DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-02-26, 14:28   #211
agnieszka0000
Przyczajenie

GG do agnieszka0000
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

ja tez planuje wybrac sie na pierwsza wizyte...i szczerze mowiac nie bardzo wiem gdzie...najlepiej byloby w ramach NFZ albo gdzies gdzie policza mnie za wizyte 80 zł...wiecie..biedna studentka.. mieszkam niecale 20 km od gdyni i szczerze mowiac to wolalabym sie wybrac do lekarza w gdyni...i tu mam takie pytanie (moze troche glupie)...czy moge iść normalnie na wizyte do lekarza panstwowego (NFZ) w nie-swoim miescie? i niech ktos poleci kogos z gdyni...prosze...
Jeśli ktoś kocha kwiat, który jest jedyny na milionach i milionach planet, to mu wystarcza do szczęścia patrzenie na gwiazdy i mówi sobie: "Gdzieś tam jest mój kwiat." Lecz jeśli baranek zje kwiat, to tak jakby wszystkie gwiazdy zgasły...
agnieszka0000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-26, 19:07   #212
1405
Raczkowanie

Question Dobra ale na prawde dobra PANI ginekolog w Poznaniu na kase chorych???

Dobra ale na prawde dobra PANI ginekolog w Poznaniu na kase chorych???
1405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-28, 12:51   #213
wiosenna
Przyczajenie

Właśnie ja też mam ogromną prosbe, czy kto ś za dobrego ginekologoa z Rzeszowa? Prosiłabym o namiary
Stary 2006-03-03, 09:17   #214
anuka
Raczkowanie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

dr Małgorzata Janik Katowice

Przyjmuje w Polimedzie w Katowicach. Rewelacyjny kontakt z pacjentem - przemiła osoba. Doradzi, wysłucha, poradzi.
Najlepszy ginegolog do jakiego chodziłam.
anuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-03, 09:31   #215
1405
Raczkowanie

czemu mi przesunięto mój wątek tutaj??w taki sposob to nigdy nie otrzymam odp bo tu prawie nikt nie zaglada;(;(;(
1405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-03, 10:57   #216
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Przesunięto go dlatego, że takie zasady panują na tym forum. Forum nie będzie zawalane pytaniami o ginekologów. Pytanie o dobrego ginekologa to w ogóle nie jest pytanie do lekarza i nie powinno się na tym forum znajdować.
Dlatego stworzono zbiorczy watek i tylko tutaj W DRODZE WYJĄTKU pozwolono na zadawanie takich pytań. Wyjaśniem to ostatni raz.
Jeśli założysz taki wątek jeszcze raz, ja znów go przesunę.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-04, 12:12   #217
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez wiosenna
Właśnie ja też mam ogromną prosbe, czy kto ś za dobrego ginekologoa z Rzeszowa? Prosiłabym o namiary
Rzeszów

Widzę że szukających dziewczyn jest dużo, może pomogę choć trochę bo Rzeszów przecież to jest dalej moje miasto
Na Hoffmanowej (idzie się małą uliczką przylegającą do Galerii Grafiica) jest przychodnia i tam gdzieś na 2 lub 3 piętrze jest przychodnia ginekologiczna "Femina" - bezpłatna
Poszlam tam kiedys bo moja pani ginekolog (jej nie polecę bo nie bardzo przypadłyśmy sobie do gustu) miała urlop a ja potrzebowałam pilnie tabletek...przyjąl mnie bardzo fajny lekarz, wszystko ładnie wytłumaczył, naprawdę zrobił wrażenie...niestety nie pamiętam juz nazwiska (bylam u niego tylko raz, potem wyjechalam do Krakowa) ale tam chyba nie przyjmuje więcej niż 1 mężczyzna. Jeśli sprawdzicie i podacie mi nazwisko to przypomnę sobie czy tak czy nie

A jeśli chodzi o Kraków to tylko dr Glanowska z przychodni na Stolarskiej (dziewczyny już pisaly - może się nawet spotykamy w poczekalni) - wyleczyla mi nadżerkę którą miałam od dawna a poprzednia ginekolog tylko ją zamroziła - no i wreszcie dzięki niej nie boję się isć do lekarza i przyznać się np do jakiejś infekcji no i ta cena 35 złotych nie jest aż tak wygórowana a za przyjście po receptę nie trzeba płacić

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2006-03-04 o 12:57
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-08, 19:20   #218
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

witam szanowne wizażanki a czy któras moze słyszała o jakims dobrym ginekologu z KŁODZKA lub okolic????? , jesli tak to bardzo prosze o namiary
gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-09, 20:18   #219
jasmin30
Raczkowanie

Z Torunia polecam panów:
dr.n.med. Michała Szymańskiego i dr.n.med.Piotra Wojtynka.
Obaj lekarze przyjmują prywatnie w Szpitalu Specjalistycznym "Matopat" przy ul.Kwiatowej na Wrzosach w którym zresztą również pracują wykonując zabiegi i operacje ginekologiczne
Osobiście od ponad 10 lat chodzę do pana Szymańskiego, który ma nie tylko specjalizację z ginekologi i położnictwa ale też seksuologi.Każda wyzyta u niego to prawdziwa przyjemność - jest bardzo kulturalny i delikatny, a przy tym naprawdę doskonały fachowiec.

Natomiast do pana Wojtynka miała szczęście trafić moja mama,u której dzięki jego profesjonalizmowi i znakomitej lekarskiej intuicji wykryto w porę raka trzonu macicy , którego bardzo trudno zdiagnozować przy pomocy tylko podstawowych badań typu cytologia. Można powiedzieć ,że zawdzięcza mu życie.

Wizyta kosztuje 60 zł + usg 30 zł
Rejestracja telefoniczna
www.szpital.tzmo.pl
jasmin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-13, 00:23   #220
alika7
Przyczajenie

GG do alika7
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy Wrocław

Polecam dr Danutę Adamek, która przyjmuje we Wrocławiu przy ulicy Piłsudskiego 56/7. Bardzo kompetentna i rzeczowa, zawsze odpowiada na pytania, doradza, jest przy tym mila i delikatna. Została przez czytelniczki "Twojego Stylu" nagrodzona tytulem "Lekarza przyjaciela kobiety". Polecam!
alika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-13, 13:16   #221
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA
Ginekolog w przychodni w Wawrze godny polecenia

Będę wdzięczna za sugestie i spostrzeżenia.
Pozdrawiam
A.
AMILAMIJA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-15, 10:49   #222
Cekina
Przyczajenie

łódź

Szczerze polecam wizytę u Pani dr Danuty Makuły specjalista d.sp. niepłodnośći u kobiet, jest przesympatyczna, otwarta na problemy pacjenta, a przede wszystkim prawdziwa profesjonalistka. Pomogła już wielu młodym parom i matkom. Z tego co się orientuje to przyjmuje w klinice POLIMED na ul. Piotrkowskiej w Łodzi koło Manhattanu.

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2006-03-15 o 18:04
Cekina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-16, 21:47   #223
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Katowice
Polecam dr Piotra Buchacza. Jest ginekologiem i endokrynologiem, ma duże osiągnięcia w leczeniu niepłodności. Rzeczowy i zleca wszystkie konieczne badania. Przyjmuje w dwóch miejscach.
W przychodni na ul. Powstańców (na NFZ) we wtorki i czwartki od 15 do 18 lub 19 (ale słyszałam, ze często siedzi do ostatniej pacjentki). Nie ma zapisów, obowiązuje kolejka. Wizyta jest bezpłatna, ale nalezy się liczyć z dodatkowymi kosztami badań. Krew do badań hormonalnych pobiera podczas wizyty i oddaje do laboratorum osobiście. Osobiście też odbiera wyniki i informuje o nich pacjentkę. W moim przypadku zawsze było tak, że dzwoniłam do niego w wyznaczonym dniu a on przekazywał wyniki.
Wiem też, że przyjmuje prywatnie na Moniuszki 8 w Katowicach w poniedziałki i środy. Koszt wizyty 80 zł.

Mikołów i okolice
słyszałam też wiele dobrych opinii o ginekologach ze szpitala w Mikołowie. Niedyś tamtejszy oddział ginekologiczny był jednym z lepszych w kraju, wiele dziewczyn pracujących ze mną tam rodziło. Teraz niestety to się zmianiło ale na szczęście część z tych lekarzy nadal tam pracuje. Ja znam dwa nazwiska: Pasierbiński i Dereszowski (ale on chyba już nie pracuje w szpitalu).

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-17, 19:11   #224
anukla
Raczkowanie

A czy któraś z Was kobitki poleci gina z Warszawy który w ramach NFZ zajmie się nadżerką (najlepiej metodą zamrażania). W tym wątku znalazłam tylko jedną Panią która przyjmuje w ramach NFZ a z kasą u studentki troche krucho
Dzięki
anukla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-17, 23:24   #225
magda.k
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FemmeFatale
TARNóW
Julisz Kacalski ginekolog-poloznik
Jednym slowem profesjonalista; najwazniejsze,ze nie czuc skrepowania (polecam dziwczynom, ktore sie wybieraja po raz pierwszy), bardzo mily i przede wszystkim 'skuteczny'.Wizyta kosztuje 70 zl, przyjmuje we wtorki oraz srody w viva-medzie.
POLECAM!!!
nie wiem czy zauważyłaś FemmeFatale, ale masz błąd w podpisie... chodziło Ci chyba o "vouloir" prawda? tak tylko piszę, nie wiem, moze już poprawiłaś, a jeśli nie, no to powinnaś

magda.k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-18, 00:48   #226
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez magda.k
nie wiem czy zauważyłaś FemmeFatale, ale masz błąd w podpisie... chodziło Ci chyba o "vouloir" prawda? tak tylko piszę, nie wiem, moze już poprawiłaś, a jeśli nie, no to powinnaś
To wątek o ginekologach, a nie o podpisach. Na przyszłość prosiłabym o załatwianie takich rzeczy na pw

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-18, 19:23   #227
LadyM
Rozeznanie

Dziewczynki byłabym bardzo wdzięczna za pisanie cen przy tym jak polecacie lekarzy z Krakowa bo jest to dla mnie bardzo ważne. No i preferuję kobiety raczej... a widzę że większość z podanych krakowskich lekarzy to panowie
LadyM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-18, 22:28   #228
PalinKa666
Przyczajenie

Dobry ginekolog Tarnów

Witam!!
Chciałabym sie Was poradzić!!Szukam dobregi ginekologa w Tarnowie który przyjmuje na NFZ.Bardzo prosze o jakies namiary PILNE
PalinKa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-18, 23:53   #229
patrycja<pati>
Przyczajenie

Szukam dobrego Ginekologa w Gliwicach

Chciałam bym juz znalesc dobrego lekarza ktory by mi pomugł.
patrycja<pati> jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 00:21   #230
Guni
Wtajemniczenie

GG do Guni
Dot.: Szukam dobrego Ginekologa w Gliwicach

nie spotkalam sie z takim ginekologiem ;p przepraszam ale musze to napisac: straszne byki, razi jak sie czyta :|

Jestem na: http://www.amundsen.pl/home/ Etap oceaniczny
http://nwpass.qnt.pl/
Guni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 00:24   #231
lianeska
Zakorzenienie

Smile Dot.: Szukam dobrego Ginekologa w Gliwicach

Hey w Gliwicach nie znam, ale polecam z Katowic Jerzego Świtałe z "superjednostki" adres na necie znajdziesz bierze sporo za wizyte ale..opłaca sie babek multum przyjmujepolecam i pozdrawiam!

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-19, 02:16   #232
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Szukam dobrego Ginekologa w Gliwicach

Cytat:
Napisane przez Guni
nie spotkalam sie z takim ginekologiem ;p przepraszam ale musze to napisac: straszne byki, razi jak sie czyta :|
Na forum nie komentujemy błędów innych użykowników.

Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-20, 19:25   #233
jannet21
Raczkowanie

Kraków,

dr Rajska, prywatny gabinet na os. Bohaterów Września, przyjmuje wtorki, czwartki od 16-19 (jak trzeba to i dłużej). Koszt wizyty 60 zł, cytologia- 30 zł.
Może nie najtaniej, ale chodzę do niej od ponad 4 lat i jestem bardzo zadowolona. Polecam
jannet21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-22, 16:03   #234
mombika
Przyczajenie

Wałbrzych

Któraś z Was pytała, kogo jako ginekologa można polecić w Wałbrzychu więc napiszę (ponieważ tutaj mieszkam).
Ja polecam dr Jastrzębskiego. Przyjmuje w przychodni prywatnej Salus na Podzamczu.
Jest delikatny, miły, przystojny hehehehe. I jest też świetnym specjalista!!!. Wiem, że ten argument powinien znależć się na początku wymienianych zalet ale cóż...trzeba na życie patrzeć troszkę humorystycznie bo inaczej byśmy wszyscy w depreche popadli.
Pozdrawiam!!!
mombika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-22, 18:20   #235
wild_rose
Raczkowanie

Kraków

Dr. Niemira -Bąbska była już wielokrotnie polecana w tym wątku. Bardzo sympatyczna, otwarta osoba, badanie przeprowadza delikatnie. Przyjmuje w przychodni przy ulicy Stolarskiej 11. Cena ze znizką dla studentek za wyzytę to 35 zł, a normalnie chyba 60.
Stary 2006-03-24, 14:10   #236
bro
Raczkowanie

WROCŁAW

Ja również polecam z czystym sumieniem CORFAMED, chodzę tam od 6 lat i nie mam zamiaru tego zmieniać, poleciłam juz niejednej osobie i wszystkie były zadowolone, polecam dr Kotkowską i Położyńską w szczególności, również dr Witkiewicz jest z tego co wiem w porządku
Stary 2006-03-25, 22:47   #237
kasia-kasia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KasikB
Katowice
Polecam dr Piotra Buchacza. Jest ginekologiem i endokrynologiem, ma duże osiągnięcia w leczeniu niepłodności. Rzeczowy i zleca wszystkie konieczne badania. Przyjmuje w dwóch miejscach.
W przychodni na ul. Powstańców (na NFZ) we wtorki i czwartki od 15 do 18 lub 19 (ale słyszałam, ze często siedzi do ostatniej pacjentki). Nie ma zapisów, obowiązuje kolejka. Wizyta jest bezpłatna, ale nalezy się liczyć z dodatkowymi kosztami badań. Krew do badań hormonalnych pobiera podczas wizyty i oddaje do laboratorum osobiście. Osobiście też odbiera wyniki i informuje o nich pacjentkę. W moim przypadku zawsze było tak, że dzwoniłam do niego w wyznaczonym dniu a on przekazywał wyniki.
Wiem też, że przyjmuje prywatnie na Moniuszki 8 w Katowicach w poniedziałki i środy. Koszt wizyty 80 zł.

Mikołów i okolice
słyszałam też wiele dobrych opinii o ginekologach ze szpitala w Mikołowie. Niedyś tamtejszy oddział ginekologiczny był jednym z lepszych w kraju, wiele dziewczyn pracujących ze mną tam rodziło. Teraz niestety to się zmianiło ale na szczęście część z tych lekarzy nadal tam pracuje. Ja znam dwa nazwiska: Pasierbiński i Dereszowski (ale on chyba już nie pracuje w szpitalu).
Jakub Michalczyk, Dabrowa Gornicza, tel 0607 035210
kasia-kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-26, 22:25   #238
LadyM
Rozeznanie

KRAKÓW

byłam ostatnio u Pani Kołacz z kliniki "Ars medica" serdecznie polecam!! widać że zależy jej na dobru pacjentki, jak do niej mówisz to widzisz zainteresowanie a nie znudzenie... klinika jest na ul. Warszawskiej
mają swoją strone internetową, wystarczy w google wpisać ars medica
wizyty są dość drogie-60 zł, cytologia z wymazem 50.
ale uwazam ze warto, długo szukalam dobrego lekarza i co jakis czas zmienialam, mam wrazenia ze u tej pani zostane na dluzej!!
LadyM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-27, 13:56   #239
mryfol
Raczkowanie

Stalowa Wola

Dr Marek Sarzyński - stworzony do tego zawodu!
mryfol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-27, 14:59   #240
aga_i-p
Przyczajenie

Witam
Czy zna ktoś dobrego ginekologa w Swarzędzu?
aga_i-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości