![]() |
#211 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Egzamin zawodowy 2015
Dziękuję.
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
Dziękuję. Chciałam się dowiedzieć czego mogę się spodziewać na egzaminie praktycznym. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Hej na praktycznym przy manekinie,rób wszystko powoli ale bardzo dokladnie,skup sie przedewszystkim na bezpieczenstwieczyli barierki przy lozku, zachowaj intymnosc pacjeta na te dwie rzeczy babka zwracala bardzo uwage.Ja mialam przescietadlo zmiana,zmiana pampersa.Na wozek zabierz to co Ci jest naprawde potrzebne kurcze nie wiadomo co bedziesz miala.Zdalam praktyczny na 100% Przywitaj sie z manekinem bardzo wazne zwracala na to uwage,zaslon rolety.Pytaj o co chcesz chętnie odpowiem.A i nie trzeba sie scisle trzymac logarytmow zabiegowych a tym niestety nas strasznie straszyli,wkowalam jak glupia ye logarytmy.
![]() |
#213 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
witam czy jest tu może jakaś opiekunka co zdaje egzamin praktyczny styczeń 2016?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
Witaj ja mam ten sam problem ale ja mam tydzień po Tobie czy mogłabyś napisać co było do wykonania przy manekinie i co do opisu. Będę bardzo wdzięczna. Mój email dorad1232@gmail.com
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Moderator
|
Czy jest tu ktoś z technika usług kosmetycznych z gdańska, kto ukończył teraz albo 2, albo 1 semestr?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Ja zdaje 22 praktyczny, ty juz jesteś po?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Moderator
|
Ja zdawałam A.61 i juz jestem po, zapewne Ty A.62 bo ten praktyczny jest pozniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny (opiekun medyczny) = jak chcecie się czegoś dowiedzieć to możecie wejść jeszcze na kafeteria.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
Dot.: Egzamin zawodowy 2015 asystentka stomatologiczna
Bardzo prosiłabym o przesłanie mi arkuszy egzaminu z czerwna 2015r na maila olszewskaasia1@wp.pl, z góry dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
Dot.: Egzamin zawodowy 2016
hej, zdaję w tym roku asystenta osoby niepełnosprawnej, jeśli macie jakieś arkusze na praktyczne zadania to proszę o kontakt, jeśli ktoś z was zdaje po 20 czerwca to dajcie znać co było bardzo proszę..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.