|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
ja tez planuje wybrac sie na pierwsza wizyte...i szczerze mowiac nie bardzo wiem gdzie...najlepiej byloby w ramach NFZ albo gdzies gdzie policza mnie za wizyte 80 zł...wiecie..biedna studentka..
mieszkam niecale 20 km od gdyni i szczerze mowiac to wolalabym sie wybrac do lekarza w gdyni...i tu mam takie pytanie (moze troche glupie)...czy moge iść normalnie na wizyte do lekarza panstwowego (NFZ) w nie-swoim miescie? i niech ktos poleci kogos z gdyni...prosze...
Jeśli ktoś kocha kwiat, który jest jedyny na milionach i milionach planet, to mu wystarcza do szczęścia patrzenie na gwiazdy i mówi sobie: "Gdzieś tam jest mój kwiat." Lecz jeśli baranek zje kwiat, to tak jakby wszystkie gwiazdy zgasły... |
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Dobra ale na prawde dobra PANI ginekolog w Poznaniu na kase chorych???
|
|
|
|
#213 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie ja też mam ogromną prosbe, czy kto ś za dobrego ginekologoa z Rzeszowa? Prosiłabym o namiary
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
dr Małgorzata Janik Katowice
Przyjmuje w Polimedzie w Katowicach. Rewelacyjny kontakt z pacjentem - przemiła osoba. Doradzi, wysłucha, poradzi. Najlepszy ginegolog do jakiego chodziłam. |
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
czemu mi przesunięto mój wątek tutaj??w taki sposob to nigdy nie otrzymam odp bo tu prawie nikt nie zaglada;(;(;(
|
|
|
|
#216 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przesunięto go dlatego, że takie zasady panują na tym forum. Forum nie będzie zawalane pytaniami o ginekologów. Pytanie o dobrego ginekologa to w ogóle nie jest pytanie do lekarza i nie powinno się na tym forum znajdować.
Dlatego stworzono zbiorczy watek i tylko tutaj W DRODZE WYJĄTKU pozwolono na zadawanie takich pytań. Wyjaśniem to ostatni raz. Jeśli założysz taki wątek jeszcze raz, ja znów go przesunę. |
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę że szukających dziewczyn jest dużo, może pomogę choć trochę bo Rzeszów przecież to jest dalej moje miasto ![]() Na Hoffmanowej (idzie się małą uliczką przylegającą do Galerii Grafiica) jest przychodnia i tam gdzieś na 2 lub 3 piętrze jest przychodnia ginekologiczna "Femina" - bezpłatna ![]() Poszlam tam kiedys bo moja pani ginekolog (jej nie polecę bo nie bardzo przypadłyśmy sobie do gustu) miała urlop a ja potrzebowałam pilnie tabletek...przyjąl mnie bardzo fajny lekarz, wszystko ładnie wytłumaczył, naprawdę zrobił wrażenie...niestety nie pamiętam juz nazwiska (bylam u niego tylko raz, potem wyjechalam do Krakowa) ale tam chyba nie przyjmuje więcej niż 1 mężczyzna. Jeśli sprawdzicie i podacie mi nazwisko to przypomnę sobie czy tak czy nie ![]() A jeśli chodzi o Kraków to tylko dr Glanowska z przychodni na Stolarskiej (dziewczyny już pisaly - może się nawet spotykamy w poczekalni) - wyleczyla mi nadżerkę którą miałam od dawna a poprzednia ginekolog tylko ją zamroziła - no i wreszcie dzięki niej nie boję się isć do lekarza i przyznać się np do jakiejś infekcji no i ta cena 35 złotych nie jest aż tak wygórowana a za przyjście po receptę nie trzeba płacić
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-03-04 o 12:57 |
|
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
witam szanowne wizażanki
a czy któras moze słyszała o jakims dobrym ginekologu z KŁODZKA lub okolic????? , jesli tak to bardzo prosze o namiary
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Z Torunia polecam panów:
dr.n.med. Michała Szymańskiego i dr.n.med.Piotra Wojtynka. Obaj lekarze przyjmują prywatnie w Szpitalu Specjalistycznym "Matopat" przy ul.Kwiatowej na Wrzosach w którym zresztą również pracują wykonując zabiegi i operacje ginekologiczne Osobiście od ponad 10 lat chodzę do pana Szymańskiego, który ma nie tylko specjalizację z ginekologi i położnictwa ale też seksuologi.Każda wyzyta u niego to prawdziwa przyjemność - jest bardzo kulturalny i delikatny, a przy tym naprawdę doskonały fachowiec.Natomiast do pana Wojtynka miała szczęście trafić moja mama,u której dzięki jego profesjonalizmowi i znakomitej lekarskiej intuicji wykryto w porę raka trzonu macicy , którego bardzo trudno zdiagnozować przy pomocy tylko podstawowych badań typu cytologia. Można powiedzieć ,że zawdzięcza mu życie. Wizyta kosztuje 60 zł + usg 30 zł Rejestracja telefoniczna www.szpital.tzmo.pl |
|
|
|
#220 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy Wrocław
Polecam dr Danutę Adamek, która przyjmuje we Wrocławiu przy ulicy Piłsudskiego 56/7. Bardzo kompetentna i rzeczowa, zawsze odpowiada na pytania, doradza, jest przy tym mila i delikatna. Została przez czytelniczki "Twojego Stylu" nagrodzona tytulem "Lekarza przyjaciela kobiety". Polecam!
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Ginekolog w przychodni w Wawrze godny polecenia
Będę wdzięczna za sugestie i spostrzeżenia.
Pozdrawiam A. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Przyczajenie
|
łódź
Szczerze polecam wizytę u Pani dr Danuty Makuły specjalista d.sp. niepłodnośći u kobiet, jest przesympatyczna, otwarta na problemy pacjenta, a przede wszystkim prawdziwa profesjonalistka. Pomogła już wielu młodym parom i matkom. Z tego co się orientuje to przyjmuje w klinice POLIMED na ul. Piotrkowskiej w Łodzi koło Manhattanu. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-03-15 o 18:04 |
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
Katowice
Polecam dr Piotra Buchacza. Jest ginekologiem i endokrynologiem, ma duże osiągnięcia w leczeniu niepłodności. Rzeczowy i zleca wszystkie konieczne badania. Przyjmuje w dwóch miejscach. W przychodni na ul. Powstańców (na NFZ) we wtorki i czwartki od 15 do 18 lub 19 (ale słyszałam, ze często siedzi do ostatniej pacjentki). Nie ma zapisów, obowiązuje kolejka. Wizyta jest bezpłatna, ale nalezy się liczyć z dodatkowymi kosztami badań. Krew do badań hormonalnych pobiera podczas wizyty i oddaje do laboratorum osobiście. Osobiście też odbiera wyniki i informuje o nich pacjentkę. W moim przypadku zawsze było tak, że dzwoniłam do niego w wyznaczonym dniu a on przekazywał wyniki. Wiem też, że przyjmuje prywatnie na Moniuszki 8 w Katowicach w poniedziałki i środy. Koszt wizyty 80 zł. Mikołów i okolice słyszałam też wiele dobrych opinii o ginekologach ze szpitala w Mikołowie. Niedyś tamtejszy oddział ginekologiczny był jednym z lepszych w kraju, wiele dziewczyn pracujących ze mną tam rodziło. Teraz niestety to się zmianiło ale na szczęście część z tych lekarzy nadal tam pracuje. Ja znam dwa nazwiska: Pasierbiński i Dereszowski (ale on chyba już nie pracuje w szpitalu).
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was kobitki poleci gina z Warszawy który w ramach NFZ zajmie się nadżerką (najlepiej metodą zamrażania). W tym wątku znalazłam tylko jedną Panią która przyjmuje w ramach NFZ
a z kasą u studentki troche krucho Dzięki |
|
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak tylko piszę, nie wiem, moze już poprawiłaś, a jeśli nie, no to powinnaś
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki byłabym bardzo wdzięczna za pisanie cen przy tym jak polecacie lekarzy z Krakowa bo jest to dla mnie bardzo ważne. No i preferuję kobiety raczej... a widzę że większość z podanych krakowskich lekarzy to panowie
|
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
Dobry ginekolog Tarnów
Witam!!
Chciałabym sie Was poradzić!!Szukam dobregi ginekologa w Tarnowie który przyjmuje na NFZ.Bardzo prosze o jakies namiary PILNE
|
|
|
|
#229 |
|
Przyczajenie
|
Szukam dobrego Ginekologa w Gliwicach
Chciałam bym juz znalesc dobrego lekarza ktory by mi pomugł.
|
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dobrego Ginekologa w Gliwicach
nie spotkalam sie z takim ginekologiem ;p przepraszam ale musze to napisac: straszne byki, razi jak sie czyta :|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Hey w Gliwicach nie znam, ale polecam z Katowic Jerzego Świtałe z "superjednostki" adres na necie znajdziesz
bierze sporo za wizyte ale..opłaca sie babek multum przyjmuje polecam i pozdrawiam!
|
|
#232 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Szukam dobrego Ginekologa w Gliwicach
Cytat:
|
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
Kraków,
dr Rajska, prywatny gabinet na os. Bohaterów Września, przyjmuje wtorki, czwartki od 16-19 (jak trzeba to i dłużej). Koszt wizyty 60 zł, cytologia- 30 zł. Może nie najtaniej, ale chodzę do niej od ponad 4 lat i jestem bardzo zadowolona. Polecam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
Wałbrzych
Któraś z Was pytała, kogo jako ginekologa można polecić w Wałbrzychu więc napiszę (ponieważ tutaj mieszkam).
Ja polecam dr Jastrzębskiego. Przyjmuje w przychodni prywatnej Salus na Podzamczu. Jest delikatny, miły, przystojny Pozdrawiam!!! |
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Kraków
Dr. Niemira -Bąbska była już wielokrotnie polecana w tym wątku. Bardzo sympatyczna, otwarta osoba, badanie przeprowadza delikatnie. Przyjmuje w przychodni przy ulicy Stolarskiej 11. Cena ze znizką dla studentek za wyzytę to 35 zł, a normalnie chyba 60. |
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
WROCŁAW
Ja również polecam z czystym sumieniem CORFAMED, chodzę tam od 6 lat i nie mam zamiaru tego zmieniać, poleciłam juz niejednej osobie i wszystkie były zadowolone, polecam dr Kotkowską i Położyńską w szczególności, również dr Witkiewicz jest z tego co wiem w porządku
|
#237 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
KRAKÓW
byłam ostatnio u Pani Kołacz z kliniki "Ars medica" serdecznie polecam!! widać że zależy jej na dobru pacjentki, jak do niej mówisz to widzisz zainteresowanie a nie znudzenie... klinika jest na ul. Warszawskiej mają swoją strone internetową, wystarczy w google wpisać ars medica ![]() wizyty są dość drogie-60 zł, cytologia z wymazem 50. ale uwazam ze warto, długo szukalam dobrego lekarza i co jakis czas zmienialam, mam wrazenia ze u tej pani zostane na dluzej!! |
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Stalowa Wola
Dr Marek Sarzyński - stworzony do tego zawodu! |
|
|
|
#240 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Czy zna ktoś dobrego ginekologa w Swarzędzu? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

mieszkam niecale 20 km od gdyni i szczerze mowiac to wolalabym sie wybrac do lekarza w gdyni...i tu mam takie pytanie (moze troche glupie)...czy moge iść normalnie na wizyte do lekarza panstwowego (NFZ) w nie-swoim miescie? i niech ktos poleci kogos z gdyni...prosze...

a z kasą u studentki troche krucho 
tak tylko piszę, nie wiem, moze już poprawiłaś, a jeśli nie, no to powinnaś
Etap oceaniczny