![]() |
#211 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Forum SEX I PARTNERSTWO?
Cytat:
W jakich pozycjach uprawiacie sex? Pytanie takie jak w temacie, a dodam jeszcze: -w jakich najczesciej? -jakie lubicie najbardziej? -jakie uwazacie za najgorsze? -czy macie jakies wymyslone wspolnie (wlasne)? Kurcze.. jedyną zgodną z prawdą odpowiedzią z mojej strony musiałoby być: w każdych Ja najbardziej lubie od tyłu, hmm nie wiem jaka ma to nazwe, lecz powiedzmy, ze "na pieska" Mam wtedy najfajniejsze doznania Lubimy tez 6/9 jak i tradycyjna Lubie eksperymentowac, wiec wiekszosc pozycji nie ma konretnych nazw no ale dla ciekawskich moge co poniektora opisac. Ostatnio testujemy pozycje na jezdzca, oczywiscie urozmaicamy je jak sie da Pozniej mnie uda bola, bo wymagaja one dobrej kondycji miesni nog najbardziej z racji najlepszych doznan lubimy na jezdzca,oprocz tego super jest od tylu a tak to kazda inna tez nie pogardzimy Ja mam dwie ulubione pozycja: jedna to na tzw "łyżeczkę", tylko z tym wariantem, że leząc bokiem zarzucam partnerowi nogę na jego biodra/uda (jestem trochę powyginana, ale wtedy go widzę . Druga to tzw pozycja "ginekologiczna" - czyli ja lezę lub siedzę na np stole, a partner stoi przede mną Mnie chyba najbardziej podoba się na stole , na pralce albo na stojaco pod ściana ( to raczej praktykujemy przy tzw. szybkich numerkach ) Myślę, że zależy to od budowy ciała. Mnie boli, kiedy partner jest za głęboko. Czasem śmiejemy się, że po seksie na jeźdzca mam podrażnione migdałki :P az sie poplakalam ze smiechu Swietnie sformuowane najbardziej rozwalil mnie txt: wpadam twarzą w Jego jądra i lizac po kolanach wymiekam WIECEJ PERELEK NA: INTYMNIE... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
![]() co innego gadanie o odsysaniu tluszczu a co innego o pozycjach czy seksie w kiblu czy w w basenie pełnym ludzi... ![]() wizaż czytaja też bardzo mlode dziewczęta 12,13 latki takie tematy i opisy na pewno nie są na miejscu..No chyba że nasz Wizaż zmienia swój niepowtarzalny charakter ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
seks jest IMHO bardziej naturalny niż wstrzykiwanie trucizny w zmarszczki. Nastolatki o pozycjach wiedzą wszystko, bo jest to wiedza bogato ilustrowana dostępna powszechnie. A na wizażu mają się tez szanse dowiedzieć, że seks to nie tylko kwestia technikaliów, ale i np poszanowania siebie oraz partnera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
![]() ![]() tylko skąd te glupie i naiwne pytania u starszych np na ginekologii?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nie piszę o domu, w którym drzwi pozamykane cały czas! Przecież realnie tak się nie zdarza (a jeśli zdarza, to rodzina długo pewnie nie potrwa...). Ale jest co najmniej kilka sytuacji, w któych jeśli są zamknięte, można podejrzewać że należy zapukać: na przykład wczesno-nastoletnia córka przymierza stroje na szkolną dyskotekę przed lustrem (sama tak robiłam!), a tu wparowuje tata i nie dość że pączkującą kobietkę zawstydza okrutnie, to jeszcze doleje oliwy do ognia podśmiewając się z niej może (zdarza się! Mój tak wyśmiał mój pierwszy makijaż, że przez lata nie dotknęłam cieni! ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy do mnie, jako nastolatki, przychodził pierwszy chłopak, rodzice zostawiali mi pełną prywatność, nikt się nawet nie kręcił po tym samym piętrze. Ale oni znali mnie wyśmienicie i doskonale wiedzieli co tam robię (a czego nie robię), nie czuli potrzeby kontroli. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No więc dobra, dziewczyny, zostanę moderatorem tego "nieprzyzwoitego" ![]() ![]() Przepraszam, że to takie trochę niespójne, ale skończyłam dziś pracę o 6 rano, więc nie bardzo jeszcze wiem co się dookoła mnie dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Pytania stąd, że ta "wiedza" która jest najbardziej dostępna i najbardziej... hmmm, pociągająca (zakazany owoc ![]() ![]() Ja czuję, że w moim wypadku szkoła dobrze spełniła obowiązek ![]() Zaliczyłam nawet zakładanie prezerwatywy na banana pod okiem ginekologa, w nagrodę była paczka za darmo ![]() Off top mi się zrobił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nan, dzięki za te słowa, nie tylko ja na nie czekałam. Sama zaczynam żałować, że się moderowania nie podjęłam (ale leniwa jestem okrrropnie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostanie dwie frazy wyjęłaś z kontekstu - można je mylnie zinterpretować. Dlaczego nie wyrazisz swojej opinii na forum intymnie, a nie tu, gdzie mało kto zagląda? Byłoby uczciwiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nan, bardzo się cieszę
![]() Wiadomo, że żadna z nas nie będzie siedzieć na forum cały czas (chociaż ja bym chętnie siedziała, ale inne obowiazki wzywają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ha! to w koncu sie naucze od mlodziezy jak sie prawidlowo lody robi!? ![]() Nie mam nic do rozmow o seksie, sadze jednak ,ze pewien dystans i odpowiednie slownictwo jest tu jednak obowiazkowe! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() "Gimnastyka artystycza"... no i fajnie, na pewno wiele dziewczyn chętnie popróbuje nowości i wyrwie się z monotonii, która wkrada się często w związki! Zauważ, że wszystkie piszą tam z czułością o swoich stałych TŻ, nie ma wypowiedzi świadczących o rozwiązłości. Dla mnie porady jak każde inne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Slowa slowami, a wyobraznia wyobraznia. Skoro padlo pytanie o pozycjach na forum INTYMNE, to wg mnie jest to stosowne forum do wyrazania swoich typow. Jednych moze to oniesmielac, wiec omijaja go szerokim lukiem, ale bodajze w poscie "seks" jest wiecej smialych opisow niz w tym dotyczacym pozycji. Nikt sie tam nie chwali, a dzieki wypowiedziom mozna sie tez upewnic do pewnych rzeczy, przeciez nikt nie opisuje ginekologicznie o co chodzi itp, mysle ze nie przekracza sie tam granic smaku. Odbior to sprawa juz osobista.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorka opisala to dosc smiesznie i nazwala rzeczy po imieniu, za co ja doceniam ![]() pisala o sobie, wiec nikogo tym nie urazila, moze ma z tego ubaw z racji dysproporcji wzrostu, chciala sie z tym z nami podzielic, ale czy to juz wyszlo poza granice dobrego smaku?
![]() |
![]() |
#237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.