![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Testowanie produktów Dove
Olioli, ja natomiast bylam mocno zaskoczona, że tak łatwo się rozczesują. Zapach zdecydowanie nie jest dla mnie.
#212 |
Przyczajenie
|
A ja dowiedziałam się o testowaniu w momencie, gdy przesyłka "zawitała" do mych drzwi. Jestem przeszczęśliwa. Ponad rok wypełniałam ankiety i nie udawało mi się dostać do testów, a tu taka niespodzianka.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Ja dzisiaj przeżyłam swoją pierwszą przygodę z nową linią Dove dla włosów dojrzałych, jaką dostałam do przetestowania i powiem Wam, że jestem zachwycona. Nie dość, że włosy są miękkie w dotyku i lśniące to jeszcze zarówno szampon jak i odżywka mają bardzo przyjemny zapach i wspaniałą konsystencję. Szampon świetnie się pieni i rozprowadza tym samym idealnie na włosach. Jestem zadowolona z efektu już po pierwszym użyciu. Mam nadzieję, że to nie złudzenie i tak będzie za każdym razem !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
Też dostałam już paczuszkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
I ja mam mój zestaw
![]() ![]() ![]()
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Ja też dziś pierwszy raz testowałam zestaw Dove do włosów dojrzałych. Testy mega przyjemne, bo zapach kosmetyków delikatny i bardzo miły dla nosa.
![]() ![]() Do kiedy mamy testować. Wiecie może? |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
Wersja Dove Pure Care Dry Oil to mój nowy ideał. Od dawna moim włosom służyła wersja Hair Therapy, Nourishing Oil Care, ale z wielką przyjemnością zamieniam starą wersję na nową wzbogaconą o ilości olejków. Jestem oczarowana linią Dove Pure Care Dry Oil.
Czuje, że daje swoim włosom to czego potrzebują oraz to co im przez wiele, wiele lat sukcesywnie odbierałam. Jak tylko znajdę odrobinę czasu więcej, napiszę co mnie tak ujęło i skradło moje serce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Konto usunięte
|
Sprawdzam czy działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
Ja przesyłkę otrzymałam wczoraj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Oczywiście dzisiaj kosmetyki poszły w ruch. Otrzymałam do przetestowania linię Dove Pure Care Dry Oil ![]() Jestem pozytywnie zaskoczona olejkiem do włosów. Dzięki niemu rozczesanie moich długich i plączących się włosów nie stanowiło problemu. Po wysuszeniu włosy były takie mięciutkie, delikatne i błogo pachnące. Ach.. uwielbiam go ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
Ja również pierwszy test mam za sobą. Otrzymałam Dove do włosów dojrzałych youthful vitality.Jestem mega zadowolona. Podczas mycia włosów wokół mnie roztaczał się cudowny zapach szamponu. Konsystencja jest bardzo delikatna, bardzo dobrze się pieni i łatwo rozprowadza na włosach. Odżywka również przypadła mi do gustu. Pięknie pachnie, łatwo się rozprowadza i mam nadzieję,że jej magiczne właściwości wkrótce dadzą efekty. Na wilgotne włosy nałożyłam krem BB i po wysuszeniu ich faktycznie mam wrażenie że włosy mają wiekszą objętość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
Wczoraj pierwszy raz testowałam Dove Pure Care Dry Oil. Rano nie miałam zbyt wiele czasu, więc tylko umyłam włosy szamponem i.... jestem pozytywnie zaskoczona. Nie spodziewałam się wiele, ponieważ stosowałam tylko szampon, ale włosy byłby łatwe do rozczesania, lśniące. Szalenie podoba mi się te zapach, który nadal się utrzymuje. Tak pozytywne jest pierwsze wrażenie, zobaczymy jak będzie dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Też testuję - Dove Youthful Vitality.
![]() Szampon dobrze oczyszcza włosy nie obciążając ich,zapach mi odpowiada. Odżywka bardzo ułatwia rozczesywanie ,grzebień sunie jak po niemieckiej autostradzie. Krem BB to na razie mój faworyt - włosy się nie puszą i mają większą objętość. Zobaczymy jak będzie po następnych użyciach. |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
Paczuszka dotarła juz we wtorek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
Ale super, ze dostałam się do tych testów. Wszystkie jesteście tak entuzjastycznie nastawione. Myślę, że to będzie bardzo przyjemne testowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Szampon i odżywka O&M przetestowane. Szampon ma konsystencję żelu, cudownie się pieni, wydaje mi się, że dzięki tubce będzie bardzo wydajny. Nie ma ryzyka, że wyleje się za dużo kosmetyku. Odżywka lekka, trzymałam ok. 15min.
Dziś włosy są gładkie, miękkie i co najważniejsze odbite od nasady.
#227 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że kosmetyki spiszą się
![]() ![]()
#228 |
Przyczajenie
|
Otrzymałam zestaw Youthful Vitality. Pierwsze wrażenia: szampon bardzo wydajny, użyłam tylko odrobinę, wystarczyło na moje długie włosy. Przy spłukiwaniu czułam każdy włos osobno, nie było problemu ze splątaniem. Odżywka spowodowała, że włosy stały się przyjemnie miękkie. Po wstępnym osuszeniu włosów ręcznikiem nałożyłam troszkę kremu, rozprowadziłam i wysuszyłam włosy. Efekt - włosy miękkie, ale sprężyste, w ogóle się nie puszą, problemów z rozczesywaniem zero. Jestem bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Ja testuję serię Dry Oil czyli do włosów osłabionych, matowych, suchych. Produkty od Dove pachną bosko. Używałam wielu, ale żaden nie posiadał takiej "ekskluzywnej" woni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Właśnie, aż sama byłam zaskoczona, że sam szampon ułatwił mi rozczesywanie. Szczerze nie liczyłam na to ; )) Jutro przetestuje odżywkę. Oby było jeszcze lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Przyczajenie
|
Dziś przetestowałam suflet O&M. Nałożyłam go na 5 min. Muszę przyznać, że w połączeniu z szamponem z tej samej serii spisuje się równie pozytywnie jak odżywka.
Niewątpliwie ma zbawienny wpływ na moje włosy, które polubiły go od pierwszego użycia. Poza tym ujmuje swoim zapachem, podobnie jak pozostałe kosmetyki O&M. Konsystencja jest lekka, wystarczy wsmarować niewielką ilość, by poczuć jego dobroczynny wpływ na włosy. Myślę, że będzie wydajny. Łatwo się zmywa, niweluje puszenie się, włosy są śliskie, wygładzone i uniesione, rozczesują się bez problemu. Dobrze nawilża, dzięki lekkiej formule nie ma mowy o obciążeniu, co przecież przy włosach delikatnych i cieniutkich jest istotnym elementem ich dobrego wyglądu. Cóż chcieć więcej? Obietnice producenta w pełni spełnione ![]() Edytowane przez kineczka26 Czas edycji: 2014-11-06 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Ja testuję serię Oxygen i jak narazie jestem bardzo zadowolona - użyłam do tej pory szamponu i odżywki - na moich włosach póki co naprawdę się sprawdzają, bo nabrały one objętości, co przy moich niesbyt gęstych włosach jest naprawdę ważne. Jestem teraz bardzo ciekawa sprayu i suflety, dziś wypróbuję suflet
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
zestaw do testowania już dotarł trzeba wypróbować
![]() Edytowane przez justyska39 Czas edycji: 2014-11-06 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Ja otrzymałam zestaw Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture do włosów cienkich i delikatnych pozbawionych objętości,w skład zestawu wchodzą:
szampon odżywka lekki suflet do włosów spray unoszący włosy u nasady Po pierwszej aplikacji włosy są super miękkie,delikatne w dotyku,bardzo dobrze się rozczesują bo dotychczas było moją zmorą i oczywiście zniewalają zapachem!!!Szczegółowa opinia do dłuższym czasie stosowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Dziś rano przetestowałam suflet i rzeczywiście nie obciąża włosów
![]() Już 3 dzien używam szamponu i odżywki o&m i jestem naprawdę zadowolona - włosy są miekkie, ładnie pachną i nie plączą się.
#237 |
Raczkowanie
|
Szampon+odżywka+spray = rewelacyjne włosy. Jutro wypróbuję suflet. Maski, które używałam do tej pory niestety mocno obciążają włosy. Jestem ciekawa jak bedzie z sufletem.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
Ja też dostalam inny zestaw,niz wybieralam w ankiecie.
No coz, trzeba sie pogodzic ze swoim wiekiem 35+ :P |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
Pierwsze wrażenia po użyciu O&M - szampon, odżywka i spray.
Szampon mnie bardzo zaskoczył - ma konsystencję żelu, a po nałożeniu na włosy zachowuje się jak pianka do włosów: zostawiłam szampon na włosach przez parę minut i jak spłukiwałam to piany było dużo więcej niż zaraz po nałożeniu na włosy (: Odżywka fajnie nawilża, włosy już przy spłukiwaniu są mięciutkie. Po wysuszeniu włosów ręcznikiem widziałam, że są "odbite" u nasady, a nie tak bardzo klapnięte jak zawsze - to było ciekawe! Spray nie jest dla mnie na suche włosy bo mam skłonności do obciążania i w tym wypadku mi obciążył trochę włosy - być może za dużo napsikałam (; Spróbuję jeszcze na włosy wilgotne! Ogólnie pierwsze wrażenia są na plus, jeszcze nie próbowałam maski tylko (; No i potwierdzam, że zapach jest fantastyczny (: |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
Otrzymałam do przetestowania linię *Dove Pure Care Dry Oil*. Bardzo podoba mi się opakowanie szamponu. Pierwszy raz mam do dyspozycji taki produkt w formie tubki. Szampon ma taką dość niespotykaną jak dla mnie, żelową formułę i cudownie pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.