Testowanie produktów Dove - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Notka

Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów Masz problem z dobraniem pielęgnacji do Twoich włosów? Zapytaj Wizażanek i skorzystaj z rad ekspertek Dove!

Narzędzia
Stary 2014-11-05, 18:51   #211
paradiso perduto
Zakorzenienie

Dot.: Testowanie produktów Dove

Olioli, ja natomiast bylam mocno zaskoczona, że tak łatwo się rozczesują. Zapach zdecydowanie nie jest dla mnie.

Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:58   #212
3dytka1
Przyczajenie

A ja dowiedziałam się o testowaniu w momencie, gdy przesyłka "zawitała" do mych drzwi. Jestem przeszczęśliwa. Ponad rok wypełniałam ankiety i nie udawało mi się dostać do testów, a tu taka niespodzianka. Hip! Hip! Hura!
Stary 2014-11-05, 19:09   #213
Boska Andzia
Przyczajenie

Ja dzisiaj przeżyłam swoją pierwszą przygodę z nową linią Dove dla włosów dojrzałych, jaką dostałam do przetestowania i powiem Wam, że jestem zachwycona. Nie dość, że włosy są miękkie w dotyku i lśniące to jeszcze zarówno szampon jak i odżywka mają bardzo przyjemny zapach i wspaniałą konsystencję. Szampon świetnie się pieni i rozprowadza tym samym idealnie na włosach. Jestem zadowolona z efektu już po pierwszym użyciu. Mam nadzieję, że to nie złudzenie i tak będzie za każdym razem ! A jak u Was?
Stary 2014-11-05, 19:09   #214
kineczka26
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
Olioli, ja natomiast bylam mocno zaskoczona, że tak łatwo się rozczesują. Zapach zdecydowanie nie jest dla mnie.
Mi również rozczesanie włosów nie sprawiło problemów i nie zajęło dużo czasu, mimo że mam długie włosy, które często się plączą.
kineczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 19:26   #215
InsaneGirl
Przyczajenie

Też dostałam już paczuszkę Niedługo rozpocznę testowanie
Stary 2014-11-05, 19:57   #216
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

I ja mam mój zestaw musiałam się pofatygować na pocztę bo z panem kurierem nie dało się dogadać. Zawartość paczki zrekompensowała mi te niedogodności jestem szczęśliwą posiadaczką serii Oxygene Moisture i duży plus dla Dove za zabezpieczenie kosmetyków, dotarły całe.

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 20:11   #217
3dytka1
Przyczajenie

Ja też dziś pierwszy raz testowałam zestaw Dove do włosów dojrzałych. Testy mega przyjemne, bo zapach kosmetyków delikatny i bardzo miły dla nosa. Szampon świetnie się pieni i rozprowadza na włosach. Nie wiem tylko czy nie użyłam zbyt dużo kremu BB, bo mam wrażenie że włosy są troszkę obciążone, ale jeszcze schną i do końca nie wiadomo. Szczególnie zależy mi na podwojeniu objętości włosów, ale tego nie uda się szybko ocenić. Co ważne. Produkty nie uczulają, głowa mnie nie swędzi jak po niektórych innych kosmetykach do włosów. Zobaczymy jak będzie dalej.
Do kiedy mamy testować. Wiecie może?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 20:18   #218
paula020691
Przyczajenie

Wersja Dove Pure Care Dry Oil to mój nowy ideał. Od dawna moim włosom służyła wersja Hair Therapy, Nourishing Oil Care, ale z wielką przyjemnością zamieniam starą wersję na nową wzbogaconą o ilości olejków. Jestem oczarowana linią Dove Pure Care Dry Oil.

Czuje, że daje swoim włosom to czego potrzebują oraz to co im przez wiele, wiele lat sukcesywnie odbierałam.

Jak tylko znajdę odrobinę czasu więcej, napiszę co mnie tak ujęło i skradło moje serce
Stary 2014-11-05, 20:25   #219
a3e6bb6e60d62ebdd49f0caeeba2d9de6c054760
Konto usunięte

Sprawdzam czy działa
a3e6bb6e60d62ebdd49f0caeeba2d9de6c054760 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 21:49   #220
szampaniaa
Przyczajenie

Ja przesyłkę otrzymałam wczoraj . Cieszę się niezmierne mogę testować produkty marki Dove

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Oczywiście dzisiaj kosmetyki poszły w ruch. Otrzymałam do przetestowania linię Dove Pure Care Dry Oil

Jestem pozytywnie zaskoczona olejkiem do włosów. Dzięki niemu rozczesanie moich długich i plączących się włosów nie stanowiło problemu. Po wysuszeniu włosy były takie mięciutkie, delikatne i błogo pachnące. Ach.. uwielbiam go
szampaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 00:50   #221
Sandineczka
Przyczajenie

Ja również pierwszy test mam za sobą. Otrzymałam Dove do włosów dojrzałych youthful vitality.Jestem mega zadowolona. Podczas mycia włosów wokół mnie roztaczał się cudowny zapach szamponu. Konsystencja jest bardzo delikatna, bardzo dobrze się pieni i łatwo rozprowadza na włosach. Odżywka również przypadła mi do gustu. Pięknie pachnie, łatwo się rozprowadza i mam nadzieję,że jej magiczne właściwości wkrótce dadzą efekty. Na wilgotne włosy nałożyłam krem BB i po wysuszeniu ich faktycznie mam wrażenie że włosy mają wiekszą objętość
Sandineczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 07:31   #222
Sklejona
Przyczajenie

Wczoraj pierwszy raz testowałam Dove Pure Care Dry Oil. Rano nie miałam zbyt wiele czasu, więc tylko umyłam włosy szamponem i.... jestem pozytywnie zaskoczona. Nie spodziewałam się wiele, ponieważ stosowałam tylko szampon, ale włosy byłby łatwe do rozczesania, lśniące. Szalenie podoba mi się te zapach, który nadal się utrzymuje. Tak pozytywne jest pierwsze wrażenie, zobaczymy jak będzie dalej )
Stary 2014-11-06, 08:15   #223
cytadela
Raczkowanie

Też testuję - Dove Youthful Vitality.
Szampon dobrze oczyszcza włosy nie obciążając ich,zapach mi odpowiada.
Odżywka bardzo ułatwia rozczesywanie ,grzebień sunie jak po niemieckiej autostradzie.
Krem BB to na razie mój faworyt - włosy się nie puszą i mają większą objętość.
Zobaczymy jak będzie po następnych użyciach.
cytadela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 08:46   #224
n1ghtw1sh
Przyczajenie

Paczuszka dotarła juz we wtorek Dziś wieczór pierwsze testowanie ale juz na poczatku moge napisać że zapach jest oszałamiający Testuję Pure Care Dry Oil.
Stary 2014-11-06, 09:25   #225
anne77
Przyczajenie

Ale super, ze dostałam się do tych testów. Wszystkie jesteście tak entuzjastycznie nastawione. Myślę, że to będzie bardzo przyjemne testowanie
Stary 2014-11-06, 09:29   #226
Antii89
Zakorzenienie

Szampon i odżywka O&M przetestowane. Szampon ma konsystencję żelu, cudownie się pieni, wydaje mi się, że dzięki tubce będzie bardzo wydajny. Nie ma ryzyka, że wyleje się za dużo kosmetyku. Odżywka lekka, trzymałam ok. 15min.
Dziś włosy są gładkie, miękkie i co najważniejsze odbite od nasady.
Stary 2014-11-06, 09:31   #227
kiwi123kiwi123
Raczkowanie

Mam nadzieję, że kosmetyki spiszą się od wielu lat mam zaufanie do kosmetyków Dove, zwłaszcza odżywek
Stary 2014-11-06, 09:34   #228
dorrotta
Przyczajenie

Otrzymałam zestaw Youthful Vitality. Pierwsze wrażenia: szampon bardzo wydajny, użyłam tylko odrobinę, wystarczyło na moje długie włosy. Przy spłukiwaniu czułam każdy włos osobno, nie było problemu ze splątaniem. Odżywka spowodowała, że włosy stały się przyjemnie miękkie. Po wstępnym osuszeniu włosów ręcznikiem nałożyłam troszkę kremu, rozprowadziłam i wysuszyłam włosy. Efekt - włosy miękkie, ale sprężyste, w ogóle się nie puszą, problemów z rozczesywaniem zero. Jestem bardzo zadowolona
Stary 2014-11-06, 10:19   #229
tuniowa
Raczkowanie

Ja testuję serię Dry Oil czyli do włosów osłabionych, matowych, suchych. Produkty od Dove pachną bosko. Używałam wielu, ale żaden nie posiadał takiej "ekskluzywnej" woni Konsystencja odżywki genialna, konsystencja szamponu - zaskakująca, taka żelowa Nawet mój chłopak powiedział: "Szampon w tubce? Pierwsze widzę. Myślałem, że to krem" :P Testowanie tak dobrych produktów to sama przyjemność. Olejek jest genialny. W fajnej, szklanej butelce, elegancki, posiada bardzo zmysłowy zapach.
tuniowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 10:31   #230
AN NA
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sklejona Pokaż wiadomość
Wczoraj pierwszy raz testowałam Dove Pure Care Dry Oil. Rano nie miałam zbyt wiele czasu, więc tylko umyłam włosy szamponem i.... jestem pozytywnie zaskoczona. Nie spodziewałam się wiele, ponieważ stosowałam tylko szampon, ale włosy byłby łatwe do rozczesania, lśniące. Szalenie podoba mi się te zapach, który nadal się utrzymuje. Tak pozytywne jest pierwsze wrażenie, zobaczymy jak będzie dalej )
u mnie, po użyciu samego szamponu, nie było tak kolorowo bo miałam problem z rozczesaniem włosów, ale na szczęście odżywka i na końcu olejek dały radę Zapach zgadzam się jest świetny i działanie wszystkich produktów Dry Oil też jak najbardziej na plus
Stary 2014-11-06, 13:08   #231
Sklejona
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AN NA Pokaż wiadomość
u mnie, po użyciu samego szamponu, nie było tak kolorowo bo miałam problem z rozczesaniem włosów, ale na szczęście odżywka i na końcu olejek dały radę Zapach zgadzam się jest świetny i działanie wszystkich produktów Dry Oil też jak najbardziej na plus
Właśnie, aż sama byłam zaskoczona, że sam szampon ułatwił mi rozczesywanie. Szczerze nie liczyłam na to ; )) Jutro przetestuje odżywkę. Oby było jeszcze lepiej.
Stary 2014-11-06, 16:29   #232
kineczka26
Przyczajenie

Dziś przetestowałam suflet O&M. Nałożyłam go na 5 min. Muszę przyznać, że w połączeniu z szamponem z tej samej serii spisuje się równie pozytywnie jak odżywka.
Niewątpliwie ma zbawienny wpływ na moje włosy, które polubiły go od pierwszego użycia. Poza tym ujmuje swoim zapachem, podobnie jak pozostałe kosmetyki O&M. Konsystencja jest lekka, wystarczy wsmarować niewielką ilość, by poczuć jego dobroczynny wpływ na włosy. Myślę, że będzie wydajny. Łatwo się zmywa, niweluje puszenie się, włosy są śliskie, wygładzone i uniesione, rozczesują się bez problemu. Dobrze nawilża, dzięki lekkiej formule nie ma mowy o obciążeniu, co przecież przy włosach delikatnych i cieniutkich jest istotnym elementem ich dobrego wyglądu. Cóż chcieć więcej? Obietnice producenta w pełni spełnione

Edytowane przez kineczka26
Czas edycji: 2014-11-06 o 16:30
kineczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 16:32   #233
Becia_89
Przyczajenie

Ja testuję serię Oxygen i jak narazie jestem bardzo zadowolona - użyłam do tej pory szamponu i odżywki - na moich włosach póki co naprawdę się sprawdzają, bo nabrały one objętości, co przy moich niesbyt gęstych włosach jest naprawdę ważne. Jestem teraz bardzo ciekawa sprayu i suflety, dziś wypróbuję suflet

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 16:40   #234
justyska39
Przyczajenie

zestaw do testowania już dotarł trzeba wypróbować

Edytowane przez justyska39
Czas edycji: 2014-11-06 o 16:41
justyska39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 17:53   #235
kaniakara
Przyczajenie

Ja otrzymałam zestaw Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture do włosów cienkich i delikatnych pozbawionych objętości,w skład zestawu wchodzą:
szampon
odżywka
lekki suflet do włosów
spray unoszący włosy u nasady
Po pierwszej aplikacji włosy są super miękkie,delikatne w dotyku,bardzo dobrze się rozczesują bo dotychczas było moją zmorą i oczywiście zniewalają zapachem!!!Szczegółowa opinia do dłuższym czasie stosowania

Stary 2014-11-06, 18:31   #236
oh Mandy
Zakorzenienie

Dziś rano przetestowałam suflet i rzeczywiście nie obciąża włosów
Już 3 dzien używam szamponu i odżywki o&m i jestem naprawdę zadowolona - włosy są miekkie, ładnie pachną i nie plączą się.
Stary 2014-11-06, 20:30   #237
memos
Raczkowanie

Szampon+odżywka+spray = rewelacyjne włosy. Jutro wypróbuję suflet. Maski, które używałam do tej pory niestety mocno obciążają włosy. Jestem ciekawa jak bedzie z sufletem.
memos jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 20:30   #238
wilczkowo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez daydreaming_ Pokaż wiadomość
Gdzie to pisze w regulaminie? Nie znalazłam takiego punktu.
Ja też dostalam inny zestaw,niz wybieralam w ankiecie.
No coz, trzeba sie pogodzic ze swoim wiekiem 35+ :P
Stary 2014-11-06, 22:05   #239
cupcakethief
Przyczajenie

Pierwsze wrażenia po użyciu O&M - szampon, odżywka i spray.
Szampon mnie bardzo zaskoczył - ma konsystencję żelu, a po nałożeniu na włosy zachowuje się jak pianka do włosów: zostawiłam szampon na włosach przez parę minut i jak spłukiwałam to piany było dużo więcej niż zaraz po nałożeniu na włosy (:
Odżywka fajnie nawilża, włosy już przy spłukiwaniu są mięciutkie.
Po wysuszeniu włosów ręcznikiem widziałam, że są "odbite" u nasady, a nie tak bardzo klapnięte jak zawsze - to było ciekawe!
Spray nie jest dla mnie na suche włosy bo mam skłonności do obciążania i w tym wypadku mi obciążył trochę włosy - być może za dużo napsikałam (; Spróbuję jeszcze na włosy wilgotne!
Ogólnie pierwsze wrażenia są na plus, jeszcze nie próbowałam maski tylko (; No i potwierdzam, że zapach jest fantastyczny (:
Stary 2014-11-07, 00:40   #240
szampaniaa
Przyczajenie

Otrzymałam do przetestowania linię *Dove Pure Care Dry Oil*. Bardzo podoba mi się opakowanie szamponu. Pierwszy raz mam do dyspozycji taki produkt w formie tubki. Szampon ma taką dość niespotykaną jak dla mnie, żelową formułę i cudownie pachnie
szampaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości