czy to jest normalne? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-27, 17:58   #211
danana
Zadomowienie

Dot.: czy to jest normalne?

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Widzisz? Nie odpowiedziałeś na pytanie. Dlaczego nie liczyłeś się z moimi uczuciami? On wiedzial a ja? Chowaleś tel. I powiedziałam Ci. Dla mnie to zdrada i koniec. Daj mi ten kontakt. Zadzwonię do niego i porozmawiam

taa napewno poda Ci kontakt do kumpla i będzie go udawał
zreszta czy wiedział?no może wiedział bo toleruje zdrady żony?bo sam też zdradza?są takie związki,co nie zmienia faktu że Twój facet Cie zdradził i oszukał,i emocjonalnie i fizycznie.
danana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:01   #212
201608010929
Konto usunięte

randam i pannaatopowa, nie uważacie, że takie prywatne kwestie i wywalanie żali we wspólnym dialogu powinno się odbywać gdzieś indziej niż na oczach szerokiej widowni? Bo zachowujecie się trochę jak gimnazjaliści a nie jak dorośli ludzie...
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:02   #213
pannaatopowa
Zakorzenienie

Gg? Ja też mogę sobie załozyć jako Królowa Wiktoria. I nie umiesz mi odpowiedzieć, dlaczego moje uczucia się nie liczą.

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:02   #214
danana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
randam i pannaatopowa, nie uważacie, że takie prywatne kwestie i wywalanie żali we wspólnym dialogu powinno się odbywać gdzieś indziej niż na oczach szerokiej widowni? Bo zachowujecie się trochę jak gimnazjaliści a nie jak dorośli ludzie...

no właśnie miałam to napisać,właśnie wróciłam przeczytałam ta cała rozmowe i dziwie sie ze chcą to tak na forum roztrząsać
Stary 2015-04-27, 18:03   #215
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację. Zablokowałam go nawet, ale zaczął atakować przyjaciółki. Pisalam na PW aby pisał do mnie poza forum. Przepraszam wszystkich. Faktycznie to trochę niedojrzałe. Ariel proszę pisac tylko na PW

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
Stary 2015-04-27, 18:06   #216
jesienny_lisc
Zakorzenienie

E tam, dobrze, że koleś tu napisał. Teraz jakby nawet pannaatopowa chciała go bronić, czy miała odmianę myśli i chciała wrócić, to się wyśle SWAT WIZAŻ żeby ją powstrzymać.

Panna, ciesz się, że się z tego towarzystwa wymiksowałaś... Uff...
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:10   #217
randam
BAN stały

Cytat:
Masz rację. Zablokowałam go nawet, ale zaczął atakować przyjaciółki. Pisalam na PW aby pisał do mnie poza forum. Przepraszam wszystkich. Faktycznie to trochę niedojrzałe. Ariel proszę pisac tylko na PW

Odpowiedziałem Ci na pw,nie atakowałem ich to one zaatakowały mnie,oko za oko ząb za ząb
randam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:11   #218
danana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
E tam, dobrze, że koleś tu napisał. Teraz jakby nawet pannaatopowa chciała go bronić, czy miała odmianę myśli i chciała wrócić, to się wyśle SWAT WIZAŻ żeby ją powstrzymać.

Panna, ciesz się, że się z tego towarzystwa wymiksowałaś... Uff...
pogodzą sie,zobaczycie
Stary 2015-04-27, 18:17   #219
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:

A już myślałam, że tylko ja się czuję tym zniesmaczona.
To sobie nie można porozmawiać na żywo/przez telefon/fb/gg/cokolwiek, tylko na forum trzeba?

I proszę o uspokojenie się i opanowanie języka, bo polecą kolejne punkty.

Śledź też pies! - blogujemy

Edytowane przez klempaa
Czas edycji: 2015-04-27 o 18:20
klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:19   #220
Hiyori
Zadomowienie

Cytat:
Komuś to przeszkadza ?
Skoro już zaczęli to nie powinni pozostawiać publiczności w nienasyceniu. Laska od początku jasno daje mu znać, że jak tylko ładnie i w miarę pokornie ja przeprosi, z przyklękiem mniejszym/większym to do niego wróci. Ale! Dla zasady warto poznać koniec tej historii.

Edytowane przez Hiyori
Czas edycji: 2015-04-27 o 18:24
Hiyori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:23   #221
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hiyori Pokaż wiadomość
Komuś to przeszkadza ?
Cieszę się, ze się dobrze bawisz :P

Stary 2015-04-27, 18:24   #222
LuckyJane
Rozeznanie

pannaatopowa, trzymaj się dzielnie i całkowicie zlej kolesia. Najlepiej urwij całkowicie kontakt, wyrzuć go nawet z myśli, niech dla Ciebie nie istnieje. To najlepsze co możesz dla siebie zrobić. Nie ma co się taplać w błocie, nie ma tu już nic do ugrania. Wiem, że cierpisz, chcesz się zemścić, być w jakiś sposób stroną wygraną, udowodnić mu teraz, że sobie świetnie radzisz itd, ale zrozum, że ten facet nie jest wart nawet sekundy. Ja bym sobie darowała, obchodziłoby mnie tylko moje życie - lepsze, bez narcystycznego fałszywca.
LuckyJane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:25   #223
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LuckyJane Pokaż wiadomość
pannaatopowa, trzymaj się dzielnie i całkowicie zlej kolesia. Najlepiej urwij całkowicie kontakt, wyrzuć go nawet z myśli, niech dla Ciebie nie istnieje. To najlepsze co możesz dla siebie zrobić. Nie ma co się taplać w błocie, nie ma tu już nic do ugrania. Wiem, że cierpisz, chcesz się zemścić, być w jakiś sposób stroną wygraną, udowodnić mu teraz, że sobie świetnie radzisz itd, ale zrozum, że ten facet nie jest wart nawet sekundy. Ja bym sobie darowała, obchodziłoby mnie tylko moje życie - lepsze, bez narcystycznego fałszywca.
Dziękuję Ci za te słowa

Stary 2015-04-27, 18:26   #224
czerwona_poziomka0909
Przyczajenie

Okej, może jestem młoda i głupia, ale po przeczytaniu tego wątku i uświadomieniu sobie, że ten facet to ciota, a nie facet, uważam, że to strata czasu i energii. Wystarczy, że panna i tak jest tym wszystkim przygnębiona i zdenerwowana. Jaki jest sens tej całej "zemsty", brnięcia w to gówno. Facet nie jest tego wart. Nie lepiej w to miejsce spróbować się pozbierać i iść dalej? Może w tym czasie poznałaby kogoś WARTOŚCIOWEGO. Oczywiście, nie jest to takie łatwe. Ale wg mnie najgorszą opcją jest ciągłe krążenie wokół całej tej sprawy. Facet dalej mówi swoje, nigdy się nie przyzna do zdrady. Trudno. To jego stawia w negatywnym świetle. A Ty, autorko wątku, uważam, że jesteś naprawdę świetną kobietą. Kibicuję Tobie w tym, żebyś się wyleczyła z takiego drania. Szkoda czasu i energii na dalsze angażowanie się w sytuację, która już raczej niczego nie zmieni. A jeżeli chodzi o tego męża... Czasami chce się komuś coś uświadomić, pomóc mu, jednak może się okazać, że ta osoba, albo nie chce pomocy, albo sama zdradza - nie wiemy jak to jest. Ty chcesz pomóc, a później okazuje się, że ta osoba jednak nie jest całkowicie poszkodowana i w ten sposób możesz sobie narobić niepotrzebnych problemów. To już nie jest Twoja sprawa. Nie znasz tego faceta i taka rozmowa może nie przynieść spodziewanego efektu. To jest tylko moje zdanie, oczywiście zrobisz, jak uważasz. W każdym razie, będę trzymać kciuki, żebyś wreszcie zaznała szczęścia i spokoju.
czerwona_poziomka0909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:30   #225
Hiyori
Zadomowienie

Cytat:
Cieszę się, ze się dobrze bawisz :P
No przepraszam, ale moim zdaniem ty się prosisz o przeprosiny A tu nie ma co przepraszać i ty masz lepszą sytuację od tamtej, bo nie jesteście małżeństwem, nie macie zobowiązań, kredytów, itp. Nie musisz się go usilnie trzymać za nogę czy też coś innego, nie wiem..portfel. Nie możesz brać żadnych zapewnień z "tamtej strony" (tej kobiety, jej męża) na serio. Oni chcieliby, żeby wszystko było ok i jej facet, może wielu rzeczy nie zauważyć (nie chcieć zauważyć).
Stary 2015-04-27, 18:32   #226
pannaatopowa
Zakorzenienie

Tak naprawdę mi uświadomił jak bardzo jest poważny. Za to mu dziękuję. Mam nadzieję, że już naprawdę da mi spokój.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
No przepraszam, ale moim zdaniem ty się prosisz o przeprosiny A tu nie ma co przepraszać i ty masz lepszą sytuację od tamtej, bo nie jesteście małżeństwem, nie macie zobowiązań, kredytów, itp. Nie musisz się go usilnie trzymać za nogę czy też coś innego, nie wiem..portfel. Nie możesz brać żadnych zapewnień z "tamtej strony" (tej kobiety, jej męża) na serio. Oni chcieliby, żeby wszystko było ok i jej facet, może wielu rzeczy nie zauważyć (nie chcieć zauważyć).
Skoro on to akceptuje. To spoko. Widocznie jestem "za sztywna".

Stary 2015-04-27, 18:34   #227
danana
Zadomowienie

Cytat:
Komuś to przeszkadza ?
Skoro już zaczęli to nie powinni pozostawiać publiczności w nienasyceniu. Laska od początku jasno daje mu znać, że jak tylko ładnie i w miarę pokornie ja przeprosi, z przyklękiem mniejszym/większym to do niego wróci. Ale! Dla zasady warto poznać koniec tej historii.

gdyby nie chciała ga znac, nie odzywałaby sie i olałaby temat, a nie żaliła sie i dyskutowała z nim na forum a jak sie domyslam specjalnie założyła temat na wizażu bo wiedziała że będzie czytał(chciałą zeby czytał) i między wierszami w swoich wypowiedziach daje mu do zrozumienia że nadal jej na nim zależy ,że cierpi itd.
Autorko daj sobie z nim spokój i wyrzuć ze swoich myśli!

Edytowane przez danana
Czas edycji: 2015-04-27 o 18:36
Stary 2015-04-27, 18:42   #228
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość

gdyby nie chciała ga znac, nie odzywałaby sie i olałaby temat, a nie żaliła sie i dyskutowała z nim na forum a jak sie domyslam specjalnie założyła temat na wizażu bo wiedziała że będzie czytał(chciałą zeby czytał) i między wierszami w swoich wypowiedziach daje mu do zrozumienia że nadal jej na nim zależy ,że cierpi itd.
Autorko daj sobie z nim spokój i wyrzuć ze swoich myśli!
Nie ukrywam, że go kocham. Nie mam zamiaru mówić że jest inaczej. Ale on wiedział, że źle robi, robił to z premedytacją i olał całkowicie to co ja czuję. Wcale się nie stara. A wątek nie założyłam aby on go czytał. On znal mój nick. Wątek założyłam aby się przekonać, czy tylko ja tak myślę. Skoro facet nie wie jakie rzeczy sie pisze do koleżanki a jakie do ukochanej to nie chcę z nim zakładać rodziny. Nie spodziewałam się, że założy tutaj konto. No i mogłam się wygadać. To pomaga Nawet nie wiecie jak. Biję się w pierś i przepraszam, że dałam się wciągnąć w pyskówkę. Pisałam do niego na PW, poprosiłam o bana dla niego (jakby nie patrzeć obrażał koleżanki). On sam na szczęście dał mi spokój. I mam nadzieję, że tak zostanie. Wiecie, ja chcę faceta, który dojrzał do związku a nie chłopczyka, który "nie wie".

Edytowane przez pannaatopowa
Czas edycji: 2015-04-27 o 18:44
Stary 2015-04-27, 18:45   #229
201604130936
Konto usunięte

Znal nick, a nie napisałaś gdzieś ze mu to podeslalas czy pomylilam?
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 18:46   #230
Hiyori
Zadomowienie

...i pamiętaj relacjonować sytuację na bieżąco Koleś to cwaniaczek-ignorant i manipulant, to co mu nie pasuje przemilczy albo będzie udawał, że nie wie o co ci chodzi.
Stary 2015-04-27, 18:48   #231
randam
BAN stały

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Znal nick, a nie napisałaś gdzieś ze mu to podeslalas czy pomylilam?

Link sama mi wysłała
Stary 2015-04-27, 18:49   #232
pannaatopowa
Zakorzenienie

Nie, nie mu. Jej. Miałam moment zaćmienia i jej wysłałam. W życiu tak głupiej rzeczy nie zrobiłam. Ale nie spałam całą noc, nie jadłam, to różne rzeczy człowiek robi.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez randam Pokaż wiadomość
Link sama mi wysłała
Nie pamiętam abym Tobie wysłała. Jej na pewno, ale Tobie. I jak chcesz pisać to na PW, nie tutaj.

Stary 2015-04-27, 18:52   #233
randam
BAN stały

Cytat:
Nie, nie mu. Jej. Miałam moment zaćmienia i jej wysłałam. W życiu tak głupiej rzeczy nie zrobiłam. Ale nie spałam całą noc, nie jadłam, to różne rzeczy człowiek robi.

Mi wysłałaś link,i napisałaś że mam zobaczyć co inni myślą o tym

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Nie,nie będe tu Ci pisał na pw,od tego masz gg
Stary 2015-04-27, 18:56   #234
Hiyori
Zadomowienie

Do tego zdrajca emocjonalny, takie info można przemilczeć i zachować dla siebie
Stary 2015-04-27, 18:56   #235
zakonna
Naczelna Nastolatka

Matko i córko... Ale cyrk. Teraz drugi nick zdesperowanego kolesia żeby pannaatopowa z mężem się nie kontaktowała.
Pannatopowa, jestem na 99 procent pewna, że ten mąż nie wie wszystkiego. Dawaj nam znać jak się sytuacja rozwinie.
Stary 2015-04-27, 19:02   #236
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
...i pamiętaj relacjonować sytuację na bieżąco Koleś to cwaniaczek-ignorant i manipulant, to co mu nie pasuje przemilczy albo będzie udawał, że nie wie o co ci chodzi.
Będę pisać. To mi pomaga. On nawet nie zdaje sobie, że to jest normalna zdrada. Że nie trzeba pod jedną kołderką wylądować aby zdradzić. Po co mi taki facet? Zablokowałam go na gg i nie mam zamiaru odblokować. Na początku myślałam, ze zrozumie co zrobił, ale on uważa, że był w porządku! To ma być dorosły facet? Randama proponuję ignorować. Jak będę chciała mi coś odpisać, to napisze na PW. Niezależnie od tego czy mi odpisze tam
On naprawdę użył argumentu "przecież nie pytałaś". O to, że się z nią spotkał "nie pytałaś. Po spotkaniu mieliśmy rozmowę, czy nie byłby zły jakbym pojechała do nowo poznanego faceta i mu nie powiedziała. Byłby zły - to jego słowa. A sam nie widzi nic niestosownego w swoim zachowaniu: "bo nie zapytałaś". No i spoko. Co ciekawe to było jeszcze jak nie wiedziałam o niej. Trochę mnie smieszy ta sytuacja. Kobieca intuicja?

Jej mąż mi odpisał. Dla niego flirt to nie zdrada. Bardzo się ciesze, że nie krzywdzą kolejnej osoby. Tylko on wiedział, że dla mnie to zdrada. On sam także był zazdrosny o tych, którzy flirtują ze mną. Fajnie że moje uczucia się nie liczą. Dla niego nie było wazne co ja czuję. Teraz wiem na czym stoję. Po co mi hipokryta? Pisał sam, ze chowal tel abym się nie dowiedziała. Uczciwe to było!

ps.: jak facet zaczął flirtować ze mną, wyraźnie pisałam, że sobie tego nie życzę. I on to widział.

Edytowane przez pannaatopowa
Czas edycji: 2015-04-27 o 19:13
Stary 2015-04-27, 19:04   #237
zakonna
Naczelna Nastolatka

Ja się dziwię, naprawdę, że taki kompletny brak honoru i jaj u tego misia wyszedł. Jak już zaczął romansiki to konsekwencje prawdziwy facet bierze na klatę. Takie miauczenie, uniki, wykręcanie kota ogonem to jak gimbaza.
Stary 2015-04-27, 19:34   #238
Luba
Zakorzenienie

Wy tak na serio?
Na forum?

No ale jakbys nie napisala, ze ten facet przez 5 lat byl nie wiadomo jakim idealem, to nigdy bym na to nie wpadla, nie wyglada wcale na takiego.

I dziewczyno nie odpisuj mu tutaj, nie "pros sie" o te przeprosiny o to, zeby wybral Ciebie, wiem, ze Ci ciezko, ale to minie i bedziesz sobie ukladala zycie bez tego facecika, docen co zostalo Ci dane! Wolnosc od kogos takiego to wielki dar

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 19:39   #239
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiedział jak ja podchodzę do tego typu "znajomości", ukrywal tę znajomość. Nawet miał osobny telefon do tego, który zabierał ze sobą do toalety. Wiedział jak ja zareaguje. A mimo wszystko to robił. Potem chciałam tylko aby pokazał mi że to ja jestem najwazniejsza, ponieważ uwierzyłam że między nimi ni było seksu. Ale dla niego było wazniejsze co ona mowi, nie ja. Każdy facet, któremu zależy nie daje spokoju, pokazuje że kocha. A tutaj ja inicjowałam kontakt. Ponizyłam się strasznie. On do mnie sam z siebie napisał raz: gdy Kamila się przeze mnie zdenerwowała. Mówił, że przyjedzie i będzie siedzial pod bramką aż nie wyjdę. Czy myślicie, ze gdyby zrozumiał na czym polegała nieuczciwość, jak mnie zranił nie wybaczyłabym mu? Ludzie popełniają błędy. Ale on się zapiera że to było uczciwe i szczere. Ja tylko chciałam być najważniejsza dla faceta.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Wy tak na serio?
Na forum?

No ale jakbys nie napisala, ze ten facet przez 5 lat byl nie wiadomo jakim idealem, to nigdy bym na to nie wpadla, nie wyglada wcale na takiego.

I dziewczyno nie odpisuj mu tutaj, nie "pros sie" o te przeprosiny o to, zeby wybral Ciebie, wiem, ze Ci ciezko, ale to minie i bedziesz sobie ukladala zycie bez tego facecika, docen co zostalo Ci dane! Wolnosc od kogos takiego to wielki dar
Jest tutaj zbanowany.

Stary 2015-04-27, 20:33   #240
201609102148
Konto usunięte

[grafika]
Nie wiere w to co czytam.

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-04-27 o 22:51 Powód: Grafika z wulgaryzmem.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości