![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia
Niestety nie ma bialej z kokosem, jest tylko mleczna z nadzieniem kokosowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
polecam herbatke z serii odchudzajaych z l-kernityna, nie przeczyszcza jak te z kruszyna i innymi swinstwami, smakuje jak jablko z cynamonem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam mrożone ciasto fancuskie, wychodzi super i jest tanie oraz płatki kukurydziane z orzechami i miodem - super jako przekąska 'na sucho'
![]()
#214 |
Raczkowanie
|
chipsy,herbatniki,prażynk i bekonowe to polecam
![]()
#215 |
Raczkowanie
|
Mi najbardziej smakuje ser biały zielona łąka , chipsy , nektar wieloowocowy sunfruit , orzeszki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
z ostatnich odkryc, herbata mrozona brzoskwiniowa w 2 litrowym kartonie smakuje jak nestea
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
Ja mam Biedronkę niedaleko mojej pracy
![]() Polecam: - chipsy Top Chips - chusteczki higieniczne - delikatne - wkładki higeniczne - płatki kosmetyczne - wodę polaris - serki waniliowe i straciatella, jogurty, maślankę truskawkową (generalnie nabiał) - sok pomarańczowy - słodycze:czekolada kokosowa allegro, wafelki nie pamiętam nazwy kokosowe nie całe 2 zł. ach ostatnio kupuję jogurt ze zbożem za 0,99 zł, idealny na śniadanie przed wyjściem do pracy, jest super. Muszę spróbować polecaną "Kawę o poranku" |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
moi faworyci z Biedronki:
- chipsy - pierogi (ruskie i kapusta z grzybami) - ping-pongi (zajada sie nimi mój TŻ jak siedzi przy kompie) - papier toaletowy Melodia - chusteczki Delikatne - wkładki Femina - płatki kosmetyczne I nie mogę nie wspomnieć jak w okolicach początku września mieli nożyczki ozdobne z metalowymi ostrzami za 9.90 komplet, a było ich tam chyba 5 czy 6 par... Super okazja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Ogólnie dość często robię tam zakupy, szczególnie ostatnio podpasowały mi: bita śmietana w sprayu (mniam.....), chlebek czosnkowy, soczki z marchewką, podusiaki ![]() pasty do kanapek - jajeczna, z łososiem i jeszcze jakaś (robi je Lisner, a są 2x tańsze i 2x większe niż te co są w sklepach "oryginalne"), mrożona mieszanka warzywna (750 g), sałatka z białek kapusty (również Lisner) - dodaje troszke kapusty pekińskiej (żeby nie było to takie kaloryczne- sporo sosu w tym jest) oraz podsmażona pierś z kurczaka i super sałatka na obiad gotowa! A nie kupię tam już nigdy mięsa:/ Ostatnio z braku innego otwartego sklepu i silnej potrzeby zrobienia czegoś na obiad, kupiłam tam piersi z indyka. I załamałam się, jak musiałam to obierać:/ Połowa w koszu wylądowała. Pozdrawiam i udanych zakupów!! |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
jak to obierac?
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Jogurt kawowy Ambrozja
![]()
#223 |
Zadomowienie
|
Chyba chodzi o odcinanie tłuszczu od reszty mięsa.
#224 |
Raczkowanie
|
Ja od dawna robie tam zakupy, zresztą nie tylko ja (zawsze jest tam pełno ludzi)
wymienie to co kupuje często -chipsy(wszystkie) -czekoladki alpini -mleko -orzeszki -jogurty -ser w plasterkach -paluszki -pieluchy DADA -chusteczki nawilżające -płyn do kąpieli dla dzieci -wafelki ESTELLA -herbata zapomniałam nazwy zapachowa -śmietana -makarony |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
- tasty ser/szynka,
- prażynki, - nektary, - soczki Pycholandia, - kukurydza w puszce, - płatki kosmetyczne.
Edytowane przez Lucyy Czas edycji: 2007-02-02 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Też robie regularnie zakupy w Biedronie
![]() - chipsy - prazynki - bardzo smakuje mi chlebek z Biedronki, ten mały , krojony - serki homogenizowane Vitello - paluszki, te duże za 2 zł - cukierki mleczne - sok Multiwitamina pyyycha moim zdaniem lepszy od dr. Witt, a o połowe tańszy ![]() - tampony - płatki kosmetyczne - chusteczki higieniczene Delikatne te wyciągane - papier toaletowy Melodia - no zawsze kupuje tam owoce - parówki drobiowe, najlepsze jakie do tej pory kupowałam - twarożek Zielona łąka, półtłusty Nazbierało sie tego ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Żadko się wypowiadam, ale muszę sięz Wami podzielić moim cudownym odkryciem, jakim są KASZKI ! Mmm po prostu rewelacja, może nie wszystkie Wizażanki za takowymi przepadają ale dzieciom na pewno posmakują, mam nadzieje, że tak jak mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Konto usunięte
|
Jadłam tę kaszkę, ktochę sztucznizną zalatuje, wolę zrobić sobie zwykłą mannę błyskawiczną
![]() Za to ja kocham: -płatki Chocoszoki -jak Czokapik ![]() -soki Owocowe Paseo-jak Tarczyn -chusteczki -wkładki -sok z czarnej porzeczki "Czarne perły" czy jakoś tak ![]() -chipsy ![]() -moj brat uzywa zelu do włosow i chwali -woda Polaris i Oaza -mrożone warzywa w paczce-zapomniałam nazwy :P -pizza -czekolady Allegro -czekolada na chleb "Kremuś" -...wiele innych, nie znanych mi jeszcze rzeczy ![]() Ogólnie w Pi.erdonce można znaleźć "perełki" porównywalne do produktów znanych firm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Kaszka jest pyszna jak się ją umiejętnie przyrządzi, niby nic a jednak diabeł tkwi w szczególe :P Ważne, żeby jej czasem dla udoskonalenia czasem mlekiem nie zalewać! Wsypujemy do szkalnki 200ml i zalewamy wrzątkiem, prosto z czajnika- to ważne bo ciepłą woda cudó nei zdziała :P, dokłanie mieszamy aby nie było grudek, odstawiamy na 3 minuty i gotowe! Pychotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
To ja polecam:
- bułeczki maślane, pakowane po 10 czy 12 sztuk razem ![]() ![]() - sok malinowy do rozpuszczenia w wodzie ![]() ![]() - chusteczki - sok Sunfruit pomarańczowy ![]() - chipsy ![]() ![]() ![]() - woda Polaris - słodycze różne... ![]() Więcej (grzechów) nie pamiętam ![]()
#231 |
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3594674]
-chipsy ![]() [/quote] O uwielbiam stamtąd chipsy ![]()
#232 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
W Bierdronce można też znaleźć taki pyszny sok w dużym 2L kartonie wieloowocowy (z owoców leśnych, truskawek itp.) Nazwy nie pamiętam, ale jest przepyszny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
dzisiejsze odkrycia:
czerwona herbatka: tania, ma skorke cytrynowa a nie sam aromat, swietnie smakuje polecam ![]() kupilam dzis tez szklany dzbaneczek 700ml z wyjmowanym zaparzaczem za niepelne 9zl, cudowna rzecz, wyglada ladnie i jest bardzo praktyczny dla fanow herbaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
ja dziś skusiłam się na hieloną herbatę z opuncją figową...nie jest jednak to ta herbatka, która kiedyś ktoś mnie poczęstował ( ciągle poszukuje tego smaku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
w koncu coś mi posmakowało z Biedronki, chipsy szynka-ser, raz na jakiś czas podkradam bratu, który ma zawsze zapas, naprawde dobre, nie mogłam uwierzyć ze to Biedronka
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Ja w Biedronce zawsze kupuję:
- Lasagne Alberto za 3,90 ![]() -Max Powera (podróba Red Bulla, stawia na nogi) - serki Tutti frutti czy jakoś tak ![]() - papier toaletowy melodia ![]() -pieluszki DaDa -Płyn do płukania tkanin Eden (bardzo ładnie pachnie) -takie pyszne cukierki, coś jakby podróba M&ms za chyba 3,90 ![]() -Podróbki markiz Hit, taka "wielka paka za piątaka" (ale rym ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
Najnowsze odkrycie: jogurt ananasowy !! Pyyyycha.. Nie pamietam nazwy, ale nie ten Tola, tylko taki w okrągłym, ale płaskim kubku
#240 |
Raczkowanie
|
oczywiscie chipsy
![]() czekolada allegro i sok Famoso jabłko antonówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.