![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Heidi Klum - kupno perfum
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-11-01 o 16:39 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
BAN stały
|
Re: Heidi Klum - kupno perfum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Szukam produktu Avonu: Spray perfumowany Kraina Śniegu - "Midnight Frost"
dla dziewczyny, najlepiej żeby można to było zamówić przez internet (poprosiłbym o adres strony) ewentualnie miejsce gdzie mógłbym to znaleźć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
![]()
Jak zdobyć te perfumy?
nigdzie ich nie mogę znaleźć, w jednym sklepie dowiedzialem sie że już ich nie produkują. Moja Kobieta uwielbia ten zapach (...ja też ![]() Pomożecie???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy w perfumeriach takich których perfumy leje sie do flakonów bez etykiet producentów sa orginalne perfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy orginalne perfumy?
Niestety nie. To najzwyklejsze podróby.
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Ciezko mowic o 'lepsza/gorsza' podroba, podroba to podroba i z zalozenia jest tandetna, nieudolna imitacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Nkamilo, podróbka to podróbka. Podróbki sprzedaja sie tak dobrze, bo w porównaniu z oryginalnymi perfumami sa atrakcyjne cenowo. Podróbka pachnie płasko, nie rozwija sie na skórze, jest jednostajna i ma w sobie tak męczącą i sztuczna nutę, że da się wyczuć. Nie kupuj podróbek, już lepiej spójrz na nieco niższą półkę cenową, choćby Avon czy Oriflame.
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
tak ale widzicie szukam bruno banani time to play for man. w perfumerii powiedzieli mi ze moga zamówić. xa 100ml chcą 110 zł , jak na laną podróbe to drogo.
na straganie sa pewnie za ok. 40zł stąd ten post |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Każda podróbka perfum to kasa wyrzucona w błoto. Ale rób jak uważasz, szkoda, że nie wolisz znaleźć coś podobnego do Time to Play, ale oryginalne.
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
nie to ze nie wole,
jeszcze nie szukalem i nie wiedzialem że te lane perfumy to podruby. a zaproponujecie jakiś zapach? A skąd sie bierze taka róznica cenowa miedzy podróbą laną a stadionową? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
Cytat:
![]() Znalazlam tylko TU Poza tym widzialm tylko zele, pudry itp. KLIK KLIK KLIK
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://dw.pedet.pl/x_C_I__P_7013653;7010001.html poza tym Allegro i ebay ![]()
liberalny <tolerancyjny, nie stosujący przymusu, wolnościowy, nierygorystyczny> (Słownik Języka Polskiego PWN) Jędrek ma... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BabciaWeatherwax Czas edycji: 2007-12-04 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wybierz się na testy do prefumerii - to sama przyjemność. Za 110 zł można na all upolować oryginały całkiem fajnych męskich zapachów. Przyjemne jest też to, ze nikt nie będzie raczej uciekał od Ciebie w popłochu tak ja ja dziś musiałam odsuwać się na kilometr od pana wypsikanego ewidentną podróba Obsession Man (chociaż oryginał lubię) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Ok, temat podróbek można wałkować w nieskończoność, która to zawsze kończy się brutalnie przez zamknięcie wątku. Więc może zamiast rozmawiać po raz setny o tych lanych koszmarkach, wróćmy do tematu właściwego.
![]()
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
dziekuje za odpowiedzi!!!
może ktos wrzuci pare linków sprawdzonych perfumerii internetowych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedni wątek jest podczepiony na pierwszej stronie Perfum.
Polecam też wątek o wiarygodnych sprzedawcach na Allegro ![]()
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Dot.: Podróż sentymentalna. Perfumy wczesnej młodości.
Potrzebuję pomocy czy ktoś może orientuje się czy perfumki Jeanine Arther cobra (złote) jeszcze istnieją chodzi mi o odpowiednik hypnotic poison nigdzie ich nie widze są tylko jakieś czarne ale to nie ten zapach
![]() jeśli ktoś cos wie na ten temat to proszę o odpowiedź z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj na pewno nie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, poszukuję cuda sprzed wielu lat: FLEUR D'EAU, ROCHAS.
Może wiecie, gdzie w dobrej cenie dostanĘ oryginał tej wody (50, 100ml)? Mogą byś sprawdzone zagraniczne perfumerie. dZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM, A. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Perfumy P.Walewska i Oh..Gabriel kto zna?
Czy znacie takie prefumy OH Gabriell....byly w takie prostokatnej buteleczce i byly niebieskie i takie ecri....bardzo podobnie do nich pachnie Pani Walewska...juz ich 5lat szukam....bede wdzieczna za odp;
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy P.Walewska i Oh..Gabriel kto zna?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy P.Walewska i Oh..Gabriel kto zna?
Aktualnie jestem w posiadaniu Pani Walewskiej, prawie całej 30ml. Pachnie mocno i dość specyficznie, jak trochę wywietrzeje to czuć coś jakby jaśmin, trudno określić. Jeżeli komuś zależy to chętnie wymienię, nawet na jakieś próbki, bo dla mnie ten zapach jest zbyt uporczywy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
L'Occitane Eau De Vetyver
Spotkał sie ktoś z tym zapachem. Nie mogę go dostać w polsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
a ja szuukam j.lo. glow. widzial ktos moze ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
nie wiem czy to dobre miejsce na rozwiazanie mojego problemu a mianowicie szukam w trybie natychmiatowym 2 zapachów:
1. chce cos podobnego do Muglera A*men czyli coś co ma w sobie czekoladke tylko ze moj portfel jest obecnie wyszczuplony i troche trudno na zdobycie sie o kasiorke na ten zapach. 2. chce cos podobnego do Jose eisenberga paris meskiego. widzialem go pare razy w sephorze a na necie to ten flakonik ubral chyba niewidke bo go nigdzie nie ma... bardzo zalezy mi na tym zapachu ale nie mam funduszy... narazie żywię się tylko próbkami z sephory... pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.