|
|
#211 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#212 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No dobrze, troszkę sobie żartuję Szczerze mówiąc, ja m.in. z tego względu nigdy siebie nie widziałem mieszkającego w małym mieście. W relatywnie dużym (300-400 tys) wcale nie jest łatwo utrzymywać życie towarzyskie, poznawać nowe osoby, a co dopiero w małym mieście, gdzie każdy się zna. Nie myślałaś nad wyjazdem ?
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daj sobie z nim spokój.Ja Wam powiem, że i tak jesteście odważne chodząc na takie randki w ciemno, ja bym się bała Wolałabym raczej poznać nowych kolegów i bym z którymś z nim naturalnie zaczęła się poznawać i po czasie spotykać. Taa, niedoczekanie.
|
|
|
|
|
#214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem totalnie odzwyczajona od miłych facetów, zawsze ktoś się do mnie dobiera albo rzuca oblesne żarty. a jak z nimi gadam to super a na spotkaniu inny człowiek.... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Oj pomyłka..
Edytowane przez Sesja Czas edycji: 2015-06-24 o 13:59 |
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tyle, ze jak juz sie zdecyduje na zaciesnianie wiezi, to mialabym solidny problem ze znalezieniem potencjalnego partnera
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
jak patrze na siebie to nie wiem czy bycie w dużym mieście coś pomaga
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w moim miasteczku podchody rodem z podstawowki Chlopak z ktorym chodzilam do gimnazjum , zapytal sie mojej kumpeli tez z gimnazjum czy da mu do mnie numer Mimo, ze ten chlopak dosc czesto widzi
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-06-24 o 18:45 |
|
|
|
|
#220 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powinna być jakaś lista kolesi z ich danymi, których definitywnie należy unikać na portalach :/ |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#222 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaa, chodziłam też na tańce, do grupy aktorskiej, na fitness, kursy językowe i też nic ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#223 | |
|
Przyczajenie
|
Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Cytat:
Też jestem ciekawa randki, opowiedz proszę ![]() Ja niedawno usłyszałam na randce, że nie powinnam jeść już więcej (a noszę rozmiar S). I nie była to randka internowa więc nie tylko w necie się idioci trafiają.
Edytowane przez No_wlasnie_co Czas edycji: 2015-06-24 o 20:05 |
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Jezu, skąd biorą się takie wyrocznie, które mówią ile ktoś ma prawo zjeść i dlaczego. Mogę nosić rozmiar XS i XLL i nie rozumiem co komu do tego, dlaczego ktoś w ogóle czuje się uprawniony do dawania "rad" i "wskazówek" jak mam żyć. Nie rozumiem kompletnie, dlaczego niektórzy nie rozumieją, że ktoś ma prawo do własnego życia, własnych poglądów i własnej wagi. Jeśli się ktoś nie podoba, to nikt siłą nie zmusza do wspólnego wyjścia na kebaba
Dzisiaj zdałam ostatni, mega ciężki egzamin na studiach. Zostało mi już tylko poprawić pracę magisterską, obronić we wrześniu i będę mogła się bez ograniczeń użalać nad sobą
|
|
|
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poprawić, ja moją muszę jeszcze napisać, idzie mi to jak krew z nosa Może do września się wyrobię ![]() Ja Wam powiem, że chciałabym chociażby jakiś kolegów mieć, póki co mam same koleżanki. Z moim jedynym kolegą się ostatnio pokłóciłam, też mnie wyzwał od różnych więc cóż
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja mam kolegę, który się we mnie podkochuje i mi już mówił, że jak kogoś sobie znajdę na poważnie, to nie będzie się ze mną tak przyjaźnił;( |
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
faceci czasami są bardzo wredni, gorsi potrafią być od kobiet. ja mam paru kolegów, jeden jest gejem to zdecydowanie mój najlepszy przyjaciel. koleżanek wiele nie mam, ale ostatnio i tak więcej niż wcześniej
ten chłopak z wczoraj cały czas do mnie pisze, ogólnie mówi ze było super i ze wyglądam o wiele lepiej niż na zdjęciach co mnie zszokowalo bardzo. ciekawa jestem jak się sytuacja rozwinie
|
|
|
#228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko trzeba "się sfazować", a później już iść za ciosem i dokończyć pracę.Co do kolegów, to mam to samo. Zawsze miałam "męskich" kolegów, z którymi szło rozmawiać o wszystkim i teraz mi tego bardzo brakuje. Jakoś z chłopakami inaczej się spędza czas, bardziej, powiedzmy to, bezmózgowo
|
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
mroja, mam podobny przypadek z takim odzywająco się-nieodzywająco się facetem.
Ja nie potrafię spędzać czasu z kobietami. Jakoś tak. No dziwnie. Poznałam w weekend bardzo sympatycznego chłopaka, szkoda, że jak zwykle mu się nie podobam.
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie czlowiek by dobrze sprezyl to i w dwa tygodnie by napisal hehe Odnosnie drugiego akapitu to jak najbardziej sie zgadzam. Ja poczawszy od gimnazjum zawsze sobie przygruchalam jakichs kolegow z ktorymi sie kumplowalam. Z chlopakami tak smiesznie jest zawsze Jedynie w liceum mialam same baby w klasie i jednego faceta (dramat) Za to na studiach sobie odbilam, bo przygruchalam az pieciu kolegow z ktorymi na zajeciach stanowilismy loze szydercow
|
|
#231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Kolesiowi się mega musiało nudzić skoro nie chciał kontynuować niby znajomości ,a dalej pisał.
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Raczkowanie
|
Randki przez internet w moim przypadku są bez sensu... Owszem, każdą wspominam miło, ale muszę przyznać, że wszystkie ostatecznie kończyły się wielkim obustronnym rozczarowaniem
(albo chociaż mi tak się wydaje). Jak ja nie lubię tych powrotów z restauracji i zastanawiania się jak powiedzieć, że nic z tego nie będzie... (lub na odwrót, gdy to kobieta mnie uprzedzi )Cytat:
Przyznam się że kiedyś też zrobiłem coś podobnego... ale wtedy bylem głupi i miałem 16 lat Kto wie, może Twój rozmówca jest w podobnym wieku? Edytowane przez micl89 Czas edycji: 2015-06-24 o 22:58 |
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To kiedy kolejna randka?
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się ze jest nieśmiały i nie ma doświadczenia z kobietami.
piszemy sobie, powiedział ze chce się znowu spotkać ale zero konkretów....
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak teraz na wieczór myślę o tym ostatnim typku. Pomiziałabym się
|
|
|
|
|
#236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym też się pomiziala Haha no ale niestety
|
|
|
#237 |
|
BAN stały
|
Od czego masz paluchy ? :V
Dziś byłem znów na wykładach, przyjrzałem się troszkę. Z 10 ładnych ale co z tego skoro wszyscy się wydaja takimi dzieciakami. Na początku miałem ochotę zagadać ale tak jak sobie pomyślałem jakie są szanse znalezienia kogoś komu nie będę tatusiować (chodzi mi bardziej o koleżeństwo bo rozmijam się ze starymi znajomymi ) to mi się odechciało ![]() Zresztą przy całej grupie wyglądam na 10 lat starszego jak na nich spojrzałem xD |
|
|
|
#238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,ale może rozwojem przypomina 16 latka kto wie .
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Konto usunięte
|
Spotkanie przebiegało bardzo fajnie, byłam zaskoczona, że tak miło i swobodnie nam się rozmawiało, gdy nagle koleś po niecałych 40 min wstał, by się udać to toalety, wrócił i zaczął być niemiły, poprosił kelnerkę, by przyniosła rachunek, dodając przy tym stanowczo "tylko osobno policzyć!" (5 zł... rozumiecie??), zapłacił za siebie, wstał i powiedział pa! i poszedł w drugą stronę. Był przy tym szorstki :/
Kelnerka patrzyła z takim niesmakiem i niedowierzaniem.... Niby nic poważnego się nie stało, ale potraktował mnie strasznie okrutnie... bez słowa wyjść. Po drugie sam mnie ZAPRASZAŁ na kawę, jeszcze pytał "zamów sobie na co masz ochotę". 5 zł za kawę to nie majątek... z kultury by zapłacił Kasuje Tindera i temu podobne badziewia... no niestety, ja nie miałam szczęścia w tego typu portalach... ale przynajmniej próbowałam ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Widzę , że jesteś z tego samego miasta co ja... może rozmawiamy z tym samym facetem ? też na moje opowiadania odpowiada tylko "aha". I raz się odzywa, a raz nie... ja już pierwsza nie napiszę. Mamy się widzieć w sobotę, ale skoro milczy od 3 dni?
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

ALbo starszych , tylko takich co to od rana stoja pod sklepem z piwem
Szczerze mówiąc, ja m.in. z tego względu nigdy siebie nie widziałem mieszkającego w małym mieście. W relatywnie dużym (300-400 tys) wcale nie jest łatwo utrzymywać życie towarzyskie, poznawać nowe osoby, a co dopiero w małym mieście, gdzie każdy się zna. Nie myślałaś nad wyjazdem ?

na poprzedniej z innym facetem było fajnie, nawet ją powtórzyliśmy i niby mamy się widzieć trzeci raz, ale gość się odzywa średnio co 2-3 dni i piszę od niechcenia... powoli więc odpuszczam 

Może do września się wyrobię