię tam zakupy, szczególnie ostatnio podpasowały mi: bita śmietana w sprayu (mniam.....), chlebek czosnkowy, soczki z marchewką, podusiaki - jak jaśkipasty do kanapek - jajeczna, z łososiem i jeszcze jakaś (robi je Lisner, a są 2x tańsze i 2x większe niż te co są w sklepach "oryginalne"), mrożona mieszanka warzywna (750 g), sałatka z białek kapusty (również Lisner) - dodaje troszke kapusty pekińskiej (żeby nie było to takie kaloryczne- sporo sosu w tym jest) oraz podsmażona pierś z kurczaka i super sałatka na obiad gotowa! A nie kupię tam już nigdy mięsa:/ Ostatnio z braku innego otwartego sklepu i silnej potrzeby zrobienia czegoś na obiad, kupiłam tam piersi z indyka. I załamałam się, jak musiałam to obierać:/ Połowa w koszu wylądowała. Pozdrawiam i udanych zakupów!! |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
jak to obierac?
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Jogurt kawowy Ambrozja
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Chyba chodzi o odcinanie tłuszczu od reszty mięsa.
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Ja od dawna robie tam zakupy, zresztą nie tylko ja (zawsze jest tam pełno ludzi)
wymienie to co kupuje często -chipsy(wszystkie) -czekoladki alpini -mleko -orzeszki -jogurty -ser w plasterkach -paluszki -pieluchy DADA -chusteczki nawilżające -płyn do kąpieli dla dzieci -wafelki ESTELLA -herbata zapomniałam nazwy zapachowa -śmietana -makarony |
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
- tasty ser/szynka,
- prażynki, - nektary, - soczki Pycholandia, - kukurydza w puszce, - płatki kosmetyczne.
Edytowane przez Lucyy Czas edycji: 2007-02-02 o 20:41 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Też robie regularnie zakupy w Biedronie
Z mojej strony moge polecić:- chipsy - prazynki - bardzo smakuje mi chlebek z Biedronki, ten mały , krojony - serki homogenizowane Vitello - paluszki, te duże za 2 zł - cukierki mleczne - sok Multiwitamina pyyycha moim zdaniem lepszy od dr. Witt, a o połowe tańszy ![]() - tampony - płatki kosmetyczne - chusteczki higieniczene Delikatne te wyciągane - papier toaletowy Melodia - no zawsze kupuje tam owoce - parówki drobiowe, najlepsze jakie do tej pory kupowałam - twarożek Zielona łąka, półtłusty Nazbierało sie tego
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Żadko się wypowiadam, ale muszę sięz Wami podzielić moim cudownym odkryciem, jakim są KASZKI ! Mmm po prostu rewelacja, może nie wszystkie Wizażanki za takowymi przepadają ale dzieciom na pewno posmakują, mam nadzieje, że tak jak mi
Są to kaszki MLECZNY START, rekomendowane przez Danona etc; cena jest niezwykle przystępna bo całe 0,60 groszy, aczkolwiek jest to jedna porcja kaszki, taka w sam raz na raz Są one usytuowane zawsze w pobliżu płatków i chipsów Normalnie ciężko je czasem dostrzec Są o smaku malinowym i bananowym, jednak ja z całego serca polecam bananową
|
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
Jadłam tę kaszkę, ktochę sztucznizną zalatuje, wolę zrobić sobie zwykłą mannę błyskawiczną
![]() Za to ja kocham: -płatki Chocoszoki -jak Czokapik ![]() -soki Owocowe Paseo-jak Tarczyn -chusteczki -wkładki -sok z czarnej porzeczki "Czarne perły" czy jakoś tak ![]() -chipsy ![]() -moj brat uzywa zelu do włosow i chwali -woda Polaris i Oaza -mrożone warzywa w paczce-zapomniałam nazwy :P -pizza -czekolady Allegro -czekolada na chleb "Kremuś" -...wiele innych, nie znanych mi jeszcze rzeczy ![]() Ogólnie w Pi.erdonce można znaleźć "perełki" porównywalne do produktów znanych firm |
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Kaszka jest pyszna jak się ją umiejętnie przyrządzi, niby nic a jednak diabeł tkwi w szczególe :P Ważne, żeby jej czasem dla udoskonalenia czasem mlekiem nie zalewać! Wsypujemy do szkalnki 200ml i zalewamy wrzątkiem, prosto z czajnika- to ważne bo ciepłą woda cudó nei zdziała :P, dokłanie mieszamy aby nie było grudek, odstawiamy na 3 minuty i gotowe! Pychotka
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
To ja polecam:
- bułeczki maślane, pakowane po 10 czy 12 sztuk razem pyyycha (właśnie zjadam ostatnią )- sok malinowy do rozpuszczenia w wodzie mniam... - chusteczki - sok Sunfruit pomarańczowy ![]() - chipsy ![]() ![]() ![]() - woda Polaris - słodycze różne... ![]() Więcej (grzechów) nie pamiętam
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3594674]
-chipsy ![]() [/quote] O uwielbiam stamtąd chipsy
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
W Bierdronce można też znaleźć taki pyszny sok w dużym 2L kartonie wieloowocowy (z owoców leśnych, truskawek itp.) Nazwy nie pamiętam, ale jest przepyszny
I jeszcze takie pyszne cukierki Choco..(coś tam)-karmelowo-czekoladowe Pyyyycha
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze odkrycia:
czerwona herbatka: tania, ma skorke cytrynowa a nie sam aromat, swietnie smakuje polecam kupilam dzis tez szklany dzbaneczek 700ml z wyjmowanym zaparzaczem za niepelne 9zl, cudowna rzecz, wyglada ladnie i jest bardzo praktyczny dla fanow herbaty |
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś skusiłam się na hieloną herbatę z opuncją figową...nie jest jednak to ta herbatka, która kiedyś ktoś mnie poczęstował ( ciągle poszukuje tego smaku
) ,a le musze przyznać, że jak na zieloną herbatę ( za która nie przepadam ) jest smakowita
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu coś mi posmakowało z Biedronki, chipsy szynka-ser, raz na jakiś czas podkradam bratu, który ma zawsze zapas, naprawde dobre, nie mogłam uwierzyć ze to Biedronka
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w Biedronce zawsze kupuję:
- Lasagne Alberto za 3,90 (na prawdę pyszna)-Max Powera (podróba Red Bulla, stawia na nogi) - serki Tutti frutti czy jakoś tak ![]() - papier toaletowy melodia ![]() -pieluszki DaDa -Płyn do płukania tkanin Eden (bardzo ładnie pachnie) -takie pyszne cukierki, coś jakby podróba M&ms za chyba 3,90 ![]() -Podróbki markiz Hit, taka "wielka paka za piątaka" (ale rym )
|
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
Najnowsze odkrycie: jogurt ananasowy !! Pyyyycha.. Nie pamietam nazwy, ale nie ten Tola, tylko taki w okrągłym, ale płaskim kubku
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
oczywiscie chipsy
![]() czekolada allegro i sok Famoso jabłko antonówka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

Z mojej strony moge polecić:

56...54...53...52...51...50