![]() |
#211 | |
Raróg
|
Dot.: Kobieta 30 letnia
Mam ponad 30 lat, nie wyglądam na tyle, podrywają mnie młodsi faceci ale czuję tę trzydziestkę, pamiętam siebie, jak miałam lat 20 i umiem porównać to z obecnym wiekiem, i niestety ale my się nie postarzamy, my po prostu dojrzewamy, trudno, żeby całe społeczeństwo było postrzelone jak 20-latki, ja tam sobie tego nie wyobrażam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
hmm wszystko zalezy od podejscia danej kobiety.Jedna czuje sie jak młodka majac nawet 40,50. a sa nastolatki sztywne i zrzędzące jak stare baby.Trzydziestolatka to młoda kobieta, ale czasem ludzie dojrzali przestaja dostrzegac radosci zycia poprzez obowiazki itd? To masz na mysli? A coz w naszym spoleczenstwie 30-stka bez meza i dziecka to..juz ludzie gadają, ze juz ma ladne lata.
Odnosnie atrakcyjnosci to tez mozna miec 30 a wygladac znacznie mlodziej,np , na 20 pare lat, a mozna wygladac na 40.Kwestia zadbania, stylu a czasem po prostu typu urody. 20 a 30 lat to jednak jest troche roznicy, a kwestia dogadania sie z kims czy umawiania to kwestia czlowieka i osobistych preferencji.Jedni wola mlodsze, drudzy starsze,a trzecim to bez roznicy wiek. .Ludzie dobieraja sie nawet w roznicach pokoleniowych. ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez zazdrosna222 Czas edycji: 2015-05-08 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Raróg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
BAN stały
|
No bo 30 latki psychicznie dojrzewają, ale fizycznie mało się różnią od 20 latek ;-)
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Znaczy wgl sie nie roznią Edytowane przez StarFighter Czas edycji: 2015-05-09 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Raróg
|
Co racja, to racja, a czasem nawet i lepiej wyglądają ; )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
BAN stały
|
20 latki są skłonne do różnych eksperymentów np. Z włosami ,a 30 latki wydają się być takie naturalne oczywiście te 20-stki zwykle z tego wyrastają i ewoluują do naturalnych 30- stek
Edytowane przez StarFighter Czas edycji: 2015-05-09 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Raróg
|
Ja tam zawsze byłam naturalna poza wybrykami z blondem i czerwienia, ale teraz trzymam się granatowej czerni ; )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
BAN stały
|
Laura a jaki jest Twój naturalny kolor? To jest taka czerń z grafitowymi refleksami, taka gelboka czerń? Moja pani z ekonometrii miala takie wlosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Marszałkini II RP
|
Mniej więcej do 26 roku życia sporo eksperymentowałam z fryzurami, jakiś czas miałam naturalne i krótkie, potem długie, w zeszłym roku rozjaśniłam i teraz w wieku 29 lat wiem, że najładniej mi jest w moich naturalnych, ciemnych włosach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
BAN stały
|
A czy takie rozjasnianie wplywa na kondycję? Siostra robiła tego typu zabieg i nie wiem czy ti dlatego, ale ma jakieś takie cienkie wlosy , strasznie dużo włosów ale cienkich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | ||
Raróg
|
Cytat:
Mój kolor to Palette C1.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
BAN stały
|
A jak często wykonujesz te zabiegi?
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- To męczące jeśli trzeba to wykonywać codziennie szczególnie rano, u mnie dziewczyna spędza z pół godziny w łazience przed wyjściem na uczelnie albo i dłużej i nie mam na myśli np mycia włosów bo to robi wieczorami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Raróg
|
Włosy farbuję jak pojawiają się odrosty. Czyli nie tak często znowu. Makijaz kholem MF to pestka, cały makijaż, jak już chce mi się go robić na full, zajmuje mi niewiele czasu, jako stara makijażowa wyjadaczka mam już wprawę. Pół godziny - jeny, nie wiem, co bym miała tyle malować
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Jakby poczytać Wizaż, to tu już 20-latki kładą się do grobu, bo nic dobrego JUŻ ich nie czeka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
BAN stały
|
Moja używa różu do policzkow jakiegoś podkladu, ogólnie ma bardzo jasną cere, trochę urokliwych piegow ( jest rudzielcem ), pamiętam jaj zaklinalem ją żeby brwi nie malowała bo chciała, a ma jasne dość naturalne i bardzo ładna jest ogólnie, ale z tym malowaniem brwi jej przeszlo chyba .Wyrosła z tego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Wredny kotecek
|
Jak ja bym chciała mieć swoje naturalne i nie farbować co miesiąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
BAN stały
|
a jakie masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Wredny kotecek
|
Siwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
BAN stały
|
jak to Grumpy?
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- dlaczego nie masz swoich naturalnych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Wredny kotecek
|
Pisałam już o tym w tym wątku, naturalnie jestem brunetką, szkoda że do połowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
BAN stały
|
moim zdaniem to moze byc urokliwe wręcz
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Ja bym tam je traktował jako bardzo jasny blond ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Wredny kotecek
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Raróg
|
Mi też już się pojedyncze siwe pojawiły. Akurat miałam duzo stresu i się wzięły nagle, nie wiadomo skąd :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
BAN stały
|
Przeciez nie są siwe od starosci czy cos zebys sie przejmowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
BAN stały
|
Ale czy takie farbowanie nie niszczy włosów? Moze zle wpływac na pozostałe nie potrzebujace farbowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Raróg
|
Mi się nic nie niszczy, jestem zadowolona z moich włosów a z kolorku to juz w ogóle
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
BAN stały
|
co to jest to ombre hair u mnie zakłady fryzjerskie reklamują na potege w miescie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Raróg
|
W dużym skrócie mówiąc rozjaśniasz końcówki włosów. No, gdzieś tak od połowy, może trochę niżej. Ale nie za mocno, żeby to przejście było takie łagodne. Ja robiłam sama. Nawet wyszły na granatowej czerni, ale nie czułam się dobrze w blondzie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Wredny kotecek
|
Mi się ombre nie podoba;p Od razu mam przed oczami wstrętne odrosty;P
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.