![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie i staraczki
Oj bardzo biedna te pierwsze tygodnie z dzieckiem takie ważne i wyczekiwane a ona unieruchomiona. Mąż nie wie czy dziecko w domu z tatą a mama w szpitalu bo mój przeszedł na inny dział i nie ma kontaktu z tym znajomym.
Calineczko Ty jeszcze walczysz w pracy? Podziwiam ja już w połowie maja miałam dosyć a i tak uważam, że to długo do 7m-ca pracować. Zrobiłam wszystko co dziś zaplanowałam ze sprzatania. Moge rodzić ![]()
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama ![]() Nasze szczęście jest juz z nami ![]() Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2015-07-29 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Miałam 10 godzin w tygodniu dla relaksu. Jeszcze mi laborantka dzisiaj opowiedziała, ze 2 razy po terminie jej wywolywali poród oksytocyna i g...o. A... Poczekamy, nie ma co narzekać.
Masz wszystko spakowane i kupione? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Mam spakowane wszystko co mi potrzebne tylko jutro chce jeszcze kupić żel do higieny intymnej po porodzie bo nie mam
![]() ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Przegwizdane. To moze grzybicze jak swedzi..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Przez całą ciążę mam wiecznie coś. Mój gin zrobił mi wymaz po kolejnej dawce globulek. Okazało się, że mam jakieś 3 bakterie, przepisał inne globulki. Każde leczenie pomagało na tydzień po odstawieniu leku, po tym czasie infekcja wraca. Jest to strasznie męczące nie życze nikomu jak nie swędzi to piecze, jak nie piecze to uczucie jakbym posikana była aż w pewnym momencie myślałam, że mi wody płodowe się sączą. No strasznie przykra dolegliwość i jak dla mnie najgorsza ze wszystkich ciążowych. Gin powiedział "niestety niektóre kobiety tak mają przez całą ciążę" Nie jestem zła na niego, że mi tego nie wyleczył. Zrobił wymaz wiedział jakie bakterie, dał mi na nie globulki i co jeszcze może zrobić? Takie uroki mojej dup... w ciąży
![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Docik a zacznij brac poterapi globulkami ,globulki z flora bakteryjna by odbudować ja bo
Inaczej non stop bedziesz cos lapac;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Sprawdź jakie bakterie i czy wyszła ci e coli? Czy lykasz lacibios femina? Pewnie masz doszczętnie wyniszczone bakterie mlekowe przez te antybiotyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Ja na odbudowę flory często zakładam InVag Mój lekarz go bardzo poleca, bo odbudowuje florę bakteryjną i w ciąży nie ma na niego ograniczeń, jest bezpieczny. I czasami jak mnie coś zapiekło to zakładałam i po problemie. Raz miałam tylko słabe ph to dostałam globulki, a tak całą ciążę cisza i spokój
![]() Patrzcie jakie cudo kupiłam ostatnio. Wzięłam rozmiar 62 z myślą o świętach Bożego Narodzenia. Fajnie wygląda, a jest to zwykły pajac.
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady
![]() ![]() ![]() Dbam o higiene, chodze w bawełnianej bieliźnie, tylko, że cały czas z wkładką. Super ciuszek! ![]()
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama ![]() Nasze szczęście jest juz z nami ![]() Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2015-07-29 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Docik czyli grzyb tez jest wsrod bakterii i w tym ten nieszczęsny paciorkowiec. Wrr.
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- A jakiego płynu używasz? Pamietam Ze mi dobrze robił taki dla kobiet ciężarnych bo miał zaniżone pH jeszcze ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Doustnie flore tez łykaj sobie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
To masz mieszane. Najlepiej zakwaszaj organizm i kup sobie probiotyki. Też kiedyś miałam ciągle infekcje przy nadzerce.
Wstyd to kraść. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Płyn Pregna różowa z lacibios feminy, dla kobiet w ciàży i w czasie połogu. Kuzynka też z infekcjami walczyła w ciąży, a po porodzie jak ręką odjął, mam taką ciuchutką nadzieję, że też mi to przejdzie. Różnica taka, że kuzynka miała cesarke a ja naturalnie mam rodzić i zapytam się jutro gina jak dziecko zareaguje na te bakterie.
Kurcze, dobra zmieńmy temat bo znowu zaśmiecam wątek swoimi problemami.
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Ja uzywam Lactacyd pani Gin powiedziala ze mozna,zapisalam sie na wizyte do okulisty juz w poniedzialek bede wiec ciekawa jestem czego sie dowiem,usg kolejne mam w czwartek za tydzien a dzis ide po zwolnienie chorobowe bo chyba czas najwyzszy to juz 32 tydzien pora na odpoczynek potem nie bedzie na to czasu.
37 z 40 tp 28/09/2015 Edytowane przez KobietaM Czas edycji: 2015-07-30 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa co Ci okulista powie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Mnie czasem jak mała kopnie w pęcherz to tragedia ostatnio się popłakałam bo to nawet nie ból tylko tak dziwnie Cię jakby rozrywa.Rzeczywiście u mnie też już zaczęło się bardziej falowanie nawet sobie położyłam pilot na brzuchu i widać jak dziecko potrafi zmienić kształt brzucha i to o ile cm,w każdą stronę świata 😃całość nagrałam telem na pamiątkę.
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie
![]() ![]() ![]() ![]() Pytałam o infekcje, powiedział, że nie zaszkodzi to dziecku i znowu mam globulki przyjmować. Cieszę się bo przyniesie mi to ulge ![]()
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama ![]() Nasze szczęście jest juz z nami ![]() Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2015-07-30 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
To wszystko super. Mój maluch 400 g mniejszy, ale też różni nas 11 dni.
KobietaM, nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale ty miałaś swoją firmę tak? Odpoczywaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Lekarz się śmiał bo mu powiedziałam, że chce żeby sprawdził wage dziecka aleee jeśli będzie miał 4kg to ma mi powiedzieć, że sprzęt nie działa
![]() Jaka ja jestem śpiąca, od 4 nie śpie bo mnie nosiło żeby już była 11-sta bo co mi lekarz powie? Ulżyło mi, że nie musze leżeć w szpitalu i czekać na poród. Jeszcze od weekendu takie upały
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Podziwiam was naprawde, że tak długo ciągle pracujecie w ciąży. Ja zawsze mowilam, że przecież ciąża to nie choroba i tez chce normalnie chodzić do pracy. Jak będzie, to wiadomo ze dopiero się okaże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
A mnie jednak chodzi po głowie to co u wrześniówek. Dziwnie się czuję. Lepiej nawet nie sprawdzajcie. Po prostu nieszczęścia chodzą po ludziach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Calineczka widziałam..;( docik nie sprawdzaj nawet!
Asiak ja od poczatku poszłam na l4 i korzystałam z ostatniego wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem o czym piszecie, dusiolku nie będę sprawdzać. Proszę, żebyście nie napisały czegoś przez co mogłabym wiedzieć o co chodzi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Nie czytaj, nieważne. Zmiana tematu. Może to trollowanie. Nie powiedziałybyśmy ci, bo cię znamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Skoro o głupotach to ja pierwsza ! Byłam dzis u kosmetyczki na regulacji i hennie i zrobiłam sobie hybrydy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nie mogę się doczekać, żeby iść kolejno do fryzjera, dermatologa, kosmetyczki. Jaki masz kolor paznokci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Taki fiolecik letni
![]() ![]() ![]() ![]() Na wrzesień chce oczyścić twarz i do fryzjera sie wybrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Bardzo przyjemny kolorek. Też sobie trzasne hybrydy, ale tak w październiku moze. I dermatolog + kosmetyczka z kwasami mnie czeka jak juz nie bedę karmić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Lubie takie kolorki
![]() ![]()
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dzieki
![]() Docik Juz niedługo założysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.