|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyłki spinamy, o swoje ciało dbamy i zdrowo się odżywiamy, cz.III
hejo
![]() czy to ten mecz końcowy z brazylią? bo ja to wogóle nie oglądam piłki...no chyba że czasami polska-niemcy-ale niepotrzebnie bo się tylko denerwuje ![]() bożenka-ty połamańcu mały ![]() ![]() madzia-to i tak za dużo na dziś cwiczeń jak na @... ja może i nie ćwicze, ale za to panuje nad jedzeniem ![]() ![]() ![]() u nas dziś paskudnie, choć nie pada...wczoraj było chyba z 10 burz...jedna po drugiej....a dziś już ok ![]() muszę się wybrać do teściówki na wiśnie bo ma drzewo oblepione i nie zbiera ich...a ja na winko, naleweczkę i drzemiki chętnie zabiorę ![]()
#212 |
Zakorzenienie
|
U nas też pogoda się trochę popsuła, ale fajnie odetchnąć w końcu od tych upałów
![]() ![]() Aguś, służba zdrowia u nas, a u dziewczyn to niebo, a ziemia ![]() ![]() Zbieram się dzisiaj do rodziców na wieś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Bożenka biedaku, ale to chyba nic poważnego?
![]() Agatka a gdzie to na wieś się wybierasz? może w mojego TŻta rejony ![]() Aguś to nazbieraj też dla mnie, jak j bym zjadła takih wiśni czy czereśni nie pryskanych jakimś dziadostwem ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-07-09 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Ja coś mam dołka małego, nie mam inspiracji do obiadów, nic mi się nie chce, nie wiem co mam żreć na śniadanie... wszystko mi się przejadło... Cytat:
![]() ![]() ![]() ale się oooogrrrromnie cieszę, że wygrali... ![]() A w Brazylii zamieszki były i żałobę mają... ![]() wstawiam foto motylka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Madzia, jeszcze z 15 km za Piekarami Śl.
![]() Ewcia, głowa do góry ![]() Mi też ostatnio cięzko zmobilizować się do działania, tym bardziej po urlopie gdzie ciotka wpychała w nas tony jedzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Ewcia kurcze jak widze tą fotkę, to mam wrażenie że byłaś w tym samym miejscu co my na tych motylkach
![]() A dlaczego żałobę, przez ten mecz? Też już nie wiem co mam jeść, imwencja tworcza mi się wypaliła, w lidlu nic nie mam, a innego sklepu brak ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
U nas od rana leje z małymi tylko przerwami.
Byłam wczoraj z Młodym u tej okulistki. Znów nowe okulary, na szczęście obecne oprawki są prawie nowe i szkła nam wsadza do nich. A w październiku znów kontrola. Ja z kolei lubię kupować w Lidlu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Chyba się jednak pomyliłam i to będzie gradówka
![]() fisia nie wiem ile się czeka normalnie, ale w nagłych przypadkach nie słyszałam żeby były problemy z przyjęciem u mnie zaczęło padać tak z godzinę temu. Dobrze, bo strasznie sucho było Dzisiaj znowu mecz ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- a ja najbardziej lubię biedronkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
też lubię biedronkę, brakuje mi tu jakiejś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam pisać, że Biedronke też lubię
![]() Wolałabym żeby wygrała Argentyna, ale pewnie Holandia da czadu. A Niemcy zdobędą mistrzostwo. Ale fakt. Mecz mógłby być ciekawszy niż wczoraj, bo ledwo do końca dotrzymałam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() motylek super ![]() a co do jedzenia to ja tez pomysłów nie mam.... i nadal mam problem z tym co zabierać do pracy.....no ale jakos kombinuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() agatka-fajnie mieć rodziców na wsi...moja babcia mieszkała na wsi, fajnie się jeździło...te domy duże i te łąki i wieczorne świerszcze...tera nie mam do kogo jeździźć bo babci już nie ma... odpoczywaj ile się da ![]() bozenka-dobrze że cię przyjeli szybko ![]() ewcia-ja mam za dużo rzeczy do gotowania-tyle że wszystko powinnam jeść po troszku a nie hałdę żarcia... madzia-dostałam tylko wiaderko małe wiśni bo teściówka sąsiadom porozdawała...ale zrobiłam 10 małych słoiczków dżemu ![]() ja się najadłam kalafiorem upieczonym z przyprawami i popierduje po trochu ![]() biedronka rządzi ![]() ![]() ![]() ide spać ![]()
#223 |
Zakorzenienie
|
Aguś tiaa siostra mi coś opowiadała, że można w biedrze kartą płacić. Zawsze miałam z tym problem, bo ja kiedyś to tylko kartą wszędzie płaciłam, nie nosiłam przy sobie gotówki, a teraz nie mam karty to mi wszystko jedno
![]() Jeszcze pare dni do wyjazdu, ehh jak ten czas szybko leci. A tak nawiasem muszę kupić stanik (bardotkę) czy coś pod sukienkę, wiecie może gdzie mogę takie coś kupić ![]() ![]() Kurcze kiedy ja się poopalam, ciągle leje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Butterfly a gdzie wyjeżdżasz? Bo nie w temacie jestem
![]() U nas znów będzie dziś padać pewnie cały dzień. Nawet z dzieciakami nie można wyjść, masakra jakaś. Zjedzą mnie tu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Jadę do Pl na wesele przyjaciółki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Ja właśnie robię 2 chlebki, jeden schowam do zamrażarki i wielki gar fasolki po bretońsku ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Super! My 5 sierpnia jedziemy do Zakopanego.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Klara To ok 80km od miejsca gdzie my będziemy
![]() Zaraz zabieram sie za pedałowanie na rowerku, dzisiaj jeszcze mnie @ denerwuje, jutro się już uspokoi to może się za jakieś porządniejsze ćwiczonkia zabiorę. Ostatnio jakoś nie mam ochoty ćwiczyć nic z Chodakowską, odkąd synek zgubił mi mp3 z kartą pamięci, bez muzyki mi się nie chce, a z rana nie będę ludziom hałasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() madzia-ale ci fajnie ![]() gar fasolki? to będzie wesoło u was w domu po niej ![]() za stanik 150 zł? masakra ![]() ![]() klara-nigdy nie byłam w zakopanym...fajnie że masz niedaleko... u mnie też od wczoraj leje...cały czas. gdzie to lato ja się pytam??? ide robić obiad bo mój ma popołudniówe...w sumie taka pogoda że dobrze mi się będzie w domu samej siedzieć ![]() ![]()
#229 |
Zakorzenienie
|
Aguś tak ale za stanik typu bardotka, pod sukienkę wtedy potrzebowałam. Teraz go nie mam, muszę znowu drugi kupić, ale cholewka nie za taką cenę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- 92 min na rowerku zaliczone (40km) ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- hehe tyle się napedałowałam, że mnie głod dopadł. Właśnie upiekł mi się chlebek i ugotowała fasolka Ciepły dobry chlebek i do tego fasolka, takiej pysznej kompozycji jeszcze nie miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Ale mam spokój i ciszę! Chłopaki usunęli razem przed 12, a ja siedzę i piję kawę. I rozkoszuje się ciszą... Mój starszy już teraz nie śpi codziennie, ale miał (przepraszam za temat) takie zatwardzenie, że padł jak zabity. Muszę mu regularnie dawać syrop na to, bo szkoda dziecka.
Aga - my odkąd są dzieci to na wakacje jeździmy do Zakopca, w tym roku czwarty raz będzie... I ostatni jak narazie, bo już nam się znudziło. Nad morze nie chcieliśmy autem jechać z nimi, a tu faktycznie blisko. Ale za rok już zmieniamy miejscówke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Matko! Fasolka i świeży chlebus! Idę po coś do jedzenia, serio zaczęło mi w brzuchu burczec jak sobie to wyobrazilam:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Ale się obżarłam, nie powiem, że jak świnia bo świnie takich pyszności nie jadają
![]() Myśmy w zeszłym roku byli z dziećmi, moją siostrą i jej chłopakiem nad morzem, wynajęliśmy domek letniskowy blisko morza. Wszystkim się bardzo podobało, synek uwielbia zbierać kamienie to na plaży czuł się jak w raju, a córa zaś zbierala muszelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Madzia, taki stanik w sumie powinnaś dostać w pierwszym lepszym sklepie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Bry
![]() Ja dzisiaj poległam wieczorem, niby nie zjadłam dużo, ale tak bez sensu :/ No i kurczę od razu wygladam jak w 5miesiącu ciąży |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
A ja już nie staram się schudnąć, jedynie żeby utrzymać wagę, potem dopiero jak wrócę będę dalej walczyć. Już mi się wcześniej udało mieć 53,8, a teraz mam 54,5 i staram się utrzymywać tą wagę, narazie stoi w miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Madzia, a gdzie dokładnie masz to wesele?
![]() Udało mi się dzisiaj poćwiczyć z Ewką ![]() Znowu udało mi się dorwać nową płytę w biedronce za grosze i szczerze to jest najlepszy jak do tej pory zestaw ćwiczeń. Wszystko zmienia się co 30 sekund, więc te 30 minut ćwiczeń zlatują bardzo szybko. Jak zobaczycie jeszcze płyte w biedrze to polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
W Rogoźniku
![]() Ja dzisiaj zaliczyłam 45min na rowerku, co prawda żółwim tempem, ale zawsze coś ![]() ![]() Ile taka płyta kosztuje? to może brata poślę w PL do biedry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
helo
![]() a ja dziś wlazłam na wagę i mam równiutko 66(tydzień temu było między 67-68)...więc zrzucam nadwyżkę wakacyją ![]() ![]() ![]() ![]() madzia-ale kusisz tym chlebkiem...kiedyś zrobię ![]() klara-moze twój chłopiec za mało wody pije...ja jak za mało pije to od razu problem, więc wciskam w siebie za każdym razem jak sobie przypomnę o niej... my mamy blisko świeradów zdrój, szklarską porębę i karpacz ![]() ![]() ![]() bożenka-opanuj bebolek ![]() ja dziś grzecznie ![]() płatki z mlekiem zwykłe leczo z bułeczką arbuz ![]()
#238 |
Rozeznanie
|
hej
![]() o tej nowej płytce to słyszałam dużo pozytywnych opinii, tylko niestety muszę sobie specjalnie dobierać ćwiczenia, żeby nie obciążać za bardzo biodra. Jak u mnie w biedr będzie, to pewnie kupię ![]() madzia no to świetnie ![]() ![]() fisia też brawo ![]() ![]() a odnośnie brzuszka... zjadłam sobie grzecznie śniadanko, potem na obiad naleśniki z serem i owocami i..... zrobiłam mega, niesamowite, pyszne, cudne wspaniałe muffinki czekoladowe z malinami! Zastrzelę się kiedyś. Chwilowo tylko spróbowałam jak smakują, ale nie wiem czy się opanuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
ejj nie kusić mnie żadnymi ciastami, a szczególnie nic z malinkami. Mnie też korci żeby coś upichcić, ale się powstrzymuję
![]() A ile taka płyta w biedrze kosztuje? Właśnie wróciłam z jeziorka, ale ze mnie pogodynka ![]() ![]() Aguś brawo za spadeczki, ja już swojej wagi nie dogonię, 2-3 tygodnie temu już miałąm 53,8, potem wskoczyłam na 55,5-56 a teraz utrzymuję 54,5 i pilnuję tej wagi ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-07-11 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
To jest ta płyta,a kosztuje 24 zł
http://www.aktywnezycie.com/2014/07/...akowskiej.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.