|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIE I SZUKAM - KWIECIEŃ - wielkie pudło kosmetyków! ;)
hejka... chyba raczej bobika nie oddam za te rzeczy, nie jest to rowna wymianka jak dla mnie. Bede co jakis czas zagladac do ciebie.
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIE- KWIECIEŃ - wielkie pudło! ;) BOURJOIS, PHENOME, VICHY, BENEFIT, PAT&R
Mi się podoba :
- BIODERMA Płyn micelarny HIT KWC! - TONI&GUY - lakier do włosów Jakie to pojemności ? |
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIE- KWIECIEŃ - wielkie pudło! ;) BOURJOIS, PHENOME, VICHY, BENEFIT, PAT&R
No właśnie nic więcej mi się nie podoba
Jakbyś miała jeszcze jakieś próbki w saszetkach to chętnie przygarnę. A może coś z mojej wish-listy masz poza wątkiem?
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się
- BIODERMA Płyn micelarny, woda i ew.mleczko tołpa... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754386 ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- mogę oddać cokolwiek...ciężko mi wymieniać wszystko po koleji bo dużo tego mam, łatwiej będzie jak napiszesz co Cię konkretnie interesuje.... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754386 |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuchy i biżuteria zupełnie nie, a torebki i buty (rozm. 38-39)- wyłącznie skórzane.
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
- ORGANIQUE olejek kokosowy 100 ml, tylko wypróbowany - VICTORIA'S SECRET - mgiełka do ciała CHERRY BLOSSOM - 250 ml, uzyta kilka razy - URIAGE - mleczko do suchej, szorstkiej i zniszczonej skóry. bezzapachowy. polecam! - BIODERMA Płyn micelarny HIT KWC! - BIELENDA - nawilżający płyn micelarny do mycia i demakijażu 3w1 - BENEFIT - POREfessional baza minimalizująca pory 3ml - SEE BY CHLOE 1,2 ml - TONI&GUY - intensywnie regenerująca maska do włosów - tylko za coś naprawdę fajnego - TONI&GUY - odżywka do suchych włosów 50 ml - polecam! - PAT&RUB - scrub cukrowy rewitalizujący nowy 40 ml (mam też 450 ml ale był ważny do stycznia 2013;p) - ARTEGO - odżywka do włosów 25 ml - YASUMI - ekspresowa maska shakerowa z drobinkami złota - ChARMINE ROSE - nawilżająca emulsja do stóp 50 ml - srebrna bransoletka o wartości 140 zł, próba 925 tutaj więcej ---> http://www.myway-jewellery.pl/branso...serce-446.html - świeca Yankee Candle duża ?
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna, ale niestety, skórzane torebki są "na raz", dlatego ich nie nabywam
![]() Możemy póki co zrobić małą wymiankę, mogę Ci oddać podkład Givenchy Photo'Perfexion oraz Song of India Jasmine natural solid perfume za Biodermę, mydełko Organique i lakier Toni&Guy. Dołóż mi jeszcze See by Chloe 1,2 ml i chodź na pw
Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2014-05-04 o 21:30 |
|
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Mówi się trudno
A co jeszcze Ciebie interesuje u mnie?
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
a masz moze jakis krem do twarzy z phenome?
|
#224 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- BIELENDA - nawilżający płyn micelarny do mycia i demakijażu 3w1 - RIMMEL - tusz do kresek w żelu?
|
#225 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
przypominam się
mogę oddać paletkę cieni i róż MACa za bransoletkę ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- oki, ja nie chcę naciskać na Ciebie ![]() wybierz najkorzystniejszą ofertę! Ten róż KLIK ta paletka KLIK - obie rzeczy z Limited Editions (Tartan Tale lato 2010 i Quite Cute z 2011 r.) |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
coś u mnie za:TONI&GUY - modelujący żel do włosów w sprayu TONI&GUY - Spray Gel For Curls - spray do loków - nowy VICHY - Dermablend - podkład do ciała - TAN - nowy VICHY - Dermablend - podkład w kompakcie - SAND - nowy |
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
jak mam zamknąć wątek? wystarczy ten napis na początku?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

Jakbyś miała jeszcze jakieś próbki w saszetkach to chętnie przygarnę. A może coś z mojej wish-listy masz poza wątkiem?

A co jeszcze Ciebie interesuje u mnie?