Fryzjer - Bydgoszcz - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-14, 19:13   #211
ilonka01
Przyczajenie

Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera

Od lat robię balejaż, staram się nie przekraczać kwoty 100 zł (mam długie włosy) czyli raczej za wiele na to nie wydaję, jednakże postanowiłam zacząć wydawać na to grubszą kasę bo każda fryzjerka (zmieniałam je co pół roku) robiła to byle jak, z odrostami, a to nie taki kolor, a to farba sie szybko zmywała.... ale w końcu znalazłam!!!! Fryzjerka Małgosia w salonie na ulicy Popiełuszki (os. Glinki). Wyczarowala mi tak wspaniały balejaż ze brak słów. Cena 85 zł. Druga fryzjerka - Magda tez podobno dobry robi (moja kolezanka regularnie do niej chodzi i wlosy faktycznie ma zrobione super) jednakże nie miałam jeszcze okazji przekonać sie o tym na własnej skórze. Polecam, wg mnie najlepszy fryzjer!
ilonka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-19, 16:20   #212
aniajan5
Przyczajenie

Fizz mam kręcone włosy i chętnie wybrałabym sie do Osielska, jak nazywa się ten zakład fryzjerski
aniajan5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 15:36   #213
goplana84
Raczkowanie

GG do goplana84
Dot.: Dobry fryzjer-Bydgoszcz!

Hmm ja polecam salon Matrix na ryneczku w Nowym Fordnie. Ceny niskie i świetne dwie panie. Polecam Panią Justyne. Jednak teraz zapuszczam włosy i dawno nie odwiedzałam salonu. Chcialabym coś zmienić, hmmm może kolor. Nie moge sie zdecydowac, coz taka moja kobieca natura. Doradzcie mi prosze. Jaki teraz modny jest kolor i jakie fryzurki. Mam cienkie podattne na ukladanie wlosy, obecnie sa wycieniowane od linii nosa i siegaja tak do konca szyi. Czy mozna cos ciekawego z tym zrobic?? Ratunku wizazystki potrzebuje odmiany!!!

Edytowane przez goplana84
Czas edycji: 2010-11-05 o 12:31
goplana84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 17:46   #214
LEW
Rozeznanie

fizzz jak zwykle nieoceniona ,dziękuję
LEW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-25, 09:45   #215
aniajan5
Przyczajenie

Proszę o dane dobrego fryzjera specjalisty od kręconych włosów. Proszę o odpowiedź jak nazywa się zakład fryzjeskie w Osielsku i czy naprawdę warto tam iść. Mam bardzo gęste kręcone włosy i do tej pory nikt nie potrafił ich porządnie ściąć.
Stary 2007-08-26, 15:54   #216
fizzz
Raczkowanie

niestety nie znam nazwy zakładu; ale jadąc od bydgoszczy skręca się w prawo na wysokości hotelu millenium; jak juz pisalam Ania swietnie ściela moje krecone wlosy a tez wczesniej rzadko bylam zadowolona po wizytach u fryzjera
a namiar na nią wyciagnelam od kręcono-włosej kumpeli ktorej cięcie zawsze mi sie podobało
fizzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-28, 08:34   #217
kamkna
Przyczajenie

Cześć,

możecie mi nbapisać jedną rzecz. czy znacie fryzjera, który potrafiłby się zająć źle zrobioną trwałą? Chciałabym też zmienić kolor włosów na jaśniejszy, ale jak raz poszłam do fryzjera to odrosty miałam takiego kolory jaki chcialam a reszta włosów pozostała takiego koloru jaki miałam przed farbowaniem
Jeśli chodzi o tą trwała to wyglądam jak pudel i musze cos z tym zrobić, bo normalnie się można pochlaszczyć.

Pozdrawiam
kamkna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-01, 20:26   #218
Thea1982
Przyczajenie

Dziewczyny! Chciałam Wam polecić fantastyczny zakład fryzjerski w Bydgoszczy a mianowicie salon Julia na rogu Chodkiewicza i 20 stycznia. Pracuje tam młoda fryzjera Marta. Jeśli nie macie pomysłu na fryzurę i chcecie cos fantastycznego na głowie - z całego serca polecam. Marta robiła mi już balejaż (piękny miedzianorudy z drobnymi blond pasemkami), obcinała mnie kila razy (zawsze byłam zadowolona) oraz robiła mi fryzurke ślubna, a mam niezbyt geste włosy i wydawało mi się że nic sensownego nie wyjdzie.
Widziałam także Martę "w akcji" przy innych fryzurach na śluby i za każdym razem byłam w szoku co potrafi wyczarować, zwłaszcza jeśli ktos nie ma koncepcji.
Thea1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-03, 21:05   #219
LEW
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fizzz Pokaż wiadomość
niestety nie znam nazwy zakładu; ale jadąc od bydgoszczy skręca się w prawo na wysokości hotelu millenium; jak juz pisalam Ania swietnie ściela moje krecone wlosy a tez wczesniej rzadko bylam zadowolona po wizytach u fryzjera
a namiar na nią wyciagnelam od kręcono-włosej kumpeli ktorej cięcie zawsze mi sie podobało
Koło 20 września wybiorę się do Niej na pewno I na pewno zdam relację dzięki za namiar
Stary 2007-09-07, 12:07   #220
kasik29
Przyczajenie

Proponuję wszystkim, aby same przeszły się do Asi Zaremby. Ja chodziłam do niej kiedyś,później szukałam kogoś innego, teraz znów chodzę do niej bo po prostu jest najlepsza. Mistrzynią Świata nie zostaje się za darmo. Fajny loakal. Miła obsługa. Ceny średnie a strzyżenia i farbowania najlepsze. Znajdzcie drugą osobę w Bydgoszczy, która tyle jeździ po świecie i tyle się szkoli co Asia. Nie chcę jej reklamować.Po prostu same spróbujcie to się przekonacie.
kasik29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 22:17   #221
Rybka1
Raczkowanie

Czy mogę prosić o namiary do p. Asi Zaremby? W którym miejscu na Gdańskiej jest salon? Il
Mój cel-mieć dłuższe i bardziej skręcone loki.
Rybka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-09, 03:21   #222
lemonka
Zakorzenienie

a byl ktos u Stoppla?

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 18:01   #223
przemeksi
Przyczajenie

Cześ!!!

Byłam u wielu fryzjerów w Bydgoszczy, nigdy nie wyszłam zadowolona ponieważ nigdy nie zrobili tego co chciałam!!!

W końcu przypadkiem trafiłam na fryzjerkę z fantazją której nic nie musiałam mówic a wiedziała w jakiej fryzurze będzie mi do twarzy.

Szczerze polecam FRYZJER Ul. Śniadeckich 34 w pasażu
przemeksi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 08:07   #224
Rybka1
Raczkowanie

Podajcie proszę namiary na p. Zarembę. Mam do niej taki nr telefonu- 584 85 50. Dzwonię i dzwonię, ale nikt niepodnosi sluchawki.
Mój cel-mieć dłuższe i bardziej skręcone loki.
Rybka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 10:56   #225
kasik29
Przyczajenie

Witam
Podaję numer do Asi
3765485
Pozdrawiam
kasik29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 10:02   #226
LEW
Rozeznanie

fizzz ale mam pecha od 2 tygodni próbuję umówić się do p.Ani i...nie mogę bo ta albo choruje albo po prostu nie przychodzi do pracy A fryzjera do moich kręciołków potrzebuję od zazraz
Stary 2007-09-20, 21:19   #227
Magda Soolaris
Przyczajenie

witam moge polecic tobie salon w fordonie,na Bora Komorowskiego jest tam młoda dziewczyna miła i sympatyczna pracuje na kadusie.na srednia długosc włosów za pasemka bierze 70złwraze czego moge podac tel.Pozdrawiam.
Magda Soolaris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-20, 21:52   #228
lemonka
Zakorzenienie

komorowskiego? a gdziez tam jest salonik?

Stary 2007-09-22, 09:33   #229
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

A ja wczoraj byłam w takim małym saloniku na ulicy Wąskiej (boczna od Długiej) i jestem zadowolona, mama mi go poleciła bo sama tam chodzi i jej koleżanki, wszystkie są zawsze zadowolone
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-24, 15:42   #230
rapidity
Przyczajenie

Polecam Nowy Salon W Bydgoszczy

Jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o cięcie,wręcz marudna .
Bardzo długo chodziłam do Pani Ani w Hair Coif,cięła świetnie.Nawet jak włosy odrastały wyglądały super.Ale niestety wyjechała do Anglii i nie wiadomo czy i kiedy wróci . Potem mnóstwo experymentów - raczej nieudanych. Nie rozpisuję sie za dużo o nich ,bo nie ma o czym. Co do wcześniejszych wpisów nic na temat fryzjerstwa w Fordonie nie napiszę,bo mi tam kompletnie nie po drodze. Otworzył się nowy salon na Cieszkowskiego - od Gdańskiej KOLA PRESTIGE. Cięłam się u pana Łukasza. Już dwa razy. Jest baaaardzo dokładny. Zawsze minimum godzina na krześle samego cięcia i stylizacji. Z fryzurki jestem też bardzo zadowolona,bo ściął mnie tak jak chciałam i włosy fajnie się układają.
Nie wiem czy zostanę z nim na dłużej,bo jest tam więcej fryzjerów i może spróbuję innych . Wystrój salonu super,miła obsługa,zakładają karty klienta,maja swoją stronę - koszt cięcia i stylizacji 45zł. Co do włosów mam z natury trochę falowane i każdy w inną stronę,więc muszę mieć mocno ścieniowane,żeby jakoś wyglądały.A fryzurę mam taką, ostatnio bardzo popularną - po bokach dłuższe,z tyłu taka krótka pocieniowana bombka a grzywka do połowy czoła ukośna.
Pozdrawiam
rapidity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-24, 20:26   #231
slonko_e
Przyczajenie

Cześć dziewczyny. Co mogę powiedzieć o fryzjerach - kiedyś chodziłam do Mierlli na Warmińskiego - przeniosła ona teraz zwój salon do Fordonu - gdzieś ulica odchodząca od Akademickiej - farbować włosy to ona może umie, ale ściąć dałam sie jej tylko raz - i nie bardzo - przy tym może że mam bardzo problemowe włosy - trudne do ułożenia i cienkie. Po tym jak przeniosła swój zakład zdecydowałam się pójść na Gdańską do Zaremby. Farbowała i ścinała mnie Ania - jedna z uczennic Asi - w porównaniu z Merella - masakra - robiłam blond pasemka - było to jakieś 2 m-ce temu - do tego czasu nie ma śladu po blond pasemkach - a włosy mam strasznie zniszczone - chciałam też ściąć grzywkę na skos - nie bardzo to wyszło. Zapłaciłam ok 120 zł - więcej tam nie pójdę. Jutro z rana dzwonię do salonów w Styl w Fordonie (chyba do obu) - chcę zapytać, popytać, bo z włosami mam naprawdę od ostatniego razu problem - a są takie że nie mogę już patrzeć na nie - muszę coś z nimi zrobić. Napiszę na kiedy się umówiłam i co mi powiedzieli. A po - zamieszczę efekty. Pozdrawiam
slonko_e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-25, 10:05   #232
Magda Soolaris
Przyczajenie

czesc dziewczyny,mam małą prośbe,czciałabym przedłuzyc sobie włosy czy któras z was zna dobrego i taniego fryzjera który wykonuje te usługi.pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz.
Stary 2007-09-25, 20:52   #233
Magda Soolaris
Przyczajenie

Hej jeżeli znasz ?Osiedle nad Wisłą, nie będziesz miała problemu aby tam trafić;
Powstaje tam nowe osiedle, salon mieści się w ciągu sklepów Gali - piekarni i spożywczaka . na ul.Bora Komorowskiego 47
Jest tam solarium, kosmetyczka i fryzjer
Stary 2007-09-25, 21:43   #234
lemonka
Zakorzenienie

magda znam..mieszkalam tam 12 lat.. ale dawno mnie nie bylo na manhattanie dlatego pytam.. chyba sie przejde..bo widze zie rozroslo osiedle..

a co do przedluzania to wlasnie od wrzesnia w matrixie kolo madica przedluzaja wlosy.. material dobry, cena konkurencyjna.. widzialam wykonane-wygladaly super.. moja mama wlasnie chce isc..;]

Stary 2007-09-27, 12:59   #235
slonko_e
Przyczajenie

Masakra, lepiej nie pytajcie - obcięta jestem że tragedia - naprawdę jeszcze nigdy nie miałam tak fatalnych włosów - trafia mnie po prostu, do tego ten kolor - miała być czekolada - jest jakaś ruda marchewka wpadająca w fiolet;]
slonko_e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 21:55   #236
Pati28
Raczkowanie

słonko_e....gdzie Cię tak urządzili?
w Stylu? Jeśli tak to w którym
Pati28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 22:02   #237
Pati28
Raczkowanie

W tym nowo otwartym salonie KOLAPRESTIGE...pracuje teraz Łukasz który wcześniej pracował w GREIS na Karpackiej.
Pati28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 11:33   #238
aniajan5
Przyczajenie

Proszę o dane dobrego fryzjera specjalisty od kręconych włosów. Mam bardzo gęste kręcone włosy i do tego puszące się i do tej pory nikt nie potrafił ich porządnie ściąć. Byłam też u p. Mirelli ale nie byłam zadowolona. będę wdzięczna za odpowiedź i dokładne dane.
Stary 2007-09-28, 16:51   #239
lemonka
Zakorzenienie

Pati..tez go polecasz?

Stary 2007-09-29, 20:15   #240
zuzia1659
Raczkowanie

GG do zuzia1659

słuchajcie...a ja mam taki problem. chciałam obciąć włosy w stylu emo... czy wiecie moze ktory fryzjer najlepiej sciąłby tak włosy???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14210528.jpg (74,1 KB, 88 załadowań)
zuzia1659 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości