![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Po jakim czasie zrobić test ciążowy??
no dobra,zrobiłam dziś test krwi,wyniki dziś wieczorem a jak nie to jutro rano...
w śluzie malutkie czerwone nitki...wcześniej nigdy tego nie miałam. powiedzcie mi jak to jest z wynikami takiego testu? ile to nie ciąża? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i oczywiscie po odstawieniu mielismy sie odrazu starac ,bo jest wieksza szansa na dzidzie-narazie echo... A dlaczego pytasz? Kiniu na wyniku bedzie podana norma ![]() u mnie pisało norma: 0,00-2,60
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
wynik ujemny, czułość testu od 20 mlU/ml hcG.
z czego bardzo bardzo się cieszę,ale oznacza to,że mam jakąś infekcję. Bo jajniki wariują i jakby drobinki krwi w upławach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
tak czytam w necie te normy ,z ciekawości, taka próba z czułością od 20 mlU/ml to dużo mi nie powiedziała...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w kazdym labolatorium jest inaczej norma podana , a np. na moim wyniku pisze ,że od 16 - 154 to jest juz 1-2 tydzien ciąży - wiec ja nie wiem jak to jest z Twoim wynikiem - idz do lekarza i zapytaj o co chodzi...
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Hmm. Próba wykonana w surowicy testem hCG Combo Test,wynik ujemny, czułość testu od 20 mlU/hcG
Żadnej normy nie podano...a powiedzcie mi z ciekawości,jeśli testy ciążowe są czułe od 25 mlU, to dlaczego taki z krwi ma być dokładniejszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny - mam dobre wiesci -byłam dzis u ginki no i mam piekne jajeczko uchodowałam ogromne ma az 32 mm
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz Adatka, Twoje przeczucia sie sprawdzają ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Ale super !!!!!!!!! Bardzo, bardzo się cieszę teraz tylko bardzo mocno trzymam za Ciebei kciuki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Ja też się podpisuję pod gratulacjami.
![]() ![]() Lekarka "olała" moją "ciążę" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Ojj ani mnei nie starsz Kiniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Dzięki, a te bóle brzucha co myślałam,że ciążowe to prawdopodobnie ze źle pracującego jelita, bez gastroskopii się nie obejdzie.
Wygląda na to,że zmienię wątek na forum. ![]() buziaki,jesteście wszystkie wspaniałe i trzymam kciuki za dzidzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
hmm,badania krwi mogą być ok a i tak problemy z żołądkiem mogą być.serio.wiedziałam od dawna,że jest podejrzenie u mnie refluksu,ale te bóle brzucha dopiero ostatnio się pojawiły. oczywiście nie wiem jak to po porodzie...
![]() albo usg może ? nieinwazyjnie,co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki -co tam u was słychac???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
hej Słońce
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie chyba bedzie tak samo jak poprzednio ![]() ![]() jutro wyjezdzamy z TZ i ze znajomymi do szczawnicy na 2 dni troche odpoczne pooddycham innym świeższym powietrzem ![]() moze przywieziemy jakiegos zafasolkowanego górala ![]() teraz jade do fryzjera a pozniej zakupy z kuzynką - skoczymy pokupowac cos na jutrzejszy wyjazd ![]() to ja zmykam... Pa ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
HEj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam ![]() pytasz jak po po weekendzie - bylo super pogoda dopisala tylko bardzo mnie nogi bolały haha tyle my sie zlazili po tych górach no i na spływie było super tylko troche był mroźny wiatr bo akurat spadł w tatrach śnieg. pieknie było tylko szkoda ze tak krotko ![]() A nie wiem co tym razem ze mna bedzie nie nastawiam sie na nic w tym miesiacu,ale mam dziwne przeczucie co moze byc oczywiscie mylace -no ale do tej pory tego nie czulam , zreszta do soboty powinna byc @ wiec wszystkiego sie dowiem niebawem, ![]() ![]() juz tyle czekam ze wydaje mi sie jak by to mialo nigdy nie nastapic (ujrzenie // kresek ) niby nie mam żadnych objawow oprocz bolacych sutkow i czasem mnie odrzuca od niektorych zapachow ale to pewno tylko psychika robi swoje... poczekamy zobaczymy ![]() A moze u ciebie z brzuszku ktos zagosci na 9 miesiecy ,moze wam sie teraz uda ![]() ![]() życze powodzenia i spełnienia tych marzeń... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
A jednak - @ dopadła nocą
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
dziewczynki zaczytałam się w waszych postach.Nawet nie wiecie jak za was trzymam kciuki,kibiuje szczególnie Tobie Adatko,widzę jak długo się starasz.
Kochane ja od paru dni też myślę czy się coś we mnie nie zafasolkowało.Według internetowego kalendarzyka dziś kończą mi się dni plodne,a tu z dnia na dzień mam coraz dziwniejsze samopoczucie.coraz bardziej klują,a raczej tak jakby rozpulchniają sie jajniki i macica jest taaaka twarda,piersi dziwne,poza tym pare dni czego nie zjem to potem mi niedobrze:/mam sporo białawego śluzu.co o tym sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Oj Adatko Tobie sie napewno uda..ale najpierw musisz być całkowicie spokojna...bo pewnie ilekroć kochasz sie z TZ to myślisz czy coś z tego będzie...Kochana relakasuj sie ile możesz....i Ci się uda napewno jestem tego pewna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katalinko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
greeneyes88 jesteśmy w podobnym wieku,też marzę o dzidziusiu,naprawdę trzymam za ciebie kciuki i podziwiam dojrzałość.
nie robiłam,w sumie @ wypada mi 21 maja,więc chyba nie ma sensu,jak sądzisz?martwi mnie to ciągnięcie w podbrzuszu bo nigdy tak nie miałam nawet jak miałam płodne.hm... Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2007-05-11 o 18:31 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja edycji/multicytowania, z której proszę korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Hmm wiesz coo...poczekaj do tego 21 maja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
hehe ja mam 20 lat,tylko nick jest taki mylący.chciałabym dziecko ale nie teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
witam katalinko
![]() myslę że test to najlepiej zrobic w dniu spodziewanej @ czyli tak jak piszesz 21 maj nie wczesniej bo i tak nic nie wykaze nawed jeśli coś naprawde tam sie rozwija ![]() ![]() ![]() aha i nic sie nie stresuj,bo to własnie od tego sa objawy ciąży -wiem coś na ten temat - naprawde wszystko potrafi organizm zrobic żebys czuła się jak w ciąży -a pozniej jest wielkie rozczarowanie jak @ zalewa ![]() ![]() ![]() greeneyse witam cie kochana- ![]() ![]() A ja od jutra znowu na lekach , Clostlbegyt działa wszystko pięknie ładnie -jajeczka choduję duże - przytulanka jak doktorowa kaze codziennie przez 4 dni od wizyty obserwacyjnej - i nic nadal nic ![]() boje sie że problem moze tkwic u mojego męza ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Kochana Adatko ja wierze i mam przeczucie,że Tobie się uda-Wizaż jest na to najlepszym przykładem,tutaj dziewczyny starają się przez lata i udaje im się,główka do góry
![]() u mnie nadal dziwne samopoczucie,kłucia w jajnikach i rozciąganie jakby macicy ![]() Adatko przepraszam,że pytam-ile już sie staracie o maleństwo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
dla innych to mało a dla mnie strasznie dużo - rok
![]()
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Wierzę,że spełni się Twoje marzenie.
wiesz,chciałabym,żeby moja starsza siostra myślała tak samojak Ty Adatko-żeby chciała mieć dziecko,ma 33 lata i nie planuje dzieci wcale:/mówi,że ''to ją obrzydza''Kapota ![]() dobrze,że jesteś inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy twoja siostra zmieni swoje nastawienie ,ma juz tyle lat ze poprostu chyba juz bardziej dorosnąć do tego się nie da ![]() Ja mam 24 lata i juz od dobrych 3 lat myslelismy powaznie o dziecku ale oczywiscie najpierw czekalismy na to żeby wziać ślub. Tak bardzo chcialabym miec takiego małego skarba ![]() ![]() teraz znowu jade na lekach - to chyba juz ostatni miesiac staran u mojej ginki - boję sie -jak sie teraz nie powiedzie to... wiecie bo pisałam o tym wczesniej ![]() Ogolnie Czuje sie dobrze, juz troche mniej o tym wszystkim mysle ale z kazdym miesiacem czuje sie bardziej osłabiona ta sytuacją ale przeciez musze sobie radzic - bo wierze ze nieoczekiwanie nadejdzie ta chwila gdy @ sie nie zjawi a po zrobieniu testu zobacze upragnione // kreseczki - narazie to jest moje najwieksze marzenie ![]() ![]() puki co, żyję nadzieją i wiarą na przyszłość... pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.