|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wesele bez disco polo
a możesz zdradzić co to za zespół? my też podpisaliśmy umowę ztakim, który ma na stornie wyraźnie napisane, ż enie gra disco polo i to było nasze główne kryterium wyboru
ale jak powiedziałam o tym kilku osobom ot były zbulwersowane, że nie będzie disco polo na weselu :| i zaczęłam się obawiac czy takie wesele wypali.
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
jak masz taką rodzinę, którą bulwersuje brak disco polo, to faktycznie mogą być problemy, bo na złość rozwalą imprezę jak JustynaFM.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#213 |
|
Konto usunięte
|
Zaplanowaliśmy wesele bez disco polo. Playlista cudna - same przeboje lat 70-80-90', a nawet wcześniejsze. Polskie, zagraniczne - do wyboru do koloru. Soyka, Rynkowski, DeBurgh, Richie, BoneyM, Drupi, Al Bano i nowsze. Te taneczne, te romantyczne i te do kotleta. Ale byłoby za pięknie, gdyby się udało.
Teść poczuł się do djowania i zaszczycił nas "windą do nieba", "u cioci na imieninach" i "jej czarne oczy" puszczanymi w kółko. Nie dało się go odciągnąć od lapka. Zabunkrował się przy nim... Miał szczęście, że naszej piosenki na pierwszy taniec nie przełączył, bo byłabym zamordowała. |
|
|
|
|
#214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po prostu bym podeszła, przytrzasnęła paluchy i koniec balu, panno lalu. Dziwi mnie, że niektórzy aż tak bardzo nie mają jaj. Wybaczcie, musiałam. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-07-15 o 16:06 |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłaś poprosić męża o interwencję?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ani prośbą, ani groźbą nie poszło. Awantury nie chcieliśmy robić na własnym weselu. Elfir, poprosiłam. Ba, szwagier też z nim gadał i teściowa nawet. Mój ojciec też próbował go odciągnąć. A dało to tyle, że teść już nie przełączał piosenek po 15 sekundach. Nie każdy ma bezkonfliktowych teściów. Serio. Już nie mówiąc o tym, że niektórzy pod wpływem są niesamowicie uparci i wołami się ich nie odciągnie, a przy wszelkich próbach odstawiają cyrki. Edytowane przez 201607141620 Czas edycji: 2015-07-15 o 16:30 |
|
|
|
|
|
#217 |
|
Konto usunięte
|
I kilkanaście osób nie było w stanie odciągnąć jednego chłopa? Wszyscyście pupy wołowe w takim razie. No ale ja bym wolała zrobić awanturę, niż żeby wąsaty Janusz dyrygował na moim weselu.
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
przeprosił cię chociaż?
|
|
|
|
#219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mamy co liczyć na przeprosiny. Teściowie są z gatunku "wiem wszystko najlepiej i czego ode mnie chcecie". |
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kończe z tłumaczeniem. Wy zrobiłybyście awanture i wyszarpałybyście ojca pana młodego z wesela, my nie. Temat wątku jest inny. |
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem jednak warto odpuścić, bo co by było jakby mu jeszcze odwaliło bo poczułby się urażony. Szkoda dodatkowych nerwów na takiego typa. |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Konto usunięte
|
No ale załóżmy to moje wesele, moja muzyka. Muszę położyć uszy po sobie (a najlepiej uciąć, bo DP - wesele bez disco polo jak najbardziej na TAK), ponieważ jakiś chłop uważa, że ma prawo decydować? No jakiś kosmos dla mnie.
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby to był jakiś Mietek co jest dalekim wujkiem to jeszcze dziada bym kopnął w tyłek, no ale tutaj teść, do tego którego znali z jego zachowań i tego jak się może zachować więc wiedzieli do czego może być zdolny, więc lepiej nie robić awantury w takim dniu, tym bardziej że ciotki i znajomi patrzą i relacja pójdzie w świat z tej awantury.
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem piekielnie nerwową i wybuchową osobą, ale łatwiej było mi zacisnąć zęby i po weselu opierdzielić teścia niż po awanturze i szarpaninie usiąść wielce wygrana, bo postawiłam na swoim, przed zażenowanymi gośćmi i udawać, że nic się nie stało. Dokładnie, dominikmeller25. Chociaż znajomymi, ciotkami i pójściem w świat najmniej się interesowałam
Edytowane przez 201607141620 Czas edycji: 2015-07-15 o 17:55 |
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam taniec brzucha, nie ma to jak striptizerki wijące się przy gościu weselnym do Rihanny. Ciekawe co czuła jego partnerka, jeśli taką posiadał
![]() https://www.youtube.com/watch?v=oCfCHfR-BeE
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=-8qQNYO4vYg To już przekroczyło wszelkie granice smaku.
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać na wschodzie mają ładnie nasrane w głowach niektórzy, a mówią że to zachód tak nas Polaków deprawuje a tu się okazuje że tam gdzie wpływy zachodu są mniejsze jest gorzej jeśli chodzi o obyczaje. |
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Venin - nie ma co roztrząsać, czasu nie cofną.
|
|
|
|
#233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2015-07-15 o 22:37 |
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
no to masz argument dla niego.
|
|
|
|
#235 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tez zaczynacie mnie stresowac ze mi wesele nie wypali
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Przyczajenie
|
Tak, ja ostatnio byłam na weselu bez disco-polo, chociaż nie było też kolorowo...
. bo zamiast disco polo grał zespół góralski, a za taką muzyką też nie przepadam. no ale mimo wszystko to lepsze od disco polo
|
|
|
|
|
#238 | ||
|
zielony stworek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niezbyt fajnie zachowała się tylko jedna ciotka, która nad ranem już lekko wstawiona zaczęła śpiewać jakieś przyśpiewki i cyganeczki zosie itp zagłuszając muzykę ![]() Wszystkim się nie dogodzi, np. brat męża lubi muzykę klasyczną, do której tańcować poza walcem to się nie da...jeden puściliśmy to 2 pary tańczyły... |
||
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, ale wmawianie sobie, ze 'nikt nic nie zauwazyl' jest dosc naiwne. |
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

ale jak powiedziałam o tym kilku osobom ot były zbulwersowane, że nie będzie disco polo na weselu :| i zaczęłam się obawiac czy takie wesele wypali.