|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fitness Blender - kto ćwiczy
nareszcie czuję się lepiej i wreszcie mogę wrócić do ćwiczeń
![]() dziś: Quiet Cardio i Standing Abs... a od jutra HIIty i tabaty ![]() miłego dnia.
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj: Day 3 - 5 Day Workout Challenge to Burn Fat & Build Lean Muscle - HIIT Cardio & Abs
![]()
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
przyznam się, że podglądam wątek od dłuższego czasu - głównie dzięki fubowej - dzięki kochana, skutecznie przekonałaś mnie do ćwiczeń z FitnessBlender!
Na początku ćwiczyłam trochę z Chodakowską, ale jej programy są jak dla mnie mega nudne, zbyt statyczne, poza tym bardzo bolały mnie po nich kolana. Potem odkryłam Tiffany i skończyłam jej program 30 days shred, przy czym do każdego levelu dodawałam 10-minutówki z Mel B, ale i to było za mało. Teraz zaczęłam 8 week fat loss FB (dzisiaj będzie 10 trening) i muszę przyznać, że to właśnie to, czego oczekuję od ćwiczeń ![]() Jak nastroje po świętach/dłuższym wolnym? Obżarstwo czy aktywnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj trening #11 z mojego programu, Jump rope weight loss routine i Upper body dumbbell routine z obciążeniem 3kg na każdą rękę. Dobrze się ćwiczyło, szkoda, że byłam zbyt leniwa żeby iść biegać, teraz czuję niedosyt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
Po treningu #12 nie wiem jak będę tańczyć w sylwestra
![]() ![]() mam nadzieję że zakwasy po tych ćwiczeniach nie nałożą się na zakwasy po dzisiejszych tańcach, bo jutro nie wstanę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Mogę dołączyć?
![]() Z FB ćwiczę od 3 miesięcy i uwielbiam ich i ich treningi. Głównie za różnorodność, zależnie od planu dnia mogę wybrać coś dla siebie, ekstra ![]() ![]() ![]() Dzisiaj (i wczoraj) było: -3o min HIIT like a Girl Round 2 Cardio HIIT + Warm Up + Stretching -50 min na rowerku stacjonarnym
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
U mnie dziś pierwszy trening w nowym roku i... jestem zawiedziona
![]() ![]() Jutro zestaw #14, podglądam trochę i widzę, że szykuje się cardio ![]() minthema hej hej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Noworoczno-poniedziałkowa mobilizacja u mnie, uff, strasznie ciężko będzie znów wrócić do systematycznych ćwiczeń. Piszę tu, bo pewnie większość będzie z FB. Na początek postanowiłam zarzucić 37min cardio, dobre kilka miesięcy nie robiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj zestawik na odpoczynek dla łydek (po HIITach straaaasznie mnie bolą łydki jak jadę ciągiem i przez jakiś czas nie zrobie rest day, wy też tak macie?):
- 5 min Cardio Warm up - 30 min Toned & Curved Body Workout - czyli trening siłowy obwodowy na całe ciało, hantle 3 kg - 6 min Cool Down and Stretch - 40 min na rowerku stacjonarnym ale po tym siłowym dzisiaj i tak mnie bolały nogi ![]()
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
a ja nie ćwiczę bo się zatrułam i zwyczajnie nie dam rady... mam nadzieje ze juz jutro wskoczę w sportowe ciuszki i zaliczę kolejny dzień planu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny, u mnie ćwiczenia mniej intensywne (głównie krótkie low impact), bo obcięłam kalorie. przymierzam się do codziennych ćwiczeń (mieszanka low impact cardio FB i PiYo).
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Miało być szybko (muszę zacząć się zwlekać z krzesła wcześniej), więc padło na HIIT Cardio Workout - Tabata High Intensity Interval Training. Rozsądnie przez całą pierwszą turę robiłam pajacyki zamiast normalnych ćwiczeń, dzięki czemu teraz jest mi tylko słabo, a nie krwawię z nosa leżąc na podłodze. Bosz, jak mi się strasznie kondycja sypnęła przez grudzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Wczoraj:
- BEST BUTT WORKOUT TO BUILD A BOOTY AND TONE THIGHS - BUTT & THIGH WORKOUT - DAY 5: FREE 5 DAY WORKOUT CHALLENGE FOR BUSY PEOPLE / HIIT CARDIO AND LOWER BODY STRENGTH. Dzisiaj: - CARDIO HIIT WORKOUT + BUTT, THIGHS, ABS: ULTIMATE WORKOUT FOR BELLY FAT LOSS, NO EQUIPMENT Troche mi kondycja siadła bo myslalam, ze dzisiaj przy tym pluca wypluje..
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Dziś Bodyweight Cardio Workout - 23 Minute At Home Interval Cardio Training. Udało mi się zmobilizować przed obiadem dzięki czemu zrobiłam cokolwiek, bo teraz pewnie nie chciałoby mi się zwlekać z krzesła. Uff, ciekawe mi kiedy mi kondycja wróci na tyle żeby móc robić porządne 40-50min treningi i nie umrzeć. W ciągu dnia staram się parę razy pozwisać z drążka i podciągać nogi do góry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Też wolę ćwiczyć przed południem
![]() ![]() Dzisiaj - 30 min HIIT Like a Girl Round 2, uwielbiam i jednocześnie nienawidzę tego treningu ![]()
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
wczoraj:
-KELLI'S UPPER BODY WORKOUT FOR ARMS, SHOULDERS AND UPPER BACK - UPPER BODY SUPERSET WORKOUT - NO EQUIPMENT UPPER BODY WORKOUT FOR GREAT ARMS, SHOULDERS AND UPPER BACK Dzisiaj: -Strength, HIIT & Pilates Workout for a Bigger Butt & Strong Legs - Lower Body Burnout
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
dzisiejszy trening:
- 45min Cardio, HIIT, Total body Strenght, Strething and ABS FB Blend , hantle 3 kg przy siłowych Oprócz tego, że prawie zrobiłabym dziurę w podłodze i upuściłabym hantel na głowę jak przy pierwszym siłowym (Dumbbell Swing + Tricep Extension) wzięłam 5kg to było super ![]() Chociaż ABS dla mnie troszkę słaby, tj jest fajny i czuję mięśnie ale chyba mięśnie brzucha mam silne i mało co mi tak mocno daje w kość jeżeli o ie chodzi.
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
90 przysiadów (ominęłam ostatnią dziesiątkę z wyskokiem, wieje wiatr i mam wrażenie że intensywniejsze ruchy powodują u mnie nagłe migreny przy takiej pogodzie)
Quiet Cardio Workout, bo nieskakane Quick Yoga Cool Down and Stretch I tyle na ten tydzień, zobaczymy co w poniedziałek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
- 45 min HIIT Cardio and ABS Workout - Insane at home Fat Burner - Interval Cardio Training and Core (rozgrzewka cardio + siłowe na brzuch + HIIT + rozciąganie)
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
- 25min "When I say Jump" HIIT - total body toning and HIIT cardio workout
dziś króciutko bo muszę się uczyć, let the sesja begin... ![]()
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jestem tutaj nowa (chociaz niezupelnie, bo to moje drugie podejscie do 8 tygodniowego programu fb; poprzednia probe musialam zawiesic w polowei 3 tygodnia z przyczyn ode mnie niezaleznych), i korzystajac z nowego roku, nowych checi i mozliwosci postanawiam sprobowac raz jeszcze ![]() Robie pierwsza runde 8 tygodniowego wyzwania 8 week fat loss program, dzisiaj bede cwiczyc 14 workout. Jesli uwazam ze trening nie byl zbyt wymagajacy, albo nie zdycham po jakims hiicie na macie- dokladam tiffoczki na boczki ![]() Odezwijcie sie prosze dziewczyny, ktore cwicza z fb- razem zawsze jest troche latwiej ![]() Fubowa, pamietam Cie ![]() ![]()
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
u mnie dziś:
- 30 min HIIT + Warm up + Stretching HIIT Like a Girl Round 2 z Fitness Blender
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Znalazłam FB już jakiś czas temu i to jedyne treningi na YT które mnie nie denerwują ani nie nudzą. Kelli i Daniel są naprawdę świetni. Sama układam sobie treningi, jednak chciałabym spróbować jednego z ich programów i tu pojawia się problem.
Czy któraś z Was może zakupiła taki program? W jaki sposób za niego zapłaciłyście? Bo obawiam się, że potrzebna będzie do tego niestety karta kredytowa. Ktoś coś wie? Będę ogromnie wdzięczna za informację ![]() Edytowane przez brooklynne_accola Czas edycji: 2015-01-21 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do mnie- z dniem wczorajszym ukonczylam juz 3 z 8 tygodni ww. programu ![]() Workout #14 dal mi sie mocno we znaki. Lajtowy, jak mi sie wydawalo trening z kettlem okazal sie efektywny na tyle, ze na czole pojawily sie kropelki potu, natomiast dziela dokonalo cardio, ktore po nim nastapilo. To byl prawdziwy koszmar ![]() ![]() Wczorajszy #15 byl natomiast przyjemnoscia, po pierwszym treningu czulam sie naciagnieta jak struna, przy czym dobrze zrelaksowana, natomiast pozniejszy abs spowodowa, ze moj brzucho stanal w ogniu ![]() I o to, chodzi. Dzisiaj rest z opcjonalnym cardio, pewnie jak zwykle zrobie cardio kickboxing i doloze toffoczki. A moze jednak czas na zmiany? Moze macie jakas fajna propozycje cardio z repertuaru fb, tylko blagam, bez burpees ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#237 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez niedlugo stane przed wyzwaniem jak kupic od nich runde druga, a potem kolejne... Moze ktos ma informacje? Ja mam konto walutowe w $, ale nie wiem czy to wystarczy. Pewnie, gdy zdecyduje sie kupic, przekonam sie, i podziele wiedzą. Ale teraz jej nie mam, i nie potrafie odpowiedziec.
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie robiłam, (mam na liście "do wypróbowania" pewnie na dzień z bolącymi nogami) ale myślę, tylko strzelam, że to jeden z niewielu ich treninów cardio/hiit bez burpees ![]() ja dzisiaj standardowo - 30 min HIIT + Warm up + Stretching HIIT Like a Girl Round 2
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-01-23 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pewnie pozna pora, i kolacja w knajpie nie pomogly ![]() ![]() Jutro zaczynam 4 tydzien wyzwania. 5 treningow dzieli mnie od polmetku wyzwania! Burpees sa baaardzo efektywne, ale ja mam problem z prawym nadgarstkiem. Nosze juz prawie rok stabilizator, i o ile w planku czy pushupach jest on nieruchomy i moge nad nim zapanowac, o tyle w burpees zmienia sie nacisk na niego, i po prostu potem strasznie mnie ta lapa boli. Wiec wole nie przeginac...
Ćwiczę z Fitness Blender! Edytowane przez coccinelle_88 Czas edycji: 2015-01-24 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.