![]() |
#211 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() U mnie bez zmian, w tym tyg. stanê³o w miejscu... nawet wiem dlaczego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Nie jest to trudne w zrobieniu
![]() A pó¼niej mogê podrzuciæ równie¿ inne przepisy. Warto trochê kombinowaæ, ¿eby urozmaiciæ jad³ospis i siê nie poddaæ ![]() Dziewczynki jak macie z alkoholem w weekendy? To puste kalorie, ale czasem po prostu muszê co¶ chlapn±æ ![]() Potem mam wyrzuty i czujê siê jaka¶ wydêta niczym balon!
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-05-16 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trudno jeste¶my tylko lud¼mi. Czasem mo¿na siê napiæ ![]() ![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
![]()
Start - 88 kg ![]() Cel Nr 1 - 79 kg ![]() Docelowo - 70 kg ![]() CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg ![]() Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo ![]() ![]() Edytowane przez Prannie Czas edycji: 2014-05-16 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Hej dziewczyny. Bardzo siê cieszê ¿e mogê do was do³±czyæ! Mam 27 lat, 165 cm wzrostu o obecnie wa¿ê 79,3. chod¼ 2 miesi±ce temu kiedy zaczyna³am walkê ze zbêdnymi kilogramami wa¿y³am 92,4. Mój cel to 60kg tyle ile wa¿y³am kiedy zasz³am w pierwsz± ci±¿ê (a mam ich za sob± 3 i trzech super synów). Marzy mi siê jeszcze mniej, np w klasie maturalnej 53kg i to by by³a rewelacja ale na razie tak daleko nie planuje!
A co do tego jak schud³am to polubi³am zdrowe od¿ywianie a nauczy³am siê na diecie SB. My¶la³am ¿e to bêdzie kolejna pora¿ka ale przetrwa³am pierwszych parê dni i przesta³am mieæ chêci na s³odycze a to by³a moja zmora! Mog³am przez ca³y dzieñ nie je¶æ nic jak s³odycze. Po 2 tygodniach przesz³am do drugiej fazy i tak niby j± ci±gnê! Nauczy³am siê je¶æ bez ziemniaków zwykle jem pier¶ z kurczaka (1/2 fileta) pieczonego, gotowanego b±d¼ sma¿onego na ³y¿ce oleju rzepakowego i surówkê. Mam jeszcze chêci na inne jedzenie przed okresem ale to zjadam banana z kefirem albo serek wiejski z ziarnami i przechodzi. Przez pierwsze 2 tygodnie regularnie æwiczy³am interwa³y na rowerku stacjonarnym ale potem jako¶ pare dni odpu¶ci³am i szlak trafi³ moje æwiczenia ale koniecznie siê muszê zmobilizowaæ bo nadal przeszkadza mi wa³ t³uszczu na brzuchu a trening interwa³owy podobno jest idealny na spalanie t³uszczu brzusznego! ¯yczê mi³ego dnia mimo ¿e pogoda kiepska! Edytowane przez dom_misia Czas edycji: 2014-05-17 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
jad³am o 23.00 pieczone udka i tosty z du¿± ilo¶ci± sera Tyle dobrego, ¿e piwa w ogóle nie pijê, tylko czyst±, któr± popijam col± zero. no to z takimi s³abo¶ciami lekko ci nie bêdzie ;( sory za bezposredniosc ale nie mozna sie tak zapominaæ ;( oj nie ![]() ![]() przyty³am 4kilo przez to ![]() tak siê ciesze ze powiedzia³am STOP JAK SIE JEST NA DIECIE TO NIE NIE ¯£OPIE ![]() drinki czy piwsko maj± tyle kalorii ze ¿e sie w pale nie miesci Ja mam zaopatrzona lodówke w desperado ![]() piwo te¿ dobrze dzia³a na zakwasy ale jakie¶ pó³ szklaneczki +20min æwiczeñ ![]() nie powiem ¿e jezeli jest okazja raz na jaki¶ czas to mozna chlapn±æ ale troche z umiarem, ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-05-16 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#219 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Cytat:
Mo¿e to zabrzmi brutalnie, ale niweczy to o co dotychczas walczylysmy. Dla przykladu, 5 dni jestes na diecie i super æwiczysz, jedna imprezka i rezultaty staj± w miejscu, albo siê cofaj±. Piwo ma najwiekszy z mozliwych indeks glikemiczny, wiekszy niz sma¿one frytki czy co mozna sobie jeszcze gorszego wyobraziæ.l Wygl±da niewinnie i przeciez w smaku nie jest s³odkie (mówie o normalnym piwie, a nie oran¿adzie typu Radler), ale to cichy zabójca p³askiego brzucha i nikt mi nhie wmowi, ze jest inaczej, sama jestem na to dobrym przykladem, bo kocham piwo, jestem piwoszem i wiem, ze przez dlugi czas to uniemozliwialo mi stracenie kilka cm z brzucha. (te¿ chcia³am wierzyc, ze jak 2h skatuje siê æwicz±æ, oblewaj±c siê litrami potu, po treningu wypije zimne piwko nic mi siê nie stanie. Owszem nic mi siê nie sta³o, ale waga sta³a w miejscu . I co z tego, ze sie dobrze odzywialam, piwo to pusty zapychac i odklada strasznie tkanke dookola brzucha. A co do kole¿anki wy¿ej WÓDKA + COLA ZERO.... HA HA HA, prosze Cie, cola zero, napój gazowany, rozpulchnia i powoduje, ze puchniesz jak banka, co z tego, ze nie ma kalorii, tak pij±c na imprezkach na pewno nie schudniesz ani kilograma.Ju¿ lepiej zjesc t± grillowan± klarkówke z ni¿ wódkê z col± zero :P ka¿dy alkohol jest z³y, i w ogole nie wskazany jak kto¶ chce schudn±æ!!!!! zatrzymuje metabolizm.
Stabilizacj± motylka jest szpilka ![]() Edytowane przez frakfrak Czas edycji: 2014-05-16 o 12:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzonka dla Ciebie! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dieta SB jest zbli¿ona do diety cukrzycowej. Mo¿e i ja bym spróbowa³a ![]() ![]()
![]() |
#222 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ¶wiêta prawda ,ale po to tu jestesmy by sie opierdzielaæ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
No ja to codziennie marze o zimnym piwku ;(((( do tego idzie lato, ja nie wiem jak to wytrzymam
![]() Dziewczyny ¿yczmy sobie nawzajem du¿o wytrwa³o¶ci ![]()
#226 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Cytat:
![]() Wa¿ne, ¿eby¶ czu³a ¶wiadomo¶æ po co to robisz, je¶li Twój cel jest d³ugoterminowy to masz szansê schudn±æ i zmieniæ swoje ¿ycie bez efektu jojo. Efekt jojo jest wtedy, gdy chcemy schudn±æ w ci±gu 3 miesiêcy, ¿eby ³adnie wygl±daæ podczas wakacji, a po wakacjach wracamy do starych nawyków i waga wraca z podwojon± si³±. ![]() Pomy¶l o swojej figurze jak o czym¶ kompletnym. To, ¿e chudniesz, bo jesz zdrowo wp³ywa równie¿ na Twoje zdrowie. Nie dbasz w ten sposób tylko o figurê, ale tak¿e o zdrowie! Co tu du¿o mówiæ, warto, warto robiæ to dla SIEBIE!!! ![]()
![]() |
#227 |
Konto usuniête
|
Obiadowo
![]() zupa szczawiowa na wywarze 1 po³owy fileta z kurczaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, nie bêdê cytowaæ bo du¿o tego... napiszê ogólnie, ¿e wiem doskonale jak dzia³a alkohol, ale czasami lubiê sobie co¶ wypiæ. Je¶li chodzi o ostatni± imprezkê z "udkami i tostami" to faktycznie przesadzi³am i dzi¶ na wadze to widzia³am.
![]() Mo¿ecie mnie za to gnêbiæ, ale zdania nie zmieniê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Reprymendy traktowaæ jak dobre s³owo nie gnêbienie , to kiedy i czy wogóle dojedziesz do upragnionej wagi zalezy tylko od Ciebie! kole¿anki za ciebie nie schudn±, Twoim wyborem jest TO JAK DALEKO CHCESZ ZAJSC! Zacznij kiedy inni szukaj± wymówek æwicz kiedy inni wci±¿ marz± NIE PODDAWAJ SIÊ kiedy inni rezygnuj± ! tylko si³± woli masz szanse wygrac! wiêkszo¶c z dziewczyn jakie zna³am (wiem to sama po sobie) traktowa³o to w³asnie w taki sposób i nie chcia³o daæ sie przekonaæ ¿e to z³a droga a ewetualny sukces bedzie krótkotrwa³y! te które siê przekona³y i uwierzy³y juz dawno zapomnia³y o ci±¿±cym balascie! te które siê upiera³y s± TU,Ja zrozumia³am dlatego JESTEM! ![]() ALE DO SUKCESU NIE MA WINDY! TRZEBA BIEC PO SCHODACH ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Cytat:
![]() Mój pi±tkowy wynik wa¿enia: 73.8 kg czyli jak dla mnie dalej 74 kg. Dzi¶ przyszala³am z ry¿em i ¶mietan±, mam nadziejê, ¿e nie poczuje tego tak bardzo na wadze.
![]() |
#232 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ry¿ ![]() ![]() Smakowa³oby równie pysznie a i oszczedzi³o by kalorii ![]() Ja ww.jogurtu uzywam do wszytkiego ,czy do owsianki,musli,na kanapkê,czy jako sos do miêsa czy warzyw,mozesz go doprawiæ np.sol± zio³ow± czy czosnkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#234 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Je¶li pomy¶la³y¶cie w jakim¶ momencie, ¿e ja siê tu irytujê to o razu prostujê posta... nie irytuje mnie to. Zdajê sobie sprawê, ¿e nie wszystko robiê tak jak powinnam. Dlatego kochane piszcie o tym, a ja mo¿e zmieniê ten i inne nawyki
![]() A teraz ¿eby was zmotywowaæ chcê pokazaæ co dzi¶ sobie kupi³am i w co wesz³am bez wiêkszego problemu! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() przyjrza³am sie zdjeciu i ja te¿ mogê takie zrobic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-05-16 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale na prawdê, nie mam powodu ¿eby was oszukiwaæ i wstawiaæ nieprawdziwe dane! Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-05-16 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#238 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie napisa³am tego przecie¿ z³osliwie. ![]() nie napisa³am tez ¿e nas oszuka³a¶! wiec soryyy Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-05-16 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Niekoniecznie trzeba je¶æ wszystko niskokaloryczne ... ja np. nie jedz±c s³odyczy czy fast foodów, bez liczenia kalorii jad³am stanowczo za ma³o, czego dowiedzia³am siê, jak ju¿ zniszczy³am sobie metabolizm i by³o za pó¼no. A wcale siê☠nie g³odzi³am. Moim zdaniem najwa¿niejsze s± makrosk³adniki, a co za tym idzie, równie¿ kalorie. Je¿eli dostarczymy sobie odpowiedni± ilo¶æ bia³ek, t³uszczy i wêglowodanów to wszystko bêdzie ok . Je¶li odpowiednio dobierzemy sobie kaloryczno¶æ diety i wysi³ek fizyczny to nie ma bata, musimy schudn±æ. Poza tym warto te¿ zauwa¿yæ, ¿e w tym w±tku nie ma osób o prawid³owej wadze, które chc± zrzuciæ 5kg, bo im co¶ gdzie¶ wystaje. Tu s±☠osoby o nadwadze, które musz± powoli zmieniæ swój tryb ¿ywienia NA ZAWSZE. Dlatego moim zdaniem najlepiej robiæ wszystko powoli, najpierw je¶æ to samo ale mniej (je¶li kto¶ je za du¿o), zmieniæ colê/soki na wodê, potem zmieniæ pieczywo z bia³ego na ciemne itd. A na koniec zmieniaæ dietê na tak±, któr± dana osoba uwa¿a u siebie za stosown± - czy to dieta wg IG, czy wg makrosk³adników czy np. bezglutenowa. Byle zdrowo, rozs±dnie, nic na si³ê. Cytat:
Cytat:
![]() Ja zaraz bêdê☠robiæ tabelê, u mnie niestety tylko 0,5kg mniej, chocia¿ i tak dobrze,☠¿e nie tyle samo albo nie na plusie ... Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Dziewczyny, gdzie s± wyniki Waszego wa¿enia siê? ![]()
![]() |
#240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.