|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W kwietniu wszystkowątek u Cieciorki
Może coś u mnie za:
Hakuro H67 stan bardzo dobry Yves Rocher olejek do włosów - nowy Balsam Yves Rocher z masłem shea Expert Reparation 75ml nowy? |
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
czyli w zamian za moje: Amilie róż Dusty Pink, zużycie ok 10% i Amilie próbka korektora- nowa od Ciebie: Acqua di Gioia próbka Glinka ghassoul organique (tyle ile Ci zostało )Peeling Sylveco do twarzy, użyty 2 razy Przezroczysty haczyk do biustonosza |
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
Potwierdzam, dzięki za wpis
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Avon to takie taupe na pewno nie matowe, na brwiach abstrakcja. Już patrzę co mi dorzucisz za korektor Eveline ;P
Edit: da radę zrobić odlewkę peelingu soap and glory? ![]() Dobra, maryna też. ;p Odżywka na niepomalowane paznokcie, najlepiej na noc, im częściej tym lepiej. Odsyłam do posta Aliny Rose
w czerwcu sporo nowości kosmetycznych: pielęgnacja naturalna półprodukty, także makijaż. Edytowane przez katrintheevil Czas edycji: 2015-06-05 o 00:15 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
Hej, widziałabyś coś u mnie za:
Ecotools grzebień drewniany + opaska Orientana masło do ciała Róża japońska i liczi Orientana masło do ciała Trawa cytrynowa i żywokost Róż Tip Top ânowa próbka fabryczna Róż At first blush - próbka fabryczna Róż Tea rose - próbka fabryczna ze struną, otwarta do sprawdzenia koloru Plus małe odsypki Stardust od Lily Lolo i różu Nude od Annabelle Minerals (o ile go masz)? Proszę o odpowiedź w moim wątku i pozdrawiam
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mogę oddać wszystko co u mnie wybralas za hakuro, olejek yr i mleczko yr.
|
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Hej. Coś u mnie za tusze, bardzo jasne podkłady, wysokie filtry i ciemne szminki jak masz? No i róż oraz może tarka ; p
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
zdjęć nie potrzeba, taka wymiana mi pasuje, adresy mamy, napisz na pw to dogadamy termin wysyłki. Już Ci te rzeczy rezerwuję
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu
Czekam w takim razie na wiadomość ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Jasne, rozumiem Lanvin Me chętnie oddam, ale raczej musiałabyś coś jeszcze dobrać za pokład Bourjois
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic, zresztą za sam tonik wymiana by była za mała
?
|
#228 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Tonik i żel już wymienione, jest to oznaczone
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Przepraszam za taką zwłokę w odpowiedzi - egzaminy i praca to nie najlepsze połączenie. ![]() Mówiłaś, że możesz zaoferować pół peelingu Orientany - jakiego konkretnie? Bo te dwie próbki chętnie bym wzięła, jestem ciekawa tych produktów. Moja kuracja do włosów to olej, przy czym muszę podkreślić że jest już w negocjacjach. ![]() W sumie to mogłabym się wymienić w ten sposób (jeszcze byśmy ustaliły co i jak), gdybyś np. odsypała mi nieco więcej niektórych róży, szczególnie Nude z Annabelle którego jeszcze nie znam i Romantic, który to lubię najbardziej Trochę Stardust od LL, próbka Tip Top Amilie i próbki dwóch róży EDM i byłoby cacy. Ewentualnie jakaś mała ilość Olive 2 z Ecolore? Żeby w ogóle sprawdzić z czym to się je i jaka jest kolorystyka, bo nigdy nie używałam niczego z tej firmy. Ja właśnie robię dokładkę, więc możesz wybierać i przebierać
Moja wymianka - klik! Edytowane przez AncientQueen Czas edycji: 2015-06-14 o 18:46 |
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, niestety nic u Ciebie nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mysle, ze bym cos znalazla, ale jutro z roboty sie odezwe, bo musze poprzegladac co i jak ![]() Z tym ze maske z Natur Vital mam na wykonczeniu, a zapomnialam zaktualizowac watek, wiec ewentualnie zostanie ta odzywka.
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Kurczę, ale niestety niczego dla siebie nie widzę ![]() pozdrawiam
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Oblookalam co i jak. Moglbabys mi napisac jakies masz wersje tych masko-kremow z Orientany i jaka odlewke moglabys zrobic? Peelingow nie szukaj , bo do ciala z ostatnich wymian mam juz chyba z 3 , wiec na jakis czas mi wystarcza. Z Twojego watku interesowałyby mnie: Cienie Mad Minerals odcienie (kolejnosc nieprzypadkowa:P): Embrace, Wreckless , Secure , Blackberry, Z EDM interesuje mnie: Everyday minerals eyeliner Cinnamon street Everyday Minerals cień She's creative
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Cieciorko, przegladam Twoje dobra i właściwie tylko peeling Sylveco by mi sie przydał. Może coś będziesz dokładać w najbliższym czasie? Może zróbmy tak: jak będę miała wymienić grzebień z kimś innym, to wpadnę do Ciebie najpierw pooglądać,
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Peeling z Orientany chętnie przygarnę, tylko nie wiem jakiej wielkości odlewkę możesz zaproponować. Odżywką z Orientany też byłabym zainteresowana, nieważne którą masz, obym tylko wiedziała którą testuję . Szampon od nich sprawdzał mi się wybitnie dobrze, więc warto przetestować i odżywkę, choćby niewielką odlewkę (nie wiem ile możesz zaproponować).Olejek jest wolny, jest go tak 40-45%, chętnie go puszczę w świat Jeśli chodzi o próbki Amilie to nic się nie stało, Dusty Pink już mam, a chciałam Tip Topa, żeby sobie uzupełnić zapasy i wsypać do słoiczka. ![]() Więc może uporządkujmy to wszystko. ![]() Mi się u Ciebie podoba: odżywka i peeling Orientany (tylko napisz jaką ilość możesz oddać), próbki Orientany, próbki EDM At First Blush i Tea Rose, odsypka róży AM Nude i Romantic, i troszkę Stadust LL i Olive 2 z Ecolore do testów Chyba, że masz coś jeszcze z mojej wish poza ladą? ![]() Napisz, co byś za to chciała, wszystko jak na razie jest wolne.
Moja wymianka - klik! Edytowane przez AncientQueen Czas edycji: 2015-06-20 o 14:20 |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzelki do nakładania cieni mam z Hakuro, może skusiłabym się na pędzęl duży - taki do bronzera
, bo niby mam dwa w użyciu, ale zawsze można szukać czegoś innego.W sumie to nawet nie słyszałam o pędzlach tej firmy, fajne są?
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Balsam Yves Rocher z masłem shea Expert Reparation 75ml nowy
Mini balsam rozświetlający Ziaja x2 Ziaja Sopot Spa nowe: -peeling gommage -krem ujędrniający -krem aktywnie nawilżający coś u mnie? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

)

, bo niby mam dwa w użyciu, ale zawsze można szukać czegoś innego.