![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#213 |
Konto usunięte
|
dziewczyny uszy do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
Nie jest zagrożona. Trochę źle ją znoszę - na początku miałam straszne mdłości i nie mogłam wręcz się poruszać. Teraz już jest lepiej, ale ostatnio miałam bóle brzucha i dla bezpieczeństwa gin kazała mi siedzieć w domu. Bo do pracy mam godzinę drogi pociągiem.. w jedną stronę + praca przy komputerze + stres..
Edytowane przez Santilia Czas edycji: 2014-10-15 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Santi, ja też ze wszystkim sama jestem...mogę pogadać tylko z wami no i teraz mam ta znajoma ze szpitala....praktycznie non stop jesteśmy w kontakcie
![]() a tak? TŻ wychodzi o 7, wraca po 18... nasze rodziny 1000km od nas... ![]() do mamy moge zawsze niby zadzwonić po 15... ale nie chce jej smęcić bo wiem, ze martwi się o mnie bardzo...a jak ona sie martwi to zaraz z nia babcia i ojciec, brat...a ja nie chce im stwarzać zmartwień ![]()
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście nie jest tak, że codziennie wraca tak późno. ale niestety nie zdarza się, żeby wrócił powiedzmy o .. 18. skąd ja to znam. jakbym zadzwoniła do mamy się pożalić, to by zaraz płakała ze mną i wyszłoby na odwrót niż bym chciała.. Więc Wam wolę posmęcic ;P
Edytowane przez Santilia Czas edycji: 2014-10-15 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() płakanie z mamą.. u mnie to samo ![]() ![]()
![]() |
#220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
Hej Witam w nowym wątku i po długim weekendzie.
Weekend udany w górach czuje sie wspaniale. Chyba się tam wyprowadzę. W poniedziełek musielismy jechać do Warszawy wiec trochę w rozjazdach. Niestety mdłości wróciły i to bardzo nasilone. Czuje się fatalnie i niestety przez cały dzień a mały chce bym ciagle sie z nim bawiła. Wybaczcie ale ile bedę dała radę to będę bo ciężko mi. Musze poswięcić czas starszakowi. Jeszcze 2-3 tygodnie i będzie lepiej. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
czarnulka ja mialam identycznie od poczatku ciazy a po szpitalu tu juz w ogole bylo kiepsko. Jest troche lepiej ale szczerze ciagle mysle o najgorszym tez nie potrafie myslec pozytywnie:-(
![]() ![]() 30.04.2015r. godz.9:44 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Siostro
![]() Cytat:
![]() Ja się cieszę, że chociaż w tym szpitalu mi wymioty minęły.... Mam nadzieje że tak już zostanie... W końcu tydzień nic a nic zero mdłości itd ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Ale mam cudowną szwagierke ![]() wysłała mi nospe dziś...tak na wszelki wypadek
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja zrobiłam sobie papkę z jabłek ![]()
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Też bardzo się cieszę że u trafiłam, zwłaszcza że to moja pierwsza ciążą i praktycznie nic nie wiem, wszystkiego się boję. Nie mówiliśmy jeszcze rodzicom, bo nie chcę tej radosnej wieści mówić przez telefon - tak sobie ubzdurałam. ![]() W ogóle to nikomu nie mówiłam, w pracy też nie wiedzą. Nie ma z kim pogadać, Tż wiadomo - posłucha, ale to facet ![]() ![]()
#226 | |
Zadomowienie
|
czarnulka - uszy do góry! Dobrze, że jesteś w domu, a z dzieckiem też będzie ok.
santi - ja dziś miałam podobną rozmowę z dyrektorką- zadzwoniła do mnie, pytała o zdrowie i wręcz prosiła, żebym szła na l4 do końca ciąży, bo ona chce kogoś przyjąć na zastępstwo, bo tak jak jest teraz to inni się burzą.Rozumiem ją, ale jejpowiedziałam, że to zależy od lekarza i na to nie mam wpływu. A ja się boję, że mój gin nie pójdzie na taki układ. Teraz czuję się źle- słabo mi, mam mdłości, wymioty, ale jak mi się poprawi, to mi nie da zwolnienia za nic ( jestem po poronieniu i mam 4 grupę cytologii, ale to chyba mało na zagrożoną ciążę w kategoriach zus - mam dobre wyniki i nie choruję na nic przewlekle). I przez ten telefon się zdenerwowałam dziś i brzuch mnie mocno boli ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Na poprzednim ciążowym wątku jak się dzieciaki porodziły, to przeniosłyśmy się do klubu tylko i mimo, że nasze dzieci mają już 4 lata, to cały czas piszemy. Znamy się jak łyse konie- gadamy o seksie, chorobach, mężach, chandrach i podrywach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Heloo
![]() Witam nowe mamusie i gratuluję wszystkim udanych wizyt ![]() ![]() Ja byłam w poniedziałek i też jestem bardzo zadowolona ![]() Wg usg wyszedł 11t4d - przyśpieszyłam o 2 dni i termin wyskoczył na 30 kwietnia.. Maleństwo ma 4,52 cm, więc nie wiem czy to możliwe,żeby GrubaRyba miała ok 6 cm. Wtedy by było bardziej do prozdu w tygodniach wg usg. Dr mi zrobił to badanie genetyczne, przeziernośc karkowa ok, zastawka trójdzielna ok, kośc nosowa ok..co tam jeszcze było..hmm..mierzył główkę, pokazywał gdzie oczka,nosek,buzia, żołądek (najedzony ![]() ![]() Dzidziuś miał nas gdzieś i miał leżing na trawingu-obrócił się tyłkiem do nas heheh..baaardzo ruchliwy..na koniec troszkę się odwrócił i widziałam buzi kawałek, ale tylko kawałek,bo zaś się rączką zasłonił..czaruś jeden się ukrywa..jak nie dupką to rączką ![]() Tyle u mnie ![]() Czarnulka witaj w domciu ![]() Kinga cieszę się,że lepiej i że już jednego krwiaczka mniej..a te badania przesiewowe to ze względu na to czy jak? Ja nie mam czasu za bardzo,bo Męzuś jest i tyle spraw na głowie..wiecie jak to jest jak facet na tydzień do domu przyjeżdża..kosmos..właśn ie szykuje mi kolację a ja nadrabiam zaległości ![]()
#229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dzisiaj pospałam ![]() Santi i Czarnulka poza waszymi najbliższymi macie jeszcze nas do zamartwiania się. Może pogoda psuje trochę humory. Poza tym w końcu jesteśmy wszystkie w ciąży, więc to normalne, że co chwilę płaczemy i się śmiejemy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, Maja, Weron kochane jesteście
![]() ![]() Maja, wooow ![]() ![]() ![]() ![]() a mój dzieć coś przyspieszyć z terminem nie chce ![]() ![]() Cos głowa mnie boli ![]()
#231 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi w pracy też powiedzieli, żebym lepiej siedziała na zwolnieniu, bo przy drugim dziecku już na pewno nie odpocznę.. i ogólnie po co mam się wkurzać w pracy itp. My mamy założony klub z dziewczynami, które miały studniówkę w tym samym roku co ja ![]() ![]() ![]() a Wam to zawsze można truć dupki ![]() Cytat:
![]() wyślij PW z terminem następnej wizyty, to wszystko pozmieniam na 1 stronie ![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może wy też chcecie fejsbukową grupę mieć?
#233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- może by c i fejsbukowa grupa ![]() ![]()
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Tzn ja myślę że fb grupa byłaby dobra alternatywa dla klubu... Bo tu np trzeba kombinacji alpejskich żeby foto do klubu dodać, a na fb raz dwa
![]()
#236 |
Zakorzenienie
|
No zobaczymy co dziewczyny na to
![]()
#237 |
Zakorzenienie
|
Maja brawo za wizytę, super że wszystko ok. Tak te badania ze względu na to pierwsze usg - dr powiedział że teraz wygląda to korzystanie ale trzeba monitorować. Tylko w sumie nie wiem o które badania chodzi czy o test pappa, w sobotę idę do swojego gina to pogadam z nim na ten temat.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dziewczyny nie smućcie się, rosną w nas nasze małe skarby i wyczuwają już nasze nastroje... także głowy do góry ![]() ![]() A ja mało fejsbukowa jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Jak się przeniesiemy na fb to wątek umrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
Ja też na razie jestem za wątkiem i klubem na wizazu. Jak porodzimy, to można będzie się na coś zdecydować bardziej prywatnego - albo sam klub albo grupa na fb.
Ja na razie jeszcze nie do końca czaję wszystkie nicki, a jak dojdą imiona i nazwiska z fb, to w ogole będzie meksyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.