![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ślub. Jasne postawienie sprawy- czy tak można?
boże drogi ja swój pierwszy pierścionek zaręczynowy zgubiłam :d
mój facet jednak zna mnie wiele lat :d wiedział że to się stanie :d wie doskonale że ten drugi to nie jest mój ostatni :d chyba na tym polega miłość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
zuy mod
|
Genialny pomysl!
![]() wysłano z mojej Xperii SP
![]() |
![]() |
#213 |
Konto usunięte
|
a jak powiedziałam znajomym to niektore podniosły pisk
"boże mój krzysiu by mnie ubił!!! taki drogi pierścionek" etc. ludzie drogi, pierścionek naszym władcą :d to tylko rzecz. tylko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Konto usunięte
|
Kiedyś trzeba dojrzeć
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Konto usunięte
|
jakby wydał na niego 8 wypłat to pewnie nie mogłabym podnieść palca z nadmiaru dobroci :ddd
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- i tak było, hahaha ![]() tak naprawdę diamenty były tak ciężkie że urwał mi się palec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Konto usunięte
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;47043059]
![]() Ja to jestem strasznie prymitywna i tempa, bo chciałabym pierścionek za 500 zł mimo, że mój TŻ zarabia dużo więcej, o ja niegodna, zostanę starą panną na wieki ![]() Twój facet Cię nie szanuje, powinien zaciągnąć Cie do jubilera i kazać wybrać z tych za 20 tys z brylantami wielkości paznokcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
po drugiej stronie szafy
|
No tak... przecież pierścień z kamieniem wielkości strusiego jaja tak pięknie by się prezentował do moich najeczków i bluzy z kapturem...o ja durna, jak mogłam do tej pory marzyć i śnić o delikatnej prostocie? Do wymiany natychmiast cała biżu okołoślubna!
![]() |
#219 |
Konto usunięte
|
ojtam, jak Was stać na strusie jajo to i na wymianę garderoby. A bluzę z kapturem możesz dać sobie uszyć z jedwabiu u Armaniego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | ||||||
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biżuteria po babci czy prababci też passe... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://bezuzyteczna.pl/top-16-najdro...terialow-26238 Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Konto usunięte
|
lsd jest takie drogie? : O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
zuy mod
|
Hahaha, przepraszam, ale nie moge
![]() ![]() ![]() wysłano z mojej Xperii SP
![]() |
![]() |
#224 |
po drugiej stronie szafy
|
Nie no, śmiechem-żartem, rozumiem doskonale, że ktoś chce dostać/podarować okazały/drogi pierścionek. I ok, fajnie, super jeśli mają partnera/partnerkę, z którym/którą mogą to marzenie zrealizować. Nie czyni to ich gustów i wyborów w żaden sposób gorszymi od niczyich
![]()
![]() |
#225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
zuy mod
|
Cytat:
![]() każdemu wg potrzeb, jedna chce pierścionka za 3k, druga futra z norek, a trzecia konsoli do gier. Żadna z nich nie jest gorsza.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
No coz, ktos wazyl sie wyjsc poza ramy slubu po wizazowemu.
Slub Po Wizazowemu -koniecznie porozmawiac o slubie juz na pierwszej randce. Nie mozna tak nie wiedziec, nie znac swoich preferencji - koniecznie skromny pierscionek zareczynowy. To niewazne, ze Ci zalezy na posiadaniu raz jeden w zyciu wypasionego, bo jest to elementy bizuterii do smierci. Nie wazne, ze Twojego faceta stac. Ma byc tani, bo inaczej debile z was przepuszczajacy kasiore niczym Paris Hilton. - zareczyny z jakiegokolwiek zaskoczenia odpadaja. Wszystko musicie miec obgadane, nawet imiona prawnuczat, przed. - Najlepiej nie badz kwoka domowa uciemiezona kajdanami czekajaca na ksiecia, oswiadcz sie sama w razie czego, Albo nie, bo to mu up.doli jaja natychmiast za pomoca gromu Zeusa - za slub placcie sami, nawet jesli macie fajnych rodzicow gotowych pomoc. - kiecke najlepiej utkac z pajeczej sieci. Kto by tam wydawal tysiace, idioci. - po slubie koniecznie musicie mieszkac na swoim. Jesli was nie stac nie macie prawa brac slubu. Albo was stac, ale nie umiecie kombinowac. Zawsze jakis uroczy kontener sie znajdzie za przyzwoita cene, odkladanie na palace w trakcie mieszkania z rodzicami jest dla mieczakow - Koscielny tylko dla swietych. A nie, czekajcie, swieci w celibacie zyja. No, to przynajmniej dla tych, ktorzy non stop rzestrzegaja wszystkich przykazan, a zwlaszcza sie nie seksza. Bara bara i nara slub koscielny. Hipokryci. ahh ta tolerancja i zrozumienie dla roznych preferencji. ![]()
![]() |
#229 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
jestę wieszczę
|
mnie się podobają drogie pierścionki, ale kurde, lubię pociągiem podróżować. Bałabym się, że ktoś mi palec utnie później
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Konto usunięte
|
Cacajuate, masz sporo racji. Ktos wyzej napisal, ze niby ok niech bedzje drogi dla kogos tam, ale inny wyznaja wyzsze wartosci. Wtf? To znaczy, ze jak mam drogi pierscionek za pare tysiecy to znaczy, ze jestem upadlym czlowiekiem bez kregoslupa moralnego? No fajna logika, dobrze wiedziec. A ja myslalam, ze droga bizuteria to wyraz przede wszystkim tego, ze kogos na nia stac, ale nie - pomylilam sie najwyrazniej, bo to oznaka zepsucia i degrengolady moralnej. I co to w ogole za pojazdy na drogie wesela? Caly czas sie wysmiewacie z tego, jakby jeynie wasza wizja kiecki z hmu i bizuterii z cubusa byla jedyna sluszna na tym swiecie. I znowu, jak kogos stac i akurat mu sie kieca za 3 tysiace podoba to co? Jak ktos chce miec wesele w eleganckim lokalu z talerzykiem za 250 zl to co? No ludzie...ja nie robie pojazdu na tansze odpowiedniki, a Wy se malo smieszne jaja z ludzi, ktorych powiedzmy stac, robicie non stop:/ i jeszcze wyskok z tymi wartosciami wyzszymi...no masakra.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
Debata na kilka stron czy lepszy pierścionek drogi czy tani? Inna sprawa, że to pojęcie względne, dla jednego taki za 200zł to majątek a dla drugiego jak splunąć. Zawsze myślałam, ze pierścionek to przede wszystkim symbol dla kobiety i to ona decyduje czy nosi go do ślubu, przez resztę życia czy w ogóle. Ostatnio zrobiło się modne noszenie pierścionka i obrączki razem i założenie, że ta biżuteria ma być najwyższej jakości bo ma wystarczyć na całe życie- zgadzam się z tym.
Dla mnie jednak to tylko symbol przypominający dzień zaręczyn, nie wpadłabym, żeby rozwinąć aż taką dyskusję na temat pierścionka ![]() Ciekawa jestem co u Autorki, pytała o rady na temat rozmowy z chłopakiem a temat zszedł na biżuterię. Co u Ciebie autorko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Konto usunięte
|
No maszakra :d najwieksza maszakra jest czytanie bez zrozumienia i wybiorczo. To dopiero maszakra :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
zuy mod
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Konto usunięte
|
:d:d:d wiecej tych przesmiewczych :d, xxd i tak dalej. Nie wiem co tutaj potrzebuje tal doglebnej analizy bo narazie to przez pare stron byly zary "a bo hihi a ja to mam kiecke z bazarku za 10 zl i wesele u cioci zdzisi na dzialce czy moge brac slub w ogole?? Czy nie jestem godna ? A te snoby wydaja na sukienke 3 tysie i na pierdzionek 5 a potem siedza u tesciow buhahahha a samochod za 200 k to dno bo ja mam wyzsze wartosci" plus milion :d xd xxxd
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
po drugiej stronie szafy
|
Wszystko fajnie i złośliwie dowcipnie jak zawsze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Raczej co lepsze, kupowanie takiego pierścionka, jak sobie pan, czy pani życzy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Konto usunięte
|
Mysls ze cacajute po prostu nigdy nie byla ma slubnym i stad nie wie co gdzie i jak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
zuy mod
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;47045335]:d:d:d wiecej tych przesmiewczych :d, xxd i tak dalej. Nie wiem co tutaj potrzebuje tal doglebnej analizy bo narazie to przez pare stron byly zary "a bo hihi a ja to mam kiecke z bazarku za 10 zl i wesele u cioci zdzisi na dzialce czy moge brac slub w ogole?? Czy nie jestem godna ? A te snoby wydaja na sukienke 3 tysie i na pierdzionek 5 a potem siedza u tesciow buhahahha a samochod za 200 k to dno bo ja mam wyzsze wartosci" plus milion :d xd xxxd
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] No cóż, w jednym masz rację - jeżeli ktoś robi wesele "zastaw się a postaw się" a potem nie stać go na samodzielne życie tylko jest uzależniony od rodziców - to owszem, to jest śmieszne ![]()
![]() |
![]() |
#240 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.