![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Dotka_ moim zdaniem to dobrze, że nie trzymasz się aż tak wojskowo zaleceń. Może chudniesz odrobinę wolniej, ale przynajmniej organizm sie przyzwyczaja do radzenia sobie czasem z dodatkowymi kaloriami, a i dieta nie jest dla Ciebie taką mordegą i łatwiej takie dietowanie zamienić w zdrowy nawyk. Kiedy Ty ten ślub masz?
Pendulka_ tym razem również z dietetykiem czy już będziesz sama próbowała? Dużo masz tego na plusie? Tobie z tego co pamiętam szło całkiem ładnie, więc jak nie będziesz miała teraz za dużo stresów i ostro pociśniesz to powinno lecieć w dół ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Widziałyście to, dziewczyny? http://sfglobe.com/?id=903&src=share_fb_new_903
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Dotka, dziękuję
![]() ![]() Też mnie przeraża przytycie 20-30kg w ciąży. Dla mnie to niedopuszczalne z jednego najważniejszego powodu: +30kg w ciąży to olbrzymie ryzyko, iż z dzieckiem coś będzie nie tak. To powód nr 1 i główny, są oczywiście też inne. Zdarza się, że kobieta tyje 20kg choć nie je za dwie osoby, ale to są rzadkie przypadki i dotyczą tego, kiedy ciężarna przybiera ogromne ilości wody - jednak wtedy po porodzie nie zostanie z 10kg nadwyżką ![]() ![]() Ja przed ciążą bardzo dużo schudłam - to fakt, ale po jakimś czasie trochę przybrałam, więc szczuplutka nie byłam, ale na szczęście nie jest tragicznie. Nastawiam się na odchudzanie po połogu, jednak wiem, że jeśli uda mi się utrzymać wagę na rozsądnym poziomie do rozwiązania, to później będzie mi znacznie łatwiej, mniej sadła do gubienia. Poza tym zmieniło się moje podejście i już nie mam parcia by być jak najszczuplejsza. Chcę być zgrabna, a nie mega chuda tak, jak wcześniej. ![]() Bardzo fajnie, że ćwiczycie razem z TŻtem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Catelein, rozumiem, aczkolwiek nie popieram, gdyż obawiam się, ze możesz zrobić sobie tym dużą krzywdę (tak negatywnie do siebie podchodząc). Także bądź ostrożna ![]() Z niezadbaniem miałam na myśli to, iż celowe robienie sobie blizn nie sprzyja ładnemu wyglądowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gdybym jeszcze tak mogła normalnie być aktywna cały czas, a nie że tydzień ruchu i później znowu coś, więc leżenie ![]() miss, co do tych zdjęć, to już je widziałam, ale z tego, co czytałam - modelowanie twarzy w ten sposób sprawdza się wyłącznie na sesjach/galach (gdzie będą cykane zdj.)/ filmach. W życiu codziennym nie, gdyż wygląda śmiesznie - jak maska. jmz, chyba dobrze pamiętam i to z Toba pisałam o kremie Effeclar duo? Jak tak, to chyba wiem dlaczego się pomyliłaś (z tym smarowaniem całej twarzy). ![]() ![]() Pendulka hej hej ![]() Szczurek, bardzo spoko te sandały ![]() ![]() mnie od jutra do weekendu nie będzie z powodu ograniczonego dostępu do Internetu w tym czasie ![]() ![]() Powiem Wam, że padam na twarz... a nie mogę iść spać jeszcze, dopiero co godzinę temu jadłam (ani trochę nie miałam ochoty, ale muszę jeść pół godz. po żelazie i muszę je brać o tej porze, ponieważ inaczej miesza się z innymi lekami ![]() ![]() Aaa i udało mi się zwalczyć wypryski - miałam straszny wysyp, jedno na drugim dosłownie... już wszystkiego próbowałam, co miałam w domu. W końcu przypomniało mi się, że kiedyś co jakiś czas oczyszczałam twarz płynem do higieny intymnej i to było to! ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2014-06-02 o 23:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: jest nawet instrukcja do zapinania ich
![]() http://www.decathlon.pl/media/829/82...d2a5b96b6c.jpg ale jak to płynem do hig.? tak po prostu myjesz, nie czujesz się ściągnięta po takim zabiegu? ![]() ![]() ![]() Raz w tygodniu używam jeszcze peelingu z Garniera, żeby cholerę wykończyć kiedyś, bo szkoda mi wyrzucić, a jak robiłam to regularnie to mnie uczuliła menda i morda mnie koszmarnie paliła ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2014-06-03 o 05:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Muszę się pochwalić moimi osiągnięciami za maj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Nie wiem czy na tym polega to forum, widzę jak sobie rozmawiacie ze sobą, a ja nie mam co wtrącić, ale mam nadzieję, że się wciągnę. Przepraszam za wszelkie wpadki ![]()
#215 |
Zakorzenienie
|
Szczurku, okej okej, nie chodziło mi o aktualizowanie, tylko ogólnie o zmianę
![]() Pendulka, powodzenia w szukaniu pracy ![]() Miss, co do tych nawyków, to moim zdaniem ograniczanie do ZERA wszelkich złych rzeczy, nie jest dobre. Przynajmniej u mnie się to nie sprawdza. Mogłabym nie jeść czegoś tam miesiąc, ale co z tego, jak potem zjem to w ilości 2x większej, bo nie będę umiała przystopować... Zwłaszcza chodzi mi tu o słodycze. Z CODZIENNEGO jedzenia ich i to w duzej ilości, zeszłam do jedzenia ich max raz w tygodniu, dla mnie to niewiarygodne ![]() Ślub jest 6.09 ![]() Co do linka - zdjęcia dobre. No cóż, ja bez makijażu też szału nie mam ![]() Bottega, wspólne ćwiczenia są super ![]() ![]() Albo mega mi się podoba: facet z rolkami na nogach, a przed nim wózek ![]() Albo rower i z tyłu przyczepka dla dziecka ![]() ![]() Co do tej wagi w ciąży, to mam nadzieję, że mi mózg nie wyparuje wtedy i nie rzucę się na dziwne rzeczy w ilości hurtowej ![]() Na razie chcę schudnąć, bo moim zdaniem zachodzenie w ciążę z dużą nadwagą (u mnie nawet BMI pokazało już otyłość przecież), jest meeega ryzykowne i nie zdecydowałabym się na to ![]() Poza tym - jakby się okazało, że trzeba leżeć, to nietrudno przytyć 20kg. I co, 90kg żywej wagi + 20 kg w ciąży? Masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
czy u Was też taka brzydka pogoda ? leje od rana
![]()
#217 |
Zakorzenienie
|
Elizka, też
![]() Miałam wczoraj iść biegać, ale lało ![]() Za to ochrzaniłam TŻta jak nie wiem i się trochę poprztykaliśmy ![]() Aż rano poleciał do sklepu, żebym mogła sobie jajka do pracy ugotować na kolację ![]() Dżizas, z tymi chłopami ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Eliza brzydko i paskudnie u mnie
![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Dotka ja za to mimo deszczu się przemogłam i poszłam na piechotę na uczelnię, co prawda z parasolem, ale nie było tak źle. Tyle, że to rano było, potem już lało ostro...
#219 |
Przyczajenie
|
Czesść dziewczyny!
![]() ![]() ![]() Co do pogody to u mnie też leje niemiłosiernie, aż się odechciewa wszystkiego ![]() Dziś mój 7 dzień diety, a waga ani drgnie - troszkę to demotywujące, ale nie zamierzam się poddawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
MrsNobody ja też staram się wdrożyć
![]() ![]()
#221 | |||
Zakorzenienie
|
Dotka, mój jak kiedyś zaproponowałam mu rolki, to zaczął się tak śmiać, że chyba sąsiedzi go słyszeli....
![]() ![]() ![]() ![]() co do otyłości i ciąży - popieram ![]() Ja leżałam 6 tyg. później przerwa i kolejno znowu leżenie. Zachcianki miałam i mam, ale mam taką zasadę, że jak mam bardzo ochotę na coś, to czasami sobie pozwolę (kiedy jak nie właśnie teraz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miałam te siarkowe i jest całkiem ok, ale czasami podrażniało mi skórę... Z kolei z normalnych mydeł mogę używać tylko te dziecięce, po innych swędzi mnie twarz albo mam wysypkę. ![]() ![]() Cytat:
![]() ale ten taki ze szczotką czy inny? Ja właśnie wykończyłam ten zwykły, teraz muszę dokończyć ten ze szczotką. Szczerze mówiąc przekonałam się, że wolę domowe peelingi ![]() ooo kurde, muszę wychodzic, bo zaraz się spóźnię, paaaa! ![]()
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
rzen: a tak ciągniemy sobie, zazwyczaj odpisujemy bezpośrednio jakoś, ale i do ogólnego zgromadzenia, wciągniesz się
![]() ![]() Dotka: okiej ![]() Eliza: u mnie cały tydzień taki już ![]() MrsNobody: w tydzień nie przybrałaś to i w tydzień nie zgubisz ![]() Bottega: możesz dowolnie złożyć te butki i kupić ![]() ![]() o cholera, mi o inny chodziło, teraz chyba z under20, ale ten garnier też miałam i ten ze szczotą też ![]() ![]() ![]()
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
thenerdqueen postaram się wciągnąć
![]() ![]() ![]() Linki: Callanetics (z bojarską, ja ćwiczyłam z jakąś amerykanką): https://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ MiszMasz Trenignowy: http://tablicamotywacji.pl/miszmasz-treningowy/ pod tym drugim linkiem można znaleźć fajne wyzwania, które świetnie motywują do ćwiczeń ![]()
#224 |
Zakorzenienie
|
Rzen, ja do pracy na nogach nie mogę chodzić, trochę daleko
![]() ![]() Mam nadzieję, że poprawi się pogoda do wieczora, bo dziś już MUSZĘ iść biegać! Bottega, gratki córy! ![]() ![]() ![]() Jak nie chcesz mówić, to rozumiem ![]() Obiad TŻta mnie rozwalił ![]() ![]() ![]() Co do zachcianek, to ja teraz to stosuję - jak naprawdę mam 'pypcia' na czekoladę, że UMRĘ jak jej nie zjem, to sobie kupujemy. Ale jak to jest na zasadzie 'jesteśmy na zakupach i z głodu wymyślam, co bym to nie zjadła', to odpuszczamy. Squasha też lubię, chodziliśmy dawniej często ![]() Nobody, musisz przetrwać początki ![]() Ogólnie zastoje są mega demotywujące, wiem coś o tym, więc się nie załamuj ![]() Szczurku, ee tam, gdzie dopięte* ![]() Mam całą listę załatwień, braknie mi chyba życia ![]() O tyle lipa, że TŻ praktycznie cały czerwiec nie ma możliwości wziąć urlopu w tygodniu, bo jak nie szkolenie, to nie ma kogoś tam i on musi go zastąpić, potem część załogi jedzie na szkolenie, to znowu on musi w biurze siedzieć. Już mnie to wkurza, jakby w całej firmie nie było NIKOGO, kto potrafi to wszystko ogarnąć, tylko właśnie on ![]() Spisuję sobie właśnie co mam w czerwcu porobić. Poczynając od tego, że wypadałoby iść do salonu zdjąć miarę pod sukienkę ![]() *zwłaszcza jak się ma faceta, który na wszystko zawsze 'ma czas' ![]() Jak lubisz mocno ścierające peelingi, to polecam MOCNY lub BARDZO MOCNY z Ziai, seria PRO - rewelacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Dotka no ja mam jakieś 3,5 km :P Ale studiuję już 3 lata i zawsze autobusem, więc zmiana jest
![]() ![]() ![]()
#226 |
Wtajemniczenie
|
MrsNobody 7 dzień i waga ani drgnie
![]() ![]() Bottega gratuluje córki ![]() ![]() ![]() Cat ja nie mam do tego takiego podejścia - no ale mi nigdy sie zadne blizny nie robiły - ja się "czasem" obetrę ( ale to tylko skóra o skórę i nic się nie dzieje ![]() rzen nie no to ja noszę z rok - dwa lata i mi się przecierają wtedy ![]() szczurku ona niby o tym wie, ale zawsze tak robi i jak zostaje na niedzielę w domu to ona dzwoni z samego rana ![]() ![]() miss ja w sobote mam szkole, no a w niedziele chce odpoczac od wszystkiego ( glownie od komputera) to mnie nie ma. Co do diety to kiepsko.. Niestety prawie nic nie jem, bo ciągle mam coś do zrobienia - dużo staram się pić i mi to wychodzi, ale niestety w pracy ponad 8h siedze, potem wracam z komputerem pod pacha i uwaga siadam ![]() ![]() Dotka aporpo dzieci, to mam kuzynke, ktora mieszka obok mnie i zabralam ja na 'poszukiwanie skarbow'. Ona przeszczesliwa - szukamy, grzebiemy w trawie i nagle słyszę: Paula, patrz mam, znalazłam! Przeszczesliwa był - więc ja podchodzę, patrzę a ona znalazła opakowanie po zużytych gumkach ![]() ![]() ![]()
#227 | |
Zadomowienie
|
W końcu nadrobione
![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() KasDi żałuję, że uciekasz, często dawałaś mi niezłego kopa i popychałaś do przodu wiele z nas ![]() ![]() ![]() Eliza ja też w sobotę popłynęłam... ostatnio moje odchudzanie było skupione właśnie na tym, żeby jak najlepiej w tę sobotę wyglądać. Nie było najgorzej ![]() ![]() ![]() rzen hej ![]() Spodnie zazwyczaj po 2-3 miesiącach idą do kosza, jak słabszej jakości to nawet miesiąc. Masakra ![]() Bottega podziwiam. Nic nie przytyć, a nawet schudnąć w ciąży, szczególnie, że nie możesz się za dużo ruszać, naprawdę szacun ![]() z tymi zachciankami w ciąży to jest tak, że inaczej się jakoś je odczuwa niż takie zachcianki na diecie? Silniej? córa? to świetnie ![]() ![]() to ja pisałam o effeclar duo, nie pomyliłam, bo sama mam duo ![]() Dotka ja to myślę, że w moim wypadku 20-30kg będzie nieuniknione, skoro ja tyle potrafiłam przytyć bez ciąży ![]() jesteś z rocznika '90? ja od zawsze tak bardzo dzieci lubię, jak widzę gdzieś na ulicy takie malusie "świeżo urodzone" ![]() ![]() chciałabym być tak zorganizowana jak Ty! mi się zdarza, że nie zdążę zrobić posiłku, że mi się nie chce... ech. te rowerowe przyczepki dla dzieci mnie przerażają trochę :P jak sobie pomyślę, że te dziecko może sobie zechcieć wyjść akurat na ulicy. to się pewnie zamyka, ale widziałam na własne oczy jak ktoś wiózł małe dziecko i było otwarte... Szczurek te drugie sandałki zdecydowanie ładniejsze, i jakie śliczne kolory... chyba sama się nad nimi zastanowię. Siarkowa moc jako jeden z niewielu kremów, mnie strasznie obsypał :P z płynem do HI na twarz to uważaj, trzeba sprawdzić skład, albo poszperać w internecie czy ten można tak stosować, bo inaczej może być wysyp :P Cytat:
![]() miss ja codziennie rano podobną metamorfozę przechodzę :P Pudel poszukiwanie skarbów ![]() ![]() ja to powinnam się ważyć we wtorki, dziś już 94,2 czyli od wczoraj -0,7kg! Ech te weekendy... Teraz sesja, dużo roboty i mniej czasu na odchudzanie/gotowanie, ale jakoś się staram. Dziewczyny, czy któraś z was stosuje antykoncepcję hormonalną i czy faktycznie trudniej wtedy schudnąć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
MsE, tak rocznik 90, a co ?
![]() Ja nie lubiłam dzieci, aktualnie lubię tylko wybrane, np. uwielbiam siostrzeńca TŻta, ale siostrzenica działa mi na nerwy, bo jest rozwydrzona i denerwująca ![]() Co do anty, to ja teraz już nie stosuję, ze względu na złe wyniki badań, ale stosowałam i nie było mi ciężej schudnąć ![]() Co do organizacji, kwestia wprawy ![]() W dni wolne muszę się spiąć i zrobić to, czego nie robię, jak idę do pracy, więc wyjścia nie mam ![]() Pudel, to i tak dobrze, że 'tylko pudełko z gumek', bo pomyślałam o kupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
Dotka młoda jesteś (ja też
![]() ![]() strasznie mnie irytuje 'meszek' na twarzy, jest dłuższy niż u innych kobiet. Wiem, że od razu dostane tabletki anty, ale obawiam się, że to może mi przeszkodzić w odchudzaniu, więc może lepiej poczekać... no sama nie wiem... opinie są różne... taka zorganizowana, to dobra żona z Ciebie będzie ![]() też myślałam, że to będą pozostałości po jakimś piesku ![]() Widzę, że dziewczynę z pomarańczami czytasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
MsE, TŻ jest starszy ode mnie, więc znowuż nie chcę tego dziecka za 5 lat
![]() Nie spieszę się, bo zaraz po ślubie raczej odpada, więc tak jak mówiłam, pewnie gdzieś za 2 lata pomyślimy ![]() Co do tabletek, to kwestia indywidualna, musisz się obserwować, czy akurat te tabletki Ci służą, czy nie. Ja brałam plastry i nie miałam problemów ani z tyciem ani z chudnięciem. Żona najlepsza! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
Dotka epizod z kupą też był, ale przy gumkach już się wyśmiałam - kupa była ponad moje siły
![]() Ms_E zabawa sama w sobie jest świetna - "wzbogaciłyśmy" się o 100 zł ![]()
#232 |
Zadomowienie
|
Dotka no tak, jeśli starszy to też trzeba go wziąć pod uwagę
![]() Ja brałam parę lat temu, ale w sumie jakoś tak bez sensu, przepisali to brałam, ale nic się chyba nie zmieniało pod względem owłosienia. A ostatnio brałam kilka miesięcy, te tabletki były tak dobre, że 100% antykoncepcja ![]() to Twój TŻ będzie miał dobrze, ja to jestem jędza ![]() Pudel 100zł w trawie leżało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
MsE, wiesz on by chciał zostać ojcem przed 30tką, ale raczej wątpię
![]() Ja jestem zołza okropna, współczuję mu, musi mnie strasznie kochać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
miss, nie, w M1 w Czeladzi akurat
![]() Bottega, nie nie nie, to nie jest tak, że ja sobie robię krzywdę ![]() ![]() I w ogóle to naprawdę Cię podziwiam, że masz takie samozaparcie w ciąży. Zero zachcianek, czy po prostu je ignorujesz i robisz swoje? ![]() Ojejusiu...ja znowu wstałam o 12, zjadłam coś ale w ogóle nie mam energii. Ani biegać, ani pływać, ani be ani me. Tylko się zawinąć pod koc z książką. Ech, Dotka, a która z nas nie jest po części zołzą perfidną? ![]() ![]()
I'm just the dreamer, but I'm hanging on Though I am nothing big to offer Edytowane przez catalein Czas edycji: 2014-06-03 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Dotka ja też chcę przed 30, ciekawe czy zdążę :P
każda chyba ma coś z zołzy, ale ja to sporo mam ![]() Catalein a Ty nie mylisz tych 'pasków' z rozstępami? bo to jest miejsce, w którym bardzo często się robią rozstępy, sama mam w tym miejscu, ale to nie ma nic wspólnego z otarciami. |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Ależ reaktywacja na wątku
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Bottega_ nie rozumiem tych dziewczyn, o których piszesz. Jak już muszą w siebie wpychać na zapas to czemu nie coś lepszego niż KFC czy McDonalds? Przecież to ani zdrowe dla nich ani dla dziecka. Z czekolady chociaż trochę magnezu by było... Zaskoczyłaś mnie z tym, że zmieniło Ci się podejście. Pamiętam jak ważyłaś około 60 kg a wyglądałaś na 55 kg i jeszcze chciałaś schodzić niżej. Moim zdaniem ta zmiana podejścia to zmiana na plus ![]() ![]() rzen_ Brawo za ćwiczenia! Wdrożysz się tutaj bez problemu, tylko trzeba sie udzielać regularnie i nie zniechęcać ![]() Dotka_ to prawda, takie podejście o jakim piszesz, żeby nie ograniczać w 100% grzeszków bardzo często się sprawdza. U mnie też, ale niestety tylko na utrzymaniu. Jak byłam na diecie, to musiałam iść idealnie z planem, bo nigdy nie dało rady skończyć tylko na kilku kostkach czekolady. To szło lawinowo i za chwilę już byłam w drodze do nocnego o trzeciej nad ranem w celu zakupienia arsenału słodyczy. Także fajnie masz, że u Ciebie tak nie jest. A ślub to już widzę za bardzo niedługo. Jest stres? Wybieracie się w jakąś podróż poślubną? edit: Jaką czekoladę lubisz najbardziej? Czekolada = my love ![]() Pudel_ też mi się skojarzyło jak dziewczynom, że kupę ta mała znalazła ![]() ![]() Ms_E_ rozważasz antykoncepcję hormonalną? Ja nigdy nie byłam na tabletkach, a ostatnio się zastanawiam własnie... Cat_ myślałam, że we Wrocławiu :/ Ale dzięki, zajrzę do Renomy i sprawdzę czy tam mają ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
MsE, chyba trochę czasu masz jeszcze?
![]() Cat, troszkę to każda jest zołzą, ale ja jestem BARDZO ![]() Wiadomo, mam dużo zalet, ale no, czasem jestem mega okropna ![]() Miss, na wątku dietowym pytasz o moją ulubioną czekoladę, szalona! ![]() Aktualnie chyba Milka Oreo ![]() ![]() Co do ślubu, stresu jako takiego nie ma ![]() Jest stres organizacyjny, tzn. boję się, czy zdążymy ze wszystkim, czy wszystko dobrze wyjdzie, czy goście będą się dobrze bawić, ale stresu przed samym ślubem nie ma ![]() Kocham go, jestem go pewna, więc i stresu brak ![]() Co do anty - jak się rzadko widujesz z TŻtem, to raczej sobie odpuść tabletki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Ms_E próbowałam rok temu krótkie leginsy, ale za długich spódnic nie noszę i czasem lubiły wystawać i to tak głupio
![]() ![]() poza tym tak myślę sobie, że przecież jak schudnę to cała i powinien ten problem zniknąć, bo przecież nie będę chudzinką, a nogi dalej grube [kurcze, ale fantazjuję ![]() Czytałam też dziś na jakiś innym forum, że osoby, które były zawsze otyłe będą mieć zawsze tendencję do tycia, bo komórki tłuszczowe nie znikają, one sobie są zawsze tylko są jak worki, opróżniają się, gdy chudniemy, ale zawsze będą chciały z powrotem się napełnić... Ale ja poczytałam dużo o zdrowym odżywianiu i mam zamiar już zawsze się tak odżywiać ![]() ![]() catalein ja też miałam takie blizny nie raz, ale teraz już nie próbuję nawet chodzić w spódnicach bez rajstop... a w pewnym momencie pojawiły się u mnie też rozstępy... ale ponoć te ciemne da się zlikwidować ![]()
#240 |
Zadomowienie
|
Dotka_ uwielbiam Milkę Oreo <3 Same Oreo też. Ostatnio się obżerałam w Stanach malinowymi
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- W sensie tabletki mi odradza, nie Oreo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.