![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera
Od lat robię balejaż, staram się nie przekraczać kwoty 100 zł (mam długie włosy) czyli raczej za wiele na to nie wydaję, jednakże postanowiłam zacząć wydawać na to grubszą kasę bo każda fryzjerka (zmieniałam je co pół roku) robiła to byle jak, z odrostami, a to nie taki kolor, a to farba sie szybko zmywała.... ale w końcu znalazłam!!!! Fryzjerka Małgosia w salonie na ulicy Popiełuszki (os. Glinki). Wyczarowala mi tak wspaniały balejaż ze brak słów. Cena 85 zł. Druga fryzjerka - Magda tez podobno dobry robi (moja kolezanka regularnie do niej chodzi i wlosy faktycznie ma zrobione super) jednakże nie miałam jeszcze okazji przekonać sie o tym na własnej skórze. Polecam, wg mnie najlepszy fryzjer!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Przyczajenie
|
Fizz mam kręcone włosy i chętnie wybrałabym sie do Osielska, jak nazywa się ten zakład fryzjerski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bydgoszcz!
Hmm ja polecam salon Matrix na ryneczku w Nowym Fordnie. Ceny niskie i świetne dwie panie. Polecam Panią Justyne. Jednak teraz zapuszczam włosy i dawno nie odwiedzałam salonu. Chcialabym coś zmienić, hmmm może kolor. Nie moge sie zdecydowac, coz taka moja kobieca natura. Doradzcie mi prosze. Jaki teraz modny jest kolor i jakie fryzurki. Mam cienkie podattne na ukladanie wlosy, obecnie sa wycieniowane od linii nosa i siegaja tak do konca szyi. Czy mozna cos ciekawego z tym zrobic?? Ratunku wizazystki potrzebuje odmiany!!!
Edytowane przez goplana84 Czas edycji: 2010-11-05 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
fizzz jak zwykle nieoceniona ,dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
Proszę o dane dobrego fryzjera specjalisty od kręconych włosów. Proszę o odpowiedź jak nazywa się zakład fryzjeskie w Osielsku i czy naprawdę warto tam iść. Mam bardzo gęste kręcone włosy i do tej pory nikt nie potrafił ich porządnie ściąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
niestety nie znam nazwy zakładu; ale jadąc od bydgoszczy skręca się w prawo na wysokości hotelu millenium; jak juz pisalam Ania swietnie ściela moje krecone wlosy a tez wczesniej rzadko bylam zadowolona po wizytach u fryzjera
![]() a namiar na nią wyciagnelam od kręcono-włosej kumpeli ktorej cięcie zawsze mi sie podobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Cześć,
możecie mi nbapisać jedną rzecz. czy znacie fryzjera, który potrafiłby się zająć źle zrobioną trwałą? Chciałabym też zmienić kolor włosów na jaśniejszy, ale jak raz poszłam do fryzjera to odrosty miałam takiego kolory jaki chcialam a reszta włosów pozostała takiego koloru jaki miałam przed farbowaniem ![]() Jeśli chodzi o tą trwała to wyglądam jak pudel i musze cos z tym zrobić, bo normalnie się można pochlaszczyć. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Chciałam Wam polecić fantastyczny zakład fryzjerski w Bydgoszczy a mianowicie salon Julia na rogu Chodkiewicza i 20 stycznia. Pracuje tam młoda fryzjera Marta. Jeśli nie macie pomysłu na fryzurę i chcecie cos fantastycznego na głowie - z całego serca polecam. Marta robiła mi już balejaż (piękny miedzianorudy z drobnymi blond pasemkami), obcinała mnie kila razy (zawsze byłam zadowolona) oraz robiła mi fryzurke ślubna, a mam niezbyt geste włosy i wydawało mi się że nic sensownego nie wyjdzie.
Widziałam także Martę "w akcji" przy innych fryzurach na śluby i za każdym razem byłam w szoku co potrafi wyczarować, zwłaszcza jeśli ktos nie ma koncepcji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
Proponuję wszystkim, aby same przeszły się do Asi Zaremby. Ja chodziłam do niej kiedyś,później szukałam kogoś innego, teraz znów chodzę do niej bo po prostu jest najlepsza. Mistrzynią Świata nie zostaje się za darmo. Fajny loakal. Miła obsługa. Ceny średnie a strzyżenia i farbowania najlepsze. Znajdzcie drugą osobę w Bydgoszczy, która tyle jeździ po świecie i tyle się szkoli co Asia. Nie chcę jej reklamować.Po prostu same spróbujcie to się przekonacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Czy mogę prosić o namiary do p. Asi Zaremby? W którym miejscu na Gdańskiej jest salon? Il
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
a byl ktos u Stoppla?
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Cześ!!!
Byłam u wielu fryzjerów w Bydgoszczy, nigdy nie wyszłam zadowolona ponieważ nigdy nie zrobili tego co chciałam!!! W końcu przypadkiem trafiłam na fryzjerkę z fantazją której nic nie musiałam mówic a wiedziała w jakiej fryzurze będzie mi do twarzy. Szczerze polecam FRYZJER Ul. Śniadeckich 34 w pasażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Podajcie proszę namiary na p. Zarembę. Mam do niej taki nr telefonu- 584 85 50. Dzwonię i dzwonię, ale nikt niepodnosi sluchawki.
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
Witam
Podaję numer do Asi 3765485 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
fizzz ale mam pecha od 2 tygodni próbuję umówić się do p.Ani i...nie mogę bo ta albo choruje albo po prostu nie przychodzi do pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
komorowskiego? a gdziez tam jest salonik?
![]()
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj byłam w takim małym saloniku na ulicy Wąskiej (boczna od Długiej) i jestem zadowolona, mama mi go poleciła bo sama tam chodzi i jej koleżanki, wszystkie są zawsze zadowolone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Polecam Nowy Salon W Bydgoszczy
Jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o cięcie,wręcz marudna
![]() Bardzo długo chodziłam do Pani Ani w Hair Coif,cięła świetnie.Nawet jak włosy odrastały wyglądały super.Ale niestety wyjechała do Anglii i nie wiadomo czy i kiedy wróci ![]() Nie wiem czy zostanę z nim na dłużej,bo jest tam więcej fryzjerów i może spróbuję innych ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Co mogę powiedzieć o fryzjerach - kiedyś chodziłam do Mierlli na Warmińskiego - przeniosła ona teraz zwój salon do Fordonu - gdzieś ulica odchodząca od Akademickiej - farbować włosy to ona może umie, ale ściąć dałam sie jej tylko raz - i nie bardzo - przy tym może że mam bardzo problemowe włosy - trudne do ułożenia i cienkie. Po tym jak przeniosła swój zakład zdecydowałam się pójść na Gdańską do Zaremby. Farbowała i ścinała mnie Ania - jedna z uczennic Asi - w porównaniu z Merella - masakra - robiłam blond pasemka - było to jakieś 2 m-ce temu - do tego czasu nie ma śladu po blond pasemkach - a włosy mam strasznie zniszczone - chciałam też ściąć grzywkę na skos - nie bardzo to wyszło. Zapłaciłam ok 120 zł - więcej tam nie pójdę. Jutro z rana dzwonię do salonów w Styl w Fordonie (chyba do obu) - chcę zapytać, popytać, bo z włosami mam naprawdę od ostatniego razu problem - a są takie że nie mogę już patrzeć na nie - muszę coś z nimi zrobić. Napiszę na kiedy się umówiłam i co mi powiedzieli. A po - zamieszczę efekty. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny,mam małą prośbe,czciałabym przedłuzyc sobie włosy czy któras z was zna dobrego i taniego fryzjera który wykonuje te usługi.pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Hej jeżeli znasz ?Osiedle nad Wisłą, nie będziesz miała problemu aby tam trafić;
Powstaje tam nowe osiedle, salon mieści się w ciągu sklepów Gali - piekarni i spożywczaka ![]() Jest tam solarium, kosmetyczka i fryzjer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
magda znam..mieszkalam tam 12 lat..
![]() ![]() a co do przedluzania to wlasnie od wrzesnia w matrixie kolo madica przedluzaja wlosy.. material dobry, cena konkurencyjna.. widzialam wykonane-wygladaly super.. moja mama wlasnie chce isc..;]
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Masakra, lepiej nie pytajcie - obcięta jestem że tragedia - naprawdę jeszcze nigdy nie miałam tak fatalnych włosów - trafia mnie po prostu, do tego ten kolor - miała być czekolada - jest jakaś ruda marchewka wpadająca w fiolet;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
słonko_e....gdzie Cię tak urządzili?
w Stylu? Jeśli tak to w którym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
W tym nowo otwartym salonie KOLAPRESTIGE...pracuje teraz Łukasz który wcześniej pracował w GREIS na Karpackiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
Proszę o dane dobrego fryzjera specjalisty od kręconych włosów. Mam bardzo gęste kręcone włosy i do tego puszące się i do tej pory nikt nie potrafił ich porządnie ściąć. Byłam też u p. Mirelli ale nie byłam zadowolona. będę wdzięczna za odpowiedź i dokładne dane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Pati..tez go polecasz?
![]()
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
słuchajcie...a ja mam taki problem. chciałam obciąć włosy w stylu emo... czy wiecie moze ktory fryzjer najlepiej sciąłby tak włosy???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.