![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: korwin-mikke
Cytat:
Fleur_D -> dokładnie tylko naiwni ludzie wierzą że polityk idzie do PE aby im wiernie służyć, a prawda jest taka że idzie tam bo tam jest wielka kasa za siedzenie na tyłku przez 5 lat do wyciągnięcia, w końcu gdzie wyciągną 30-40 tysięcy złotych miesięcznie jak nie w PE? jak słyszałem że on tam idzie wsadzać złodziei do więzień za unijną kasę to się zacząłem śmiać jak po dobrym żarcie, bo serio unia taka zła, marnotrawiąca miliardy itd a jakoś sam się do tego marnotrawienia przyczyniać będzie. no ale pamiętam tych wszystkich dawnych eurosceptyków ze starym Giertychem na czele, oj co to za ciężka praca była w ich wykonaniu, tak ciężka że gdy się pojawiali w Brukseli to aż wielki bal urządzano że w końcu przybyli... mój wujek zginął za ojczyznę, dziadek walczył za ojczyznę i co oni obaj mają wspólnego z panem Korwinem co to teraz ma podobno rozwalić ten Brukselski burdel? moim krewnym okupanci nie płacili aby z nimi walczyli, Korwin też mógłby powiedzieć że zrzeka się dużej części pensji i odda ją na chore dzieci, no ale w końcu nie dla innych a dla siebie szedł do PE. Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2014-05-26 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
jestę wieszczę
|
Dokładnie, pieniążki nie śmierdzą
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
tez mysle, ze Koriwn odstawia te szopke żeby dostac pensję poselską- on nie żyje w zgodzie z tym co głosi: troche jak za monarchii "mówie wam jak zyc , a ja zyje tak żeby mi było wygodnie" :P
![]() |
#214 |
Konto usunięte
|
Ja mam na ten temat takie zdanie:
1. Parlament Europejski nie ma prawie wcale władzy, pchają się do niego tylko Ci co chcą kasy, a nie coś zrobić dla obywateli - KM się do tych ludzi zalicza, co właśnie udowodnił. 2. Dzieciarnia która ostatnio głosowała na Palikota, teraz głosowała na Mikkiego. A skoro 20% tylko poszło głosować, to podejrzewam, że co najmniej z 6% to mentalna gimbaza. 3. Ostre i natarczywe promowanie Mikkiego, nawet tu, na Wizażu od jakichś 2-3 tygodni ciągle jakieś wątki go promujące. 4. Żenada. Oburzyła mnie sugestia, że kobieta, która pracuje, nie potrafi poświęcić się związkowi, miłości, rodzinie. Takie zdanie ma elektorat Korwina? Przykre. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-05-26 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Jeśli znajdziesz jedną partię, z której programem zgodzisz się w 100%, w której nie będzie choć jednego człowieka, z którym w jakiejś kwestii nie będziesz się zgadzać, to naprawdę będę Ci zazdrościć. PS Ty głosujesz na człowieka i jego prywatne poglądy na życie osobiste czy na partię i program? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- "- Jeżeli ktoś państwu powiedział, że idzie do europarlamentu coś dla Polski załatwić, to jest albo idiotą, albo oszustem - rozkręca się Korwin-Mikke. Pada pytanie: po co tam idzie. - Jak to po co? Dzięki temu mam immunitet, mam jakieś pieniądze, mogę sobie biura poselskie załatwić - odpowiada lider KNP." Ktoś z Was widział gdzieś taką wypowiedź? Dzisiaj się z nią spotkałam. #walkaoojczyznę
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
on tak wczoraj w TVP Info powiedział.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
jestę wieszczę
|
co on jeszcze musi powiedzieć, żeby wszyscy ludzie zaczęli go traktować jako błazna i karierowicza?
Btw. gość ma serio z logiką na bakier. Kobiety nie powinny głosować, bo wybierają państwo opiekuńcze, a za chwile mówi, że większość jego elektoratu to kobiety ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Konto usunięte
|
Zastanawiam sie kiedy powstanie partia ktora w 100% odpowiada moim gustom. O ile zgadzam sie z korwinem w kwestiach gospodarczych bo nie jestem za panstwem opiekunczym o tyle obyczajowo w ogole. Partia dajaca mi miks gospodarki korwina i lewicowego liberalizmu obyczajowego (legalna aborcja eutanazja narkotyki rozdzial panstwa od kosciola itp) bylobydla mnie.
Ale ni mo. Zakladamy partie? ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Ps ja glosowalam na partie zielonych bo najbardziej mi odpowiadali. ALe nadal fantastycznie nie jest. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- A no i tez zwiazki partnerskie poza narkotykami eutanazja aborcja itp. Tego mi brakuje. No nie ma takiej partii cholera nje ma. Chyba czas wkroczyc do polityki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Mnie zastanawia to, dlaczego ludzie nie dostrzegają tego, że Korwin nie jest liberałem. Liberalizm akcentuje powszechność praw człowieka i obywatela dla każdego. Ktoś, kto dyskryminuje połowę ludzkości i chce jej zabrać prawa obywatelskie nie jest liberałem. Liberalizm postuluje wolnośc jednostki. Człowiek, który zachęca do gwałtów (co jest właściwie nakłanianiem do przestępstwa i mam nadzieję, że znajdzie swój finał w sądzie) nie jest liberałem. Liberalizm to powszechne prawo do edukacji. Człowiek, który chce wprowadzić system edukacyjny utrwalający podziały społeczne nie jest liberałem. Liberalizm zakłada opiekę nad jednostkami słabymi. Ktoś, kto szydzi z inwalidów i postuluje likwidację opieki zdrowotnej oraz zasiłków nie jest liberałem. Wreszcie ktoś, kto występuje przeciw demokracji nie jest liberałem. Korwin stroi się w piórka liberała, tymczasem jego program nie jest zgodny z żadnym z nurtów liberalizmu. Sukces wyborczy partii Korwina to skutek słabości sceny politycznej w Polsce. Znaczna część ludzie nie poszła do wyborów, bo czuli, że po prostu nie mają na kogo zagłosować. Gdyby frekwencja była wyższa - Korwin skończyłby jak zawsze. Pod progiem. Wyborczym. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2014-05-26 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Konto usunięte
|
A co do francji i GB w ogole sie nie dziwie ze ludzie glosowali na nacjonalistow - patologiczna stytuacja z muzulmanami ich do tego zmusila.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;46612355]Ja już wcześniej pisałam, że mam podobne poglądy ![]() rośniemy w siłę ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Konto usunięte
|
Jestem tez za kara smierci i z pierwszej reki znam sie na szkolnictwie ;- )
To co? :- D bo to jest dobijajace. Czytalam te programy i oferty rzecz jasna wykluczajac pis po sld palikota i psl czy jakies inne powiazane i trudno cokolwiek wybrac. Ja jestem radykalna w swoich pogladach ale zostaja mi albo malo konkretne mamalygi (np partia zielonych ktora wybralam. Nie ma sily przebicia ale postanowilam dac szanse ze wzgledu na zbeznosc swiatopogladowa) albo mamy oszolomow konkret ![]() I tak kazde wybory. Przegladam ogladam wygladam i zawsze musze zrezygnowac z czesci pogladow na rzecz czegos. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Glosowanie przypomina mi gotowanie obiadu za 10 zl dla rodziny - cos tam wybierasz ale nie na wszystko ci starcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() Z Partii Zielonych z mojego okręgu kandydowała Monika Paca, która przedstawiła się tak, że dała pracę ok. 1000 ludzi. Wow ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Konto usunięte
|
:d moglybysmy sie jakos dogadac.
I zmienilybysmy nazwe kraju na zjednoczone bananowe krolestwo :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() A jaka nazwa partii? ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
"Partia wyzwolenia intenetu"
I ktos musi zrobic porzadek w publicznej telewizji bo to jest juz patologiczne ze abonament mamy placic a wlaczamy raz w roku jak sa skoki narciarskie bo nic tam nie ma a to co jest to tragedia:d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Konto usunięte
|
Partia z Prawdziwego Zdarzenia. PZPZ.
Ja też chcę, nie zapomnijcie o mięęę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Konto usunięte
|
<333 jakim ministrem chcialabys byc?
MMA - mlode male atrakcyjne? :d |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Konto usunięte
|
Lisbeth, o to chodzilo
![]() Nie jestem mala ![]() Ja bym wolala zostac rzecznikiem praw czlowieka :3 Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2014-05-26 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Konto usunięte
|
fuck
MMA - miłe młode atrakcyjne ale miła jesteś ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- juz widze naszą kampanie ;p http://www.youtube.com/watch?v=ybh2PlktC8M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
BAN stały
|
1. Korwin już wczoraj powiedział, że za rok wraca na wybory parlamentarne do Sejmu i Senatu.
2. Na Korwina głosowała nie tylko mentalna gimnaza, ale i ludzie, którzy prowadzą własną działalność gospodarczą. 3. Nie widziałem nigdzie promowania Korwina w mediach, wręcz ciągły atak na niego. Na szczęście w internecie ma całkiem niezłą ochronę u szarych użytkowników. I jak wygląda sytuacja w Unii Europejskiej, niech świadczy o tym ilość głosów oddanych we Francji i Wielkiej Brytanii na ugrupowania antyunijne. Zdobyli 1/3 mandatów w swoich krajach. W czwartek euroentuzjaści tak bardzo się cieszyli z "porażki" nacjonalistów w Holandii, a tutaj przyszedł taki "niedzielny" cios. Ugrupowania antyunijne zapewne stworzą 2 frakcje, które będą miały cichy sojusz. A jeśli chodzi o Kongres Nowej Prawicy mimo wszystko jestem zawiedziony. Nie ma tam masakratorów z KNP, tylko jakieś dziadki (poza Korwinem). Liczyłem na mandat dla Berkowicza czy Dziambora. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
przecież jak mawia Krul wy się na polityce nie znacie
![]() Krul by wam dał, mopa a nie do ław poselskich ![]() Cytat:
a potem się dziwią gdy ludzie nazywają ich internetowymi pieniaczami którzy w realu nie istnieją bo się wszystkiego boją. a co do szybkiego powrotu to też pokazuje że nie walczyć o Polskę tam idzie, a o wzrost swojej pozycji Polsce mu chodziło i o dodatkową kasę na kampanię przyszłoroczną, tak pogardza rywalami których nierzadko nazywa złodziejami, a tak jak ci złodzieje w następnych wyborach będzie do sejmu się pchał. Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2014-05-26 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.