Zbrodnia w Rakowiskach - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-19, 11:34   #211
Midnight___
Rozeznanie

Dot.: Zbrodnia w Rakowiskach

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
Nigdzie,spokojnie. Podałaś link do instagrama tej dziewczyny,ja go obejrzałam i skopiowałam komentarz z niego,przepraszam za nieporozumienie.
Ok, nic nie szkodzi
po prostu troche się wzburzyłam bo napisałaś to cytując mój komentarz bezpośrednio z wizażu a przez myśl mi nawet nie przeszło że jest mi szkoda tej dziewczyny, zasłużyli oboje na dożywocie i mam nadzieje że je dostaną..

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

p.s. i to nie ja podawałam linka do instagramu .

Edytowane przez Midnight___
Czas edycji: 2014-12-19 o 11:34 Powód: literowki
Midnight___ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 11:38   #212
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Midnight___ Pokaż wiadomość
Ok, nic nie szkodzi
po prostu troche się wzburzyłam bo napisałaś to cytując mój komentarz bezpośrednio z wizażu a przez myśl mi nawet nie przeszło że jest mi szkoda tej dziewczyny, zasłużyli oboje na dożywocie i mam nadzieje że je dostaną..

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

p.s. i to nie ja podawałam linka do instagramu .
Rzeczywiście,ty pisałaś tylko o instagramie.

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 11:45   #213
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mirseja Pokaż wiadomość
Jak dla mnie, to ci rodzice podali na tacy swojego syna psychopatce. Dziewczyna była niebezpieczna, rozumiem że obawiali się o zły wpływ na syna, ale głupotą jest zabraniać spotykania się z kimś nastolatkowi, czegokolwiek zabraniać, wykształceni ludzie powinni myśleć - zabranianie wywołuje odwrotny skutek, szczególnie jeśli ta dziewczyna miała silną osobowość, a on był pod wpływem uczucia. To jaki jest sens w takiej sytuacji zabraniać?
Dla mnie najbardziej agresywnie w tym układzie byli rodzice i dziewczyna.
To Ty byś swojemu dziecku pozwoliła się spotykać z psychopatą albo mordercą? Imo matka tego chłopaka, nauczycielka, co naoglądała się już młodzieży, a może po prostu instynktownie, od razu poznała się na tej dziewczynie, przejrzała ją może lepiej niż ona sama, to wywołało u tamtej złość.
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 11:57   #214
Mirseja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
To Ty byś swojemu dziecku pozwoliła się spotykać z psychopatą albo mordercą? Imo matka tego chłopaka, nauczycielka, co naoglądała się już młodzieży, a może po prostu instynktownie, od razu poznała się na tej dziewczynie, przejrzała ją może lepiej niż ona sama, to wywołało u tamtej złość.
Ale co to znaczy "pozwoliła? Myślisz, że to takiego proste? Jeśli ona pozwoliłaby swojemu dziecku spotykać się z tą dziewczyną, to on był sę z nią spotykał? Bardziej prawdopodobne, że właśnie nie spotykałby się - gdyby matka mu pozwoliła, bo zakaz wzmaga pragnienie, coś co jest zabronione, jest bardziej kochane, pragniemy tego jeszcze bardziej. Czyli nie ma tak, że ona pozwoliłaby, a on by się z nią spotykał. Nauczycielka powinna o tym wiedzieć. Czyli na przykład - nie wiem, zapraszać może tę dziewczynę często do domu, aby uzyskać odwrotny skutek.
Mirseja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 12:00   #215
201604130936
Konto usunięte

Jezu co wy z tym chlopskiem i psychpatka.

Uwaga. Rowniez wysysam teorie z palca.

Chlopak byl psychopata. Nienawidzil rodzicow jak Kevin z filmu musimy porozmawiac o kevinie. Znalazl dziewczyne, slaba psychicznie. Zalamana po smierci ojca. Dal jej chore poczucie bezpieczeństwa i uzaleznil od siebie bo pierwszy raz po sttacie ktos okazal jej uczucie i troske. Nie odrzucil jak koledzy z klasy. Wykorzystal jej stan. Gornolotnymi słowami o ich rzekomej milosci namowil niestabilna dziewczyne do zbrodni. Byl na tyle sprytny ze wiedział, ze ze wzglefu na pozal sie Boże poezje i nawiedzone strony to na niej skupi sie lincz.

Ma to taki sam sens jak wasze gdybanie o psychopatce-manipulatorce.

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2014-12-19 o 12:02
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 12:01   #216
201604181004
Konto usunięte

Dla mnie te wszystkie konta na portalach to typowa egzaltacja nastolatki pozujacej na inteligencje "ponad" :P
Zaden oryginal. Plis
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 12:02   #217
201604130936
Konto usunięte

Ale chlopak taki zmanipulowany. Ona taka psychopatyczna.
Stary 2014-12-19, 12:08   #218
rousse
BAN stały

Cytat:
Ale co to znaczy "pozwoliła? Myślisz, że to takiego proste? Jeśli ona pozwoliłaby swojemu dziecku spotykać się z tą dziewczyną, to on był sę z nią spotykał? Bardziej prawdopodobne, że właśnie nie spotykałby się - gdyby matka mu pozwoliła, bo zakaz wzmaga pragnienie, coś co jest zabronione, jest bardziej kochane, pragniemy tego jeszcze bardziej. Czyli nie ma tak, że ona pozwoliłaby, a on by się z nią spotykał. Nauczycielka powinna o tym wiedzieć. Czyli na przykład - nie wiem, zapraszać może tę dziewczynę często do domu, aby uzyskać odwrotny skutek.
Gdybyś widziała, ze ktoś jest psychopatą, to nie zapraszałabyś do domu, ani nie liczyłabyś, że mu się znudzi, bo pewni ludzie są po prostu niebezpieczni. Moze matka wyczuła to niebezpieczeństwo.

btw wcale nie bronię chłopaka , myślę, że mógł mieć równie nasr%%% pod czaszką jak i ona. Tylko u sowjego dziecka rodzice tego mogli nie widziec, albo widzieli, ale co mogli zrobić? wyrzucić z domu?
Stary 2014-12-19, 12:08   #219
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość

Chlopak byl psychopata. Nienawidzil rodzicow jak Kevin z filmu musimy porozmawiac o kevinie. Znalazl dziewczyne, slaba psychicznie. Zalamana po smierci ojca. Dal jej chore poczucie bezpieczeństwa i uzaleznil od siebie bo pierwszy raz po sttacie ktos okazal jej uczucie i troske. Nie odrzucil jak koledzy z klasy. Wykorzystal jej stan. Gornolotnymi słowami o ich rzekomej milosci namowil niestabilna dziewczyne do zbrodni. Byl na tyle sprytny ze wiedział, ze ze wzglefu na pozal sie Boże poezje i nawiedzone strony to na niej skupi sie lincz.

Prawda. Jak czytam o biednym chłopcu zmanipulowanym przez psychopatkę to krew mnie zalewa.
Cytat:
Dla mnie te wszystkie konta na portalach to typowa egzaltacja nastolatki pozujacej na inteligencje "ponad" :P
Zaden oryginal. Plis
W jej wieku też tak miałam, słuchała podobnej muzyki, czytałam podobne książki, pisałam krwaw teksty o pocięty lustrze na blogu okraszone krwawymi obrazkami i wszędzie powtarzałam jacy ludzie to głupi ignoranci. W tym wieku tak bywa. Przez długi czas byłam też odrzucona przez rówieśników i z nikim nie gadałam na przerwach. A no i chodziłam do szkoły katolickiej. Nikogo nie zabiłam. Analizowanie na tej podstawie jest bez sensu.
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 12:10   #220
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
W jej wieku też tak miałam, słuchała podobnej muzyki, czytałam podobne książki, pisałam krwaw teksty o pocięty lustrze na blogu okraszone krwawymi obrazkami i wszędzie powtarzałam jacy ludzie to głupi ignoranci. W tym wieku tak bywa. Przez długi czas byłam też odrzucona przez rówieśników i z nikim nie gadałam na przerwach. A no i chodziłam do szkoły katolickiej. Nikogo nie zabiłam. Analizowanie na tej podstawie jest bez sensu.
dokładnie, właśnie to samo chciałam napisać.
też miałam mrocznego bloga i też myślałam, że jestem taka oh ah ponad normę. a to właśnie norma w tym wieku.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 12:10   #221
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybyś widziała, ze ktoś jest psychopatą, to nie zapraszałabyś do domu, ani nie liczyłabyś, że mu się znudzi, bo pewni ludzie są po prostu niebezpieczni. Moze matka wyczuła to niebezpieczeństwo.

btw wcale nie bronię chłopaka , myślę, że mógł mieć równie nasr%%% pod czaszką jak i ona. Tylko u sowjego dziecka rodzice tego mogli nie widziec, albo widzieli, ale co mogli zrobić? wyrzucić z domu?
U swojego dziecka łatwiej zauważyć takie rzeczy. A co mogli zrobić. Iść do psychiatry i psychologa? Jeśli analizujemy wypowiedzi pojawiające się w telewizji to on podobno od zawsze był dziwny i zamknięty w sobie. Otworzył się dopiero przy niej...
Stary 2014-12-19, 12:11   #222
201604130936
Konto usunięte

Slucham Joy Division. W jej wieku czytalam Sylwie Plath. Mialam mrocznego bloga w gimnazjum i jaralam sie chorobami psychicznymi. Rozbuchane ego mam do tej pory. Moi rodzice dalej żyją w dobrym zdrowiu i oby tak bylo jak najdłużej.
Stary 2014-12-19, 12:13   #223
rousse
BAN stały

Cytat:

to miałoby sens.

Jak o filmach mowa, mi się troszkę skojarzyło z ostatnim sezonem the killing Też ojciec był wojskowym. Cały sezon wszyscy głaskali po główce chłopaczka...

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
U swojego dziecka łatwiej zauważyć takie rzeczy. A co mogli zrobić. Iść do psychiatry i psychologa? Jeśli analizujemy wypowiedzi pojawiające się w telewizji to on podobno od zawsze był dziwny i zamknięty w sobie. Otworzył się dopiero przy niej...
No nie wiem, czasem rodzice nie dopuszczają takich rzeczy i wypierają.
Stary 2014-12-19, 12:15   #224
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
to miałoby sens.

Jak o filmach mowa, mi się troszkę skojarzyło z ostatnim sezonem the killing Też ojciec był wojskowym. Cały sezon wszyscy głaskali po główce chłopaczka...

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

No nie wiem, czasem rodzice nie dopuszczają takich rzeczy i wypierają.
Ok, czyli nie pozwalają się zadawać z Zuzanną M., chłopak się wciąż smutny i bardziej wściekły, a pewnego dnia sam zabija rodziców. Ewentualnie zabijają ich wcześniej. Oj, to zabójstwo było zemstą za brak akceptacji. Więc raczej działania prewencyjnie nie pomogłyby.
Stary 2014-12-19, 12:19   #225
rousse
BAN stały

Cytat:
Ok, czyli nie pozwalają się zadawać z Zuzanną M., chłopak się wciąż smutny i bardziej wściekły, a pewnego dnia sam zabija rodziców. Ewentualnie zabijają ich wcześniej. Oj, to zabójstwo było zemstą za brak akceptacji. Więc raczej działania prewencyjnie nie pomogłyby.
To mamy dać się trerroryzować mordercom, żeby byli szczęśliwi i nas wtedy być może łaskawie nie zabili? I dłużej chodzili wolni po ulicach śród nas <3
Ktoś zabija rodziców nie dlatego, ze rodzic mu czegos zabronił (a chłopak był dorosły wiec wtf) to żaden motyw!!! tylko dlatego, że już tak ma.

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2014-12-19 o 12:21
Stary 2014-12-19, 12:24   #226
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
To mamy dać się trerroryzować mordercom, żeby byli szczęśliwi i nas wtedy być może łaskawie nie zabili? I dłużej chodzili wolni po ulicach śród nas <3
Ktoś zabija rodziców nie dlatego, ze rodzic mu czegos zabronił (a był odrosły wiec wtf) to żaden motyw!!! tylko dlatego, że już tak ma.
A to ona zabiła kogoś przed tymi rodzicami, że już wtedy była morderczynią. No właśnie jak widać zabranianie nic nie dało, może wypadałoby się zainteresować bardziej synem, bo trudno zmanipulować kogoś tak, aby zabił własnych rodziców. Jeśli trzymamy się najbardziej łaskawego dla niego scenariusza, że zła i niedobra go zmanipulowała, a on biedny i słaby.

I jeszcze raz. Czemu wszędzie analizuje się jej psychikę, jej postępowania itd. aż można zapomnieć, że on też to zrobił.
Stary 2014-12-19, 12:26   #227
Triss Merigold
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
Oprócz komentarzy wołających o karę śmierci dziwią mnie takie,jak ten "Czy tylko ja uważam ją za wyjątkowo inteligentną osobę, szanuję ją i ubolewam nad tym, że uroda i talent tej dziewczyny będą się marnować za więziennymi kratami?"
Dlatego też takie strony powinny byc kasowane. Jej profil na FB lubi obecnie grubo ponad 7 tys osób. I czemu niby maja służyć dyskusje na jej profilu? Dzielą się tylko i wyłącznie na te, w których albo życzy się jej śmierci albo na wypowiedzi trolli, które ją gloryfikują. Z czego z czasem ci pierwsi się znudzą, natomiast ci drudzy będą mieć miejsce kultu dla swojej idolki. Poza tym obawiam się, że szybko może znaleźć naśladowców, którzy będą chcieli powtórzyć jej czyn (niekoniecznie z rodzicami w roli głównej, to moze być przypadkowy człowiek).

Cytat:
Jak dla mnie, to ci rodzice podali na tacy swojego syna psychopatce. Dziewczyna była niebezpieczna, rozumiem że obawiali się o zły wpływ na syna, ale głupotą jest zabraniać spotykania się z kimś nastolatkowi, czegokolwiek zabraniać, wykształceni ludzie powinni myśleć - zabranianie wywołuje odwrotny skutek, szczególnie jeśli ta dziewczyna miała silną osobowość, a on był pod wpływem uczucia. To jaki jest sens w takiej sytuacji zabraniać?
Dla mnie najbardziej agresywnie w tym układzie byli rodzice i dziewczyna.
Żenujące...a skąd ty wiesz, że mu czegokolwiek zabraniali? Przekazy prasowe mówią tylko o tym, że jej nie akceptowali. Byłaś tam, że z takim przekonaniem wygłaszasz tezy, że zabraniali mu się z nią spotykać?
Dziewczyna miała zarzuty o molestowanie nieletniej i częstowanie nieletnich narkotykami, chłopak przez nią wagarował, klasa sama prosiła o jej usunięcie, kto wie co się jeszcze tam działo...no i dodam, że ZAMORDOWAŁA ich z zimną krwią, a ty piszesz, że to ich wina, bo powinni zapraszać ją domu żeby lepiej poznać?
Triss Merigold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 12:32   #228
rousse
BAN stały

Cytat:
A to ona zabiła kogoś przed tymi rodzicami, że już wtedy była morderczynią.
A musiała, żeby było widać, ze nie ma żadnych hamulców moralnych? Imo nie. Nie, ale skąd wiesz, jak się zachowywała? Mogło być od razu widać, ze to psychopatka, a matka pewnie to wyczuła. Widziałaś jej minę na wizji lokalnej , kto wie, czy nie odszczekiwała sie jego rodzicom albo nie przewracała oczami i rzucała im swoich pełnych pogardy dla świata spojrzeń.

Nie bronię chłopaka, wrecz przeciwnie, tylko ustosunkowuje sie do tego co napisałas, że powinni mu pozwolić się z nią spotykać, to by żyli, czyli "winna jest ofiara bo prowokowała " . Kto wie czy wtedy aby uczcić związek nie wpadli by na pomysł wystrzelania np. ludzi w ich szkole, lub w kawiarni, w której np Ty mogłabyś siedzieć.

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2014-12-19 o 12:37
Stary 2014-12-19, 12:33   #229
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Slucham Joy Division. W jej wieku czytalam Sylwie Plath. Mialam mrocznego bloga w gimnazjum i jaralam sie chorobami psychicznymi. Rozbuchane ego mam do tej pory. Moi rodzice dalej żyją w dobrym zdrowiu i oby tak bylo jak najdłużej.
całą grupą omawialiśmy na zajęciach S.Plath. o dziwno nikt nie zastał mordercą
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 12:42   #230
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
A musiała, żeby było widać, ze nie ma żadnych hamulców moralnych? Imo nie. Nie, ale skąd wiesz, jak się zachowywała? Mogło być od razu widać, ze to psychopatka, a matka pewnie to wyczuła. Widziałaś jej minę na wizji lokalnej , kto wie, czy nie odszczekiwała sie jego rodzicom albo nie przewracała oczami i rzucała im swoich pełnych pogardy dla świata spojrzeń.

Nie bronię chłopaka, wrecz przeciwnie, tylko ustosunkowuje sie do tego co napisałas, że powinni mu pozwolić się z nią spotykać, to by żyli, czyli "winna jest ofiara bo prowokowała " . Kto wie czy wtedy aby uczcić związek nie wpadli by na pomysł wystrzelania np. ludzi w ich szkole, lub w kawiarni, w której np Ty mogłabyś siedzieć.
To świadczy o tym, że mogła zabić?
Nie napisałam, że powinni mu pozwolić, ale zakazy nic nie dały. Zakazy w tym wieku nic nie dają, a skutek jest przeciwny.Samo zabranianie nie ma sensu.
Stary 2014-12-19, 12:54   #231
marianna144
Wtajemniczenie

jak zmanipulowac młodego chłopaka? cóz ze tak brutalnie napiszę d...ą
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 12:54   #232
rousse
BAN stały

Cytat:
To świadczy o tym, że mogła zabić?
Nie napisałam, że powinni mu pozwolić, ale zakazy nic nie dały. Zakazy w tym wieku nic nie dają, a skutek jest przeciwny.Samo zabranianie nie ma sensu.
A czy oni powiedzieli, synu to morederczyni? Nie, po prostu to wystarczyło, żeby nie chcieli jej w domu. Jasne, że nie dało skutku, bo dalej się spotykali, ale co z tego? Po prostu rodzice może przewidzieli, że z tego związku wyjdzie coś niedobrego, co innego mogli zrobić, jakby mu pozwolili i oni np wysztrzelali by szkołę, to rodzice byliby pewnie ok ze swoim sumieniem? To nie ma żadnego znaczenia, czy mu zabraniali, z resztą, dorosły był.
Stary 2014-12-19, 13:17   #233
Mirseja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Triss Merigold Pokaż wiadomość
Dlatego też takie strony powinny byc kasowane. Jej profil na FB lubi obecnie grubo ponad 7 tys osób. I czemu niby maja służyć dyskusje na jej profilu? Dzielą się tylko i wyłącznie na te, w których albo życzy się jej śmierci albo na wypowiedzi trolli, które ją gloryfikują. Z czego z czasem ci pierwsi się znudzą, natomiast ci drudzy będą mieć miejsce kultu dla swojej idolki. Poza tym obawiam się, że szybko może znaleźć naśladowców, którzy będą chcieli powtórzyć jej czyn (niekoniecznie z rodzicami w roli głównej, to moze być przypadkowy człowiek).

Żenujące...a skąd ty wiesz, że mu czegokolwiek zabraniali? Przekazy prasowe mówią tylko o tym, że jej nie akceptowali. Byłaś tam, że z takim przekonaniem wygłaszasz tezy, że zabraniali mu się z nią spotykać?
Dziewczyna miała zarzuty o molestowanie nieletniej i częstowanie nieletnich narkotykami, chłopak przez nią wagarował, klasa sama prosiła o jej usunięcie, kto wie co się jeszcze tam działo...no i dodam, że ZAMORDOWAŁA ich z zimną krwią, a ty piszesz, że to ich wina, bo powinni zapraszać ją domu żeby lepiej poznać?
Oczywiście, a jak inaczej pokonać wroga? Chcesz kogoś pokonać, nie znając go dobrze? To głupie i naziwne myślenie
Mirseja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-19, 13:32   #234
aer
O RLY?

Nie wiem dlaczego od razu zakładacie, że jego rodzice nie akceptowali jej z tego powodu, że uważali ją nienormalną. Że przeczuwali/rozpoznali jej zaburzenia.

Wystarczy spojrzeć chociażby na intymne, żeby zobaczyć, iż rodzice mogą mieć 398937327357327 powodów do nieakceptowania partnera/partnerki dziecka.

Z informacji na które gdzieś trafiłam, wynikało że nie lubili jej dlatego, iż ich syn zaczął wagarować.

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 14:21   #235
GrumpyCat
Wredny kotecek

Jej strona na fejsie ma 8 571 lajków Tyle zwalonych ludzi przeraża mnie to trochę.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 14:31   #236
Midnight___
Rozeznanie

ile?? prawie 9 tysięcy?? Boże, dopiero co patrzyłam to było 3 700.. a teraz prawie 9...
to bardzo smutne, że sa takie czasy... normalne to by było gdyby tych lajków tam ubyło od tych lajków co już tam były zanim zabiła.... a nie coś takiego...
Stary 2014-12-19, 14:32   #237
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Jej strona na fejsie ma 8 571 lajków Tyle zwalonych ludzi przeraża mnie to trochę.
O 10 rano dzisiaj było dopiero 7,5 tys

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 14:45   #238
rousse
BAN stały

Cytat:
Oczywiście, a jak inaczej pokonać wroga? Chcesz kogoś pokonać, nie znając go dobrze? To głupie i naziwne myślenie
Bardziej naiwne jest to co Ty piszesz. Podsumowując , jesteś zwolenniczką teorii , że ofiara jest sama sobie winna bo nie była miła dla sprawcy i go sprowokowała. Poza tym, podważasz sens resocjalizacji, sądownictwa, prawodawstwa, edukacji i jeszcze kilku innych dorobków cywilizacji w jednym poście
Czyli co, jesteś za zlikwidowaniem sądów i więzień?, (bo zakazy będa łamane wiec nie wolno przestępcom niczego zakazywac, wtedy na złość nam będą grzeczni) i za wysyłaniem ofiar na resocjalizację, żeby przystosowłąby się lepiej do życia z przestępcami. I za zlikwidowaniem obowiązku szkolnego?, bo po co komuś coś narzucać na siłę bo wtedy na złość nam nie będzie się uczył. Czy to ma sens?
Stary 2014-12-19, 15:04   #239
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez Midnight___ Pokaż wiadomość
bo chłopak na zdjeciach ma na sobie kosztowne rzeczy też.. + pewnie na wszstkie prezenty dla niej, wyjścia też brał od rodziców, jesli nie pracował..

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

dziwisz sie? masakra, ciśnienie mi sie podnosi jak mysle o tym wszystkim i o tym co ci biedni ludzie musieli czuć jak zobaczyli kto ich atakuje.. naprawde mnie to wstrząsneło, szczególnie że ostatnio intensywnie mysle nad planowaniem dziecka i jak sobie pomysle ze takie dziecko sobie wymarzysz (ok nie zawsze;p) zaplanujesz, bedziesz chodzić 9 miesiecy w ciazy, urodzisz, pozniej nieprzespane noce, wychowujesz latami, kochasz je ponad życie, dorasta to dajesz kupe kasy na zachcianki typu bluzy 600 zł, na prezenty dla sympatii jesli nie pracuje, planujesz mi przyszlość, jakies studia a ono Cie na koncu zabije we śnie . Po prostu mi sie to nie może w głowie pomieścić jak mozna zrobić cos takiego ....
A jesteś pewna, że w tym przypadku tak było? Nie brałabym tego za pewnik

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 15:07   #240
Midnight___
Rozeznanie

http://allegro.pl/maria-goniewicz-33...911711314.html
szok, na dodatek 1 osoba już to kupiła.. za 300 zł..

gdzie ja żyje ?

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
A jesteś pewna, że w tym przypadku tak było? Nie brałabym tego za pewnik
jasne, masz racje
zbyt emocjonalnie do tego podeszłam jako osoba która marzy o dziecku .
oczywiście że nie wiadomo czy był planowany, chciany oraz co u nich w domu sie działo.. (co nie zmienia faktu ze morderstwa nic nie usprawiedliwi).
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości