![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: najdroższy ciuch
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja włąśniez tych taniutkich zdobyczy jestem najbardziej dumna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Z racji tego,że nie pracuję utrzymują mnie rodzicę.Nie chce od nich "zdzierać" większej kasy,więc ciuchy kupuje takie "przeciętne"nie przeginam w żadną stronę. Czasem jeśli mam ochotę na droższe ciuchy dokładam ze swojej kasy(daje korki z ang.)np.dostaje od rodzicow na spodnie 100-150 zł. a marzą mi się wranglery więc resztę sumy dokładam sama. Ale wracając do tematu najdroższe były właśnie wranglery(239zł),Pumy(nie pamiętam dokładnie ceny,ale speed caty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
z reguły nie kupuję drogo, mam tę umiejętność nieniszczenia ubrań i butów, tak więc tanie rzeczy wystarczają mi na lata.
Najdroższe zakupy to: płaszcz zimowy kupiony w ubiegłym roku za prawie 400zł (ale jest wełniany więc to nie jest nieprzemyślany zakup) trencz wiosenny, cienki i w zasadzie mało przydatny- 170zł (uważam że to sporo za taką rzecz) uszycie sukni ślubnej kosztowało mnie 330zł, w zasadzie to niemała suma ale jak za taką rzecz to bardzo tanio ![]() Butów nigdy nie kupiłam za więcej niz 150zł, to dla mnie górna granica. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Mod-Śnieżynka
|
Kupowałam spodnie za 200 zł, buty za 400 zł (wiosenne) i przyzwyczaiłam się do tego, że wydaję dużo (ale jak się okazuje, niewiele
![]() Ostatnio kupiłam spodnie i żakiet, za komplet zapłaciłam 137 zł. I nie ma różnicy między kompletem za 400 zł. Powiedziałam sobie, że to koniec z drogimi ubraniami. Zobaczymy na jak długo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym, to witam wielbicielkę Solara. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
to może założmy wątek o najtańszych ubraniach jakie sobie sprawiłyśmy i jesteśmy znich zadowolone??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Ja nie wydaje az tylke kasy na ciuchy.. Za to kupuje duzo nieco tanszych ciuchow, ktorych potem nie nosze
![]()
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
ooj, zdarzylo sie niestety pare rzeczy, ktore po prostu kosztowaly majatek
![]() -futerko, ktore kupila mi mama za 2800zl (a ja go i tak nie chce nosic bo mi tak zwierzaczkow szkoda ![]() -glany za cos kolo 600zl (nosilam moze ze 3 mies, teraz szczerze nienawidze i wiecej na pewno nie zaloze, a mam 5 czy 6 par) -spodnie na deske za 1800zl (ale te chociaz uwielbiam i sa super) -kurtka za 700zl o'neil -adidaski roxy quicksilver za 120euro (ale tez je kocham, maja piekna rozowa podeszwe ![]() -zwykle jeansy levisy 2 pary, zazda za ok 350zl -stanik za 180zl -kurtka puchowa adidas za 700zl (tez jej niecierpie, bo wyglada jak worek, ale kolorek mi sie podobal. Na szczescie mama ja uwielbia) oooj, w ogole tego pelno bylo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam płaszcz za 800 zł...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Moderator
|
Cytat:
To tak jak ja tez kupilam plaszczyk ze skory i wydalam 219e to byl najdrozszy ciuch jaki kupilam sobie w zyciu.Bardzo mi sie spodobal i musialam go miec, nigdzie niemoglam u siebie zadnych plaszczykow znalezc.Na mnie cos dobrac to jest bardzo trudno,najgorzej to jest ze spodniami ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
ehh, chyba jedyna rzecza na jaka jestem w stanie wydac wiecej pieniazkow, to buty. Tutaj liczy sie dla mnie jakosc, wykonanie. Buty nie kupuje na sezon, tylko "na lata". I zazwyczaj przywoze sobie jakies z zagranicy, jesli akurat jest jakas przecena. Najdrozsze, to byly z 5 lat temu zimowe, placila jeszcze wtedy moja mama i kosztowaly 270zl. Dla mnie to bylo bardzo duzo. Nosze je do teraz, wielokrotnie ladowaly u szewca, ale wciaz wygladaja jak nowe. Reszta jest w granicach do 200zl.
Plaszcz kosztowal mnie 190zl. Spodni drogich nie kupuje, uwielbiam polowac na ciuchy na przecenach, ale patrze mimo wszystko wowczas na jakosc. A w ciucholandach tez zdarz mi sie cos kupic, ostatnio uypolowalam sweter Zara za 27zl i wszyscy mi go zazdroszcza ![]() Beliczek napisala o Solarze, ehh, rzeczywscie jakos bardzo dobra, ale wciaz dla mnie za drogo ![]() ehhh. zamiast wydac na drogi ciuch (chociaz czasem chcialabym, oj chciala, ) to wole odkladac pieniadze na podroze - to uwielbiam i majac fundusze, bez zmrozenia oka na wyjazd moge wydac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
nie przesadzacie - płaszcze za 200 czy 300 zł?? toz to tanizna normalnie płaszcze są po 700 zł....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam kilka drogich ciuchów (przyznaję, wyglądają bardzo dobrze do dziś), ale z czasów gdy ubrania kupowali mi rodzice. Moja zimowa kurtka kosztowała 50 zł i jeszcze się zastanawiałam czy nie za dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak sobie probuje przypomniec jakis moj wyskok i wpadlo mi do glowy, ze kiedys we Francji na wystawie domu mody zobaczylam sliczna koszulke nocna i chociaz dotychczas nigdy w takowych nie chodzilam, znaczy sie spalam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym się bała chodzić w ciuchu za 700zł, że zaraz coś mu się stanie ![]() Rodzice kupili mi płaszcz w jodełkę za 160zł i chucham na niego strasznie ![]() A tu jeszcze buty się szykują... Cholera... Nic mi nie pasuje, a jak coś jest ładne, to 600zł za to chcą ![]() Pora się rozejrzeć za "sponsorem?" ![]()
![]() |
![]() |
#236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Widzicie dziewczyny, "przesadzacie". ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
A ja 2 dni temu po prostu ZACHOROWAŁAM na kupno kurtki Ambercrombie&Fitch. Boshe, jakie one są piękne!!!!! Wszystkie! Ale kosztują 150 do 200 dolarów ;( Pierwszy raz tak mam, że tak strasznie chce mi się jakiegoś ciucha a nie mogę go kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Hmmm chyba najdroższa rzecz jaką ostatnio mam i jaką moge sobie przypomnieć... to sukienka na studniówke... za 3 tys... ale od Pani Ewy Minge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
hm......ja to naprawde jestem maniaczka zakupow.....nigdy nie patrze na cene....jesli oszaleje na punkcie czegos to to kupuje(OKROPNA WADA)....ostatnim moim zakupem byly buty adidasy za 599zl.....gr.....wcale ich nie nosze .....glupota.....wczoraj kupilam spodnice Morgana za 400 zl.....generalnie nie szczedze pieniedzy na ciuchy, pozniej mam z tego powodu moralnego kaca(widzac prawie taki sam ciuch 4-5 razy tanszy)......watek jest super.......uwidacznia ludzkie odruchy nie zawsze dobre......czesto wstydze sie tego ile wydaje na siebie.....np....sukienka na sylwestra....1600 zl.....i po co nie wiem nie maskuje tego co trzeba a uwidacznia......naprawde dziekuje autorce tega watku.......wiem teraz ze nie jestem sama ;-)......buzki dla wszystkich!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.