![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Asia wiem ze jestem koscista niestety
no wlasnie sama nie wiem,te inne kiecki jakos nie moj gust takie jakies neonowe,krotkie bardzo,jakies siateczkowe,kilka ladnych widzialam ale bialych a bialej jednak nie zaloze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
Asia chcesz jeszcze ten nr?
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Jak wygaśnie karta to bierze się druga bez problemu się aktywuje. Zabiegany dzień mam dziś.. ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Ale podczytuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Asia a Ty ta twoja gdzie kupowalas?podawalas nazwe ale nie pamietam
kurcze nie wiem w czym sie na wesela teraz chodzi ![]() a no chcialabym byc grubsza ehh i co moge sobie chciec :/ ale jak sie zobaczylam w tej przymierzalni sflaczala cala,od razu mi sie przypomnialo ze na festynie gosciu i dawal ulotke klubu fitnes i mowil ze sa zajecia dla mam z dziecmi hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny..
![]() Buu.. chcesz kilka kg?.. bo mi jakos te nadprogramowe moje przeszkadzaja wiec chetnie zrobie dobry uczynek i oddam potrzebujacym.. :P
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Meire Ty massz nadprogramowe? a co ja mam powiedziec
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
mlebi- gratulacje wagi
oby dzieciaczki po szczepieniach miały spokojną noc! inco- ja to wczoraj widziałam ![]() Magda- fajna pamiątka. my mamy odcisk stopy i ręki jak Jula miała 2miesiące jakoś. u nas chleb moja mama piecze więc wiem że mamy zdrowy chleb ![]() ja pampersy z pampersa najbardziej sobie chwale ![]() buu- nie widzę zdjęć z komórki ![]()
![]() |
#218 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Ha ha ha ja mogę z 5 kg oddać jakby któraś chciała
![]() Młoda ryczala jak by jąze sskóry obdzierali, a cyca tak ciągnęła ze aż mnie boli teraz tz ja próbuje uspac eh. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() ![]() Agata ja czyszcze te folety takim kurzozbierakiem na patyku , ja ja niego :kot: wołam ![]() Jeny ale mieliśmy super dzień . Tym właśnie padł jak zabity ![]() ![]() ![]() Oj uśmiałyśmy się ![]() Madzia to naprawdę dobre ,miłe towarzystwo ![]() ![]() Oczywiście poczułam się jak w Święta Bożego Narodzenia. Tyle dostaliśmy prezentów ![]() A zaraz bede pila nowa Inke w nowym za☠☠☠istym kubku od Madziuli <3 ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Buu wlasnie zpobaczylam zdjecie, tak jak dziewczyny mowia, ze srednio weselna jest...chyba,ze z marynarka tez inaczej by wygladala,ale wiadomo-potem sie ja sciagnie moze uda Ci sie jeszcze cos upolowac aaaaa i moim zdaniem masz super figure. Nie chcij być gruba ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Dziewczyny,trzymam kciuki za nocki waszych maluszkow ![]() ![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Meire biore w ciemno
No kobiecie sie nie dogodzi Aga pewnie ze zazdroscimy,caly dzien o was myslalysmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Alicja śpi a ja powoli nadrabiam
![]() Zia_- gratuluje przebiegnięcia maratonu, teraz doczytałam ![]() wegielek- odnośnie tortu na chrzciny, wyślę Ci w załączniku jaki miała moja Alicja może Cię zainspiruje ![]() Mlebidakin- super że już po szczepieniu i wszystko dobrze, Synuś wyrośnie na rosłego Faceta ![]() Ollllciaaa- jakbyś była na Mazurach w sierpniu to była by okazja gdzieś w połowie drogi się spotkać, patrzyłam się do Twoich Teściów do Krzyży jest 70 km także niedaleko ![]() magda_go- super pamiątka ten odlew, chyba też muszę mojej córuni taki zafundować. Aga- dzięki za info o kurzozbieraku ![]() ![]()
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Agata my mamy biale..tez ciagle widze kurz...katastrofa
Moj M je wybieral jakbym jeszcze raz miala wybrac to wzielabym dzien-noc jak w pozostalych pokojach.. te wygladaja super, ale czyszczenie KOSZMAR ble
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale pędzicie! kilka dni mnie nie było, a tu nowy wątek i w sumie ponad 20 stron do nadrobienia!
![]() ![]() u nas fajnie, od środy do piątku była u mnie moja mama, w sobotę TZ wrócił ![]() ![]() TZ zachwycony Małym, jednak co na żywo to na żywo ![]() ![]() Niestety nie przyjechał na długo, w środę za tydzień znowu wyjeżdza i znowu na miesiąc. Wczoraj i dzisiaj był w pracy, ma wolne do konca tygodnia i od poniedziałku musi iść znowu do pracy przygotować się do kolejnego wyjazdu... Wiec niewiele skorzystam z tego, że jest bo jest sporo spraw do załatwienia, więc z planów jakiegoś wyjazdu nici ![]() co jeszcze... u nas od niedzieli wprowadziliśmy Filipowi marchewkę, jutro będzie marchew+ziemniak. Słoiczki mam z Hippa warzywne, Gerbera i Babydream z Rossa. Jest moc ![]() ![]() No i czytam składy, ale nie trafiłam na cukier - pewnie dlatego że głównie warzywka mamy, jabłuszko z gerbera też bez cukru, ale za to soczki Hippowe są z soku zagęszczanego, a on jest chyba dosładzany ![]() Na razie warzywka, potem będę dodawać owocki. Ale nie mogę znaleźć żadnego konkretnego poradnika co i jak wprowadzać, jak z tymi kaszkami i w ogóle... mam nadzieję, że w poprzednim wątku, który mam zamiar nadrobić wyjaśniałyście już te kwestie ![]() teraz mykam czytać, Mały śpi, TZ poszedł do kolegi a ja siedzę z winkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Eh zazdroszczę spotkań.
Na szczescie Mloda spi. Ja sobie karmi wypilam i tez sie klade bo nie wiadomo jaka noc. Trzymam kciuki za resztę szczepionych dzieciaczkow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
zazdroszczę spotkania Aga z Madzią
![]() U nas dziś sajgon, mały strasznie marudził cały dzień. Ja nie wiem jak ja mogę próbować wprowadzać rytm dnia, jak wczoraj np. zasnął o 14 i wstał o 19, a dziś przez cały dzień spał może ze 2h... poza tym ja nie myślałam jeszcze o krzesełku do karmienia, ale dzisiaj w ogłoszenia w moim mieście pojawiło się takie za 20 funtów i wzięłam - jak będzie się mocno brudziło i mnie denerwowało, bo zajmuje dużo miejsca;P to kupię to zwykłe z Ikei ![]() http://www.mamasandpapas.com/product...179300/type-i/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ładne !!!!!! Migotka hej ![]() ![]() Fajnie,ze juz zaczeliscie rozszerzanie mniam mniam, super,ze Fifiemu smakuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Oj i ja zazdroszcze
![]() Dziewczyny a ja Wam tylko napisze ze ledwo żyje bo dziś cały dzień cos zalatwialismy...a jutro na 9 jedziemy z małym na ćwiczenia wiec czym prędzej ide się myć i spać.. Dobrejnocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Aga, Madzia super, że spotkanie się udało
![]() ![]() Migotka, naczescie się w trójkę sobą ![]() ![]() Ja też już odlatuje do krainy snów. Dobranoc Mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Ja juz tez w łóżku
![]() ![]() Chociaż do 7:-D Dobranoc życzę i ja ![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Agata, jak będziemy w sierpniu wybierali się na Mazury dam znać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego obowiązkowo 2x dziennie trzeba śpiewać piosenkę " ciemieniucho zła babucho " :-D
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Julka aż kapieli nie miała
![]()
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
kurcze mi ten zapach musteli nie pasuje,no nic poszukam czegos na necie na ciemieniuszke
aa piosenke musze sobie przypomniec ![]() ale mnie piecze kark ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
chyba wszyscy już śpią?
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
Ollllciaaa- fajnie by było, dziewczyny się planują nad morzem spotkać no to my możemy na Mazurach a co !
![]() Ja jeszcze nie śpię, czekam na mojego tż, wraca z treningu koszykówki ![]()
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja nie spie,ale ide spac
bo nie chce mi sie pisac nic,ani uczyc plecy mnie pieka strasznie i ogolnie raz na rok moge sie polozyc spac przed polnoca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Witam się witam; ) jeszcze raz dziękuję w imieniu Majutki
![]() Buu ja niestety nie widzę zdjęć z komórki Agata ja chyba o tort nie pytałam ale przyda się na zaś ![]() Kciuki za wszystkie szczepione dzieciaczki ![]() A u nas dziś trzecia wizyta u lekarza żeby sprawdzić oskrzela Młodego. Na szczęście w końcu czysto więc może i kaszel przejdzie. ..Popołudniu zaliczyliśmy drugi spacer i lody ![]() ![]() ![]() Nie wiem co jeszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też idę spać.'dopiero. ale padam po tak aktywnym dniu. ![]() mam nadzieję tylko że Jula będzie współpracować i da się mamie wyspać. tym bardziej że mąż na noc w pracy i muszę radzić sobie sama ![]() dobranoc wszystkim mamom i ich dziciaczkom ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.