![]() |
#211 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
przez tydzień nie wychodziłam z mieszkania, współlokator robił mi zakupy. leżałam, oglądałam seriale, płakałam i nienawidziłam wszystkich dookoła. po prostu chciałam być sam na sam ze swoim cierpieniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
No bo też nie miałam na myśli, żeby stanąć na ulicy i zacząć wyć :P To było tak w przenośni, zatrzymać się z życiem na chwilę, wypłakac i uspokoić, żeby już na spokojnie obrać jakiś nowy kierunek.
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do usuwania z Facebooka - skoro to ma komuś pomóc to ok. tym bardziej ze nie byliście znajomymi tylko parą i raczej nie widzę sensu takiej znajomości( w moim przypadku). Bynajmniej mój ex nie posiadał Facebooka , więc nie miałam takiego dylematu. Edytowane przez ma-linka Czas edycji: 2014-04-23 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny... Chyba potrzebuję jakiegoś bodźca!
Bo... Ja WIEM, że nie każdy facet musi być jak poprzedni i WIEM, że skoro ktoś mnie zranił raz, to nie znaczy, że zrani mnie każdy następny mężczyzna... Ale i tak się trochę boję. Sprawa jest taka. Poznałam w tym tygodniu bardzo fajnego faceta. No, nie do końca w tym tygodniu, bo z racji, że środowisko to samo (kościół, pielgrzymki itp.) już kiedyś sie widzieliśmy, rozmawialiśmy ze sobą, bo w takim miejscach wszyscy młodzi ze sobą rozmawiają, ale nawet się sobie nie przedstawiliśmy. Teraz poznałam go jakby bardziej osobiście - dużo rozmawialiśmy podczas spotkania mojej grupy, na którym się zjawił. Ja sama odniosłam wrażenie, że często mi się przygląda i chętnie nawiązuje rozmowę (ale takie coś łatwo sobie wmówić, zwłaszcza wtedy, kiedy Ty sama się temu komuś często przyglądasz). Usłyszałam także od niego dwa miłe komplementy. Ale potem rozeszliśmy się i... cisza. No ok, przyznam się bez bicia, że trochę liczyłam, że do mnie napisze. Ja w każdym razie obiecałam sobie, że nie napiszę pierwsza - że w ogóle już nigdy żadnemu facetowi nie oddam się na złotej tacy. Jak chce, niech się stara. Ale ten chłopak nie chce mi wyleźć z głowy! Po raz pierwszy ktoś tak przesłonił mi eksa. Napisać do niego? Czekać, czy może sam się odezwie? A jak nie, postawić kreskę? Dalej hołdować własnej zasadzie, że albo facet sam się o mnie postara, albo na mnie nie zasługuje?
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. Edytowane przez KuQ Czas edycji: 2014-04-24 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46155891]a jest szansa że się jeszcze zobaczycie? jakieś spotkanie w większym gronie?[/QUOTE]
Tak, jest. W grudniu ![]() ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46156372]odezwij się
![]() Kocham Cię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
KuQ, czasem warto się odezwać pierwszą. A nuż on czeka na znak od Ciebie, bo nie chce się narzucać. Trzymam kciuki i daj znać co z tego wyszło
![]()
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
KuQ, ja też uważam, że powinnaś się odezwać, przecież nie musisz od razu wyskakiwać z propozycja randki, wystarczy, że napiszesz coś niezobowiązującego, może złapiecie temat i coś z tego wyniknie, może on rzeczywiście też jest Tobą zainteresowany, spróbuj, nic nie stracisz a możesz zyskać
![]() A ja się dowiedziałam dziś parę ciekawych faktów, które rozpowiada ex, mówię Wam, co za kłamczuch... Okazuje się, że to ja byłam zła w sytuacjach w których on był nie w porządku, niby czytał rodzinie jakieś sms'y których nigdy nie napisałam, np. już pod koniec związku napisałam mu po dyskotece na której mnie zostawił samą sms'a w stylu "dzieki za zainteresowanie, dobrze ze ten związek się kończy.." to on twierdzi, że napisałam mu ''przyjdź, drzwi są otwarte'' i tego dnia dobijał się do mnie nad ranem bo nie chciałam go wpuścić... Nie sądziłam, że AŻ takim dupkiem się okaże... Bardzo przykre, mam ochotę strzelić mu w pysk. ![]()
![]() |
#221 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Raczkowanie
|
Właśnie się zbieram, żeby do niego napisać... Potrzebowałam właśnie takiego bodźca
![]() Kurcze, czuję się jak wtedy, kiedy miałam 16 lat i poznałam swojego eksa! Stresuję się, mam motyle w brzuchu na myśl, że zaraz do niego napiszę, facet łazi mi po głowie całymi dniami a po byłym ani śladu! A jeszcze niedawno zalewałam się łzami i byłam pewna, że moje życie właśnie się skończyło. A tu niespodzianka - czuję się jak nastolatka ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. Edytowane przez KuQ Czas edycji: 2014-04-24 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Ja też z dystansu widzę coraz więcej. I to bardzo przykre. To, że tak bardzo chciałam uczucia, że pozwalałam mu na tyle niefajnych rzeczy w stosunku do mnie.
On jednak nie był złym człowiekiem, tylko okropnie pokrzywionym, dziwnym, egocentrycznym. To nie tak, że nam nie wyszło, bo do siebie nie pasowaliśmy. Z nim po prostu nikt normalny nie wytrzyma, jestem o tym przekonana.
![]() |
#224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- KuQ, i jak tam, napisałaś? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
W chwili, gdy czytałam te słowa, słyszałam w głowie głos eksa!
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Napisałam właśnie, teraz będzie na was ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
jestem w wątku pierwszy raz więc nie za bardzo na czasie z rozmową. Jesteśmy już Kochane na ósmej stronie...
chciałam tylko napisać, że po moich doświadczeniach mam nadzieję, że następny chłopak będzie tym ostatnim...
#227 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46165432]
![]() Śmiejesz się, a ja na serio sie stresuję jak małolata ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No no co za emocje ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Raczkowanie
|
Sama sobie się dziwię. Ani on wybitnie przystojny, ani super wysoki, niczym się z tłumu nie wyróżnia... A dla mnie ma TO COŚ. A jeśli to coś przy okazji sprawiło, że kompletnie przestałam myśleć o byłym, to nawet gdyby miał mi nie odpisać, wolę to uczucie teraz niż tamten żal i tęsknotę
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
a musi być wybitnie przystojny itp.? właśnie najważniejsze by miał to coś, coś co nas przyciągnie i się spodoba - dla każdego coś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46166251]a musi być wybitnie przystojny itp.? właśnie najważniejsze by miał to coś, coś co nas przyciągnie i się spodoba - dla każdego coś innego.[/QUOTE]
Oczywiście, że nie! Zresztą, mi nigdy nie podobali się typowi przystojniacy. Ale odpowiedzi narazie nie ma. Pociesza mnie tylko fakt, że moja wiadomość nie została także wyświetlona przez niego :P Coś ucichło tutaj. Czyżby się wszyscy schodzili na wiosnę? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Konto usunięte
|
spokojnie, przecież tylko napisałaś.. i dobrze że napisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Ja nie poznalam nikogo w moim typie,a poza tym to czuje sie jakas taka brzydka,dzis mi siostra zrobila pare fot i jak je zobaczylam to fuj,
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A kiedy jestem szczęśliwa, ubiorę się i umaluję staranniej, wychodzę z domu zadowolona z własnego wyglądu, idąc uśmiecham się delikatnie, faceci oglądają się za mną, uśmiechają, a Ci odważniejsi nawet mówią "cześć". To, czy jesteś atrakcyjna, zależy od radości, która z Ciebie promieniuje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Moze cos w tym jest,bo jednak pewnosc siebie dodaje atrakcyjnosci,sama wole takich chyba. Ale na serio mam straszne wlosy,a najgorsza jest moja cera:/nawet kilo tapety nie pomaga...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powiem Wam, dziewczyny, że rozmowa całkiem się nam klei ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. Edytowane przez KuQ Czas edycji: 2014-04-25 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Cudownie
![]() ![]() A ja jeszcze nie mogę się nadziwić, że ex okazał się takim dupkiem ![]() I wiecie co, dostałam zaproszenie na wesele, znaczy mam iść jako osoba towarzysząca, mam się poznać z tym chłopakiem za dwa tyg ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.