|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwierzaki o jakich marzycie
mnie się marzy susełek (są rozkoszne, jak jestem w zoologicznym nie mogę odejsc od klatki
), chcialabym też gwarka, tukana , parkę zięb, akwarium 1000 l. z paletkami no i oczywiscie tego cudnego psiaka z mojego avatarka
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Ja zawsze chcialem miec w domu wlasnego tygrysa bengalskiego
najlepiej z jasnym futrem
|
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
pewnie niektórzy już o tym słyszeli i czytali, bo był taki watek, ale ja chcę mieć świnkę wietnamke (zwislobrzuchą). Będę wdzięczna za każdą
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
Poki jestem na utrzymaniu rodzicow to chcialabym tchorzofretke albo kota norweskiego lesnego(takie fajne duze sa
). A jak juz bede duza(czyt. bede na swoim ) to chcialabym miec konia fryzyjskiego.
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#221 |
|
Przyczajenie
|
Hej ja marze o Tchorzofretce, niestety dopoki mieskzam z rodzicami nie spelnie mojego marzenia, bo mama sie nie zgadza bo smierdzi
ale jak tylk sie wyprowadze to bedzie to moj pierwszy zakup.
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety na razie tylko marzę: kot syjamski, a jak pies to maltańczyk. ale kota bede miała na pewno
)
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie JA MUSZE mieć chihuahue !!!! ![]() Kupowałabym mu ubranka i wszystko co sie tylko da!! Normalnie nie wytrzymam... ![]() http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7726350231 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7725063653 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7724423502 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7724999269 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7725097202 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7724527245 http://allegro.pl/show_item.php?item=72298031 iiiitttdd
Edytowane przez effulla Czas edycji: 2005-11-19 o 12:37 Powód: taka"o" |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
ja tez przegladam juz ubranka i inne ******lki dla buldozkow 3 grudnia coraz blizej
![]() ![]() juz niemoge sie doczekac a jak tam sie miewaja wasze wymarzone zwierzaczki
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
co tu tak ucichlo
ida siwieta wiec pewnie nie jednoo marzenie o zwierzaczku sie spelni
|
|
#227 | |
|
Raróg
|
Moje się spełni, prawdopodobnie w styczniu
|
|
|
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Siedzialam sobie z TZ w domku (to jest parter , okna byly otwarte ale w oknie jest moskitiera ,zeby koty byly bezpieczne) Nagle slyszymy glos jakiejs babki "ojej kiciusia ,a gdzies ty wyszla ..." Nagle sie zeralismy patrzymy a kotka siedzi na parapecie za moskitiera ,od strony podworka :O Ja taka przerazona ,ze wybieglam ( w samym T shirtcie ) i szybko wzielam ja z parapetu . Tak sie trzeslam ,ze o malo nie zemdlalam Okazalo sie ,ze koty przedarly moskitiere ,kotra byla juz troszke zuzyta ale funkcjonowala normalnie ,nie bylo widac zadnych dziur . Zmienilismy momentalnie moskitiere . A druga sytuacja,to taka ,ze mylam okno , jedno takie malutie jest bez moskitiery , je rowniez mylam ale szybciutko . Po skonczeniu nigdzie nie bylo kotki balijskiej (tej co siedziala na parapecie w pierwszej sytuacji )Zaczelam ja szukac , nigdzie nie bylo ,wyszlam na klatke , na podworko ,zaczelam plakac ,spotkala mnie sasiadka a ja taka zaplakana mowie ,ze kot zaginal W koncu po jakims czasie zrezygnowana usiadlam na wersalce i slysze szmery , zerwalam sie ,dochodzily z wersalki , okazalo sie ,ze caly zcas siedziala w wersalce , dostala sie tam przez mala dziurke w materiale z boku wersalki. Jak ja znalazlam nie wiedzialam czy se smiac czy plakac , czulam sie jakbym wygrala w lotka
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
marzenia sie spelniaja wczoraj spelnilo
mam swojego wymazonego buldozka ![]() ![]() nazywa sie safi i ma 6 tygodni zaniedlugo wkleje fotki pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podpalaną cocker spanielkę.Do niedawna miałam dwe suczki tej rasy,ale ze złotą musiałam się pożegnać po 15 latach.
Marzy mi się (moze nie teraz ale w przyszłości) kolejny spaniel tym razem kolorowy(biało-czarny lub niebieski przesiany). Podobają mi sie też koty brytyjczyki(niebieskie). |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
moim marzeniem odwiecznym jest york
szkoda ze nie mozna na raty takiego pieska kupic mialam dostac na 18 jednak moja mama uprzedzila moich przyaciol i zastapila wymarzonego yorka smiesznym kundlekiem ktorego zdjecie rowniez dolaczam jest slodka no ale york to york
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała baaardzo mopsa.Oszalałam na punkcie tych pieseczków, też bym mu ubranka kupowała Albo labradorka, ale narazie mama nie chce się zgodzić bo mam już jedną pociechę,a mojej suni chyba by serce pękło gdybym miała jeszcze jakiegoś pieska oprócz niej.
|
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staram sie zeby ladnie wygladala:Pnie ma takiej siersci jak york ale cos tam ma slodki ten Twoj piak!!
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
ja od lata tego roku marze caly czas o piesku rasy golden retriever albo labradorku. te psy sa kochane, i takie przyjazne dla ludzi, ze normalnie jakbym mieszkala sama, to juz go mam!!
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Hm..marzę o wielu zwierzakach.....ostatnio brakuje mi kogoś do przytulenia (wiadomo studia i samotne mieszkanie) marzy mi się piesek najlepiej wielki bernardyn albo bokser..a jesli nie duży to mały czyli Yorkshire terier albo chiuachua (nie wiem jak to sie pisze..zawsze mam z tym problem) ...chcę mieć też szczura i kota ...kurczę może sobie zoo otworzę
![]()
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JAKA ŚLICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Ja marzę o śwince właśnie... Mój Luby już się przyzwyczaił, że piszczę przy każdej wystawie zoologicznego. ![]() Miałam już dwie świnki, ale mój tatuś się brzydzi tego zwierzęcia i kategorycznie mi zabrania mieć.
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
po prostu Em :)
|
zdecydowanie, i to jest już przesądzone, jak tylko będę mieszkać sama, będę mieć kotka. takiego zwykłego dachowca, bo one są najśliczniejsze
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Pieska bym chciała...
Niestety rodzice w życiu się nie zgodzą... |
|
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chcialabym ragdolla
Teraz majac do wyboru kota brytyjskiego niebieskiego , rosyjskiegoniebieskiego ( bo o tych pisalam wczesniej ) i ragdolla to zdecydowanie wytbieram ragdolla , zakochalam sie w tym kocie ,na zdjeciach sa super ale na zywo o wiele bardziej cudowne Zwazajac na to ,ze brytyjczyka juz mam ale kremowego . O jak chcialabym dostac od Mikolaja Ale najwczesniej za 3 -5 lat moze to sie spelnic
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
a ja marze o mojej Balbince[*]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

), chcialabym też gwarka, tukana

ale jak tylk sie wyprowadze to bedzie to moj pierwszy zakup.

ida siwieta wiec pewnie nie jednoo marzenie o zwierzaczku sie spelni