![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień Perfumy, Kolorówka, Pielęgnacja :)
Muciu u ciebie wątku podoba mi się Lady Gaga i Bath Body Works Mgiełka do ciała Pure Paradise i na pewno do wartości torebki mogłabym dobrać sobie coś z kosmetyków, tylko to wieczorem, bo teraz piszę w dużym pośpiechu. Acha i czy masz poza wątkiem jakieś odlewki jakiś słodkich, ciepłych, ciężkich zapachów? Chętnie bym się na takie wymieniła.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2014-04-30 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Mogę się wymienić wyłącznie za te rzeczy które wymieniłam włącznie z perfumami. Jeśli nie odpowiada Ci taka wymiana to trudno, lecz dla mnie nie jest to opłacalne gdyż moje rzeczy są więcej warte od tych które chcę od Ciebie a jeszcze jakbyś odjęła perfumy to już zupełnie...
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
W wycenie sprawdzając ceny sklepowe to koszt około 490zł jeśli uważasz inaczej to sprawdź wszystkie rzeczy które wybrałaś u mnie w necie. To co wybrałam u Ciebie jest o około połowę tańsze (również sprawdziłam). Dalej nie ma co negocjować jeśli Ci odpowiada to możemy się wymienić jak nie to nie.
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ja chętnie oddam wszystkie gdyż potrzebuję miejsca no ale niestety coś za coś a nie za darmo :/ a skoro Ty chcesz się wymienić i pozbyć swoich rzeczy które Ci zalegają a przydadzą Ci się te które chcesz ode mnie to nie widzę problemu co do wymiany, lecz trzeba chcieć się wymienić a nie żałować i myśleć co by było gdyby dlatego też ja chcę Ci oddać rzeczy większej wartości aby ich niepotrzebnie nie chomikować. To przemyśl jeszcze i się odezwij czy chcesz się wymienić jakby co to w poniedziałek mogę wysłać Ci paczkę kurierem i na wtorek będzie u Ciebie. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Narzutka: długość: 75 cm, szerokość pod pachami 50 cm
Bluzka: długość 66 cm, szerokość pod pachami 60 cm
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej Muciu, kochana
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- jak już dziecko moje zasnie to przeanalizuje dogłębnie Twój watek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Niestety jakoś nic nie wpadło mi w oko, dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.