Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 19:40   #211
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
O własnie o coś takiego mi chodzi tylko bardziej w stonowanych kolorach a ten ostatni też pokazywałam tżetowi i tez nam sie podoba

A zakochałam sie w tym http://arus.pl/11-elem-zestaw-lozecz...ciel-haft.html Beżowa krówka mi się podoba i łóżeczko białe
dla mnie tylko i wyłącznie białe łóżeczko
A bezowa krowka ładna

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:40   #212
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Nie wiem Kasiu co w tym śmiesznego? powinnaś się przyzwyczaić,już tyle razy o to pytałam
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:41   #213
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Nie wiem Kasiu co w tym śmiesznego? powinnaś się przyzwyczaić,już tyle razy o to pytałam
ja ci popsuje staty, bo w owu mam chłopaka

Ale miałaś to już skoczyć do poprzedniej wizyty, ale widzę, że sie przedłużyły badania

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-29, 19:42   #214
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziękuję. Zaraz sobie poszukam, o ile będę wiedziała jak....
Android jest trudniejszy do ogarnięcia niż windows.
https://play.google.com/store/apps/d...%BCowy+android
Jak klikniesz powinno się otworzyć juz na asystencie wystarczy pobrać
Stary 2014-04-29, 19:42   #215
anesh_
Zakorzenienie

A tak w ogóle we wtorek za tydzień idziemy z Majeczka na szczepienie. Przez alergie pół roku odkładaliśmy.....

Udało się załatwić Priorixa na szczęście,a nie mmr.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:43   #216
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
dla mnie tylko i wyłącznie białe łóżeczko
A bezowa krowka ładna

Tylko własnie u tego sprzedawcy nie ma białych już i chyba mu napiszę maila że błagam żeby je dla mnie zrobił bo na allegro cieżko coś znaleźć
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:44   #217
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
ja ci popsuje staty, bo w owu mam chłopaka

Ale miałaś to już skoczyć do poprzedniej wizyty, ale widzę, że sie przedłużyły badania
Miałam skończyć od poprzedniej wizyty ale nie skończyłam bo się nie dowiedziałam o swoje dziecko
Póki co 2 chłopaków w owulke wiec nie psujesz tak bardzo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-29, 20:15   #218
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marcella_ Pokaż wiadomość
Kolejna dziewczynka na forum :p ale najważniejsze że zdrowa i że prawidłowo się rozwija już nawet jesteśmy pewni imienia będzie Lenka
U mnie prawdopodobnie też będzie Lenka Wybraliśmy to imię już jakieś 4 lata temu, jak jeszcze nie było tak popularne... I póki co Lena zostaje

Cytat:
Miałam skończyć od poprzedniej wizyty ale nie skończyłam bo się nie dowiedziałam o swoje dziecko
Póki co 2 chłopaków w owulke wiec nie psujesz tak bardzo
A ja nie mam pojęcia czy było punkt w owulke czy nie, bo podeszliśmy do tematu na spontanie i przytulanka były bardzo często
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:17   #219
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość

gratki

Obudziłam się... dziewczyny skąd wy bierzecie te arbuzy?
Ja czasami widze w jakims markecie ale są tylko całe
Ja kupiłam całego tylko małego

Cytat:
Napisane przez Marcella_ Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam na usg połówkowym i wszystko ok będę miała DZIEWCZYNKE chociaż wydawało mi się od początku że to chłopiec

Cytat:
Dziękuję. Zaraz sobie poszukam, o ile będę wiedziała jak....
Android jest trudniejszy do ogarnięcia niż windows.
Kwestia przyzwyczajenia

Właśnie wróciliśmy z mc donaldsa Ale się najadłam
Frytki, mc Nuggets i lody do tego Kolacja z głowy

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:19   #220
Mo_onika_ika
Rozeznanie

no ja też muszę mieć białe łóżeczko i albo pościel będzie kremowa albo szara ta w kropeczki Jeszcze do przedyskutowania Hmmm.... na kolację pójdę smażyć schabowe mało brakowało i bym kliknęła kup teraz :P no ale czekam na zdjęcia od cioci bo jej koleżanka ma łóżeczko. i błagam w myślach żeby było białe

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:23   #221
Niestabilna
Wtajemniczenie

Lista uzupelniona...
Nie mam na nic sily. Ta wyprowadzka mnie wykancza.
Stary 2014-04-29, 20:31   #222
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
no ja też muszę mieć białe łóżeczko i albo pościel będzie kremowa albo szara ta w kropeczki Jeszcze do przedyskutowania Hmmm.... na kolację pójdę smażyć schabowe mało brakowało i bym kliknęła kup teraz :P no ale czekam na zdjęcia od cioci bo jej koleżanka ma łóżeczko. i błagam w myślach żeby było białe
Zawsze możesz sobie przemalować

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Lista uzupelniona...

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:35   #223
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
czytając mysle, czy ty kliknelabymś kup teraz tego schabowego

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-29, 20:35   #224
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Lista uzupelniona...
dzieki za wrzucenie
i jak trochę będziesz mogła od przeprowadzki odsapnąć to zmień mi imie z Ania na Asia dzięki
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:36   #225
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzieki za wrzucenie
i jak trochę będziesz mogła od przeprowadzki odsapnąć to zmień mi imie z Ania na Asia dzięki
Lubię Asie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-29, 20:41   #226
małaPaulina
Wtajemniczenie

ale nie ma tych małych arbuzków u mnie a tez bym zjadla
Moj Tz robi wlasnie hamburgery domowej roboty a ja zjadlam sobie loda jockera

a zapomnialam się pochwalić ze kupilam sobie dziś tutti frutti peeling cukrowy,ale pachnie mam tez masło do ciała z tutti frutti, uwielbiam te zapachy
No i oczywiscie kremu na rozstępy juz zadnego nie bralam,tylko kupilam zwykla oliwke

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:42   #227
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Ja dopiero dzisiaj doszłam do siebie po tej glukozie... na czczo 80, po 2 h 84
Także jest dobrze
Ale........... Mam bakterie w moczu Mam podwyższone leukocyty i bakterie w liczbie 1591 Nie wiem co robić
Wiem że kilka z Was też miało bakterie i czy też wyszły tak wysokie wyniki? Co mam robić? -
za ładną glukozę. Ja nie pamiętam żeby to było jakieś mega traumatyczne przeżycie ale to było przeszło 4 lata temu, ciekawe jak teraz zniese
Ja miałam bakterie, lekarka kazała standardowo urosept 3x1 i przeszło

Cytat:
i opowiem mój sen... tyle co pamiętam w sumie
Byłam gdzieś z Tżtem, i wszyscy "wciągali". Ja już też miałam ale dostałam opierdziel i nie mogłam i się poryczałam. O co chodzi???? Jeszcze coś tam było ale ten moment jest tak porypany że aż śmieszny. i bez kitu nie czaję o co w nim chodzi i skąd mi się wziął taki temat w głowie? i jeszcze płakałam że nie mogę?? no szok z tymi snami w ciąży.. jak nie seks z babcią kiedyś to teraz takie coś
Ukryte pragnienia ja też miewam takie pokręcone sny że przestałam doszukiwać się w nich sensu

Cytat:
no ja też koniecznie musze isc do okulisty,ale to okulista wypisuje jakis swistek?no bo ty masz ze szpitala świstek a ja pojde do okulisty w przychodni i nie wiem czy on mi cos wypisze czy co??
W karcie ciąży jest miejsce na wpis od okulisty

Cytat:
Dziewczyny moje malenstwo w koncu sie odezwalo do mamusi, dzis o 2:30 wierzgało jak szalone
ale powiem szczerze ze jak na 22 tydzien to czuje te ruchy bardzo słabo i szczegolnie wtedy jak nic nie robie czyli śpie wiec nie mam nawet jak tego wyczuc jezeli sie nie obudze
może w ciągu dnia jesteś zbyt aktywna i robisz za najfajniejszą kołyskę

Cytat:
Ja to się na bank zerzygam za przeproszeniem bo mi rano z glodu potrafi byc niedobrze a co dopiero po czyms takim
Mam to samo, badania na czczo to koszmar, a moja lekarka każe robić co wiztyę Dobrze że teraz tż ma tak zmiany że może mnie rano zawozić na badania. Kiedyś jechałam na badania i myślałam że z autobusu nie wysiądę, zaczęło mi się kręcić w głowie, zrobiło się mega niedobrze, byłam tak słaba, że jak próbowałam wstać to opadłam z powrotem na siedzenie bo tak mi nogi drżały Nienawidzę tego uczucia

Cytat:
No dziwisz sie ze mieli mniej badan ? kiedyś nie było tego żarcia co jest teraz to co jemy płynie nam w żyłach nie tylko trafia do dwunastnicy
No właśnie, teraz nawet ta tzw zdrowa żywność zdrowa jest tylko z nazwy

Cytat:
Sprzedawca będzie doradzał to za co ma premie od sprzedaży , ja bym się sugerowała opiniami użytkowników a akurat x landery mają jedne z lepszych opinii . A jeszcze lepsze są wózki Mutsy http://www.wozki-mutsy.pl/?gclid=CL2...FabLtAodDygAfw to już mercedesy wśród wózków co widać po cenie
Też jestem tego zdania Sprzedawcy często od sprzedaży mają jakiś procent, a jak wiadomo każdy chce zarobić jak najwięcej

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
właśnie super opcja,bo ja już mam kłótnie z Tż,że ja z tym bydlęciem nie wyjdę oddać moczu z wielkim brzuchem tudzież z dzieckiem Bo z nim o wywalenie nie trudno,bo ciągnie jak głupi...
A próbowałaś na razie wyprowadzać go na kantarze? Ja mam dwa psy ważące w okolicach 60 kg sztuka i na kantarze mam zdecydowanie lepszą kontrolę nad psem, zwłaszcza takim ciągnącym. Nie jest to super opcja do nauki poprawnego chodzenia ale jakoś radzić sobie trzeba, zwłaszcza kiedy wywalenie się może być tragiczne w skutkach. Tylko bardzo ważne - do kantara dopinamy normalną smycz, nie rozciąganą. No i nigdy nie szarpiemy psa na kantarze bo można tym sporo krzywdy psu wyrządzić.

Cytat:
W ogole dzis zaszalalam i poszlam na fitness w krotkich spodenkach stwierdzilam ze nie bede ukrywac przed calym swiatem cellulitu i rozstępów,mam to gdzieś niech kazdy widzi jak źle potrafi wygladac kobieta w ciazy
dzielna dziewczyna
No i myślę że postronny widz nie widzi nawet połowy tych "wad" które ty widzisz Kobiety bywają w stosunku do samych siebie zbyt krytyczne

Cytat:
a ja zjadlam wlasnie drugi talerz botwinki i ... chyba lecę w kimkę bo mi się same oczy zamykaja
Podziel się

Cytat:
a najlepsze jak czytam na stronach jak zapobiegać rozstępom:
pić dużo wody,ćwiczyc i smarować się kremami bądź oliwką
taaa ....
Nigdy się nie dowiesz co by było gdybyś tego nie robiła

Ja od kilku dni czuję tak straszne napięcie skóry na brzuchy że też boję się popękania. Z powodu złego samopoczucia, wymiotów i biegunki nie miałam siły i czasu rano na smarowanie i smarowałam tylko wieczorem. I nie wiem czy to za rzadko, czy jednak ten babydream fur mama kiepsko sobie radzi. Od dziś smaruję 2 a nawet 3 razy dziennie, i to za każdym razem innym preparatem i mam nadzieję że coś to da

Mam też przepotworną zgagę Jem jałowo od paru dni, praktycznie tylko chleb z masłem i ryż z marchewką lub jabłkiem (nie licząc kawałka czekolady w niedzielę ) i już nie wiem czy to od tego żarcia czy jak, ale nie czuję się wcale lepiej. No może nie rzygam i nie mam biegaczki ale samopoczucie kijowe. Do tego nabawiłam się strasznego kataru, oby to nie uaktywniła się jakaś alergia RATUNKU!!!!!

Ale pochwalę się że dzidzia kopie już regularnie, a wczoraj nawet przybiła piąteczkę mojej córci Mała była zachwycona
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:42   #228
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
czytając mysle, czy ty kliknelabymś kup teraz tego schabowego
hahaha nie wytrzymam to tylko potwierdza problemy z moim mózgiem albo raczej z kontaktem z nim od 3 miesięcy
miałam iść smażyć ale tak dobrze mi się leży nie chce mi się totalnie nic

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:44   #229
anesh_
Zakorzenienie

mala Paulina Ty chciałaś dostępu czy cellulit likwidować? Idę zapytac,bo zapomniałam..... Skleroza.....
Stary 2014-04-29, 20:48   #230
maga9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Witam się na nowym wątku!

a jak wysokie masz? ja najwyższe w poprzedniej ciaży mialam 140 (górne) i to jest górna granica. A potem to już lekarz musi coś chyba zalecić. No i obserwować, czy nie rośnie w ciąży bardziej.

jaki smaczny sen
teraz ok 132/88 i podobnie w szpitalu.tak od tygodnia,wczesniej mialam jak z ksiazki 120/80..soli nie dodaje,jadam zdrowo,czasem na slodkie mnie wezmie,ale tez nie tragedia.krew dobra wszystko ok..tylko to cisnienie teraz
maga9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:48   #231
ZygaEffka
Zadomowienie

Znalazłam z tżetem w końcu to co chcemy
http://allegro.pl/baby-raj-20el-posc...195877904.html
łóżeczko vaniliowe z serduszkiem i pościel też w serducha chyba nr 008 troche wychodzi za to no ale to nasze pierwsze dziecko i chce mieć własnie takie łóżeczko dla niej
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-29, 20:54   #232
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię Asie
serio?

a mam pytanie zna sie moze któraś na hmm nie wiem jak to nazwac prawie lokatorów kontra spółdzielnia?
bo wyobraźcie sobie od 6 lat mieszkam tu gdzie mieszkam i 2 dni temu dowiedziałam sie ze mamy wózkarnie w bloku, spółdzielnia ja udostepniła sprztacce która mieszka blok obok i trzyma ona sobie tam jakies swoje rzeczy, jak sasiad mi to opowiadał to dodał jeszcze ze spółdzielnia twierdzi ze my za to nei płacimy wiec ona sobie moze robic z ta wózkarnia co chce...
mieszkam na 4 pietrze i tarabaniłam sie z wózkiem tam i z powrotem , a teraz jak wiem ze jest cos takiego to z checią bym skorzystała, tylko ciekawa jestem czy mam prawo domagac sie udostepnienia....serio byłoby mi łatwiej
Stary 2014-04-29, 21:01   #233
88Ekaterina88
Zakorzenienie

aa2 a masz regulamin spółdzielni ? bloku ? tam powinno pisać no i wiadomo że to raczej jest dla wszystkich a nie dla 1 os.

Uciekam w poduszki i mam nadzieje, sie dzis wyspać

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-29, 21:04   #234
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
aa2 a masz regulamin spółdzielni ? bloku ? tam powinno pisać no i wiadomo że to raczej jest dla wszystkich a nie dla 1 os.

Uciekam w poduszki i mam nadzieje, sie dzis wyspać
no własnei musiałabym poszukać regulamin, ale podejrzewam ze nei zawrli tego w regulaminie jak innym mówią z enam sie nei nalezy
Stary 2014-04-29, 21:05   #235
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
serio?

a mam pytanie zna sie moze któraś na hmm nie wiem jak to nazwac prawie lokatorów kontra spółdzielnia?
bo wyobraźcie sobie od 6 lat mieszkam tu gdzie mieszkam i 2 dni temu dowiedziałam sie ze mamy wózkarnie w bloku, spółdzielnia ja udostepniła sprztacce która mieszka blok obok i trzyma ona sobie tam jakies swoje rzeczy, jak sasiad mi to opowiadał to dodał jeszcze ze spółdzielnia twierdzi ze my za to nei płacimy wiec ona sobie moze robic z ta wózkarnia co chce...
mieszkam na 4 pietrze i tarabaniłam sie z wózkiem tam i z powrotem , a teraz jak wiem ze jest cos takiego to z checią bym skorzystała, tylko ciekawa jestem czy mam prawo domagac sie udostepnienia....serio byłoby mi łatwiej
Oczywiście że masz prawo do korzystania z tego pomieszczenia , zadzwon tylko do spółdzielni i powiadom ich o tym że chcesz dostac klucz do wózkarni , prawdopodobnie zapłacisz tylko za jego dorobienie u nas tak jest przynajmiej uwazaj tylko zeby ci ktos na złosć przy wózku nie zmajstrował albo nie okradł bo czasem to bydło mieszka w blokach a nie ludzie ;-)
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-04-29 o 21:06
Stary 2014-04-29, 21:09   #236
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście że masz prawo do korzystania z tego pomieszczenia , zadzwon tylko do spółdzielni i powiadom ich o tym że chcesz dostac klucz do wózkarni , prawdopodobnie zapłacisz tylko za jego dorobienie u nas tak jest przynajmiej uwazaj tylko zeby ci ktos na złosć przy wózku nie zmajstrował albo nie okradł bo czasem to bydło mieszka w blokach a nie ludzie ;-)
U nas w blokach, w których są wozkarnie każdy ma do nich bezpłatny dostęp. Co to za wytłumaczenie, że za to nie placicie? placicie na bank w czynszu. Jak sama nazwa wskazuje, mają tam być wózki a nie socjalny.
Stary 2014-04-29, 21:14   #237
małaPaulina
Wtajemniczenie

Antananariwa ja krew i mocz tez robie co miesiąc...
No i ja juz w kremy na rozstępy nie wierze...szkoda mi kasy,wole oliwke a rozstępy i tak już są
zresztą czytałam tez na forum jak kobitki sie żaliły ze jakie to kosmetyki nie kupowaly a rozstepy w ciazy wylazły mimo ze nie tyły nawet... hormony robią swoje zresztą wiem to po kolezankach.
Jak mowily ze sie smarowaly i tak mają rozstępy to sobie myslalam "eee pewnie tylko tak mowia,nie chcialo im sie i pewnie sie nie smarowaly albo nieregularnie i teraz maja"
No ale jednak chyba nie klamaly... taka natura kobiety...

anesh rozstępy bo na cellulit chyba nie ma konkretnych zabiegow?
najlepiej na to i na to
sprawdzalam troche w necie laser na rozstepy to tanio nie jest
i czy to robila raz na jakąs czesc ciała czy trzeba powtarzac po kilka razy? bo jak powtarzac to grube pieniadze wychodzą

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-04-29 o 21:15
Stary 2014-04-29, 21:17   #238
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Antananariwa ja krew i mocz tez robie co miesiąc...
No i ja juz w kremy na rozstępy nie wierze...szkoda mi kasy,wole oliwke a rozstępy i tak już są
zresztą czytałam tez na forum jak kobitki sie żaliły ze jakie to kosmetyki nie kupowaly a rozstepy w ciazy wylazły mimo ze nie tyły nawet... hormony robią swoje zresztą wiem to po kolezankach.
Jak mowily ze sie smarowaly i tak mają rozstępy to sobie myslalam "eee pewnie tylko tak mowia,nie chcialo im sie i pewnie sie nie smarowaly albo nieregularnie i teraz maja"
No ale jednak chyba nie klamaly... taka natura kobiety...

anesh rozstępy bo na cellulit chyba nie ma konkretnych zabiegow?
najlepiej na to i na to
sprawdzalam troche w necie laser na rozstepy to tanio nie jest
i czy to robila raz na jakąs czesc ciała czy trzeba powtarzac po kilka razy? bo jak powtarzac to grube pieniadze wychodzą
Juz Już wpisałam. Jak mi odpisze to dam znać. Wydaje mi się,ze kilka razy trzeba robić.
Stary 2014-04-29, 21:18   #239
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Juz Już wpisałam. Jak mi odpisze to dam znać. Wydaje mi się,ze kilka razy trzeba robić.
no i jestem ciekawa ile jej wyszlo wtedy za to...
pewnie i tak mnie nie będzie stać ale można pomarzyć...

Stary 2014-04-29, 21:19   #240
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
https://play.google.com/store/apps/d...%BCowy+android
Jak klikniesz powinno się otworzyć juz na asystencie wystarczy pobrać
Oool dziękuję Kochana!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości